🔰 ماستمالی سومین پالس انتخاباتی اصلاحطلبان به آمریکا
🔸واکنشهای عجیب مدعیان اصلاحطلبی برای لاپوشانی علت درز فایل صوتی ظریف در اوایل سال ۱۴۰۰، شک و تردیدها به عمق ماجرا را بیشتر میکند.
🔸اخیرا سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (و طرف گفتوگوی ظریف در فایل کذایی)، فاش کرد که درز دادن این فایل محرمانه، پالس دادن به آمریکا برای حمایت از اصلاحطلبان در آستانه انتخابات بوده است.
🔸ربیعی خرداد سه سال قبل هم به عنوان سخنگوی دولت روحانی گفته بود:
🔻«وزارت اطلاعات کارش را انجام داد و مدارک لازم را به آنها تحویل دادهایم. پروندهای تشکیل شده و تیمهای تخصصی ضابطان وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و مرجع قضائی پرونده را پیگیری میکنند. آنچه مشخص است این است که انتشار این فایل توطئهای علیه دولت و نظام بود. معتقدم به این که مجموعه نظام را هدف قرار داده بودند».
🔸محتوای مسموم فایل صوتی و پالس دادن به آمریکا، تنها یک بار اتفاق نیفتاده که بتوان با خوش خیالی درباره آن قضاوت کرد، یا حمل بر اشتباه نمود.
🔸گفته میشود لیلاز پس از اظهارات اخیر تحت فشار شدید قرار گرفته تا سخنانش را پس بگیرد و رفع و رجوع کند.
🔻یادآور میشود اخیراً جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا تأکید کرد توافق برجام موجب تضعیف ایران شده بود اما خروج ترامپ از توافق، ایران را قدرتمند و آمریکا را ضعیف و منزوی کرد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Cxz
@kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 آقای روحانی! این شما و این صلاحیت شما به روایت حامیانتان! 🔸رئیس دولت یازدهم و دوازدهم در نامها
.
🔹اگرچه مواضع و اظهارات غلط هم میتواند موجب فقدان صلاحیت در افراد آن هم در تراز نامزدی انتتخابات مجلس خبرگان شود، اما آقای روحانی فراتر از گفتمان معیوب و نفوذ زده، به خاطر عملکرد فاجعه بار فاقد صلاحیت شده بود. این موضوع چنان آشکار است که حتی حامیان وی هم مکرراً مورد اشاره قرار دادهاند؛
🔹از جمله:
🔻 خبرگزاری خبر آنلاین (وابسته به مدیران ارشد دولت روحانی) ۱۹ بهمن ۱۳۹۲: «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقاً همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیاناً له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و اصلاً آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت. نگاه کنیم به اظهارات شرمن که گفته؛ «شما در اخبار دیدید ایران اخیراً به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته». این دقیقاً همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشت... اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن [مردم] شدند، میارزید»!
🔻صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات): «حقیقتاً در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند».
🔻علی مطهری، نایب رئیس مجلس دهم: «حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرأت این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»
🔻 محمدجواد روح، سردبیر نشریه صدا (سردبیر فعلی روزنامه هممیهن) ۱۶ آذر ۱۳۹۸: «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین، آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و همین روش را در کرمان ادامه داد. همه اینها، یعنی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره (با آمریکا) مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند آن تصمیم، غیرکارشناسی، و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده، تا جامعه بیشتر عصبانی شود».
🔻 نیما زم مدیر کانال آمدنیوز، هنگام اقامت در پاریس: «مجموعه ما در انتخابات ۹۶ تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. با توجه به شرایط داخلی و خارجی، به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید».
وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی تفاهم کردند
🔰 افزایش ۱۵ هزار مگاواتی تولید برق با تزریق ۷/۵ میلیارد دلار به صنعت نیروگاهی
🔸به گزارش کیهان، ارزش تفاهمنامهای که روز گذشته به امضای علیاکبر محرابیان، وزیر نیرو و مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی رسید، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار است که در پروژههای معرفی شده از سوی وزارت نیرو سرمایهگذاری خواهد شد.
🔸بر اساس این تفاهمنامه وزارت نیرو به منظور بازپرداخت بموقع تسهیلات واحدهای نیروگاهی که از این محل احداث میشوند، اقدام به راهاندازی تابلوی سرمایهگذاری در بورس انرژی خواهد کرد.
🔸همچنین در صورتی که نیروگاهها موفق به عرضه برق خود در بورس انرژی نشوند، وزارت نیرو از طریق ساز و کارهایی که در اختیار دارد نسبت به خرید برق تولیدی این نیروگاهها با قیمتهای جذاب اقدام خواهد کرد.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001CxE
@Kayhan_online
استفاده از ظرفیتهای داخلی هر استان برای پیشبرد طرحها و برنامهها-بخش نخست
🔰 بهرهبرداری از منابع بومی با مدیریت متعهد، هوشمند و دلسوز
👤 #گالیا_توانگر
🔸نگاهها دو دستهاند: برخی معتقدند، مدیریت بومی یک شیوه و نگرش در مدیریت است و بههیچ عنوان معادل مدیر بومی نیست. برخی دیگر معتقدند، مدیر بومی دلسوزی بیشتری نسبت به خطه خود داشته و اگر این دلسوزی با تعهد و دانش توأم باشد، طرحها بهتر و سریعتر بهپیش خواهند رفت.
🔸باید توجه داشت که در علم مدیریت هیچگاه به بومی بودن یا غیربومی بودن مدیر اشاره نشده و بر مؤلفههایی چون احاطه فرد بر ابعاد مختلف مسئولیتش و دانش وی تأکید شده است. با اینحال سؤال اینجاست که چرا به جای تقبل هزینههای مدیریت پروازی از ظرفیت مدیران متعهد، هوشمند و دلسوز بهخصوص از دل دانشبنیانهای بومی و منطقهای بهره نبریم؟
🔸در بسیاری از شهرستانها، مدیریت با چالشهایی روبهرو است و این چالش اغلب در بحث بومی و غیربومی بودن آن است. اینکه مدیریت بومی تا چه حدی قابلقبول است؟ خود از چند منظر قابل بحث است.
🔸در میان تمام تئوریهای مدیریت و مقالات شماری که در حوزه علم مدیریت، تعاریف، ویژگیها و شرح وظایف یک مدیر موفق نگاشته شده، نمیتوان ویژگی ممتازی تحت عنوان بومی بودن مدیر را جستوجو کرد. اساساً در یک نگرش علمی، مهمترین شاخص انتخاب مدیر برای اداره یک سیستم، شاخص شایستگی و رویکرد شایستهسالاری است، نه بومی بودن. در میان مؤلفههایی که باعث شایستهتر بودن یک فرد نسبت به فرد دیگر میشود نیز مبحثی تحت عنوان بومی بودن مدیر، در میان آثار اندیشمندان علم مدیریت و نظریهپردازان آن مشاهده نمیشود. در عوض در بسیاری از منابع به ویژگی آگاهی و احاطه مدیر نسبت به شرایط محیطی محل مأموریت، به عنوان یک مزیت نسبی اشاره شده که آن هم از قضا معادل بومی بودن نیست.
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001Cx4
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تصاویری از جهانی شدن شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل»
🔸شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل» این روزها در کشورهای مختلفی شنیده می شود.
🔸حامیان فلسطین و معترضان به جنایات اسرائیل تاکنون در ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، آمریکا و حتی ژاپن؛ شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل» را سر داده اند.
🔸در آمریکا؛ دانشجویان دانشگاه جورج واشنگتن نام میدانی در این دانشگاه را به «میدان شهدا» تغییر دادند.
@Kayhan_Online
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در گفتوگو با کیهان:
🔰 مردم نسبت به حضور افراد مدعی دانش طب سنتی ایرانی آگاه باشند
👤 #مهدی_برازنده
🔸مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: ناآگاهی مردم از حضور افراد مدعی طب سنتی که مدرک دانشگاهی یا معادل از وزارت بهداشت ندارند، یکی از مهمترین چالشهای طب ایرانی است.
🔸نفیسه حسینی یکتا در گفتوگو با کیهان درباره جایگاه ایران در طب ایرانی و وضعیت اقبال مردم نسبت به آن در سالهای اخیر، اظهار داشت:
🔻هرچند که طب ایرانی در دنیا به اندازه کافی شناخته شده نیست، اما چاپ مقالات بسیار در این زمینه از سوی دانشجویان، اساتید و محققان کشورمان در سالهای اخیر در این زمینه تا حدی مؤثر بوده است. به طوری که کلیدواژه «پرشین مدیسن» در دو سال اخیر جزو درختواره دانش پزشکی دنیا قرار گرفته است و طب ایرانی به عنوان یکی از طبهای سنتی دنیا در سازمان جهانی بهداشت مورد قبول بوده و نماینده ما در تدوین استراتژیهای این حوزه با این سازمان همکاری دارد.
#سرویس_اجتماعی
https://kayhan.ir/001Cwl
@Kayhan_online
معرفی اینچه درگاهی به عنوان رئیس جدید
🔰 آرامش به ژیمناستیک برمیگردد؟!
دبیر کمیته ملی المپیک: ابهامات اساسنامه باید برطرف شود
🔸با معرفی رئیس جدید فدراسیون ژیمناستیک انتظار میرود آرامش به این رشته ورزشی بازگردد.
🔸مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک دیروز دوشنبه در سالن استاد فارسی آکادمی ملی کمیته برگزار شد و پس از رأیگیری زهرا اینچه درگاهی با کسب ۶۰ رای به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد. به دلیل حساس بودن این انتخابات «دیوگو» و «آندرا» دو نماینده فدراسیون جهانی در این مجمع حاضر شدند.
🔸 در این مجمع سید محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان به عنوان نماینده وزارت ورزش و مناف هاشمی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک حضور داشتند.
🔸رأیگیری با حضور ۶۶ عضو مجمع انجام شد و در نهایت زهرا اینچه درگاهی با کسب ۶۰ رای به عنوان رئیس فدراسیون به کارش ادامه خواهد داد. زهرا اینچه درگاهی در پایان رأیگیری مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک اظهار داشت:
🔻از اعتماد و رأی قاطع شما تشکر میکنم. از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به خاطر اینکه آرامش را به خانواده ژیمناستیک برگرداندند تشکر میکنم. وی در ادامه خطاب به اعضای مجمع گفت: من صحبتهایم را خلاصه میکنم؛ دوباره کار، دوباره موفقیت، دوباره ژیمناستیک.
#سرویس_ورزشی
https://kayhan.ir/001CxK
@Kayhan_online
🔰 سفر پوتین به چین در هفتادوپنجمین سالگرد برقراری روابط دو کشور
🔸وزارت خارجه چین اعلام کرد رئیسجمهور روسیه ولادیمیر پوتین به دعوت همتای چینی خود شی جینپینگ ۱۶ ۱۷ مه (پنجشنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت) به چین سفر خواهد کرد.
@Kayhan_online
🔰 تأثیر استفاده کمتر از شبکههای اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
🔸متخصصان در جریان مطالعهای تحقیقاتی در یکی از دانشگاههای کانادا مشاهده کردهاند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه ظاهر خود با دیگران هستند، بسیار بالاست.
🔸گروهی از دختران جوان در کانادا که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کردهاند، از تاثیر مخرب شبکههای اجتماعی در زندگیشان گفتهاند از جمله اینکه استفاده از شبکههای اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیندیشند.
🔸به گزارش دویچه وله، عدم استفاده از چنین شبکههایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق میدهد؛ فعالیتهایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا میکنند. هدف نهائی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترلنشده از شبکههای اجتماعی افزایش یابد.
#دانش_و_پژوهش
https://kayhan.ir/001Cwj
@Kayhan_online
🔰 خدمت سربازی در آلمان اجباری می شود
🔸گزارش فاششده از طرحهای ارتش آلمان نشان میدهد این کشور به دنبال طرح «سربازی اجباری» بهدلیل نگرانی از احتمال وقوع جنگ با روسیه است.
🔸پس از جنگهای خونین بوسنی و کوزوو که در هر دو پای آمریکا نیز به میان کشیده شد، باز هم شاهد وقوع جنگی در اروپا هستیم که گرچه هنوز میدان آن فراگیر نشده است، اما تبعاتش فراگیر است و گسترده شدن میدان آن نیز دور از ذهن نیست.
🔸 تارنمای «دیلیمیل» در اینباره نوشته است که طراحان نظامی در آلمان در حال بررسی چند طرح احتمالی هستند که دو طرح از آنها شامل طرح سربازی اجباری برای همه مردان ۱۸ساله است. دیلیمیل با استناد به افشاگری روزنامه «ساندی تلگراف» اضافه کرده است که:
🔻«مقامات آلمانی در مرحله پایانی مذاکره با بوریس پیستوریوس وزیر دفاع این کشور هستند که انتظار میرود در ماه آینده برنامههای رسمی خود را در این خصوص اعلام کنند.» پیستوریوس در جریان سفر هفته گذشته خود به واشنگتن گفت که «متقاعد شده است» آلمان «به نوعی خدمت اجباری نظامی نیاز دارد.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Cxh
@Kayhan_online