💢 سخنان آیتالله العظمی جوادی آملی پیش از اقامه نماز میت بر پیکر مرحوم عماد افروغ
انسان دو بار مهمان خداست
یکی در سفر مکه و یک بار در ماه مبارک رمضان
خدا اعلام کرد من دو بار از شما دعوت کردم و مهمانی از شما را قبول کردم
من هرجا نمیروم
اگر دلی بشکند من دعوت او را اجابت میکنم...
newspaper.19dey.com
@qom19dey
🌧طريق گرفتن آب نيسان طبق دستور ملا احمد نراقي🌧
⚡️براي تهيه اين آب دستورالعمل هاي مختلفي گفته شده است لذا ما بهترين آنها را كه مرحوم ملا احمد نراقي در كتابش نقل كرده براي شما مي آوريم. آنچه سبب اعتماد هرچه بيشتر ما مي گردد اينست كه اين نسخه به تصحيح حضرت علامه حسن زاده آملي حفظه الله مي باشد و روايات فراواني همين شيوه را تاكيد كرده اند.⚡️
💦«طريق گرفتن آب نيسان: در ماه نيسان رومي ميگيري آب باران را پيش از آنكه به زمين برسد و هر يك از سوره حمد و آيه الكرسي و قل يا ايها الكافرون و سبح اسم ربك الاعلي و معوذتين و قل هو الله احد را هفتاد مرتبه مي گوئي و هریک از اذکار لا اله الاّ اللّه.اللّه اکبر. اللّهم صلّ على محمّد و آل محمّد هفتاد مرتبه می گویی و هفت روز صبح و پسين از آن مي آشامد هر ناخوشي كه باشد خداوند عالم شفا مي دهد، و هر گاه در چشم چكاند ناخوشي چشم را زائل كند.
و اگر محبوس بياشامد خلاص شود، وسوسه دل ببرد و عداوت و بدگوئي مردم را نسبت بآشامنده زائل نمايد، و اول نيسان ماه رومي در اين اوقات تقريبا بيست و چهارم نوروز است و نيسان سي روز است».💦
خزائن علامه نراقي، ص۱۷۹-با تصحيح علامه حسن زاده آملي.
#علامه_حسن_زاده_آملی
@shakhehtoba
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
❖ حالات و مَلَكاتى (اعمال و صفات راسخ) كه انسان در شب قدر دارد، در طول ايّام سال منعكس مىشود. كسى كه در شب قدر در عالَم وحدت (توجه به خداوند و توحید حقیقی) است، در طول سال نيز اين معنا در او مشهود است و كسى كه در عالَم كثرت (توجه به امور دنیایی و غیر توحیدی)، متوغّل (فرورفته) است، در طول سال نيز به همين معنا مبتلا مىشود. خطورات (افکار) و توجّهاتى كه در شب قدر براى انسان است بر خطورات و حالات سال مؤثّر است، حتّى اگر فرض كنيم كسى در شب قدر توجّهش به فرزندش زياد است، اين حال به تمام سال وى تسرّى (سرایت) مىنماید.
علامه سید محمدحسین طهرانی(ره)
نور مجرد، ج ۲، ص ۳۶۷
(توضیحات داخل پرانتز، از این کانال است نه عبارت خود علامه.)
@Arefane
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
«أللّهم أخرِج حُبَّ الدّنیا من قلوبِنا و زِد فی قلوبِنا مَحَبَّةَ أمیرِالمؤمنین»
🆔 @majnonamamar
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
.
﷽؛
💠
🏷 بازگشت آزمون!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام
«بدانيد كه آزمون شما مانند روزى كه خداوند پيامبرش را برانگيخت، بازگشته است. سوگند به كسى كه او را به حق برانگيخت، به هم در خواهيد آميخت و غربال مىشويد و زير و رو خواهيد شد، مانند آنچه در ديگ، بالا و پايين رود، تا اين كه پايينىها رو آيند و بالايىها پايين روند؛ گروهى كه واپس ماندهاند، پيش برانند و آنان كه پيش افتاده بودند، واپس مانند» .
🔹ألا وإنَّ بَلِيَّتَكُم قَد عادَت كَهَيئَتِها يَومَ بَعَثَ اللّهُ نَبِيَّهُ صلى الله عليه و آله، وَالَّذي بَعَثَهُ بِالحَقِّ لَتُبَلبَلُنَّ بَلبَلَةً، ولَتُغَربَلُنَّ غَربَلَةً، ولَتُساطُنَّ سَوطَ القِدرِ، حَتّى يَعودَ أسفَلُكُم أعلاكُم، وأعلاكُم أسفَلَكُم، ولَيَسبِقَنَّ سابِقونَ كانوا قَصَّروا، ولَيُقَصِّرَنَّ سَبّاقونَ كانوا سَبَقوا» .
📚 نهج البلاغة : خطبة ۱۶
#ماه_رمضان
@hadithnet
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
⭕پاسخ مرحوم قاضی به عده ای از بزرگان که از ایشان تقاضای دستور کرده بودند
✅عده ای از بزرگان و علمای نجف، خدمت مرحوم قاضی (رضوان الله علیه) آمده بودند و از ایشان دستوراتی برای سیر و سلوک الی الله می خواستند.
ایشان قبل از پرداختن به این موضوع به آنها می فرمایند:
آیا شما بر طبق آنچه که می دانید، عمل کردید که الآن به دنبال مجهولات می گردید؟
این بیان ایشان این را می رساند که راه الی الله و سلوک الی الله یک راه غیر عادی و عجیب و غریب نیست؛ بر خلافت آنچه که خیلی ها تصور می کنند، یک تافته جدا بافته از مسیر حق نیست که اسمش را سیر و سلوک و راه خدا و دستگیری و تربیت گذاشتند؛ نه، این حرف ها نیست.
سلوک الی الله عبارت است از : قیام به آنچه که مورد رضای حق است. این معنا، معنای سلوک است، و هر کسی غیر از این را تصور کند در اشتباه محض است.
📚مهرتابناک
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🔶 تلاوت قرآن به قدر میسور
🔖 چون قرآن موجودی حیّ و با شعور است؛ لذا...
◽️ برگرفته از کتاب #آداب_انس_با_قرآن
◽️ تألیف #استاد_عابدینی
✅مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
اگر میترسی به امیرالمؤمنین بسپار...!
🎙خاطره ی نوه آیت الله مصباح یزدی(قدس سره):
🔸️تقریباً چهلوپنج دقیقهای به اذان مغرب و عشا مانده بود. رفته بودم منزل حاجآقا به ایشان سری بزنم. تنها بودند؛ حتی حاجخانم هم نبودند. حاجآقا داشتند پاهایشان را چرب میکردند. سالها بود زانودرد و پادرد همپایشان شده بود. دکترها روغنهایی را تجویز کرده بودند و باید هر روز پایشان را چرب میکردند.
🔸️احوالپرسی همیشگی و خوشوبشی کردیم. حاجآقا همچنان مشغول بودند که از من خواستند چیزی برایشان بیاورم. میخواستند بگویند متکا را بیاور که کلمهاش یادشان نیامد! چند ثانیه کشید. مقداری که گذشت متوجه شدم و متکا را برایشان آوردم.
🔸️سرشان را انداخته بودند پایین. غرق فکر شدند. چند دقیقهای سکوت شد. رو کردند به من و بغضآلود و با صدای لرزان گفتند: «آدم گاهی اوقات کلمه به این سادگی که شاید هزاران بار در طول زندگی با آن سروکار داشته، یادش میرود، اگر روزی به ما گفتند که خدایت کیست و یادمان رفت آن موقع چه خاکی بر سر کنیم؟ اگر گفتند که امامت کیست و یادمان رفت، اگر گفتند کتابت چیست و یادمان رفت! آنجا باید چه کنیم؟»
آن بغض سنگین اشک شد و کمکم از چشمانشان سرازیر شد.
🔸️ این سؤال را تکرار کردند. گفتند: «چه کار کنیم؟» فکر میکردم این پرسش مقدمه توضیحی است، اما دیدم ادامه دارد. باز هم مرتب از من پرسیدند.«به نتیجه ای رسیدی؟ فکر کردی؟» همزمان خودشان هم حال معنوی دیگری پیدا کرده بودند که لحظهبهلحظه تشدید میشد.
🔸️نزدیک اذان شد. از وضو که برگشتند دوباره با بغض و اشک پرسیدند: «خب! به نتیجه ای رسیدی چه کار کنیم؟» مات و مبهوت مانده بودم. رفتند سمت چوبلباسی. عطرهای دمدستیشان را آنجا میگذاشتند. صدای اذانشان در خانه پیچید. وقتی نزدیک سجاده شدند، بغض صدایشان ترکید. به پهنای صورت اشک میریختند. گفتند: «شما که جوابی به این سؤال ندادی! اگر پرسیدند اسم خدایت کیست اگر یادمان رفت چه کنیم. اما فکر میکنم این «علی علی» گفتنهای ما در طول زندگی که هر جا توانستیم و از دستمان برآمد، مدام گفتیم «علی علی» این «علی علی» گفتنها ما را رها نمیکند. ما را ول نمیکنند. امیرالمؤمنین (علیه السلام) به جایش میآیند و جواب این «علی علی» گفتنها را میدهند. اگر هم یادمان برود به ما یادآوری میکنند.»
🔸️بعد بلافاصله گفتند: «اگر در این دنیا ایمانمان را امانت بدهیم دست امیرالمؤمنین (علیه السلام) به شرطی که ایمان را خراب نکرده باشیم، بگوییم این امانت خدمت شما آن لحظه و جایی که من احتیاج دارم، این را به من برگردانید؛ بعید میدانم امیرالمؤمنین کسی باشد که بخواهد از امانت نگهداری نکند و حتماً آدم امینی است. مهم این است که ما ایمانمان را امانت دهیم. این علی علی گفتنها آنجا کار خودش را میکند.»
🔸️مشغول نماز مغرب شدیم. نماز عجیبی شد. ادعا ندارم همیشه با ایشان بودهام و حالاتشان را دیدهام، اما در سنوسال خودم و در موقعیتهایی که با حاجآقا ارتباط داشتم، کمتر چنین نمازی از ایشان دیده بودم. با حال و پر اشک. بین هر آیه سوره حمدشان گریه میکردند.
🔸️بین دو نماز بحث را ادامه دادند و تأکید کردند روی اینکه آدم ایمانش را بسپارد به دست آنها، آنها شب اول قبر برگردانند.
💐به ارواح تمام شیعیان و مُحبّان بی وارث و بد وارث امیرالمومنین صلوات الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائيد.
@mesbahyazdi_ir
@salavatnameh
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
به بچّه شیعه ها یاد بدید: «همه کاره خداست»!
وصیت امیرالمومنین به فرزندان، اهلبیت و بزرگان شیعه:
«عَلَيْكُمْ بِمُدَارَاةِ النَّاسِ فَإِنَّهَا صَدَقَةٌ وَ أَكْثِرُوا مِنْ قَوْلِ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ وَ عَلِّمُوهَا أَطْفَالَكُم»:
با مردم مدارا کنید که صدقه حساب می شود؛ ذکر «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ: هر دگرگونی و نیرویی، تنها به دست خداوند بلندمرتبه و بزرگ است. »را زیاد بگوئید و به فرزندان تان یاد دهید.
📚دعائم الإسلام، ج ۲،ص ۳۵۲.
🎙حجت الاسلام سید محمدرضی رضوی(خداوند به ایشان سلامتی و عافیت بدهد):
ذکر مجرب برای دفع همّ و غم و بلا و آسان نمودن امور مشکل:
«بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم، لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلىِّ الْعَظیم، وَ صَلَّى اللّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیبینَ» بعضی از علما درباره این ذکر به من گفته اند: در امور گفته شده شاهد اثر فراوان آن بوده اند، و مکرر من آن را انجام داده ام و شاهد عجائبی از آن بوده ام؛ به برخی از مومنان نیک کردار آموخته ام و به من گفته اند بهره های فراوانی از آن برده اند.
📚نسیم های گره گُشا، ص ۳۰۰ و ۳۰۱.
💐به ارواح تمام شیعیان و مُحبّان بی وارث و بد وارث امیرالمومنین صلوات الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائيد.
@bahjat_ir
@salavatnameh
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطع درختان در چین با استفاده از لیزر
@HadeseNews
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
✅ شب إحياء:
🔶 شبِ زنده آن شبی است که انسان تمام یا لااقل پاسی از آن شب را با یاد خدا و با مناجات و راز و نیاز با ذات پروردگار به سر ببرد، و شب مُرده آن شبی است که انسان تمام آن شب را با غفلت و فراموشی ذات مقدس پروردگار بسر ببرد .
📚 آزادی معنوی ( متفکر شهید استاد مرتضی مطهری)، صفحه ۴۰ .
🆔 @bistosevom
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
#ضیافت_الهی
#تذكر :
🔹لازم است سالك در صيام خود اين امور را كه به آنها اشاره مى كنيم و از جمله امورى است كه امام صادق " سلام الله عليه " در روايتى به صائمين توصيه فرموده است مراعات كند:
🔹 علاوه بر امساك از مُفطرات ، اعضا و جوارح ، مخصوصاً زبان خود را از آنچه خداى متعال نهى فرموده است و معصيت مى باشد كاملاً حفظ كند.
🔘 #صمت و سكوت را مراعات ، و از فضول كلام و مجادله اجتناب كند.
🔹حلم ، صبر ، سعه صدر ، و حُسن خلق داشته باشد.
▪ از اهل شرّ دورى كند.
🔹خود را در حال اشراف به آخرت ببيند ، و در حال انتظار وعده هاى ربوبى باشد ، در عين تحصيل آمادگى براى لقاى حق .
💎 آرامشِ ايمان و اتّكاى به خدا ، و وقار #توحيد و اتّكال به جناب او داشته باشد ، در عين خضوع و خشوع ، و ذلّت و انكسارِ بنده اى كه در محضر مولاى خود از خطاهاى خويش خائف است و به رحمت و گذشت او اميدوار .
🔹 بدن خود را از هر خباثت و آلودگى ، باطن خود را از هر حيله و مكر ، و #دل خود را از هر مرض و عيب ، پاك بگرداند ، و پاك نگه بدارد ، و مخصوصاً به #طهارت دل كه اصل امر است ، اهميت زياد بدهد و توجه داشته باشد كه روزهٔ دل و باطن ، از روزه اعضا و جوارح مهم تر است ، و روزهٔ اعضا و جوارح هم از روزهٔ از خوردن و آشاميدن و ساير مفطرات مهم تر.
▪دل را مشغول به ياد حقّ و #ذكر او بدارد ، و اعضا و جوارح را در خدمت جناب او قرار دهد ، و در امتثال اوامر او ، و انجام دادن آنچه او مى خواهد بكوشد ، و در سرّ و عَلَن از او خشيت داشته باشد ، خشيت بسيار بالا ، و حقّ خشيت ، البته در حدى كه از وى بر مى آيد.
🔘 و بالاخره ، سعى وى بر اين باشد از هر آنچه غير حضرت معبود است روزه بگيرد.
🔹 اينها امورى است كه اگر موفق به مراعات آنها بشود ، روزهٔ وى روزه خواهد بود ، و آثار و بركات روزه را خواهد داشت ، و هر چه از اينها كم شود ، به همان اندازه در روزه اش نقص خواهد بود.
ناگفته نماند ، به لحاظ طولانی بودن روایتی که در آن به این امور توصیه شده است ، از آوردن اصل آن در اینجا صرف نظر کردیم .
طالبین می توانند در « کتاب وسائل الشیعه ،ج ۷ ، ص۱۱۹ » به آن مراجعه کنند .
#پرهیز_از_اهل_غفلت
#تضرع
#ماه_مبارک_رمضان
📚 منبع ؛ کتاب مقالات جلد سوم ، صفحه ۱۲۷ ، حضرت استاد آیت الله محمد شجاعی ٰ رضوان الله علیه ٰ
🔹 التماس دعا🔹
@havayee_vesal
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
#ضیافت_الهى
#توصیه_ها
حال ، برای اینکه دردمندان از برکات روزه بهره مند شوند ، توصیه هایی را که لازم تر می بینیم یادآوری می کنیم.
✨ توصیه اول ✨
💠 به دردمدانی که تا حدودی بیدار شده و فهمیده اند ، و از دقایق هستی و رموز آیات در حدّ خود اطلاعی حاصل کرده اند توصیه می شود که با اصرار و فقر و تضرع دعا کنند و از پروردگار متعال بخواهند آنان را ببخشد و با #جهل و گناهان و خطاهایشان مواخذه نکند و از روزه واقعی و ضیافت و تکریم خود محروم نسازد.
در این دعا به همین نحو که #ذکر شد سستی و مسامحه نکنند و توجه داشته باشند که سستی و مسامحه در این دعا برخلاف #توحید و خسران بار است و امر ساده ای نیست ، و این #شیطان و نفس هستند که برای پیش بردن انسان به سوی #شرک ، با توجیهات گوناگونی سعی می کنند او را به سستی و مسامحه در این دعا و هر دعای دیگری بکشند ، توجیهات گوناگونی که شرح آنها به طول می انجامد و مجال وسیع می طلبد.
همین قدر می گوییم هر چه می توانند در آیه ۶۰ سوره مبارکه مومن (غافر) به تدبر و تعمق بپردازند که می فرماید ؛
🔆 و قال ربّکم ادعونی استجب لکم ان الّذین یستکبرون عن عبادتی سیدخلون جهنم داخرین 🔆
🔹لاجرم کوتاه کردم من زبان
🔹گر تو خواهی از درون خود بخوان
✨ خلاصه اینکه #دعا کنند و با اصرار و تضرع از خدا بخواهند آنان را با اعمالشان مواخذه نکند و ببخشد ، و از روزه واقعی و ضیافت خود محروم نکند و موفق بدارد.
💠 البته لازم است با اصرار و تضرع از خدا بخواهند به روزه های مستحب هم موفق بدارد ، مخصوصاً به روزه ایام خاصی که در طول سال هست و به روزه گرفتن در آن ایام تاکید گردیده و آثار و بركات زیادی برای روزه آنها ذکر شده است.
🔸 و نیز لازم است با اصرار و الحاح بیشتر ، و فقر و مسكنت کامل تر ، و تذلّل و #تضرع عمیق تر بخواهند آنان را علاوه بر روزه ماه مبارک به نحو مطلوب ، به اعمال خاصه آن ، به دعاهای پر اسرار و پر برکات آن ، به تلاوت با تدبر #قرآن در آن ، به احیای لیالی آن ، مخصوصاً احیای لیالی قدر ، به #توبه و انابه و #استغفار در آن ، و در یک جمله ، به آنچه در این ماه به روزه داران واقعی دستور داده شده و توصیه گردیده است موفق بفرماید.....
🔹 ادامه دارد.... 🔹
📚 منبع ؛ کتاب رساله محبت ، صفحه ۲۱۷ ، حضرت استاد آیت الله محمد شجاعی ٰ رضوان الله علیه ٰ
@havayee_vesal
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
صدقه زبان !
پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله در جمع صحابه خود فرمود:
«ألا و تقرّبوا إلی اللّه بالطاعات یجزل لکم المثوبات، و قصّروا أعمارکم فی الدنیا بالتعرّض لأعداء اللّه فی الجهاد لتنالوا طول أعمار الآخرة فی النعیم الدائم الخالد، و ابذلوا أموالکم فی الحقوق اللازمة لیطول غناوءکم فی الجنّة.
فقام ناس فقالوا: یا رسول اللّه نحن ضعفاء الأبدان قلیلو الأموال لا نفی بمجاهدة الأعداء و لا تفضل
أموالنا عن نفقات العیالات، فماذا نصنع؟
قال رسول اللّه صلی الله علیه و آله: ألا فلیکن صدقاتکم من قلوبکم و ألسنتکم.
قالوا: کیف یکون ذلک یا رسول اللّه؟ قال صلی الله علیه و آله: أمّا القلوب فتقطعونها علی حبّ اللّه و حبّ محمّد رسول اللّه و حبّ علی ولیّ اللّه و وصیّ رسول اللّه و حبّ المنتجبین للقیام بدین اللّه و حبّ شیعتهم و محبّیهم و حبّ إخوانکم الموءمنین و الکفّ عن اعتقادات العداوات و الشحناء و البغضاء.
و أما الألسنة فتطلقونها بذکر الله تعالی بما هو أهله و الصلاة علی نبیّه محمّد و آله الطیّبین فإنّ اللّه تعالی یبلّغکم أفضل الدرجات و ینیلکم به المراتب العالیات».
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: ای مردم! با اطاعت خدا،
به خدا نزدیک شوید تا این که خداوند شما را به خیر برساند.
اسارتهای خود را در دنیا کم کنید و متعرض دشمنان خدا شوید و در جنگ شرکت کنید تا اعمال شما در قیامت زیاد شود و از مالهای خودتان در حقوق لازم انفاق کنید.
در این حال، مردم بلند شدند و عرض کردند: «ای رسول خدا! بدن ما ضعیف است و مال و منالی هم نداریم که بذل و بخشش کنیم، پس چه کنیم؟ » حضرت فرمودند:
«صدقات قلبی و زبانی بدهید. »
باز مردم سؤال نمودند: «چگونه صدقه بدهیم؟ »
حضرت فرمودند: صدقات قلبی، این است که قلبتان را با محبت خدا و محمد، رسول خدا و علی، ولی خدا، و همه کسانی که برای قیام در راه دین خداوند انتخاب شده اند (ائمه معصومین علیهم السلام) و محبت شیعه آنها و کسانی که از دوست داران شیعیان هستند را در دلتان ایجاد کنید. اما صدقات زبان، این است که مشغول به ذکر خداوند باشید و #صلوات بر محمد و آلش بفرستید، زیرا خداوند شما را به واسطه این اعمال به بهترین درجات میرساند. [۱]
----------
[۱]: ۱. تفسیر الامام العسکری علیه السلام، ص ۴۴۷ و ۴۴۸؛ مدینة المعاجز، ج ۱، ص ۴۵۵؛ بحارالانوار، ج ۹، ص ۳۲۵.
https://eitaa.com/hadis_salavat
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🌴 امام جعفر صادق علیه السلام میفرمایند:
روزه دار در عبادت خدا به سر می برد، حتی اگر در بسترش خوابیده باشد؛ البته تا زمانی که از مسلمانی غیبت نکند.
📚 ثواب الاعمال حدیث ۲۱۰
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
💠آیت الله شاهآبادی قدّس سرّه:
❣اساس دین، حب فاطمه سلام الله علیها است...
🔹در نوافل شب به مقام شامخ حضرت زهرا سلام اللّه علیها توجه کنید
🔹بدانید استمداد گرفتن از آن حضرت، موجب ترقی و قرب معنوی می شود و خداشناسی انسان را زیاد می کند
@beheshtebandegee
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
21.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨گناهی که وارد بهشت میکند‼️
⚪️ @jazbeh_eshgh
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
سخنرانی ش 24.mp3
32.95M
🎙 #سخنرانی
🔸 سلوک حبی (۱)
🔺حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عابدینی
📆 جمعه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۲
📍قم، میدان بسیج، خیابان ایرانی
حسینیه فاطمیون قم
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedin
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
سخنرانی ش 25 .mp3
28.62M
🎙 #سخنرانی | سلوک حبی (۲)
🔺حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عابدینی
📆 شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲
📍قم، میدان بسیج، خیابان ایرانی
حسینیه فاطمیون قم
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
4_5823436407347087728.mp3
4.51M
🔉 بشنوید| پیرامون شب آخر ماه مبارک رمضان و نکات مهم هنگام وداع
استاد فیاضبخش
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehnooralavi
📝 خلاصه مطالب| شب آخر و نکات مهم هنگام وداع
🔻از امام صادق(ع) روایت شده که در این ایام میفرمودند:
«اللّهُمَّ أدِّ عَنّا حَقَ ما مَضى مِن شَهرِ رَمَضانَ وَ اغفِر لَنا تَقصيرَنا فيهِ و تَسَلَّمهُ مِنّا مَقبولًا...».
بنابراین، لازم است که در این اوقات پایانی پیوسته درخواست جبران نواقص اعمالمان را از خداوند درخواست کنیم.
▫️مرور نکاتی که سالک باید در پایان ماه مبارک بدان اهتمام داشته باشد، بنا بر فرمایشات امام سجاد(ع) در دعای وداع:
۱- درخواست برداشتن موانع سیر به سوی مقام مقربین (با خروج از گناهان) و درخواست کسب استعداد برای ادامه راه در ایام دیگر (استقامت): «وَ أَخْرِجْنَا بِخُرُوجِهِ مِنْ سَيِّئَاتِنَا...»
۲- درخواست استمرار بهرهمندی از ادامه عنایات الهی در ادامه راه؛ آن هم با همت بلند: «وَ اجْعَلْنَا مِنْ أَسْعَدِ أَهْلِهِ بِهِ...»
۳- درخواست ملحق شدن به برترینها: «...فَهَبْ لَنَا مِثْلَهُ مِنْ وُجْدِكَ، وَ أَعْطِنَا أَضْعَافَهُ مِنْ فَضْلِك...»
۴- دعا برای دیگران: «اللَّهُمَّ تَجَاوَزْ عَنْ آبَائِنَا وَ أُمَّهَاتِنَا وَ أَهْلِ دِينِنَا جَمِيعاً مَنْ سَلَفَ مِنْهُمْ وَ مَنْ غَبَرَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.» اصلا دعا برای دیگران در حق خودمان مستجابتر است.
🔺بلندنظر باشیم و از خداوند بالاترین مدارج را بخواهیم.
در خرقه چو آتش زدی ای عارف سالک
جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@JelvehNoorAlavi
📍هنگام وداع با ماه مبارک رمضان، شب آخر آنست؛ نه روز آخر
🔻اوّلاً، در مراقبات ماه رمضان اشاره شد که ایّام و ماههای سال نیز مانند همه موجودات عالم عقل و شعور دارند و شاهد بر اعمال انسانها هستند و در قیامت بر له یا علیه افراد گواهی میدهند.
▫️طی دستورات رؤیت هلال ماه رمضان گذشت که از قبل به استقبال این ماه برویم و از خداوند درخواست نماییم که ماه رمضان را برای ما ماه امنیّت و سلامت قرار دهد و ما را میزبانانی اهل برای این ماه قرار دهد.
▫️و لذا مرحوم سید بن طاووس توصیه میکند که اگر جزو کسانی هستیم که با این ماه مبارک همراه بودهایم، در شب آخر ماه، مانند دو رفیق شفیق که قصد جدا شدن از یکدیگر را دارند، با اندوه و حزن با ماه رمضان وداع کنیم و با زبان حال و قال از این ماه مبارک جدا شویم که چه بسا دیدار بعدی به قیامت بیفتد.
▫️ثانیاً، همان طور که اغلب اعمال ماه مبارک در شبهای آن است، وقت خداحافظی با این ماه عزیز نیز در شب آخر است و نه روز آن؛ چنانکه در روایت منقول در اقبال نیز تصریح بر این مطلب شده است.
▫️ثالثاً، با دعاهای وداع مأثور، از این ماه که ولینعمت ما بود و به واسطه او درهای فراوانی از رحمت و برکت الهی بر ما گشوده شد خداحافظی کنیم که از معروفترین این ادعیه، دعای امام سجّاد(ع) در صحیفه سجّادیّه است که حضرت با عباراتی سوزناک با این ماه عزیز خداحافظی مینمایند.
▫️حضرت در فقراتی از آن میفرمایند:
«خداحافظ ای شهراللهالاکبر و ای عید اولیای خداوند و ای گرامیترین همدم من در میان لحظات عمرم، خداحافظ ای ماهی که با حضورت مأنوس بودم و فراغ تو برایم بسیار دردآور است، و خداحافظ ای ماهی که برای مؤمنان چقدر هیبت داشتی و برای گنهکاران چقدر سنگین و طولانی جلوه نمودی...»
تا پایان دعا که سراسر عرض حال عاشقانه و مناجات با محبوب در این ماه عزیز است.
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehnooralavi
🔶 شنیدن آیات قرآن
🔖 اگر توجه داشته باشیم، خواهیم دید که این شنیدن، اتفاقی نیست؛ بلکه...
◽️ برگرفته از کتاب #آداب_انس_با_قرآن
◽️ تألیف #استاد_عابدینی
✅مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌