فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش زنده شبکه خبر از حسینیهٔ امام خمینی(ره) پیش از آغاز دیدار بسیجیان با رهبر انقلاب
🔸دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور با رهبر انقلاب اسلامی تا ساعتی دیگر آغاز میشود.
🔻سردار سلیمانی رئیس سازمان رئیس سازمان بسیج مستضعفی در گزارش کوتاهی از حسینیه امام خمینی درباره این دیدار سخن میگوید.
@Kayhan_online
بسیاری از پایگاههای اسرائیل هدف قرار گرفتند
🔰 تلآویو زیرآتش سنگین / حزبالله «اسرائیل» را به جهنم تبدیل کرد
🔸دیروز حزبالله لبنان یکی از سنگینترین و موفقترین حملات خود را علیه پایگاههای رژیم صهیونیستی انجام داد. پایگاه هوائی مهم «بلماخیم» در جنوب تلآویو یکی از اهداف حزبالله لبنان بود.
🔸حملات موشکی حزبالله به تلآویو نشان داد که حزبالله توان موشکی خود را حفظ کرده به طوری که میتواند منطقه هشارون در قلب تلآویو را هدف قرار دهد... حملات موشکی دوربرد از لبنان به مرکز تلآویو در هفتههای اخیر به یک کار عادی تبدیل شده است.» این اعتراف کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی بعد از حملات سنگین دیروز صبح حزبالله لبنان به قلب رژیم آپارتاید اسرائیل بود.
🔸تصاویری که از گوشیهای موبایل مردم منتشر میشود اصابت مستقيم موشکها به نقاط مختلف در تلآویو را نشان میدهد. مقاومت اسلامی لبنان همچنین از حمله به پایگاه دریایی اشدود خبر داد که از لحاظ جغرافیایی (نسبت به مرزهای شمالی با لبنان) فراتر از تلآویو است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001G8R
@Kayhan_online
🔰 دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل
👤 #محمد_ایمانی
🔸۱)آقای پزشکیان رئیس جمهور، روز جمعه در حرم مطهر امام خمینی(ره) گفت: «من باور دارم که هیچ راه دیگری جز بهرهگیری از روحیه بسیجی برای ساختن کشور نداریم». طبعا پیمودن این مسیر، اقتضائات و معارضان جدی دارد. در درستی اصل سخن، همین بس که هیچ موفقیت بزرگ ملی در طول پنج دهه گذشته، بدون روحیه بسیجی و بسیجگری اسلامی- ایرانی به دست نیامده است. چه کسی در دنیا باور میکرد ملت ایران بتواند با وجود سیطره رژیمی که ژاندارم منطقه محسوب میشد، به جنبش درآید، آمریکا و انگلیس و اسرائیل و رژیم دست نشانده آنها را از کشور بیرون کند و سرآغاز حرکت دومینووار بیداری و مقاومت اسلامی در منطقه شود؟ در این باره، مجله آمریکاییForeign Policy، اواخر خرداد ۱۳۹۳ نوشت: «شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند، اما ایران باثبات ترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال ۱۹۷۹ با شاه ایران در کاخ سعدآباد دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پر چالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و شاه سرنگون شد. کارتر به خاطر پیش بینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود (!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوب زده، جزیره ثبات است.»
🔸۲) پیروزی شگفت بعدی که در تداوم بسیجگری انقلابی رقم خورد، چیره شدن جمهوری اسلامی بر توطئه چند لایه پایگاه جاسوسی آمریکا، در قالب به میدان آوردن گروهکهای برانداز و شبکه متنوع کودتا بود. هر کدام از توطئههای شبکه متنوع نفوذ میتوانست یک نظام را از پا در آورد و کشوری را تبدیل به ویرانه کند. در اینجا هم مردم بودند که به جریان نفوذ و تفرقهافکنی و کودتا و آشوب مجال ندادند. همزمان، جنگی گسترده با حمایت آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و شوروی و ارتجاع عرب، به ملت ایران تحمیل شد که اگر قرار بود به روال رژیم پهلوی یا قاجار مواجه شویم، دست کم باید چند استان جنوبی و غربی را واگذار میکردیم و کشور را به تصمیم آمریکا و دیگران میسپردیم تا همانند دوره اشغال جنگ جهانی دوم، قحطی و ویرانی به ارمغان بیاورند و نوکران خود را دوباره به حکومت بگمارند. اما تهدید مهیب جنگ تحمیلی، تبدیل به حماسهای شگفت در تاریخ دویست ساله دفاع سرزمینی شد، چون بسیج ملت ایران از طبقات مختلف دوباره اتفاق افتاد و تمام محاسبات غرب را به هم ریخت. آن مقاومت عزتمندانه، مقدمه سقوط رژیم صدام و سپس سقوط هیمنه آمریکا در منطقه شد. به فهرست طولانی این موفقیتها و خدمات، میتوان بسیجگری در حوزههای سازندگی و آبادگری، فنی و نرمافزاری، سلامت و بهداشت، امدادرسانی در شرایط اضطراری مانند سیل و زلزله، و امنیت را اضافه کرد. نکته مهم در این میان، اهمیت اهتمام مسئولان بخشهای مختلف است تا بتوانند ظرفیتهای بزرگ ملی را به حرکت همدلانه در بیاورند و از آن برای گشودن گرهها مدد بگیرند.
🔸) این بسیجگری موفق، معارضان قسم خوردهای دارد که در موضع گردنکشی و تغلّب و تعدی، از بسیج ملت ایران سیلی خوردهاند. قدرتهای زورگو، مهمترین جبهه نگران از بسیج توانمندیهای ملت ایران هستند. اشرافیت امتیازطلب معارض با اصول انقلاب و هم افقشدگان با قدرتهای مستکبر جهانی نیز، ماهیتا با بسیج ظرفیتهای و پای کار آمدن مردم مسئله دارند؛ چرا که تا وقتی مردم وسط میدان باشند، آنها نمیتوانند امتیازطلبی کنند، یا اختیار امور کشور را به بیگانگان متخاصم بسپارند. ماموریت طیف هم افق با غرب، از هم گسیختن وحدت و ایجاد دوصدایی و فشلی است؛ چنان که شهید سلیمانی درباره آن (به ویژه درباره دشمن) هشدار میداد. یک نمونه، همان است است که تحلیل یک روزنامه زنجیرهای و گروهک سیاسی همسو در توجیه طرح دو دولتی (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی)، تحلیلگر صهیونیست را سر ذوق میآورد تا تحلیلی با عنوان«دیگر صداها در ایران، درباره موضوع فلسطین (اسرائیل)» بنویسد. این، همان طیفی است که معاون وزیر ارشادش پس از فرار از کشور، سردبیر شبکه تلویزیونی وابسته به موساد در لندن میشود. آدمی، چقدر باید سقوط کرده باشد که به استخدام قاتلان دانشمندان هستهای ایران و قاتلان دهها هزار انسان بیگناه در منطقه درآید؟ چند منافق دیگر ممکن است مثل او باشند که هنوز نقاب بر چهره داشته باشند؟
🔸۴) مهم است که رصد کنیم: دنیا بر سر کدام پیچ تحول در حال حرکت است، ما کجای این دگرگونی بزرگ هستیم، و در اتاقهای ارزیابی و راهبرد نگاری دشمن چه تحلیلی از این شرایط ویژه میشود؟ باید فهمید که آنها در کدام وضعیت ضعف بیسابقه پس از جنگ جهانی دوم به سر میبرند، چه فهمی از جایگاه تعیینکننده ایران دارند، و چگونه میخواهند امتیازاتی را که نتوانستند در مصاف رویاروی چند ده ساله به دست بیاورند، با عملیات فریب بگیرند؟
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔻مهم است که بفهمیم گارد خویشتنداری، مسالمت و تنشزدایی یکطرفه، کمترین تناسبی با رویکرد خصمانه -و ضمنا از سر درماندگی- دشمن ندارد. وضعیت جهان و منطقه را نباید وضعیت صلح و مسالمت و نرمش پنداشت. این، تجربه زیسته متاخر ماست، اگر که تحرکات جریان نفوذ، و انحراف و تحریف حاصل از آن، مانع دیدن عبرتها نشود. گام اول، بیداری در تراز منطق پیشرو و پیروز انقلاب اسلامی است.
🔸۵) نقشه راه و راهبرد دولت در این میدان پیچیده اما مهم، کدام است؟ آیا روزمرّگی، کفایت این مصاف پیچیده را میکند؟ آیا نادوستان مدعی حمایت، که دل در گرو غرب دارند، میتوانند معاضد خوبی باشند؟ یا صرفا با سودای ایجاد فشلی و ضعف، در دولت طمع کرده و به تحمیل «ناکارآمدی» + «تحمیل راهبرد گمراهکننده» اصرار دارند؟ جایگاه برنامه نویسی درون زا، اقتصاد مقاومتی، اصلاحات اقتصادی معطوف به حمایت از اقشار متوسط و پایین، و باز توزیع منابع و فرصتها در راهبرد دولت کجاست؟ مهم است که عاقبت کار دیده شود. این عبرت برای هفت پشت ملت ما کافی است که دست کم، پنج سال از دوره هشت ساله دولت اسبق، به تعطیلی و تعلیق و انتظار کشیدن نتیجه مذاکرات سپری شد؛ و مباد که مشورتهای به دور از صداقت و صلاحیت، دولت محترم را به بیغولهای مشابه یا حتی بدتر رهنمون شود.
🔸۶) آیا میتوان پذیرفت که انتصاب برخی افراد ناصالح و حتی مجرمان محکوم شده در برخی مناصب مهم، به حاشیه افتادن مسائل فوریتدار اصلی و تبدیل مسائل فرعی و حواشی به اولویت، کوتاهی در ذخیرهسازی سوخت زمستانی نیروگاهها و قطعی برق بیسابقه ناشی از آن، گران کردنهای شبانه و ناگهانی و بیقاعده کالاها و خدمات مختلف و..، اتفاقی است و نه برنامهای برای ناکارآمد کردن دولت و ناراضی کردن مردم و نهایتا تضعیف موضع نظام در مقابل غرب؟! تجارب گذشته میگوید تحمیل ناکارآمدی و ایجاد بن بست مصنوعی، تصادف نیست. مدیر کانال معاند و امنیتی آمدنیوز در فرانسه (قبل از بازداشت و انتقال به ایران) گفته بود: «در انتخابات ۹۶ این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت... با توجه به شرایط به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔸۷) کاریکاتور ساختن از همه مسئولیتهای سنگین و متنوع دولت محترم در قالب «مذاکره با آمریکا و اروپا»، نقشهای است که برخی عناصر منفعل، مامور اجرای آن هستند. همین روزها در حالی که واکنشهای نامتناسب نسبت به گستاخیهای اروپا (اعلام دو تحریم و صدور یک قطعانه در آژانس) دیده میشود، برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال برآنند که تصویر واقعی ترامپ را از ذهنها بزدایند و فردی تاجر و اهل معامله و توافق و تفاهم را ترسیم نمایند. وقیحترین آنها، ترامپ را (همان که آقای روحانی، مذاکره با عهدشکنی چون او را دیوانگی خواند)، فرصتی بزرگ میخوانند! این در حالی است که فردی با مختصات آنجلا مرکل صدراعظم سابق آلمان گفته است: «نسبت به بازگشت دوباره ترامپ به قدرت ابراز تاسف میکنم. هر دیدار من با او، مانند یک رقابت بود؛ به این صورت که یا تو یا من».
🔸) پیش از آقای پزشکیان، دو رئیسجمهور و دولت با دو رویکرد متفاوت بر سر کار آمدند. بیانات رهبر انقلاب -مستند به واقعیات روشن تاریخی- در آخرین دیدار با هر کدام از آنها، شایسته تامل و درس آموزی است. ایشان در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم (۵ مرداد ۱۴۰۰) فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. خب حالا یک تجربه را من بخصوص یادداشت کردهام. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، امکانش را ندارند. این، تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب، موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد. شماها هم هر جا که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هر جا که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم این جوری است. هر جا موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنند دیگر؛ هر جا از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید، پیشرفت کردید».
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔸۹) حضرت آیتالله خامنهای، همچنین ۱۷ تیر ۱۴۰۳، درآخرین دیدار با دولت سیزدهم خاطر نشان کردند: «دولت مرحوم آقای رئیسی (رضوانالله علیه) دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود. واقعاً خوشبین بود به آینده ـ البتّه حق هم با ایشان بود...
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همه ماها، برای رؤسای دولتها و اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزی قرار میداد... نقطه دوّم این بود که به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشست و برخاستها روی این مسئله تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت؛ و لذا دنبال این کارها هم بود. یک نقطه برجسته دیگر، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود... در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که ایشان گفت خیر! صریح؛ بیهیچ ملاحظه و حاشیه... یک نقطه برجسته دیگر این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی. ایشان اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آن چنان تند و به اصطلاح دورکننده که قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن... یک نقطه دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً مثل همین انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئله شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد... خداوند انشاءالله درجات ایشان را زیاد کند. من این موارد را گفتم برای اینکه ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّه مجریه یک کشور است، میتواند مجموعه این خصوصیّات را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند».
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
رسول شمالی ورزنده - نگاهی به سریال «تانکخورها»
🔰 یادگاری از سالهای دفاع مقدس
🔸«تانک خورها « قصهای واقعی از ماجراها و اتفاقاتی است که در دوران دفاع مقدس و نبرد رزمندگان گردان ۷۷ خراسان در مقابله با نیروهای بعثی عراق بوقوع پیوست.
🔻آنچه در مجموعه تلویزیونی «تانک خورها» بیشتر جلب توجه کرد و در واقع همه ما را به آن دوران طلایی و دهه ۶۰ برد نگاه عمیق این مجموعه به ویژگیهای زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم در آن دوران و فضا و نیز محیطهای صمیمی خانوادهها بود.
🔸«تانک خورها» در شبهای پاییز از شبکه سه سیما پخش شد و نشان گر ایثارگریها و فداکاریهای رزمندگان اسلام در جبهههای نبرد حق علیه باطل و پشتیبانی قشرهای مختلف مردم در سالهای دفاع مقدس بود که گوشهای از حماسه آفرینیهای ملت قهرمان ایران را به تصویر کشید و در واقع میتوان گفت که توانست تاحدودی ابعاد گوناگون جبهههای نبرد را روایت کنند و حضور پررنگ مردمی در پشتیبانی از نبرد رزمندگان اسلام علیه نیروهای بعثی صدام را در قاب تلویزیون به تصویر در آورند؛ هر چند که این سریال نیز در فیلمنامه دچار ضعفهایی است.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001G8z
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان: بسیج مستضعفین در کشور یک پدیده بی نظیر بود
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: بسیج یک شبکه سازی فرهنگی، اجتماعی و نظامی است؛ بسیج ابتکار امام (ره) بود
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: خداباوری و خودباوری، دوپایه بسیج است
@Kayhan_online
🔰 برجام جدید، فریبکاری جدید دشمن!
👤 #دکتر_ابراهیم_کارخانه
🔸 نظر به اینکه این روزها، تحلیلگران و دستاندرکاران عرصه سیاسی زیاد دم از تعاملات سازنده و مثبت میزنند، بر آن شدم که درباره برجام و خطر جدی طرح برجام جدید که توسط برخی کجاندیشان سیاسی مطرح میشود به عنوان حرف آخر برجام نکاتی چند را یادآور شوم و راه برونرفت از سال پایانی برجام را مورد تجزیه و تحلیل و هشدار قرار دهم:
🔻۱- در حالی که جمهوری اسلامی ایران طی سالها علیرغم اتخاذ راهبردهای تعاملی شاهد سنگینترین تحریمهای اقتصادی در طول تاریخ بوده است، تکرار بوسه بر پنجه گرگ، اینبار نه با لبخند و فریب بلکه با تحکم و تحریم از سوی کشورهایی که چنگال آنها تا مرفق به خون مظلومان غزه و لبنان آغشته است، هشداری است بر آنان که از گذشته عبرت نگرفته و تصور میکنند با دشمنان غدّار و فریبکار جمهوری اسلامي ايران که رؤیای براندازی را در سر میپرورانند میشود با زبان تعامل و مدارا سخن گفت!
🔸۲- در حالی که قواعد بازی در زمین سیاسی آژانس توسط کشورهای سلطهگر و بعضاً خونآشام تهیه و تنظیم میشود، تصور اینکه در تعامل سازنده و خوشبینانه با دشمن بتوان جلو توطئههای از قبل طراحی شده آنان را گرفت، خیالی واهی و سادهانگاری سیاسی است!
🔸۳- بدون شک اگر هوشمندی و درایت شخص رهبری انقلاب در طول ۳۵ سال زعامت مدبرانه ایشان نبود، جمهوری اسلامی ایران در قالب وادادگی تعاملی از سوی برخی از دولتهای وقت؛ بارها گرفتار توطئه گرگهای بینالمللی میشد. نظام ولایت مطلقه فقیه رمز پایداری، استقلال، عزت و افتخار جمهوری اسلامی ایران در مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی است و بر همین اساس در تمامی توطئههای زنجیرهای که علیه نظام اسلامی طراحی و برنامهریزی میگردد همواره رهبری انقلاب مورد هجوم سلطهگران و عوامل دستنشانده آنها قرار میگیرد. بدیهی است اگر جمهوری اسلامی میخواست بر اساس تعامل با خواست و اراده قدرتهای سلطهگر نظام اسلامی را به پیش ببرد، امروز اثری از جایگاه عزتمند و مقتدرانه جمهوری اسلامی در معادلات سیاسی جهانی مشاهده نمیشد.
🔸۴- کشورهایی که سعی کردهاند با رویکرد تسامح و تساهل و تن دادن به خواستههای دشمن سایه جنگ را از سر ملت خود کوتاه کنند، خود گرفتار فریب و توطئه دشمن شدهاند. چرا که سایه جنگ جز با قدرت و اقتدار از سر هیچ ملتی کوتاه نمیشود. همواره در طول تاریخ؛ ملتها و دولتهایی که در برابر دشمن کوتاه آمدهاند و سازش را بر مقاومت ترجیح دادهاند قربانی هجوم ددمنشانه دشمن شدهاند. بدون شک اگر درایت رهبری و قدرت عظیم بازدارندگی موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی نبود یقیناً دشمن به تمامی اهداف خود علیه ملت ایران دست یافته بود.
🔸۵- در حالی که جمهوری اسلامی ایران حتی تا ماهها پس از خروج آمریکا از برجام همچنان به کلیه تعهدات خود پایبند بوده و آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز تا قبل از اقدامات متقابل ایران ۱۵ بار پایبندی جمهوری اسلامی ایران را به تعهدات خود مورد تایید قرار داده است؛ در چنین شرایطی که دشمن از انجام کلیه تعهدات خود طفره رفته است، طرح امکان استفاده اروپا از مکانیسم ماشه در سال پایانی برجام (مهرماه ۱۳۰۴) آن هم از سوی برخی سیاسیون داخلی جای بسی شگفتی و تعجب دارد! چرا که صرفنظر از آمریکا که از برجام خارج شده است کشورهای اروپایی میباید پاسخگوی عدم پایبندی به انجام تعهدات منجر به نابودی کامل برجام باشند نه اینکه در جایگاه مدعی قرار گیرند!
#مقاله_وارده
https://kayhan.ir/001G8a
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان: نتیجهی خودباوری، تسلیم در برابر خدا و یقیین به وعده خداست
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان: مکتب بسیجی شناخت توانایی درونی انسان و مقهور اراده دشمن نشدن است
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: بدون شک این روحیه بسیجی در کشور و جبهه مقاومت بر همه سیاست های دشمنان غلبه پیدا خواهد کرد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: امام خمینی، تفکر بسیجی را در ۱۵ سال اول نهضت تولید کرد
@Kayhan_online
🔰 رشد کاذب بورس در سایه سیاستهای تورمزای دولت
🔸روزنامه اقتصادی وابسته به اصلاحطلبان اذعان کرد جهشهای اخیر بورس محصول روندهایی مانند گرانسازی خودرو و برخی اقلام دیگر از سوی دولت و همچنین افزایش بیسروصدای نرخ ارز است.
🔸دنیای اقتصاد که پیش از این از گرانسازی یکشبه قیمت خودرو دفاع کرده و آن را به غلط اصلاح قیمتی نامیده بود، با اشاره به جهش دو هفته اخیر شاخص بورس نوشت: «روزگار این دوره کی به سامان میرسد؟» این جمله یکی از جملاتی بود که یک ماه قبل در توئیت یکی از سهامداران در واکنش به اوضاع و احوال آشفته و نابسامان بازار سهام نوشته شده بود. شاید اگر در آن مقطع به اهالی بورس تهران گفته میشد که شاخصکل در یک ماه آتی از سطوح فعلی تا حوالی کانال ۲میلیون و ۳۰۰هزار واحدی پیشروی خواهد کرد، کمتر کسی وقوع این رخداد را محتمل میدانست.
🔸به کرات در بورس تهران و در ماههای اخیر روندی صعودی آغاز شده که با افزایش آیتم ارزش معاملات همراه نبوده است و به همین دلیل دیری نپاییده که امیدها در تالار شیشهای پیرامون روند مذکور رنگ باخته است و بازار نتوانسته به روند صعودی ادامه دهد، اما نکتهای که خوشبینیها را پیرامون روند فعلی بازار تقویت کرده است، ثبت ارزش معاملات بالا توام با سبزپوشی نماگرهای تالار شیشهای است که به روند فعلی قابلیت اتکای بیشتری میبخشد و بهنظر میرسد که اگر اتفاق غیرمنتظره خاصی در حوزه سیاست داخلی یا خارجی رخ ندهد، بورس تهران بتواند ارتفاعات بالاتر را ملاقات کند.
🔸دنیای اقتصاد میافزاید: با برگزاری انتخابات ریاستجمهوری و پیروزی دکتر پزشکیان که با شعار وفاق داخلی و تعامل بینالمللی وارد میدان شد، بسیاری از فعالان بازار سرمایه امید داشتند که دولت جدید بتواند رکود سنگین بازار را بشکند، اما در کمال تعجب، شرایط به شکلی کاملاً وارونه پیش رفت.
🔸یکی از بارزترین اتفاقات این دوره، تبدیل حباب مثبت سنگین صندوقهای اهرمی به حباب منفی بود. این پدیده نشانداد که بازار، نهتنها به وعدههای سیاستگذاران جدید اعتماد نکرده، بلکه با نوعی بدبینی و انتظار برای تغییرات جدی مواجه است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G9W
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: بعد از پیروزی انقلاب امام از بسیج سدی درست کرد در برابر ضربه ها
▫️روایت رهبر انقلاب از داستان غنی سازی ۲۰ درصد و نقش دانشمندان بسیجی
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: بسیجی ایرانی یقین دارد سرانجام در یک روز رژیم صهیونیستی را قطعا از بین خواهد برد
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: حکم بازداشت نتانیاهو کافی نیست. حکم اعدام این سران جنایتکار باید صادر شود
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: دشمن در غزه و لبنان پیروز نشده و نخواهد شد
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: امروز جبهه مقاومت هر اندازه گسترش دارد فردا این گسترش چند برابر خواهد شد
@Kayhan_online
حکایت سینماتوگراف ۲ - واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب
🔰 ذوقزدگی برای آمارهای تاسفآور
👤 #سعید_مستغاثی
🔸در حالی که اکران نوروز ۱۳۹۵ تقریبا به پایان رسیده بود و سر و صدای برخی مسئولین وزارت ارشاد و همچنین بعضی رسانههای دولتی وشبه دولتی از وقوع یکی شگفتی درعرصه استقبال مخاطب حکایت میکرد، انتشار آمار فروش فیلمهای اکران نوروزی، آب سردی بود بر ذوق زدگی جماعتی که یا معنای فروش و استقبال تماشاگر را نمیدانست و یا خبر نداشت که شگفت زدگی یعنی چی؟! البته معلوم نیست چرا برخی رسانههای بیگانه مانند «بی بیسی» از این پروپاگاندای آماتوری استقبال کرده و برایش هورا کشیدند!
🔻تیترهایی مانند «مردم این بار اهالی سینما را غاافلگیر کردند»، «سالنهای شلوغ، گیشههایهای میلیاردی و...»، «نوروز شگفت انگیز»، «استقبال عجیب و غریب» و... همگی حکایت از یک فیل هوا کردن حیرت آور در سینمای ایران داشت اما آمارها که منتشر شد، آه از نهاد کارشناسان و اهالی سینما برآمد که این هم حکایت دروغ ۱۳ بود. گویی که همه روز این مردم شده ۱۳ فروردین و شنیدن دروغهای شاخدار و آبدار!
🔸براساس آمارهای منتشر شده و میزان فروش موفقترین فیلم اکران نوروزی یعنی
«۵۰ کیلو آلبالو» ساخته مانی حقیقی که تا یک ماه، 5/4 میلیارد تومان در تهران ثبت شد، با منظور کردن متوسط ۶۰۰۰ تومان برای هر بلیط در سال ۹۵ و یک حساب سرانگشتی نتیجه گرفته میشود تنها ۷۵۰ هزار نفر از مردم تهران به تماشای فیلم ذکر شده رفتند که با احتساب جمعیت ۱۵ میلیون نفری تهران، یعنی فقط ۵ درصد از مردم این شهر از پرفروشترین فیلم اکران نوروزی استقبال کردند و ۹۵درصد از مردم پایتخت ایران اصلا به دیدن آن نرفتند! البته فروش شهرستانهای فیلم یاد شده کمتر از این مقدار بود و در نتیجه نسبت به بقیه جمعیت کشور یعنی حدود ۶۵ میلیون نفر، رقم تاسفآور ۶/۱ درصد را نشان میداد!!
🔻قابل ذکر اینکه ابتذال فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» آنقدر از حد گذشت که شخص وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد گود شد و آن را از اکران پایین کشید و در کمال سادهلوحی ابراز داشت که از محتوای فیلم یاد شده خبری نداشته است!!
🔸نگاهی به تاریخ معاصر و حضور سینما در این سرزمین نشان میدهد که اینگریز مردم مسلمان ایران از ابتذال، مربوط به امروز و دیروز و سالهای پس از انقلاب نبوده و تقریبا از همان آغاز ورود سینما به این آب و خاک وجود داشته است. از همان روزهایی که سعی کردند تا با فیلمهای کابارهای و مفسده انگیز، اخلاق و رفتار اسلامی/ ایرانی در جامعه و خانوادههای ما را مورد هجوم قرار داده و شالوده آن را از بین ببرند.
🔸حالا پس از سالها، نوه یکی از همان بانیان ابتذال (که رفیق گرمابه و گلستان دربار و هویدا بود و کارگزار شرکتهای نفت انگلیسی) به میدان آمد تا با سوء لستفاده از بیتفاوتی و خواب گران برخی از مسئولین فرهنگی، شبه فیلمی به خورد مخاطبانش بدهد که کپی دست چندمی از همان فیلمفارسیهای مبتذل دوران گذشته بود!
🔻اما سینمایی که مانی حقیقی با همه پُز و افه شبه روشنفکری و فلسفه و... مدعیاش بود تنها خود «سینما» را کم داشت و هرچه نمایش داد همانا ولنگاری افسارگسیختهای بود که شاید تنها بتوان در برخی نمایشات سخیف کافهای چاله میدانی یا برخی خیابانهای بدنام بعضی شهرهای اروپایی یافت. نمایشاتی که اساس آن بر محور شوخیهای مبتذل به اصطلاح پایین تنهای و حرکات مستهجن استوار بوده و با تکیه بر حرفهای دو پهلو و چند معنایی سعی دارد که آن ابتذال را وقیحانهتر ارائه دهد.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001G90
@Kayhan_online
🔰 حیرت وزیر دفاع آلمان از میزان و سرعت بالای تولید سلاح در روسیه
🔸وزیر دفاع آلمان میگوید در حال حاضر تولید سلاح روسیه در ۳ ماه، به اندازه کل تولیدات کشورهای اتحادیه اروپا در عرض یک سال است.
🔸مهر در این باره به نقل از راشاتودی نوشت: «بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که در حال حاضر روسیه طی سه ماه به اندازه یک سال کل کشورهای اتحادیه اروپا سلاح و مهمات تولید میکند... اروپا هماکنون با یک تهدید طولانیمدت مواجهه است و بحران اوکراین دیگر یک جنگ منطقهای نیست.»
🔸وزیر دفاع آلمان هفته پیش هم گفته بود که برای دستیابی به صلح در اوکراین، باید به گفتوگوها با روسیه ادامه داد: «ما نیاز داریم که بارها و بارها گفتوگو با روسیه بر سر دستیابی به صلح در اوکراین را ادامه دهیم... به نظر من ارسال موشکهای دوربرد کروز تاروس به کیف نیز وضعیت در خطوط جبهه را تغییر نخواهد داد.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001G8S
@Kayhan_online
🔰 وزارت خارجه پس از شیطنتهای اروپا برنامه خود را دوباره به روز نمیکند؟!
🔸سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد نشست معاونان وزرای خارجه ایران، فرانسه، آلمان و انگلیس برای گفتوگو در مورد مسائل دوجانبه، منطقهای و بینالمللی جمعه برگزار میشود.
بقایی خاطر نشان کرد: سیاست اصولیِ ایران مبنی بر تعامل و همکاری با دیگر کشورها بر مبنای اصول عزت، حکمت و مصلحت است و این گفتوگوها با ۳ کشور اروپایی در ادامه گفتوگوهای انجامشده با آنها در حاشیه اجلاس سالانه مجمع سازمان ملل انجام میشود. در این دور از گفتوگوها که از همان نیویورک برنامهریزی شده، طیفی از موضوعات منطقهای و بینالمللی ازجمله موضوع فلسطین، لبنان و موضوع هستهای مورد بحث و تبادلنظر قرار خواهد گرفت.
🔸این خبر ساعاتی پس از آن منتشر شد که خبرگزاریهای دولتی ایرنا و ایسنا، به نقل از خبرگزاری ژاپنی کیودو نوشتند: «ایران، آماده برای برگزاری مذاکرات هستهای با آلمان، فرانسه و انگلیس در ۲۹ نوامبر (۹ آذر) در ژنو است. اتحادیه اروپا نیز به عنوان میانجی مشارکت خواهد کرد».
🔸هر چند سخنگوی وزارت امور خارجه میگوید این ملاقات در حاشیه اجلاس سالانه مجمع سازمان ملل در نیویورک برنامهریزی شده، اما به نظر میرسد واکنش اخیر آقای سخنگو به نیابت از وزارت امور خارجه، بیاعتنا به شرارتهای چند هفته اخیر طرف اروپایی صورت گرفته و حال آن که در واکنش به آن اقدامات خصمانه، باید تجدیدنظر اساسی در برنامهریزی قبلی انجام شود.
🔸توضیح این که هنوز، سه روز از صدور قطعنامه ضدایرانی آژانس با میانداری تروئیکای اروپایی نمیگذرد. طرف اروپایی عهدشکن در برجام، طی یک ماه گذشته نیز در دو نوبت، به تحریم هواپیمایی و کشتیرانی اقدام کرد. این سلسله شرارتهای طرف اروپایی در حالی رخ داده که دولت جدید، نه تنها زبان به طلبکاری درباره نقض حقوق کشورمان در برجام نگشود، بلکه پذیرفته بود به شکل یکطرفه، غنیسازی ۶۰ درصد را بر خلاف قانون اقدام متقابل، تعلیق کنند. اما واکنش غرب، صدور قطعنامه بود!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G9V
@Kayhan_online
🔰 ایران و مالزی کتاب ضدصهیونیستی منتشر کردند
🔸این کتاب مجموعهای از مقالات اندیشمندان جهان است که توسط عزمی عبدالحمید گردآوری شده است. کتابی که از سوی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و شورای مشورتی سازمانهای مردمنهاد مالزی (ماپیم) به صورت مشترک تدوین و به چاپ رسیده است.
🔸این کتاب دارای ۲۰ فصل است و درباره سقوط اسرائیل از جهات مختلف اقتصادی، اعتبار اجتماعی، جایگاه بینالمللی و نهضت جهانی علیه اسرائیل و صهیونیسم در اقصی نقاط جهان است که به وقایع و جنایات این رژیم بعد از ۷ اکتبر میپردازد.غیر از فصل اول کتاب که به زبان باهاسا مالایو است، مابقی کتاب به زبان انگلیسی درخصوص فروپاشی درونی اسرائیل و نتیجه مقاومت و صبر امت اسلام نوشته شده است و فصل پایانی کتاب با عنوان «آخرین نفس اسرائیل»، به افول و فروپاشی قدرت این رژیم منحوس اشاره دارد.
🔸این کتاب روز پنجشنبه هفته گذشته با مشارکت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی، وارد بازار کتاب مالزی شد و در همان ابتدا با استقبال بسیار خوب علاقهمندان مالزیایی روبهرو شد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001G9J
@Kayhan_online