گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 سقوط دمشق، پایان مأموریت تروریستها
آغاز سلطه آمریکا
🔸تروریستها دیروز و در غفلت ارتش سوریه! به پایتخت این کشور رسیدند و دولت این کشور سقوط کرد. این حرکت تروریستها در واقع تکمیل پروژه واشنگتن و تلآویو است، برای بسط ید آمریکا و اسرائیل در ویرانههای سوریه.
🔸چنانکه در سطور آتی خواهید خواند نتیجه این «حرکت آزادیبخش»(!) طلیعه یک هرج و مرج اساسی و احتمالا طولانی است. روشن است که این گروههای ناهمگون که حالا اتحاد تاکتیکیِ شوم و شکنندهای را هم تشکیل دادهاند، «هفتاد و دو ملت» هستند و تا همین حالا نیز از درگیریهای داخلی آنها بسیار شنیدهایم.
🔸این گروه تروریستی تکفیری -که متشکل از ۳۷ گروه شمرده شدهاند- و گوش به فرمان آمریکا و اسرائیل هستند، از همان ساعات نخست سقوط دمشق، مشغول غارت اماکن مختلف هستند.... ما امیدواریم که این گرگها تغییر ماهیت داده باشند و سوریه سقوطکرده را بیش از این نابود نکنند، اما تا اطلاع ثانوی آنها همان هستند که بودند، از این رو باید نگران بود!
🔸باری، آنچه که تروریستها تاکنون کردهاند در واقع صاف کردن زمین برای افزایش سلطه آمریکا و اسرائیل بوده است، والا این تروریستها که سودای آزادی سوریه را دارند! باید کمی به خود زحمت میدادند و لشکر خود را به سوی بیش از ۲۰ پایگاه آمریکا در سوریه میفرستادند و اخراج اشغالگران آمریکایی را نیز وظیفه خود میدانستند؛ مسلماً «بشار اسد» بدتر از اشغالگران آمریکایی و همین تروریستهای تکفیری نبود!
🔸دیروز صهیونیستها زیر ساختهای نظامی سوریه را بمباران کرد و وارد خاک سوریه هم شد. از آن سو ترکیه نیز جنگندههای خود را این بار با خیالی آسوده راهی سوریه کرد تا کُردها را بمباران کند. یک هرج و مرج تمام و کمال!
#تیتر_یک
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GNT
@Kayhan_online
مدیرمسئول روزنامه کیهان:
🔰 «النصره» و «تحریرالشام» نسخه جدید داعش هستند
🔸حسین شریعتمداری با تروریست خواندن «جبهةالنصره» و «تحریرالشام» گفت: اینها نسخه جدید داعش هستند.
🔸مراسم گرامیداشت روز دانشجو، صبح یکشنبه
۱۸ آذرماه در دانشکده خبرگزاری فارس با حضور حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان برگزار شد.
🔸مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: کشورهای عربی در ماجرای سوریه فقط «پادو» هستند و صحنهگردانان و طراحان اصلی این ماجرا، اسرائیل و آمریکا هستند.
🔸شریعتمداری با اشاره به نقش «جبهه النصره» و «تحریر الشام» در تحولات سوریه توضیح داد: درباره جبههالنصره باید به این اشاره شود که آنها تحت نظارت ترکیه بودهاند. حتما اینها تروریست هستند.
🔸شریعتمداری تاکید کرد: سوریه از بازوهای مقاومت بود و خدمات زیادی حتی در زمان جنگ تحمیلی به ایران کرده بود. حقیقت این است که ما از عقبههای سختی عبور کردیم اما باید این را هم در نظر داشت که شرایط خطیر است اما خطرناک نیست.
https://kayhan.ir/001GNd
@Kayhan_online
🔰 آتلانتیک: در انتخابات آمریکا تفرقه و نفرتپراکنی پیروز شد
🔸نشریه معتبر آمریکایی میگوید پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، ثبات و امنیت و انسجام ایالات متحده را تهدید میکند.
🔸نشریه آتلانتیک با پیشبینی برخی دگرگونیها در آمریکا نوشت: کسی در انتخابات پیروز شده که اساسیترین ارزشها و سنتهای دموکراسی، قانون اساسی و حتی ارتش آمریکا را تحقیر میکند. رأی دهندگان به ترامپ، پیروزی خود را جشن میگیرند و بقیه باید خود را برای زندگی در یک آمریکای متفاوت آماده کنند؛ کشوری که میلیونها نفر در آن به کسی رأی دادهاند که تعمداً نفرت و تفرقه را گسترش میدهد. رئیسجمهوری که هربار در انظار عمومی ظاهر میشود و بیشرمانه و آشکارا دروغ میگوید؛ برای برانداختن و ابطال انتخابات سال ۲۰۲۰ توطئه کرد و اگر این بار هم برنده نشده بود مجدداً برای برهم زدن انتخابات تلاش میکرد.
🔸بخش عمدهای از آمریکاییها، کسی را برای ریاست جمهوری برگزیدهاند که اساسیترین ارزشها و سنتهای دموکراسی، قانون اساسی و حتی ارتش را تحقیر میکند. نظرسنجیها طی یک دهه گذشته نشان میدهد که باور مردم آمریکا به نهادهایشان رو به کاهش است. اما هیچ نظرسنجیای نمیتواند روشنتر از انتخابات اخیر نشاندهنده تغییر ارزشها در جامعه آمریکا باشد. با این انتخابات، ایالات متحده به کشوری دیگر تبدیل خواهد شد.
🔸شاید خطر بزرگتر و توطئهآمیزتر، نه سرکوب و آزار سیاسی بلکه فساد باشد. حکومتهای پوپولیست خودکامه در مجارستان و ترکیه به نهادهایی حمله کردهاند که برای تضمین پاسخگویی و شفافیت طراحی شده بودند تا پول و نفوذ را به سمت دوستان و خانوادهشان سرازیر کنند و این اتفاق ممکن است در ایالات متحده نیز رخ دهد. در حالی که وفاداران ترامپ نهادهای نظارتی را اشغال میکنند و نه تنها مناصب سیاسی بلکه مشاغل کارمندان دولت را نیز پر میکنند، آسمان آمریکا آلودهتر و غذای مردم آمریکا خطرناکتر خواهد شد.
🔸کار دیگری که ترامپ میتواند انجام دهد وضع تعرفههای بیشتر و تشدید یک جنگ تجاری جهانی نه تنها با چین بلکه با برخی دوستان، شرکا و متحدان سابق آمریکاست. شعار «اول آمریکا» در نهایت به معنای «آمریکای تنها» خواهد بود. آمریکا تنها یک قدرت بزرگ دیگر خواهد بود که توسط ناسیونالیسم یغماگر تحریک شده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GNo
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش در برخی مناطق غربی و مرکزی کشور
🔸هواشناسی در برخی مناطق غربی، شمالی و دامنههای البرز بارش برف و باران پیش بینی کرد.
@Kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب - حکایت سینماتوگراف ۲ - بخش نود و یکم
🔰 یک سفارش گلدرشت دیگر برای جشنواره کن!
👤 #سعید_مستغاثی
🔸در سال 2016 (1395) هم مانند سالهای پیش از آن، جشنواره کن به طرز به اصطلاح گلدرشتی، فیلمهای سفارشی (اغلب ضعیف) را در بخش مسابقه خود گنجانید. در نظر گرفتن یکی از رویکردهای اصلی دو سال اخیر سینمای غرب وهالیوود، یعنی پرداختن به تعرضات و تجاوزات جنسی برای عبور از علت اصلی آنها یعنی «سبک زندگی بیبند و بارانه غرب» و رسیدن به موضوعی حاشیهای به نام «تبعیض جنسیتی»، باعث تسلیم شدن این جشنواره در مقابل تعدادی از فیلمهای سفارشی شد که از سوی کمپانیهای وابسته به اتحادیه اروپا مانند Les Films du Fleuve یا کمپانی «Memnto» و لابیهای قدرتمند سیاسی/فرهنگی غربی/عربی همچون «انستیتو فیلم دوحه» سفارش ساخت آنها صادر شده و بودجهشان تامین گردیده بود. از همین روی فیلمهایی همچون «او» ساخته پال ورهوفن، «دختر ناشناس» به کارگردانی برادران داردن، «فارغالتحصیلی» ساخته کریستین مونجیو و... وارد بخشهای رقابتی جشنواره شده و بعضا جوایزی هم دریافت نمودند.
🔸کار به آنجا رسید که این جشنواره فیلم «فروشنده» را با همان موضوع سفارشی تجاوز و تعرض جنسی پس از اتمام مهلت دریافت فیلمها و حتی بعد از بسته شدن جدول فیلمهای بخش مسابقه و در نسخهای ناقص که گویا هنوز برخی امور فنی مانند صدا و موسیقی و اصلاح رنگ آن باقی مانده بوده، پذیرفت و به عنوان فیلم بیست و یکم (در حالی که معمولا تعداد فیلمهای بخش مسابقه اصلی این جشنواره ۲۰ فیلم است) وارد رقابت اصلی جشنواره کرد!!
🔸اما آنچه بیش از پیش احتمال کسب جایزه را برای فیلم «فروشنده» تقویت کرد، پرداختن به موضوع تعرض و تجاوز جنسی بود که در زندگی یک زوج بازیگر اتفاق میافتاد. تعرض و تجاوزی که به کارگیری غیرت و تعصب در قبال آن، (در این فیلم) خشونت طلبی و نکوهیده تلقی میشد!
🔸فقط میتوان گفت بازهم شبه روشنفکری ما فریب فضاهای وارونه و کج و معوج غرب را خورد و حیثیت و شرافت ملی و دینی خود را در پای شعارهای پوچ و توخالی آنها قربانی کرد. فرهادی در کنفرانس مطبوعاتی پس از نمایش فیلمش، موضوعاتی مانند حریم خانوادگی و آبرو و حفظ غیرت را موجب بروز رفتارهای خشونتآمیز در جوامعی مانند ایران دانست که حتی تمایلات روشنفکرانه را هم قربانی کرده! و رشد این خشونت را در چنین جوامعی تا حد تروریسم و جنایات داعش بالا برد و گفت موضوع فیلمش با اوضاع امروز تروریسم میخواند!
🔸لازم به یادآوری است فیلم قبلی فرهادی نیز یک فیلم سفارشی بود که هزینه ساخت آن برای اولین بار از سوی اتحادیه اروپا به کمپانی «ممنتو» پرداخت گردید تا فیلمی درباره مشکلات و بزهکاریهای مهاجران مسلمان در فرانسه ساخته شده و خطر نزدیکی و وصلت با آنها گوشزد شود که متاسفانه فیلم «گذشته» با چنین مضمونی و البته با اطلاق تهمتهای ناروا به جامعه ایرانی و مسلمان خارج کشور ساخته شد.
🔸فیلم «فروشنده» نیز با همان سفارش و سرمایه کمپانی «ممنتو» جلوی دوربین رفت، با این تفاوت که این بار پولهای انستیتو فیلم دوحه نیز پشت ساخت فیلم قرار گرفت!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001GMY
@Kayhan_online
🔰 رئیسجمهور نیمه اول دی ماه به خراسان شمالی سفر میکند
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰حملۀ رژیم صهیونیستی به ۱۰۰ هدف در سوریه 🔸شبکۀ ۱۴ رژیم صهیونیستی خبر داد دهها جنگندۀ این رژیم امر
🔰آغاز روزهای سیاه سوریه؛ پس از اسرائیل، آمریکا نیز حملات خود را شروع کرد
🔸سنتکام شب گذشته خبر داد که آمریکا بیش از ۷۵ نقطه در سوریه را هدف قرار داده است.
🔸آمریکا ادعا میکند این حملات هوایی به اردوگاهها و عوامل داعش در مرکز سوریه انجام شده است.
🔸روز گذشته نیز رژیم صهیونیستی اعلام کرد به ۱۰۰ نقطه از خاک سوریه حمله کرده است. همزمان اسرائیل هیوم گزارش داد که رژیم صهیونیستی مساحتهای جدیدی را در منطقه حائل در بلندیهای جولان سوریه اشغال کرده است.
🔸همچنین خبرهایی مبنی بر قصد ترکیه برای حمله به قسمتهایی از مناطق کرد نشین سوریه شنیده شده است.
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 چالشهای صدور مجوز تأسیسات گردشگری، مانع بزرگ در توسعه صنعتی
🔸چالشهایی که بر سر مسیر صدور مجوز تأسیسات گردشگری وجود دارد، بیش از آنکه معلول عدم صراحت قانون یا وجود خلأ قانونی باشد، ریشه در عدم اجرای قوانین دارد.
توجه به تأسیسات گردشگری و حمایت از تنوعبخشی با انواع این زیرساختها، اقدامی در راستای دسترسپذیر کردن گردشگری داخلی برای عموم جامعه است. موضوعی که به نظر میرسد در دهههای اخیر با چالشهای جدی روبهرو بوده است. لذا توجه به مجوزهای کسب و کارهای این حوزه بایستی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
🔸مجوزهای کسبوکار معمولاً طیفی از شرایط و تعهدات را بر مشاغل تحمیل میکنند. این مجوزها میتوانند نقش تنظیمکننده داشته باشند و نارساییهای بازار را برطرف کنند، به این صورت که به کسبوکارهایی که ممکن است برای کالاهای مهم و اساسی خطراتی ایجاد کنند، نظارت کنند. یکی دیگر از مزایای اعطای مجوز، محدود کردن ورود کسبوکارهایی است که حداقل استانداردهای نظارتی را رعایت نمیکنند. اجازه استفاده کنترل شده از منابع ارزشمند و کمیاب جامعه نیز یکی دیگر از مزایای اعطای مجوز کسبوکار محسوب میشود. علاوه بر مزیتهایی که از طریق اعطای مجوز برای کسبوکارها ایجاد میشود، مجوز کسبوکار میتواند در بسیاری از موارد بهعنوان مانعی برای کسبوکارها ذکر شود. صاحبان کسبوکار گاهی اوقات توسط رویههای پیچیده، استانداردهای غیرمعقول، هزینههای زیاد، استعلامهای غیرضروری، عدم اطلاع از مجوز مورد نیاز و دیگر کاستیها، در کسبوکار خود با مشکل مواجه میشوند. حتی در برخی موارد، مجوزهای کسبوکار ممکن است به برخی افراد یا شرکتها اختصاص داده شود (انحصار در اعطای مجوز) که بهعنوان مانعی برای شرکتهای جدید باشد.
🔸مطابق با آنچه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گزارش کرده است، در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹، ۴.۶ درصد، در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۶ درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ درصد میزان تأسیسات گردشگری با رشد مواجه بوده است. با توجه به آنکه میانگین نرخ رشد تأسیسات گردشگری در طی سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۲، 9.5 درصد در هر سال بوده، ارزیابی مثبتی از عملکرد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در افزایش نرخ رشد سالیانه تأسیسات گردشگری مفروض است، اما پیرامون تأثیر قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهلوچهارم قانون اساسی و همچنین قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار بر روند تسهیل ایجاد تأسیسات گردشگری، بهنظر میرسد، که قوانین مذکور تأثیر بسزایی در روند تسهیل ایجاد تأسیسات گردشگری نداشتهاند.
🔸همانطور که مفروض است زمان لازم برای صدور دریافت موافقت اصولی از زمان تأیید مدارک پنج روز کاری است. این در حالی است که متقاضیان در زمان بسیار بیشتری موفق به دریافت مجوز میشوند.
🔸مبتنیبر تبصره «۶» ماده (۲) قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهلوچهارم قانون اساسی و اصلاحات بعدی آن، ارسال تمامی استعلامات بیندستگاهی (آب، برق، گاز، محیط زیست، منابع طبیعی و...) و پیگیری و دریافت پاسخ آنها برای هر مجوز کسبوکار، بهعهده مرجع اصلی صادرکننده مجوز است. بر این اساس، مرجع اصلی صادرکننده این مجوز، موظف است مدارک احتمالی لازم برای دریافت پاسخ استعلامها را در درگاه تخصصی خود بهطور دقیق و شفاف اعلام و بهصورت الکترونیکی از متقاضی دریافت و طی زمان تعیین شده برای صدور این مجوز، پاسخ این استعلامها را نیز اخذ کند. این درحالی است که در حال حاضر ادارات استانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بهعنوان مرجع اصلی صدور مجوز کسبوکارهای گردشگری، به این وظیفه قانونی خود عمل نکرده و این خود متقاضیان مجوز هستند که برای هر استعلام به دستگاه مربوط به آن مراجعه میکنند که این موضوع، فرآیندی بسیار زمانبر و هزینهبر است.
🔸علت این موضوع را میتوان عدم تشکیل پنجره واحد هماهنگ میان دستگاههای مرتبط با موضوع استعلامات لازم، توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دانست.
🔸مطابق آنچه گفته شد نتیجه بسیار مهم این است که چالشهایی که بر سر مسیر صدور مجوز تأسیسات گردشگری وجود دارد، بیش از آنکه معلول عدم صراحت قانون یا وجود خلأ قانونی باشد، ریشه در عدم اجرای قوانین دارد. از اینرو با نظارت بیشتر بر روند عمل به قوانین موجود در زمینه صدور مجوزهای کسبوکار، اغلب چالشهای مذکور برطرف خواهند شد.
#سرویس_اجتماعی
https://kayhan.ir/001GNN
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰آغاز روزهای سیاه سوریه؛ پس از اسرائیل، آمریکا نیز حملات خود را شروع کرد 🔸سنتکام شب گذشته خبر داد ک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
📹 چه کاری بود با خودمان کردیم!
🔺ویدویی از اظهارات یکی از ساکنان لیبی در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است که با اشاره به تحولات سوریه میگوید:
همین آوازها را ما هم شنیدیم
همین پایکوبیها را ما هم شنیدیم
دقیقا همین صحنهها ...
همه این جشنهایی که الان در سوریه میگیرند قبلا در لیبی گرفتند
ولی بعدش گفتند: این دیگر چه کاری بود با خودمان کردیم!؟
💬 سیمافکر
@Kayhan_online
🔰 سیاستبازی نکنید؛ همه مراجع دغدغه رعایت حجاب را دارند
🔸نامهنگاری علیه الزام قانونی حجاب، به جای آن که کمک به وفاق باشد موجب شقاق و مخالفت با الزامات قانونی میشود.
🔸روزنامه وطن امروز با انتقاد از سیاسیکاری آقای مصطفی محقق داماد در انتشار نامهای سرگشاده خطاب به مراجع تقلید نوشت:
اخیراً پس از تصویب قانون «حمایت از خانواده از طریق فرهنگ عفاف و حجاب» در مجلس، سیدمصطفی محقق داماد، در نامهای به مراجع تقلید، خواستار «عنایت ویژه» آنها برای «حل این معضل اجتماعی» شده و از عدم آمادگی دولت برای اجرای این قانون خبر داده است. او به عنوان یک دانشآموخته حقوق بهخوبی میداند که دولت مکلف به اجرای قانون است و نظر مخالف دولت نمیتواند مجوز عدم اجرا باشد. از این جهت تأکید بر عدم آمادگی و القای ناتوانی به نوعی تشویق دولت به تردید در ابلاغ و اجرای قانون است که هم با ادعاهای محقق و جریان متبوع او مبنی بر ضرورت عمل به قانون و هم با گفتمان اصلی دولت موسوم به «وفاق» سازگار نیست. از طرفی اقتضای حکمرانی دموکراتیک، وجود همین اختلافنظرهاست و اگر قرار بود همه سیاستمندان نظر واحد داشته باشند، دیگر چه نیازی به تفکیک قوا بود؟ البته راه برای اصلاح و تعدیل قوانین باز است و چنانچه دولت، ملاحظاتی دارد، میتواند از مسیرهای تعیین شده نظرات خود را دنبال کند؛ اما تضعیف قوانین و تردیدافکنی در اجرای آن خصوصاً از سوی دانشآموختگان حقوق، منجر به نوعی بدعتگذاری میشود که عواقب خوبی برای نظام حکمرانی ندارد.
🔸نویسنده نامه در بند دیگر، به مراجع یادآوری میکند که تذکراتشان به مقامات، درباره خودداری از «چوب و فلک» در مسئله حجاب افاقه نکرده و آنها با تصویب این قانون خلاف منویات مرجعیت عمل کردهاند. نویسنده احتمالاً برخی توصیههای سابق و اخیر مراجع به مسئولان را به «طریق فرهنگی» تعبیر کرده و تصویب قانون را «چوب و فلک» و خلاف این توصیهها میداند.
🔸فضاسازی علیه قانون در حالی که مسیر جرح و تعدیل و اصلاح آن مشخص است، زمینه اختلافات سیاسی و اجتماعی را فراهم و کار مجریان قانون را دشوار میکند. از این نظر انتظار میرود دستکم اهالی علم و نظر به جای اقدامات نمادین، با گشودن راه نقادی و نظرورزی، نقاط ضعف و قوت قوانین را نشان داده و در مسیر اداره امور، مددرسان نظام حکمرانی باشند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GNg
@Kayhan_online
🔰 آخرین وضعیت حق پخش مسابقات ورزشی در صداوسیما
🔸رئیس سازمان صداوسیما با حضور در یک برنامه رادیویی با اشاره به آماده شدن پیشنویس آییننامه حق پخش مسابقات ورزشی، توضیحاتی را در این زمینه ارائه داده است.
🔸پیمان جبلی رئیس رسانه ملی پیشتر درخصوص پیشنهاد صداوسیما درباره این آییننامه چنین گفته بود: «پیشنهاد سازمان صداوسیما درباره حق پخش مسابقات داخلی این بود که همانطور که دولت، حق پخش برنامهها و مسابقات ورزشی خارجی را به ما پرداخت میکند و ما هم به صورت رایگان در اختیار مردم قرار میدهیم، همین کار را برای برنامهها و مسابقات داخلی انجام دهیم.»
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001GN4
@Kayhan_online
🔰 مهمترین سرمایه برای ساخت فیلم خوب
👤 #آرش_فهیم
🔸یکی از مسائل اساسی سینمای ایران طی دهههای اخیر، فعالیت ارگانها و نهادهایی است که در زمینه تولید فیلم سینمایی مشغول هستند. این ارگانها، طبق رسالت و مأموریتی که برایشان تعریف شده، هر ساله صدها میلیارد تومان را صرف تولید آثاری در قالبهای مختلف میکنند، اما بخش اعظم بودجه آنها صرف فیلم سینمایی میشود. تولیداتی که گاه جنبه بیلان کاری و رفع تکلیف دارند. حتی گاهی نهادها آثاری را تولید کردهاند که با مأموریت آنها در تضاد بوده است. بهطور مثال، بنیاد فارابی که هم در گذشته و هم اخیرا روی آثار خوب و نسبتا خوبی سرمایهگذاری کرده، در دورههایی فیلمهایی را میساخت که نه از نظر موضوعی و محتوایی و نه تولیدی، هیچ ربطی به وظایف این بنیاد نداشته است. مثلا فیلمهای «مردن در آب مطهر» و «روایت ناتمام سیما» و... ضعیفترین فیلمنامهها را داشته و در مضمون نیز آثاری ناسالم محسوب میشوند و در فروش و استقبال علاقهمندان سینما نیز شکست خوردند؛ یعنی هیچ توجیهی در تولید آنها نبوده است! سازمان اوج، بنیاد شهید، حوزه هنری، سازمان صداوسیما و سایر نهادهای تولیدکننده محصولات سینمایی نیز از این نمونه فیلمها کم نداشتهاند.
🔸واقعیت این است که برخلاف برخي رشتههاي هنري مانند آهنگسازي، نويسندگي، نقاشي، مجسمهسازي و... كه هنرمند در خلوت و تنهايي خود آثارش را مي آفريند، كار فيلم سازي الزاما يك كار گروهي است.
🔻به همين دليل هم آثار موفق در اين عرصه نتيجه گردهمايي يك گروه بزرگ و متخصص و همچنين تعامل خوب بين آنها بوده است. چنين سرمايهاي نيز تنها با پشتوانه اي اعتقادي به وجود مي آيد. اگر عشق و ارادت به يك ارزش والا در كار نباشد، نمیتوان همدلي گروهي و تأثيرگذاري اجتماعي را پديد آورد.
🔸اما علاوه بر مناسبات درون فضاي نظام سينمايي كشور، جامعه و مناسبات اجتماعي نيز بر ساختار سينما مؤثر است. موضوعها و سبك و سياقهاي سينمايي در عين تاثير گذاشتن بر جامعه از شرايط و موقعيتهاي اجتماعي تاثير مي پذيرند.
🔸نمیتوان تاثير تزريق بودجه و سرمايه را در ارتقاي كيفيت آثار سينمايي انكار و كتمان كرد. اما سرمايه مالي و مادي زماني براي يك پروژه سينمايي و تلويزيوني نتيجه بخش خواهد بود كه سرمايههاي اعتقادي و اجتماعي هم باشد. وگرنه نتيجهاش مي شود بسياري از فيلمهايي كه دهها ميلياردها تومان براي آنها هزينه شده، اما از شدت ضعف يا محتواي ناجور حتي به اكران عمومي هم نرسيدند.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001GMa
@Kayhan_online
🔰اولیانوف: اسد و خانواده او در مسکو هستند
🔸نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین: اسد و خانواده او در مسکو هستند.
🔸روسیه در مواقع سختی به دوستانش خیانت نمیکند. این فرق بین روسیه و آمریکاست.
@Kayhan_online
گزارش گاردین از دولت آینده آمریکا
🔰 ترامپ در احاطه چاپلوسانِ گوش به فرمانی است که باعث سقوط آمریکا میشوند
🔸«گاردین» مینویسد، دونالد ترامپ تا اینجای کار مقامات دولتش را از میان وفادارترین افراد به خود انتخاب کرده است؛ افرادی که منافع خود و ترامپ را بر منافع آمریکا و مردم این کشور ترجیح میدهند.
🔸«گاردین» نوشته است که، «ترامپ را گروهی چاپلوس گوش به فرمان احاطه کرده است.» در این گزارش میخوانیم «رابرت رایش» سیاستمدار و اقتصاددان آمریکایی و وزیر کار سابق این کشور گفت «دونالد ترامپ» دور خود را با «چاپلوسهای گوشبهفرمانی» پر کرده است که در نهایت موجب سقوط او و حتی آمریکا خواهند شد. به گزارش روزنامه «گاردین»، رسانهها اغلب در مورد گزینههای ترامپ برای دولت آتیاش از صفاتی مانند «وفادار» استفاده میکنند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GNU
@Kayhan_online