🏆 #ورزشی
🔹 امتناع مسئولان از پاسخگویی درباره حواشی والیبال در ارومیه
🔸 پس از درگیریها در دیدار والیبال بین تیمهای شهرداری ارومیه و پیام مشهد ناظران داوری و سازمان لیگ نیز پاسخ روشنی درباره آنچه که اتفاق افتاد ندادند.
پس از حواشی و درگیریهای عجیب و غریب در ست پنجم دیدار والیبال تیمهای شهرداری ارومیه و پیام مشهد که با برتری مشهدیها پایان یافت و منجر به زد و خورد و شکایت در کلانتری شد، ناظران بازی نیز نسبت به اتفاقات داوری و وقفه ۴۰ دقیقهای که در امتیازات پایانی ست پنجم رخ داد، حرفی نزدند و در واقع هر کدام به جای پاسخگویی، جواب دادن در این باره را به افراد دیگری ارجاع دادند.
در همین خصوص امیدوار حاتمی، ناظر کمیته داوران در دیدار جمعه شب گذشته درباره اتفاقات داوری و تغییر رای داور اول پس از مشاهده صحنه مشکوک در گوشی موبایل، اظهار کرد: نماینده سازمان لیگ آقای یاوری بود و مطمئنا گزارشی نوشته است، اما من هم صحبتهایی که شده است را تایید میکنم. در این بازی داوران خطاشتباههای مکرر زیادی داشتند و همین مسئله بر روی داور اول نیز تاثیر گذاشت. در صحنه درگیری موسوی نیز یک فرد که به نظر از عوامل باشگاه بود دخالت کرد. میتوانید از یاوری موضوع را پیگیری کنید.
در ادامه یاوری ناظر سازمان لیگ نیز بدون اینکه پاسخ دقیقی بدهد، گفت: من گزارش کاملی درباره این بازی آماده کردهام و آن را تقدیم فدراسیون میکنم. در حال حاضر هم نمیتوانم قانونا صحبتی کنم و اگر سؤالی هست از کمیته مسابقات و شخص آقای یزدان پناه باید پرسیده شود.
http://kayhan.ir/fa/news/146627
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 ربا؛ پديدهاي خانمانسوز
#حسین_زنجانی
🔸 يکي از موضوعاتي که اسلام توجه جدي به آن دارد، مسئله بازار و احکام مربوط به عقود و معاملات است. بر اين مبنا تکية اسلام در تمام عقود شرعي بر عدالت بوده و اين ضمانتي است بر حفظ حقوق مسلمانان. از نگاه اسلام، مال و سرماية مسلمان همانند آبرو و جان او حرمت دارد. شريعت اسلام سفارشهاي زيادي در ارتباط با معاملة شرعي و تجارت همراه با رعايت اخلاق بازار ارائه کرده است. يکي از مواردي که اسلام، مردان و زنان مسلمان را به شدت از آن بر حذر داشته، رباست. خداوند بزرگ در قرآن کريم (سورة روم: آية 39) ميفرمايد: «وَ ما آتَيْتُمْ مِنْ رِباً لِيَرْبُوَا في أمْوالِ النَّاسِ فَلا يَرْبُوا عِنْدَ اللَّه»؛ «آنچه به عنوان ربا ميپردازيد تا در اموال مردم فزوني يابد، نزد خدا فزوني نخواهد يافت.»
ربا در اسلام، امري مذموم است؛ بهگونهاي که حتي از آن به شرارة آتش تعبير شده است که شکم رباخوار را پر ميکند (ثوابالأعمال: ص285). وقتي تاريخ اديان پيش از اسلام را ورق ميزنيم، ميبينيم که يکي از دلايل انحطاط و انحراف آنها، روي گرداندن از سنت نيکوي قرضالحسنه و تجارت شرعي و روي آوردن به رباست. مبادا جامعة اسلامي نيز گرفتار چنين امر شومي گردد که در آن صورت کسب و کار حلال، رونق خود را از دست خواهد داد. خداوند در آية 11 از سورة مبارکة حديد بااشاره به ثمرة نيک قرضالحسنه در زندگي دنيوي و اخروي مسلمانان ميفرمايد: «کيست که به خدا قرضالحسنه دهد تا خداوند، آن را براي او چندين برابر کند؟ و براي او پاداش پرارزشي است.»
با توجه به نصوص روايات، ثواب قرضالحسنه حتي از صدقه نيز بيشتر در نظر گرفته شده؛ بهگونهاي که رسول اکرم(ص) در سخني فرموده است: «وارد بهشت شدم. ديدم بر آن نوشته شده که ثواب صدقه، ده برابر و ثواب قرض، هجده برابر است. از جبرئيل پرسيدم که چرا چنين است؟ گفت: چون صدقه معلوم نيست واقعاً به دست آدم فقير برسد، اما قرض حتماً به دست نيازمند ميرسد.» (کنزالعمال، ج6: ص210)...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/146643
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#حکایت_خوبان
🔹میزان عنایت امام زمان(عج) به شیعیان
http://kayhan.ir/fa/news/146649
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎞 #فرهنگ_مقاومت
🔹 قافلۀ شوق (۲۶)
#منصور_ایمانی
🔸 دو سه ساعت بعد از عملیات رمضان، هنوز یگانهای عملکننده خطشان را تثبیت نکرده بودند، که پاتک عراقیها طبق معمول شروع شد. انگار هرچه نیرو توی جبهههای غرب و میانی داشتند، جمعشان کرده بودند و آورده بودند غرب جادۀ اهواز - خرمشهر، جلوتر از ایستگاه حسینیه. خصوصا پاتکهای روز دومشان خیلی سنگینتر بود و شهید و مجروح زیاد دادیم. یکلحظه صدای انفجار گلولههای سبک و سنگین از دو طرف قطع نمیشد. روی زمین، آتشبارهای توپخانه و خمپارهاندازها و گلولههای مستقیم تانک و موشکهای کاتیوشا و مالیوتکا بود، توی آسمان هم هواپیماهای شناسایی و میگها و بمبافکنهای روسی بودند، که زمین را شخم میزدند و میکوبیدند. قبل از میگها، هواپیماهای شناسایی میآمدند چند دور میزدند و بعد به فاصلۀ کم، سر و کلۀ طیارههای جنگیشان پیدا میشد. بچهها البته جوابشان را میدادند، ولی حجم آتش بعثیها کجا و آتش ما کجا؟! فضای منطقه به حدی از دود انفجار و بوی باروت، خصوصا گلولههای فُسفُریک و دود سفید و گوگردیشان پر شده بود که نفس کشیدنمان با سوزش و خفهگی همراه بود. یگانهای خودی انگار آرایششان بههم خورده بود. بار اول که بههمریختگیشان را دیدم، فکر کردم نیروها همدیگر را گم کردهاند. ماشینهای سبک مثل آمبولانس و جیپ و کمپرسیها، قاطی نفربر و تانک و توپهای خودکششی شده بودند. ادوات زرهی توی دشتهای خشک و داغ منطقه، چنان گرد و خاک بلند کرده بودند که چشم، چشم را نمیدید. توی ظِلّ آفتاب قلبالاسد خوزستان، اسلحه و تجهیزات روی دست نیروهای رزمی و امدادگرها، سنگینی میکرد و شُرشُر عرق از سر و رویشان میریخت. آمبولانسها کفاف مجروحین را نمیدادند و برای انتقالشان از هر وسیلهای استفاده میکردند. وسط جنگ مغلوبه، چندتا زخمی را دیدم که توی بیل لودری افتاده بودند و میرفتند عقب. آنروز وضع اصلا خوب نبود. روز دوم دمدمای ظهر، با یکی از بچههای دسته پشت خاکریز کوتاهی درازکش افتاده بودیم، که یکی از امدادگرها را دیدیم، نوجوان مجروحی را کول گرفته بود و نفسنفسزنان دنبال جای امن میگشت. من و رفیقم تازه آنجا پناه گرفته بودیم. چند لحظه قبل یکی ازتانکهای (تی - ۷۲) عراقی، سر تیربارش را از بالای برجک بهطرف ما گرفته بود، که جَلدی خودمان را انداختیم پشت این تلّ خاکی. امدادگر وقتی ما را پشت تپه دید، قدمش را تند کرد و زخمی به پشت آمد پشت تپه پیش ما و روی پاهایش نشست...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/146638
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper