گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 نامزدها باید از اقتصاد سردر بیاورند اداره دولت را نمیتوان به مشاوران سپرد
🔸پزشکیان راهحلی برای عرصه اقتصاد ندارد و میگوید؛ اگر من الان برای شما نسخه بدهم، قطع یقین بدانید که بیربط گفتهام زیرا من کارشناس این کار نیستم؛ باید یادآور شد که چنین وضعیتی برای یک کاندیدای ریاست جمهوری بسیار غیرمنتظره و تعجبآور است زیرا امروز اقتصاد ملی عرصه کارزار است و دشمن جنگ اقتصادی را علیه کشور تحمیل کرده است.
🔸اینکه در این شرایط، یک کاندیدای ریاست جمهوری از اقتصاد سر در نیاورد و بخواهد اداره دولت را به مشاوران بسپرد، پذیرفتنی نیست و نشان میدهد وی یا ادراک و برداشت صحیحی از واقعیات ندارد و یا فاقد کفایت است.
🔸وی بیان داشت: من را اگر در اقتصاد بگذارید قطع به یقین خراب میکنم. اما اگر برای رسیدن به اهدافی که مشخص است کارشناس داخلی و مشاوران خارجی بگیریم مشخص است که ایدهآل است.
🔸نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد قیمت بنزین هم گفت: هر حرکتی در این زمینه باید با متقاعد کردن مردم باشد و نباید بدون مشارکت با مردم این را اجرا کنیم تا آن فاجعه پیش بیاید؛ ما باید کاری کنیم هر نانآوری شب که به خانه میرود شرمنده زن و بچه نباشد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001DRl
@Kayhan_online
🔰 برنامۀ تبلیغاتی امروز نامزدهای انتخابات
🔸برنامۀ «میزگرد سیاسی» با حضور علیرضا زاکانی، ساعت ۱۴:۳۰ شبکه ۳
🔸برنامۀ «صف اول» با حضور مسعود پزشکیان، ساعت ۱۷:۳۰ شبکه خبر
🔸برنامۀ «با مردم» با حضور محمدباقر قالیباف، ساعت ۱۸:۳۰ شبکه یک
🔸برنامۀ «میزگرد فرهنگی» با حضور سعید جلیلی، ساعت ۱۹ شبکه ۲
🔸برنامۀ «گفتوگوی ویژۀ خبری» با حضور مصطفی پورمحمدی، ساعت ۲۲ شبکه خبر
🔸برنامۀ «میزگرد اقتصادی» با حضور قاضیزاده هاشمی، ساعت ۲۲:۴۵ شبکه یک
@Kayhan_online
🔰 تمرکز غرب روی انتخابات ایران «بزرگترین قدرت منطقه»
🔸روزنامه انگلیسی گاردین ضمن انتشار مطلبی جهتدار به نفع یکی از نامزدهای انتخاباتی در ایران، نامزدی او را «مبارزه سخت» توصیف کرد.
🔸«پاتریک وینتور» دبیر سرویس دیپلماتیک گاردین، نامزد مذکور را «گزینهای برای اعمال تغییراتی هر چند جزئی در فضای سیاسی و اجتماعی ایران» نام برده و نوشت: «تنها نامزد طیف...، فرزندانش را پس از مرگ همسرش به تنهائی بزرگ کرد. او با یک نبرد سخت اما نه غیرممکن روبهرو میشود تا رایدهندگان سرخورده را متقاعد کند که او فرصتی برای تغییر است. بهترین شانس او این است که شکاف ایدئولوژیک بین رقبای دیگر ادامه یابد و رای آنها را تقسیم کند.
🔸گاردین در این یادداشت با اشاره به پیروزیهای چند سال اخیر ایران در دو حوزه میدان و دیپلماسی نوشته بود:
🔻آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است. نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکا نیز، برای فروپاشی و جایگزینی آماده است.
🔸ایران با هوشیاری بیشتر نسبت به گذشته، سال گذشته، گامهای عملگرایانهای برای ترمیم روابط با رقبای عرب خلیج فارس برداشت و روابط دیپلماتیک با عربستانسعودی را احیا کرد؛ هیچ رابطه عشقی هم در میان نیست و مهمترین جنبه این معامله واقعگرایانه، این بود که چین میانجی آن بود.
🔻دوستی جدید ایران با چین و روسیه، بیش از عوامل دیگر قدرت مالی ایران را متحول کرده است و جنگ اوکراین به رهبری غرب نیز، کاتالیزور این انتقال بوده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DSp
@Kayhan_online
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بارش باران و رعدوبرق در غرب و مرکز کشور
کارشناس هواشناسی:
🔸امروز دمای هوای تهران به ۳۳ درجه بالای صفر میرسد.
🔸در ۳ روز آینده افزایش دما در تهران و نواحی مختلف کشور پیشبینی میشود.
🔸امروز و فردا در برخی نقاط شمال غرب، دامنههای شمالی و جنوبی البرز، دامنههای مرکزی زاگرس، بخشهایی از استانهای کرمان، یزد و فارس رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیشبینی میشود.
@Kayhan_online
🔰 نامزد باید سر در بیاورد !
👤 #محمد_ایمانی
🔸از چشمانداز مدیریت اقتصادی دولت، باید به کدام نامزد انتخابات رای داد یا رای نداد؟ در پاسخ این سؤال باید، مجموعهای از شرایط را لحاظ کرد: نخست، خود نامزد و کارنامهاش. دوم، این که مشاوران و حامیان او کیستند و چه توقعاتی دارند؟ و چقدر میتوانند هماهنگ عمل کنند؟، و سوم، برنامه اقتصادی نامزد؛ و این که چه بستهای از راهحلها را دارد؟
🔸همچنین باید بررسی کرد: نامزد مورد ارزیابی، چقدر مطالعه و تجربه و تشخیص برای مدیریت اقتصادی دارد یا فاقد آن است؟ کدام برنامه عملیاتی را برای اجرا تدارک کرده است؟ حامیان و مشاوران او چه نقشی دارند: نقش فرعی و کمکی، یا حاکم بر نامزد و همه کاره او؟
🔸نامزد انتخابات اگر خود اهل تشخیص مستقل و جمعبندی و درایت نباشد، قطعا دولت درست اداره نخواهد شد و به آشفتگی ستادی و فرماندهی گرفتار میشود؛ چنان که در برخی دولتها به شکل تعارض میان وزارتخانههای اقتصاد، صمت، کار و رفاه، کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی دیده شد. به عنوان مثال، عملکرد ناهماهنگ در دولت مدعی اصلاحات چنان بحرانساز شد که حتی بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت...
🔸نامزد فاقد تشخیص و عمق، به جای اینکه متوجه باشد هر پرسش اقتصادی، پاسخ دقیق خود را میطلبد، معمولا یا مانند یک منتقد عوام فقط وضع موجود را تخطئه میکند و یا به ناچار، پاسخ قالبی از پیش ساخته و کلیشهای در آستین دارد و همان را برای انواع پرسشهای متنوع ارائه میکند!
🔸مدیریت هوشمند؛ پیش نیاز تحول اقتصادی است. اقتصاد با تولید قدرتمند میشود. مسئولیت مهم هر دولت، حبابزدایی از اقتصاد و واقعی کردن آن است. اما دولت قبل در هر دو حوزه، به خطا عمل کرد: در تقویت تولید کم گذاشت، یا خلاف اقتضائات رفتار کرد؛ اما در مقابل، اقتصاد را از حباب انباشت. دمیدن حباب، با وعدههای انتخاباتی آغاز شد و سپس با بزک کردن برجام، شدت گرفت.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DSo
@kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب / حکایت سینماتوگراف ۲
🔰 دور باطل برای نیروهای تازهنفس و جوان
👤 #سعید_مستغاثی
🔸سینمای پس از انقلاب اگرچه در ابتدا جوان بود اما به تدریج با گذشت زمان و بالارفتن سن جوانان ابتدائی انقلاب، نیاز به نیروهای تازه نفس پیدا کرد، نسل دوم و سوم انقلاب به میدان آمده اما هنوز راهی به حیطه سینما بازنکرده بودند. از همین روی در کنار آن سینمای حرفه ای، انجمن سینمای جوان و مرکز گسترش سینمای تجربی، در مسیر جذب نیروهای جوان، ایجاد شد و گامهایی برداشتند، اگرچه این گامها کمتر به سینمای حرفهای راه پیدا نمود، ولی ذخیرهای قابل اعتنا برای آینده سینمای ایران ایجاد کرد.
🔸اگرچه اغلب این نیروها همان نیروهای انقلابی بودند اما تحت تاثیر فضای سکولار هنری کشور، آنها نیز به این نقطه رسیدند که نماز و روزه و خمس و زکات و امر به معروف و نهی از منکر و سایر تفکرات دینی باید در خانه بماند و یا حداکثر پشت در کلاسهای سینما نگاه داشته شود و به آنها القاء کردند که هنر و سینما جای ایدئولوژی و دین و مذهب و حتی مکان تفکر و اندیشه هم نیست. در نهایت به تفکرات اخلاقی و انسانی منهای پارامترهای دینی و توحیدی بسنده کردند. از همین روی بود که تاکید داشتند سینمای نوین پس از انقلاب یک سینمای انسانی است و نه سینمای اسلامی که طبعا انسانیت را نیز در خود مستتر دارد.
🔸نتیجه این نوع تفکر و اندیشه در حوزه سینما، تربیت جوانان علاقهمند به سینما بود که به همان سبک و سیاق سینمای پیش از انقلاب و با دروس و سرفصلهای طراحی شده در غرب (بدون آنکه با ابعاد فرهنگی و اجتماعی جامعه ما همخوانی داشته باشد) پرورش یافته و آموختند.
🔸در نیمه اول دهه ۸۰، سینمای مستند ایران، علیرغم سابقهای طولانیتر از تولید فیلم داستانی و با وجود تاریخچه حجیم از مستند سازان و مستندهای مختلف، همچنان بلاتکلیف در پشت در و دیوارهای متعدد تولید و توزیع و نمایش مانده بود! در حالی که چند سال پیش از آن در مدت محدودی، حمایت از فیلم مستند به اکران عمومی آنها در سینمای فلسطین رسید، اما در سالهای ابتدائی دهه ۸۰ درحالی که صحبت از برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم مستند بود، دو جشنواره مستند دیگر یعنی جشنوارههای «یادگار» و «کیش» نیز به تعطیلی کشیده شدند.
🔻ولی هنوز جای امید باقی بود، چون جشنواره فیلم کوتاه تهران و جشن خانه سینما برگزار میشدند و در اواخر شهریور1384، جشنوارهای با عنوان «جشنواره فیلم شهر» نیز اضافه گردید که توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.
🔸از اواسط دهه ۸۰ تغییری در زمینه اهمیت دادن به فیلم مستند در سینمای ایران برداشته شد. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی (که چند سالی از برخی وظایف اصلی خود دور افتاده بود!) اعلام کرد 54 فیلم مستند با موضوعات و زمینههای مختلف در حد و اندازه استاندارد ساخته شدهاند.
🔸نگارنده به اتفاق مرحوم امیر اسماعیلی و سرکارخانم پوریامین اعضای هیئت داوری انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی برای اولین جایزه بزرگ شهید سید مرتضی آوینی بودیم و طی دو سه هفته، آثار بسیاری از فیلمسازان جوان و کهنه کار مرور کردیم که در میان آنها آثار قابل توجه کم نبودند. به طوری که به نظر رسید سینمای مستند در سالهای پس از انقلاب به طور جدی از نوع داستانیاش پیشی گرفته است.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001DS7
@Kayhan_online
با آتش سنگین و بیوقفه حزبالله لبنان
🔰 شمال اسرائیل به عصر حجر برگشت غرب برای نجات صهیونیستها به تکاپو افتاد
🔸در پی شهادت فرمانده ارشد حزبالله در چهارشنبه گذشته، این جنبش با حملات سنگین و مستمر خود شمال اراضی اشغالی را به معنای واقعی کلمه تبدیل به جهنم کرده است؛ تا جایی که رسانههای عبری میگویند «اسرائیل به عصر حجر باز میگردد»!
🔸چندین بار پیش از آغاز نبرد «طوفانالاقصی» از مهر ماه سال گذشته، مقامهای ارتش رژیم آپارتاید اسرائیل تهدید کرده بودند که لبنان را به عصر حجر باز خواهند گرداند، اما از آنجایی که رؤیاهای صهیونیستها مدتهاست که وارونه تعبیر میشود، پس از آغاز نبرد اخیر حزبالله صهیونیستها را به عصر حجر برگردانده است.
🔸پس از آغاز نبرد اخیر حزبالله صهیونیستها را به عصر حجر برگردانده است. در پی شهادت «طالب عبدالله»، فرمانده ارشد حزبالله توسط رژیم آپارتاید اسرائیل (در شب چهارشنبه هفته گذشته) واکنش حزبالله چنان جهان را مبهوت کرده است که برخی از برپایی جهنم در شمال اراضی اشغالی میگویند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DRb
@Kayhan_online
24.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام رهبر انقلاب به حجاج بیتاللهالحرام منتشر شد
حضرت آیتالله خامنهای در پیام به حجاج بیتاللهالحرام، حج را عامل قوّت قلب مسلمانان و هراس دشمنان دانستند و تاکید کردند:
🔸برائت از جلادان غزه، فراتر از حجگزاران و موسم حج به مسلمانان جهان تسری یابد
🔻متن پیام رهبر انقلاب دقایقی پیش توسط نماینده ولیفقیه و سرپرست حجاج ایرانی در مراسم برائت از مشرکین در صحرای عرفات قرائت شد.
@Kayhan_online
🔰 دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر خطاب به نامزدها
🔸هرگز وعدهای نده که نسبت به انجام آن از خود مطمئن نیستی؛ امیرالمومنین(ع)
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🎥 پیام رهبر انقلاب به حجاج بیتاللهالحرام منتشر شد حضرت آیتالله خامنهای در پیام به حجاج بیتالله
📷 متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به حجاج بیتالله الحرام
@Kayhan_online