هدایت شده از کلبه اندیشه و فرهنگ
💠ائتلاف انگل ها
در دنیای جانواران، «انگل» موجودی ست که بدون وجود «میزبان» می میرد. در نبود ِ میزبان، انگلی نیز وجود ندارد.
اپوزیسیون جمهوری اسلامی، زیست ِ انگلی پیدا کرده.
بدون وجود میزبانش (که غرب است) می میرد. اساساً بدون وجود «غرب» و حمایت کشورهای غربی، او هم وجود ندارد تا بخواهد کاری برای شما انجام دهد. بدون وجود آمریکا «مسیح علینژاد» محو میشود... بدون آمریکا و کانادا «اسماعیلیون» باید برود، جایی در دهی یا شهری همان دندانش را پر کند یا بکِشد.. بدون وجود و حمایت آمریکا و اروپا، گلشیفته و نازنین و علی کریمی و شمسی و فاطی و باقی آکتورها باید بروند دنبال کار خودشان. و همه ی این شامورتی بازی ها و اکت های به اصطلاح سیاسی خارجی «دود» می شود و به هوا می رود.
این اپوزیسون زیست انگلی دارد. فی الواقع مشکل، قبل از اینکه مربوط به خود این «اشخاص» و کاراکتر شان باشند، مربوط به این رویه و «کانسپت» است. این شکل وابسته و غیر مستقل (یا به تعبیر صریح تر مستشاری و مزدوری) آنهاست. این اپوزیسیون، بدون وجود غرب، کلا خودش هم وجود ندارد و مرده.
موجود انگلی که زندگی و حیات ِ خودش، وابسته به وجود «دیگری» ست، چطور می تواند شما را و زندگی شما را آن ور دنیا «نجات» دهد؟ این را از خودتان بپرسید.
✍رضا نظام دوست
@Kolbe_Andishe_Farhang
هدایت شده از کلبه اندیشه و فرهنگ
💠چه کسی چنین اولویتی را در ذهن او انداخته است؟!
به این تصاویر نگاه کنید...
چه می بینید؟
سمت راست خبر وزیر محترم اقتصاد از ایجاد سامانه مولدسازی(بخوانید فروش اموال بیت المال)، سمت چپ نمودار رشد لجام گسیخته سرپناه مردم که در عرض 6 سال 13 برابر شده است! و تصویر پایین، نمودار روزانه کم شدن ارزش پول ملی در قیاس 3 ارز مطرح در اقتصاد ما!
بین آن ها چه رابطه ای وجود دارد؟!
نیاز نیست علم اقتصاد یا مدیریت داشته باشید، با سر سوزن تامل متوجه می شوید که مهمترین وزارت خانه اقتصادی کشور در کجا سیر می کند و بلای جانسوز اقتصادی از کجا بر سر کشور خراب می شود!
در حالی که هر روز ارزش پول ملی ذره ذره آب می شود و هر لحظه معیشت مردم به تگنا می افتد، وزیر محترم و عزیز ما مشغول اموال فروشی شده است! چه کسی چنین اولویتی را در ذهن او انداخته است؟!!
نفوذ دشمن در ذهن و اندیشه مسئولان از این واضح تر؟! مولدسازی، حذف ارز 4200، یارانه زدایی و ... همه برای آن است که مسئول مملکت ما از حل مسئله اصلی دور بماند! نئولیبرالیسم اینگونه یک کشور را به بازی می گیرد!
✍محمدحق شناس
@Kolbe_Andishe_Farhang
هدایت شده از کلبه اندیشه و فرهنگ
💠نگاه انقلابی یا نگاه ارتجاعی؟!
ما پیشرفت کردیم امّا آیا در کنار این پیشرفتها ضعف نداریم؟ چرا، الیماشاءالله؛ ضعف داریم، کمبود داریم؛ کمبودهای زیادی هم داریم؛ دلایل مختلفی هم دارد. کمبودهای ما، ضعفهای ما کم نیست. بعضیاش را مردم احساس میکنند، میفهمند؛ خب گرانی هست، تورّم هست، کاهشِ ارزشِ پولِ ملّی هست؛ اینها ضعف است؛ اینها را ما داریم. ضعفهای دیگری هم داریم، در بخشهای مختلف، بخشهای اداری، غیره. ضعفها وجود دارد منتها ما دو جور میتوانیم به مسئله نگاه کنیم.
یک طرف، پیشرفتها، موفّقیّتها، دستاوردها است، یک طرف هم ضعفها است؛ دو جور میشود نگاه کرد: یک جور این است که به دستاوردها نگاه کنیم، بفهمیم که ما توانش را داریم و بگوییم: خیلی خب، با همان همّتی که اینها را به دست آوردیم، این ضعفها را هم با همان همّت برطرف خواهیم کرد؛ این یک جور نگاه است؛ این نگاه، نگاهِ انقلابی است. یک نگاه دیگر این است که به ضعفها نگاه کنیم و بگوییم: «آقا! فایدهای ندارد. نگاه کن، ببین ما چه ضعفهایی داریم؛ فایده ندارد، نمیشود کاری کرد»؛ یا بنشینیم، دست روی دست بگذاریم، یا نق بزنیم یا فریاد علیه این وضع بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند، چند برابر بزرگ کنیم؛ این نگاه، نگاه ارتجاعی است. بله، ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید، چرا با نگاهِ ارتجاعی نگاه میکنید؟
بعضی، وقتی ضعفها را نگاه میکنند، اصل جمهوری اسلامی را انکار میکنند، اصل انقلاب را انکار میکنند! چرا؟ یک ملّتی اگر ضعف داشت، باید دستاوردهای او را فراموش کرد؟ کدام ملّت ضعف ندارد؟ ملّتهای ثروتمند دنیا که از لحاظ علمی پیشرفتهترینند، ضعف ندارند؟ ضعفهای بزرگتری دارند. بنده اگر بخواهم بشمرم، باید یک صفحه همینطور دانهدانه با عنوان بشمرم ضعفهایی را که در آمریکا هست، در انگلیس هست، در فرانسه هست، در کشورهای پیشرفته هست؛ از ضعفهای ما خیلی بزرگتر، مهمتر، سختتر: فراگیری فقر، فراگیری بیماری، فراگیری تبعیض، نبود عدالت اجتماعی؛ فراوان از این ضعفها آنجاها هست، چند برابر ما. ضعف همه جا هست، منتها ما باید همّت بکنیم ضعف را برطرف کنیم؛ راه حل این است؛ راه حل این نیست که وقتی ما دیدیم ضعفی وجود دارد، فوری شروع کنیم اصل و ریشه و پایه را خراب کردن.
✍رهبر انقلاب، دیدار با مردم آذربایجان شرقی، ۱۴۰۱/۱۱/۲۵
@Kolbe_Andishe_Farhang
هدایت شده از روشنگری آخرالزمان
📢به بیان حکیمانه مقام معظم رهبری خوب دقت کنید و از مسئولین این مسئله رو مطالبه کنید!
✅بخشی از بیانات رهبری در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در تاریخ( ۱۱ مهر ۱۴۰۱)
👈این کسانی که در خیابان فساد و تخریب میکنند و کردند اینها همه یک حکم ندارند،بعضی از اینها جوانان و نوجوانانی هستند که هیجان ناشی از ملاحظهی فرض کنید که فلان برنامهی اینترنتی اینها را به خیابان میکشاند،احساساتی میشوند میآیند. البته همهشان در مجموع عدهی #بسیار_کمی هستند در مقابل ملت ایران و در مقابل جوانان مؤمن و غیور ایران اسلامی؛لکن همینهایی که هستند یک عدهشان کسانی هستند که آنها را احساسات،هیجان به خیابان میکشاند؛اینها را با یک #تنبیهی میشود مشکلشان را حل کرد،یعنی هدایتشان کرد،تفهیم بهشان کرد که اشتباه میکنند. لکن بعضی از اینها اینجور نیستند.بعضی از اینها بازماندههای عناصر ضربتخوردهی چهل سال گذشته هستند.منافقین،تجزیهطلبها،بقایای رژیم منحوس پهلوی،خانوادههای ساواکیهای مطرود و منفور. اینها را به میزان مشارکتشان در تخریب و ضربهی به امنیت خیابانها،قوهی قضائیه بایست برایشان #مجازات معیّن کند و محاکمه کند اینها را.
✍اینجا رهبری می فرمایند حتی آن کسی که فریب خورده و آمده به خیابان و هیجانی شده رو هم باید #تنبیه کرد!
⁉️اما آیا آنها تنبیه می شوند🤔
#برخورد_قاطع
#محاکمه_سران_فتنه
#پالایش_مسئولین
#پالایش_رسانه
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ الزامات جراحی اقتصادی؛
بخش دوم:
▫️اصلاح دستگاه فکری و برنامهریزی دولت/
وحدت و اقتدار فرماندهی در #جنگ_اقتصادی
🔸#تغییر_به_نفع_مردم
با رودربایستی و محافظهکاری محقق نمیشود؛
▫️برای اصلاحات اقتصاد نیاز به چند جراحی مهم داریم؛
▫️یکی از این جراحیها ناظر به دولت است؛
🔻یعنی تغییر برخی ساختارها، مدیران و اصلاح دستگاه کارشناسی و برنامهریزی دولت
❌ باید از معاون اول، سازمان برنامه و بودجه و تیم فکریای که برای دولت پختوپزهای نئولیبرالی میکند شروع کنیم؛
❗️برای مثال در موضوع تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن؛
شخص رئیسجمهور دستور داده است، سند تحول نیز اولویت را به ساخت خانه ویلایی یکطبقه داده، اما در وزارت راه و شهرسازی، معاونی که از دولت قبل بجا مانده، مقاومت میکند!
▫️ماشین دولت با چند فرمان و فرمانده به مقصد نمیرسد؛
▫️طی یک سال گذشته بارها پرسیدیم و متذکر شدیم:
🔻در شرایط جنگ اقتصادی که صیانت از معیشت مردم و تابآوری اجتماعی باید اولویت اصلی در تصمیمگیریها باشد،
فرمانده اقتصادی واحد و مقتدر دولت کیست؟
مرکز فرماندهی و عقلانیت دولت کجاست!؟
مهدی عسگری🇮🇷
نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد
🔗 @MahdiAsgari133
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس سازمان صنایع هوایی: چندی پیش یک نوع پهپاد آتشنشان ساخته شد که دو نماینده از کشورهای خارجی آمدند و بعد از بازدید خرید کردند اما شهرداران ایران هنوز درحال ارزیابی هستند.
┄┅══════┅┄
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
⭕️ ایشون آقای دری اصفهانی عضو تیم هستهای روحانی که از طریق ساعت مچی اقدام به جاسوسی برای انگلیسی ها میکرد
حالا آقای عراقچی با پرویی میگه ای کاش از مذاکرات فیلم برداری شده بود تا مردم میدیدن ما چگونه دربرابر دشمنان ایستادگی میکردیم!
عباس آغا همون یه ساعت کار صدتا دوربین رو کرد!!
✍ «ابوآلا»
┄┅══════┅┄
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیرمرد روستایی: من۷۶ سالمه زمان شاه همینطور برف آمده بود یکی نیامد بگه مرده این یا زنده!
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
محسن رنانی بعد از انتخابات ۸۸ هم گفت ایران در آستانه فروپاشی است و انتخاب حسن روحانی مثل تیرکی میتونه مانع فروپاشی بشه،
تحلیل اخیر او بعد از بیانیه میرحسین و خاتمی بیشتر پیوست رسانهای و مثلا علمی برای فشار اصلاحات به نظام است
🗣نوید مستفیضی
┄┅══════┅┄
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از توییتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از توییتر انقلابی
جفری یانگ نامزد فرمانداری کنتاکی آمریکا
اسکوبار (روزنامهنگار برزیلی) می نویسد:
توسعه حتی انقلابیتر این است که چین اتصال BRI(جاده ابریشم جدید) کریدور ایران را با کریدور اقتصادی چین-پاکستان (CPEC) به طول ٣٢٠٠ کیلومتر از کاشغر در سین کیانگ تا بندر گوادر در اقیانوس هند هماهنگ کند.
🗣هیچ 🇮🇷
@twtenghelabi
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 گروگانگیری با اخبار حاشیه ای
🔹 کسی هست خبر خانم معلم قائم شهری و خبر کشف حجاب نامزد نظام مهندسی را نشنیده باشد؟
🔸 درست یا غلط محتوای این اخبار بماند. از واکنش مسوولین نیز عبور کنیم. اما به واقع چه بر سر خود و افکارعمومی با این اخبار می آوریم؟
✅ از ایندو خبر بگذریم؛ از مهمترین دستاوردهای سفر دوروزه آقای رئیس جمهور به چین چه می دانیم؟ از تولید مشترک هواپیما با چین با خبر شدیم؟ از امضای سند 3.5 میلیاردی سرمایه گذاری صنعتی چه؟ از توافق 12 میلیارد دلاری در صنعت حمل و نقل و ساخت خودرو چطور؟ از بسته 40 میلیارد دلاری در صنعت نفت خبر گرفتیم؟
🔹 مشکل کجاست؟
قدیم اتاق های شیشه ای رسانه ها محل تشکیل شورایی بود تا ضرائب اخبار را تعیین کنند. کدام خبر تیتر یک شود و کدام تیتر دوم و کدام گوشواره ها وغیره. به این فهم مهمترین ویژگی سردبیر یک رسانه، ضریب دهی اخبار است.
🔸 اما امروز ضرائب اخبار را شبکه های اجتماعی تعیین می کنند. کدام بیشتر لایک خورده و بیشتر به اشتراک گذاشته شده و بیشتر واکنش گرفته است. اما آیا هر خبری بیشتر دست به دست شد یعنی مهمتر است؟
✅ ثمره این ضرائب غیرواقعی چیست؟
اول مساله سازی برای مسوولین و ورود آنها به چرخه باطل واکنش های شتابزده است؛ یکبار خانم معلم اخراج و یکبار مورد پادرمیانی و یکبار گذشت و ...
🔹 مهمتر از این افکار عمومی است که ضرر می کند و از اخبار اصلی فاصله می گیرد. ما کم کم گرفتار یک بی خبری مدرن شده ایم. بی خبری ناشی از شبکه ها. همه می دانند و نمی دانند. باخبرند و بی خبر. به واقع فکر می کنند می دانند و باخبرند. مخاطب در گروگان اخبار حاشیه ای و بی ثمر است.
🔸 اساسا چرا باید خبر یک کلاس درس، مدیر و مسوول و امام جمعه و استاندار را بخط کند؟ اساسا این خبر چه نسبتی از واقعیت مدارس ما دارد؟ چرا فکر کردیم خطای خانم معلم انقدر بزرگ است که لازم است همه مسوولین شهر درگیر شوند؟
✅مساله این مصداق مشخص نیست. مساله دوران بی خبری جدید است که کم کم در حال شکل گیری است. وقتی افکار عمومی را از اخبار اصلی دور نگه داشتیم و درگیر حواشی و اخبار زرد و بی ثمر کردیم طبیعی است که رسانه دشمن رهزن ذهن های بی خبر می شود. چنانچه جنون وار می نویسند کیش و دریای خزر را به چین فروختند و ایران طی یک قرارداد 25 ساله مستعمره چین شد و عده ای چنان مسخ می شوند که علیه این خبر اعتراض خیابانی به راه می اندازند. این ثمره عصر بی خبری است.
💢نسبت به پرسش ذهن مخاطب در هر سطحی سکوت نکنیم و پاسخگو باشیم. اما مراقبت کنیم هیجان اخبار حاشیه ای، مسوولین و رسانه های مرجع را به گروگان نبرد و به انفعال نکشد.
💬 محسن مهدیان
@HozeTwit