گزارش کیهان از هفتمین روز آتشسوزی آمریکا
🔰 باد به کمک آتش آمد ۳۰ هزار هکتار از لسآنجلس خاکستر شد
🔸بادهای شدید و خشکِ معروف به «سانتا آنا» هم از راه رسید تا آتشسوزیِ جهنمی لسآنجلس را گستردهتر و وسیعتر کند! تا لحظه تنظیم این گزارش تایید شد که نزدیک به ۳۰هزار هکتار از اراضی این شهر در شعلههای آتش سوخته و خاکستر شده است!
🔸«وضعیت جهنمی»، توصیف دقیقی از حالوهوای این روزهای لسآنجلس است؛ شهری که با عنوان «شهر فرشتگان» شناخته میشد اما اکنون هیچ شباهتی به اسمش ندارد. بحران کنونی بیش از هر زمان دیگری ضعف مدیریت، کمکاری مقامات و عدم سرمایهگذاری در زیرساختهای حیاتی را- همانطور که رئیس آتشنشانی این شهر گفت- آشکار کرده و نشان داد، تصویری که از آمریکا ساختهاند، چقدر با تصویر واقعی آن فرق دارد!
🔸منتقدان آمریکایی میگویند، مقامات کشورشان بهجای تمرکز بر نیازهای داخلی و بهبود زیرساختها، منابع مالی و مالیاتی را صرف اولویتهای خارجی کردهاند. میلیاردها دلاری که میتوانست برای مقابله با بحرانهای زیستمحیطی و ارتقای خدمات عمومی هزینه شود، در جنگها و مداخلات خارجی و برای اوکراین و رژیم صهیونیستی حیفومیل شده است. «مهر» در همین ارتباط به نقل از روزنامه «تایمز» نوشت، سازمان آتشنشانی و حفاظت از جنگلهای ایالت کالیفرنیا اعلام کرده است که از روز سهشنبه، ۷ ژانویه تا پنجشنبه، ۹ ژانویه، (از 18 تا 20 دیماه) ۹ آتشسوزی گسترده در داخل و اطراف لسآنجلس رخ داده است که بیش از ۲۹هزار هکتار از اراضی این منطقه را در آتش سوزانده است.
🔸به نوشته «تایمز»، ۲۹هزار هکتار تقریباً معادل دو برابر مساحت منطقه منهتن در نیویورک یا برابر با ۲۲هزار زمین فوتبال یا ۲۰۰ زمین گلف است. این میزان تنها مربوط به دو روز اول آتشسوزی است و با توجه به ادامه آتشسوزیها و از راه رسیدن دوباره بادهای شدید و خشک، پیشبینی میشود که مساحت بیشتری طعمه حریق شود. وزش باد شدید، سرعت گسترش آتشسوزیهای مهیب را افزایش داده و تاکنون ۱۲هزار ساختمان را به طور کامل نابود و جان ۱۶ نفر را گرفته است.
🔸روزنامه «گاردین» نیز گزارش داده است که شرایط نامساعد جوی، شامل وزش بادهای شدید و رطوبت بسیار کم در لسآنجلس، همچنان ادامه دارد و این عوامل، دامنه آتشسوزیها را گسترش داده و تعداد قربانیان را هم افزایش داده است.
🔸«آنتونی مارون»، رئیس معاونت آتشنشانی لسآنجلس، در اینباره هشدار داده است که: «قطعیهای اجتنابناپذیر برق برای امنیت عمومی که پیش از وزش بادهای مرگبار «سانتا آنا» اعمال خواهد شد، برای جلوگیری از آتشسوزیهای جدید حیاتی است و به حفظ جان انسانها کمک میکند... بله، این قطعیها چالشبرانگیز است، اما قطعاً بهتر از شروع آتشی دیگر خواهد بود.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001H1G
@Kayhan_online
📷 روغن نباتی برای مصارف خانگی ۱۵ درصد و برای مصارف قنادی ۲۱ درصد گران شد
@Kayhan_online
🔰 سخنان پزشکیان خستهکننده است یا مشورتهای ضد کارشناسی شما؟
🔸یک روزنامه اصلاحطلب میگوید آقای پزشکیان به جای حرفهای تکراری، حرفهای مبتنی بر کارشناسی بزند.
🔸روزنامه هممیهن به قلم عباس عبدی نوشت: «آقای پزشکیان در سخنرانی خود در همایش وفاق با کنار گذاشتن متنی که برای سخنرانی ایشان آماده شده بود، گفتند: «متونی که عزیزان تهیه کردهاند، بسیار ارزشمند و تأثیرگذار است، اما آنچه به باورم از اهمیت بیشتری برخوردار است، بیان آن چیزی است که از دل برمیآید و در متون از پیش آماده شده، یافت نمیشود. متنهایی که پیشتر تهیه شده بود، چارچوبهایی را منعکس میکرد که به آنها معتقدم. آنچه باور دارم و پیشتر در جریان انتخابات نیز بر آن تأکید کردم، اصولی است که حول محور حق و عدالت شکل میگیرد.»
🔸در همین سخنرانی آقای رئیسجمهور که محور آن عدالت و حق است، نکات بسیار ارزشمندی گفته شده که نیاز امروز جامعه ماست، ولی مشکل اینجاست که این سخنان بارها از سوی ایشان تکرار شده. به عبارت دیگر، هم عدالت و هم حق در سطح کلیات مورد اعتراض کسی نیست، همه مدعی حق و عدل هستند. آنچه افراد بهویژه حکومتکنندگان را از یکدیگر متمایز میکند، تفاوت برداشتهای آنان از مصداقهای عدل و اجرائی این شعار است. نمونه روشن ماجرا در همان روز پنجشنبه رخ داد و آقای پزشکیان هیچ تبیینی درباره آن ارائه نکردند. این نمونه معطوف به شعار بسیار مهم ایشان یعنی «وفاق» است.
🔸اشاره نویسنده سیاسیکار هممیهن به اهمیت اظهارات کارشناسی در حالی است که اغلب تشکیلدهندگان شورای راهبری کابینه عناصر سیاسی غیرکارشناس و بعضاً مجرمان امنیتی بودند که بر اساس حضور در ستاد انتخاباتی و شرکت سهامی دولت در این شورا حضور یافته بودند و سپس به اتاقهای مشاوران دولت و از جمله معاونت مجعولی به نام معاونت راهبردی منتقل شدند. بنابراین بسیار دور از ذهن است که عناصر سیاسیکار رادیکال و غیرکارشناسی از این جهت بخواهند مشورتهای کارشناسی و فنی و عالمانه به رئیسجمهور بدهند و احتمالاً همین واقعیت، یکی از دلایل کنار گذاشتن سخنرانیهای نوشته برای ایشان است.
🔸یادآور میشود نویسنده یادداشت هممیهن، محکوم امنیتی پرونده فروش اطلاعات و از مدعیان عبور از خاتمی و روحانی بوده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001H1b
@Kayhan_online
🔰 استقبال مردم عراق از قیامت الارض
🔸نمایش «قیامت الارض» در شهر ناصریه عراق، با همکاری هنرمندان ایرانی و عراقی و استقبال ۵۰ هزار نفری مردم عراق بهکار خود پایان
داد.
🔸نمایش میدانی «قیامت الارض» اثری مشترک از هنرمندان ایرانی و عراقی است که از ۵ تا ۱۹ دیماه در شهر ناصریه عراق به روی صحنه رفت و با استقبال ۵۰ هزار نفری مردم این شهر مواجه شد.
🔸این نمایش که بزرگترین نمایش میدانی در عراق به شمار میرود، داستانی از هبوط حضرت آدم(ع) تا ظهور حضرت مهدی(عج) را به تصویر کشیده و وقایع معاصر عراق به ویژه رشادتهای جریان مقاومت و حشدالشعبی را در قالبی هنرمندانه روایت میکند.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001H0y
@Kayhan_online
🔰 آتشافروزی آمریکا در غزه دامن خودش را در لسآنجلس گرفت
🔸«آیا آتش سوزی بزرگ در کالیفرنیای آمریکا، عبرت بزرگ و تکاندهندهای نیست که آن هزینهها برای آتشافروزی علیه مظلومان غزه اکنونگریبان حامیان جنایتکاران را گرفته و لهیب آتش تمامی دستاورد زندگی آنان را خاکستر کرده و میکند؟».
🔸 روزنامه جمهوری اسلامی در تحلیلی نوشت: آتشسوزیهای مهیب کالیفرنیا، همه چیز را در کام خود گرفته و مرتباً بر دامنه و شدت آتشسوزیها افزوده میشود. اگرچه کالیفرنیا از ایالتهای ثروتمند آمریکا محسوب میشود ولی ابعاد ویرانیها و خسارات وارده نیز بسیار تکاندهنده و غیرمنتظره است. مقامات رسمی از ویرانیهای بیشتر بر اثر ناتوانی در مهار آتش خبر میدهند. آمار و ارقام فعلی از یکصد هزار بیخانمان، حدود ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد خسارت مالی، تلفات جانی روزافزون و پیشروی آتش به سایر مناطق خبر میدهد ولی گفته میشود که محدوده آتشسوزیها به تلی از خاکستر تبدیل شده است. ناتوانی نیروهای امدادی، فرصت چندانی برای مهار آتش باقی نگذاشته است.
🔸ناگفته پیداست که وقوع چنین فجایعی برای هر ملت و کشوری که باشد، یک زیان و خسارت بزرگ است و از دیدگاه انسانی، باعث نگرانی و همدردی با مردمی است که زندگی روزمره و ثروت و کاشانهشان به کام آتش فرو رفته است. در فضای مجازی کسانی هم هستند که فجایع لسآنجلس و هالیوود را در روزهای اخیر با فجایع روزمره در غزه مقایسه میکنند و سؤالات فراوانی را مطرح میسازند که در جای خودش تاملبرانگیز است. نخست آنکه حوادث آتشسوزی این روزها در کالیفرنیا، نشانی از قهر طبیعت است و تاکنون کسی را به عنوان مقصر و عامل چنین حوادث هولناکی معرفی نکردهاند ولی مردم مظلوم و بیدفاع غزه اکنون بیش از ۱۵ ماه است در لهیب آتش ناشی از بمباران وحشیانه و حملات شبانهروزی ماشین جنگی اسرائیل قربانی میدهند و رقم تلفات انسانی آنها به بیش از ۴۶ هزار نفر رسیده است. فجایع غزه عمدی است و مشخصاً از جانب آمریکا و برخی رژیمهای شرور اروپایی نیز حمایت و هدایت میشود.
🔸موضوع دوم آنکه این روزها، همگان برای خاموش کردن آتشها در کالیفرنیا از یکدیگر سبقت میگیرند و حال آنکه در غزه، این حامیان اشغالگران هستند که برای دمیدن در آتش جنگ و افزایش تعداد تلفات انسانی و گسترش ویرانیها و خسارات از یکدیگر سبقت گرفته و میگیرند.
🔸البته هیچکس از آسیب رسیدن به انسانها خرسند و خشنود نمیشود ولی انصافاً مردم مظلوم غزه با ساکنان لسآنجلس و هالیوود از دیدگاه انسانی چه تفاوتی ممکن است داشته باشند؟ چرا باید مردم مظلوم غزه نهتنها در بمباران وحشیانه و هدفمند ماشین جنگی اسرائیل و با حمایت آمریکا قربانی شوند، که حتی از سرما، گرسنگی، تشنگی و فقدان دارو و درمان هم به کام مرگ فرو روند؟
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001H1c
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی وزارت خارجه: درباره دیدار عراقچی با همتای سوری در بغداد اطلاعی ندارم
@Kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب - حکایت سینماتوگراف ۲ - بخش صد و یک
🔰 تبریک! تبریک به شما! تبریک به خودم! تبریک به آنها!
👤 #سعید_مستغاثی
🔸اصغر فرهادی از سوی انستیتو فیلم دوحه (وابسته به خاندان امیر قطر) که سرمایهگذار فیلم «فروشنده» هم بود، به عنوان استاد انتخاب شد و در ماه مارس 2017 در این مؤسسه به تدریس پرداخت.
🔸این هم یک موفقیت دیگر برای فیلم «فروشنده» به شمار آمد!! فیلمساز ما برای اجرای تعهداتش نسبت به این مؤسسه قطری، برای آنها کلاس درس هم برپا کرد! این هم یکی دیگر از برکات سرمایهگذاری مؤسسه قطری یاد شده بودکه آنچنان پول خرج کرد تا نه تنها فیلم «فروشنده» بلکه هر 6 فیلم دیگری را که این مؤسسه حمایت کرده بود، در جشنواره فیلم کن 2016 موفق به دریافت جایزه شدند! با همین پولها، فیلم «فروشنده» نامزد جایزه اسکار و گلدن گلوب و امثال آن نیز شد و اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان سال 2017 را نیز دریافت کرد!
🔸در اواخر سال 1396، فهرست بلندبالای سینماگرانی که از بنیاد سینمایی فارابی و مؤسسه رسانههای تصویری پول دریافت کرده بودند، از سوی سازمان سینمایی انتشار یافت و واکنشهای متعددی را در میان اهل هنر و سینما برانگیخت. بیشترین واکنش نسبت به فیلمسازانی بود که ادعای مستقل بودنشان گوش فلک را کر کرده بود. اگرچه پیش از این نیز بارها و بارها نسبت به وابستگی این دسته از سینماگران مدعی، به پول دولت مطالب و مقالاتی منتشر شد ولی همواره با انکار و تکذیب این حضرات مواجه میشدیم و متاسفانه برخی سادهلوحان نیز قسمهای شداد و غلاظ آنها را باور میکردند.
🔸محسن امیریوسفی سازنده فیلم «آشغالهای دوست داشتنی» و «خواب تلخ» که هر دو فیلم سالها مجوز نمایش نداشتند (فیلم «خواب تلخ» هرگز به نمایش درنیامد)، در مجموع حدود یک میلیادر و ششصد میلیون تومان بودجه دولتی دریافت کرد، درحالی که برای فیلم «خواب تلخ»، کمترین هزینه را در حد یک مسئول کفن و دفن گورستان خمینی شهر اصفهان خرج کرده بود و فیلم «آشغالهای دوست داشتنی» نیز به جز چند بازیگر، هزینه چندان هنگفتی دربر نداشت.
🔸باید ذکر نمود در کشورهایی مانند ایران که صنعت سینما هنوز به حدی از رشد برای خودکفا شدن نرسیده، کمکهای دولت و نهادهایی مانند آن خالی از اشکال بوده و حتی در مواردی لازم مینماید. البته بایستی با نظارت و دقت بیشتری صورت پذیرد. اما اینکه برخی سینماگران کمکهای هنگفت مالی دولت را از کیسه ملت دریافت کرده و بر ضد خواست و عقائد و باورهای همان ملت حرکت کرده و فیلم بسازند و سپس همه چیز را انکار کرده ادعای مستقل بودن هم داشته باشند، حکایت نمک خوردن و نمکدان شکستن است.
🔸اما نکته بامزهتر به یکی دیگر از مدعیان سینمای مستقل بازمی گردد. او علاوهبر حدود یک میلیارد و نیم میلیون تومان که بابت برخی فیلمهایش گرفت، برای فیلمی به نام «لطفا بدون گناه» رقم 400 میلیون تومان از بنیاد فارابی پول دریافت کرد، در حالی که هیچ نشانی از تولید و ساخت فیلم یاد شده وجود ندارد! و برای فیلم دیگری به نام «مردی بدون سایه که در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر نمایش داده شد، نیز 510 میلیون تومان دریافت نمود که علیرغم صدور پروانه ساخت، یک سال و اندی برای هزینه آن و ساخت فیلم، تاخیر داشت! در واقع این به اصطلاح سینماگر مستقل روی دست همه رفقای مستقلش زد و برای فیلمهای نساخته هم بودجه گرفت!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001H0a
@Kayhan_online
🔰 تحمیل رکود به تولیدکنندگان نتیجه بیتدبیری برقی و ارزی دولت
🔸روزنامه وابسته به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت پس از چند تیتر غلطانداز و غیرواقعی درباره بیتدبیری دولت در زمینه انرژی و گران کردن ارز، اذعان کرد که این سوءمدیریتها، موجب آسیب به تولیدکنندگان و رکود اقتصادی شده است.
🔸روزنامه اعتماد پیش از این و به هنگام آغاز قطع برقی اعلام نشده ادعا کرد که این ماجرا به خاطر اهتمام دولت به توقف مازوت سوزی اتفاق افتاده و «آسمان آبیتر میشود». اما به تدریج معلوم شد نه مازوت سوزی متوقف شده (که پنج درصد بیشتر در سوخت نیروگاهها تأثیر ندارد) و نه آلودگی هوا کاهش یافته، بلکه ماجرا صرفاً به بیتدبیری در ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها بر میگردد.
🔸این بیتدبیری موجب قطع برق صنایع و آسیب به تولیدکنندگان شد و این در حالی بود که روزنامه اعتماد چند هفته بعد در تیتر دیگری مدعی «خزان تورم در پاییز» شد و با وجود روند صدور بخشنامههای گرانی از سوی دولت (خودرو، نان، لبنیات، گاز و برق، دارو، کالاهای اساسی، ارز و...) ادعا کرد تورم پایین آمده است!
🔸این ادعا اگر درست بود طبیعتاً باید موجب رونق تولید میشد. اما اعتماد به تازگی اذعان کرد قطع برق و نوسانهای ارزی، موجب سقوط بنگاههای تولیدی به منطقه رکود اقتصادی شده است.
🔸شاخص «میزان تولید محصول یا ارائه خدمت» در آذرماه، معادل 46.2 محاسبه شده و کمترین مقدار چهار ماهه خود را به ثبت رسانده است. با قطعیهای گسترده برق و بیثباتی نرخ ارز مجدداً روند فعالیت کسب وکارها کاهشی شده و برای هفتمین بار از ابتدای سال کمتر از محدوده 50 قرار گرفته است. در عین حال، تقاضا برای کالاها و خدمات با کاهش روبهرو شده، در نتیجه تولیدکنندگان با کاهش سفارشهای مواجه شدهاند. به طوری که سفارشات، کمترین مقدار خود را از تیرماه به ثبت رسانده و برای هفتمین بار از اردیبهشتماه کاهشی بوده است. افت مجدد شاخص مدیران خرید بخش صنعت نشاندهنده کاهش جدی فعالیتهای صنعتی است که ناشی از کمبود منابع انرژی، افزایش هزینههای تولید، مشکلات زنجیره تأمین و کاهش تقاضاست.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001H1Q
@Kayhan_online
آثار اقتباسی در راه شبکه نمایش خانگی
🔰 سووشون و بامداد خمار زخم جیران را جبران میکنند؟
🔸خبر خوبی برای شبکه نمایش خانگی در راه است. عرصه وی او دی در سال جاری دچار افت و افول آشکار شده است و هم محتوا و کیفیت آثار نزول کرده (خشونت، ابتذال و بینسبتی با مسائل روز سیاسی و اجتماعی و جهانی در سریالهای یک سال اخیر، رنج آور است) و هم میزان تماشاگران و دنبال کنندگان سریالها نسبت به دو سه سال قبل کاهش محسوسی یافته است.
🔻«سووشون» رمانی از مرحومه سیمین دانشور یکی از رمانهایی است که فارغ از برخی ایرادات محتوایی، اما بهطور کلی یک سند ادبی درباره واقعیات دوره پهلوی و دیکتاتوری رضاشاه و محمدرضاشاه و بلایایی است که اشغالگران بر سر مردم میآوردند.
🔻«بامداد خمار» دیگر رمانی است که هدف اقتباس برای تولید سریال در نمایش خانگی قرار گرفته است. این رمان گرچه جزء آثار عامهپسند تقسیمبندی میشود اما اولا یکی از پرخوانندهترین آثار ادبی دهههای اخیر در ایران بوده و دوم و مهمتر، داستان این کتاب هم در دوره پهلوی میگذرد و بخشی از تیره روزی مردم در آن دوره را ترسیم کرده است.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001H0c
@Kayhan_online
نامه بيش از هزار روانشناس و مشاور به سران قوا
🔰 خانواده ایرانی در خطر است حوزه حجاب چه زمانی ساماندهی میشود؟
🔸بيش از ۱۰۰۰ روانشناس و مشاور خانواده در حمايت از بيانيه قبلی اساتيد روانشناسي درخصوص لزوم ضابطهمندي پوشش، به طرح ۶ سؤال درخصوص آثار رها شدن بیحجابی بر خانوادهها پرداختند.
🔸به گزارش کیهان، در این نامه سرگشاده که خطاب به سران قوا منتشر شده آمده است: «ما روانشناسان و مشاوران خانواده و علوم تربیتی با دیدن عمل هوشمندانه و شجاعانه اساتید خوشنام حوزه روانشناسی در حمایت از قانوني شدن امرِ پوشش، و انتشار بیانیه، خطاب به سران سه قوه، احساس افتخار کردیم. بیان نکات دقیق، شواهد علمی و مستندات پژوهشی متعدد به همراه منابع، اهمیت پوشش در حفظ سلامت روان فرد، خانواده و اجتماع، بر کالبد جامعه روانشناسی روح تازهای دمید. ضمن تشکر از اساتید محترم و پرافتخار جهت انتشار این بیانیه و نامه، از سران محترم سه قوه، به طور جدی میخواهیم از های و هوی جریانهای مغرض که با تحریک عواطف و هیجانات و صد البته بدون پشتوانه علمی جنجال به پا میکنند، متاثر نشده و پیگیر ضابطهمنديِ پوشش مبتنی بر شواهد و ارزشها در کشور باشند تا مسیر پیموده و پرآسیب غرب در کشور تکرار نشود. در ادامه اين نامه سرگشاده، از افراد و جريانهايي که با ضابطهمنديِ پوشش مخالفند، میخواهیم به این سؤالات پاسخ دهند:
🔻۱- چرا شواهد علمی نشاندهنده آسیبهای برهنگی را انکار میکنید؟ بیانیه اساتید دانشگاه با استناد به منابع علمی و پژوهشی متعدد، به انتخاب آگاهانه مردم کمک کرده و پیامدهای فاجعهبار فرهنگ غربی را با استناد به تجربه چند دهه اخیر در دنیا نشان داد. اما اگر برهنگی بنابر ادعای مخالفان حجاب، از نظر علمی آسیبی ندارد، چرا مستندات علمی خود را با دنیا در میان نمیگذارند؟ مگر نه این است که روانشناس باید پیامدهای هر انتخاب را با مردم در میان بگذارد؟
🔻۲- چرا به مردم اجازه نمیدهید با پیامدهای تجربه غرب مواجه شده و انتخاب آگاهانه داشته باشند؟ چرا نباید از راه طی شده غرب در این زمینه درس گرفت و از آسیبهای این حوزه بر مدار وفاقآفرین قانون پیشگیری کرد؟
🔻۳- چرا اثربخشی قانون را نادیده میگیرید و انکار میکنید؟ دغدغهمندان سلامت روان جامعه که به دنبال تعطیلی و تضعیف قانونمداری و استفاده از روشهای صرفا گفتوگو محور هستند، مبتنی بر کدام شواهد علمی سخن میگویند؟ آیا نمونههایی که نشان دهد تغییر رفتار صرفا با تکنیکهای تغییر نگرش یا مشاوره و... بدون اعمال محدودیت قانونی موفق بوده است را میتوانند ارائه کنند؟ آیا مداخلات رسانهای، آموزشی و روانشناختی توانسته است آمار نابهنجاریهای اخلاقی فزاینده دوران مدرن از قبیل مصرف الکل، خیانت زناشویی، شیء انگاری زنان، تجاوز و خشونت علیه زنان را متوقف کند یا حداقل بکاهد؟
🔻۴- چرا تا به حال کار فرهنگی اثربخشی ارائه نکردهاید؟ اگر فقط به فعالیت فرهنگی برای حفظ حریم خانواده و پوشش معتقدید، فعالیتهای اثربخشی که در این زمینه انجام دادهاید را منتشر کنید.
🔻۵- چرا به ارزشها، استقلال، هویت و فرهنگ مستقل مردم ایران اجازه دفاع از خود را نمیدهید؟ جامعه علمی کشور منکر دستاوردهای تمدن غرب در بسیاری از حوزههای علم و فناوری نبوده و نیست. حتی در مسئله خانواده نیز متعقدیم باید تجربیات تلخ غرب را مورد بررسی علمی قرار داد؛ اما آیا پیشرفته بودن در فناوری، دلیل مناسبی برای پیروی و تقلید کامل از فرهنگ غربی است؟ آیا نادیده گرفتن آسیبهای فرهنگ غربی و انکار مزیتهای فرهنگ ایرانی-اسلامی، نوعی سوگیری شناختی واضح نیست؟
آیا مخالفان قانون حجاب انتظار دارند مردم ایران با فرهنگی مستقل و سابقهای سرشار از حیا و خانواده مداری، همین مسیر را به پیروی از غرب تا انتها طی کند؟ آیا احترام به فرهنگ ملتها جایگاهی در روانشناسی ندارد؟
🔻۶- ضابطهمندی پوشش آسیبزاست یا بیضابطگی؟ یکی از اصول مهم حفظ و مراقبت ارتباطات، تعاملات اجتماعی و خانواده، تعیین و حفظ مرزها است. چگونه است که موضوعی با اهمیت پوشش در تعاملات اجتماعی، از این امر مستثنی است؟ مگر میتوان به فردیت و تعالی افراد بدون وجود مرزها در روابط از جمله پوشش اندیشید؟
در انتها از سران محترم سه قوه و همه فعالین، مسئولين و دغدغهمندان آینده ایران میخواهیم پیش از آنکه دیر شود برای حفظ خانواده، آینده فرزندان و سلامت روان جامعه ایران، از هویت ایرانی-اسلامی دفاع کرده و در فضائی علمی و به دور از سوگیریهای سیاسی برای نفع عمومی و بلندمدت جامعه نسبت به ضابطهمند شدن پوشش و حجاب در جامعه ايران اقدام نمائيد.»
@Kayhan_online