✨..﷽..✨
🍃📚🍃🍃📚🍃🍃📚🍃
📚جمعه دوم آوریل
نوشته زهره شریعتی
انتشارات حماسه یاران
🎧•• کتاب صوتی "جمعه دوم آوریل" روایتی مظلومانه و تکان دهنده از زندگی مجاهد شهید «محمد حسن ابراهیمی»
طلبهای که رنج زندگی در غربت و هزاران کیلومتر از مرزهای ایران را برای ادای تکلیف و آشنا ساختن مردم آمریکای جنوبی با اسلام و مکتب تشیع به جان میخرد و سرانجام به دست آمریکاییهای جنایتکار به شهادت میرسد.🥀
🍃📚🍃🍃📚🍃🍃📚🍃
#کتابخوانی
#جمعه_دوم_آوریل
#کتاب_صوتی
#طرحکتابخوانیبصیرت
@ketab_basirat
جمعه۵-AudioConverter.mp3
33M
✨..﷽..✨
🎧کتاب صوتی
📚 جمعه دوم آوریل
🖇 قسمت پنجم
#کتابخوانی
#جمعه_دوم_آوریل
#کتاب_صوتی
#طرحکتابخوانیبصیرت
@ketab_basirat
001 اللهم ربّ النّور العظيم.mp3
377.6K
❄️🌸❄️هوالمدبّر❄️🌸❄️
💫یا ابا صالح المهدی
علیک السلام
ادرکنا💫
♻️ اللَّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي
صَبِيحَةِ يَوْمِي هَذَا وَ
مَا عِشْتُ مِنْ أَيَّامِي عَهْداً
وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي
لاَ أَحُولُ عَنْهَا وَ لاَ أَزُولُ أَبَداً؛
♻️ خدايا! من تجدید میکنم
در صبح اين روز و تا
روزی که زندهام، عهد و
پيمان و بيعت با
حضرت مهدی علیه السلام
که به عهده من است و
هرگز از آن سرپیچی نکنم
و هيچ گاه از آن دست
بر ندارم.
📕 منبع: مفاتیح الجنان،
بخشی از دعای عهد.
طرح #کتابخوانی بصیرت
@ketab_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا ارزش پول روسیه که بیش از ۴ برابر ایران تحریم شده، سقوط نکرده و پول ایران همیشه در سراشیبی سقوط قرار دارد؟!
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
شنبه ۸ دی ۱۴۰۳
🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
در پوشش مذاکره با آمریکا برای دشمن کوچه باز نکنید
🔹️ همزمان با سفر رئیس جمهور و باحضور وزیر راه و شهرسازی
۲۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در خراسانشمالی افتتاح شد
🔹️با حضور خانواده شهدا و مسئولین کشوری و لشکری
اجتماع بزرگ دختران حاج قاسم در سالن دوازده هزار نفری آزادی برگزار شد
🔹️ فرودگاه بن گوریون تعطیل شد
تبادل سنگین آتش بین یمن و رژیم صهیونیستی و فرار میلیونها صهیونیست به پناهگاهها
🔹️ طلبکاری به جای شرمندگی بعد از دو دهه دروغ گفتن به مردم
@kayhan_online
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔻نماینده تهران: از آقای قالیباف انتظار ورود داریم نه عبور!
🔸از ضرب الاجل چند روزه به آقای رییسی در مجلس یازدهم تا تعطیلی چند روزه مجلس دوازدهم در اوج التهابات بازار ارز!
🔸ما وکلای مردم مسئله ارز و گرانی ها را پیگیری جدی خواهیم کرد و از آقای قالیباف انتظار همراهی و ورود داریم نه عبور.
@Kayhan_online
📸 پاسخ فرزند پزشکیان به دروغپردازی کاربر بدنام فضای مجازی: بنیاد شهید رئیسی بودجه دولتی ندارد
🔸طبق اساسنامه بنیاد شهید رئیسی، منابع مالی این بنیاد عبارتند از هدایا، کمکهای مردمی، کمک های دولتی (و نه بودجه عمومی)، نذورات و موقوفات، وام های دریافتی از صندوق های قرض الحسنه، بانک ها، سازمان ها و اشخاص و درآمدهای حاصل از فعالیتهای بنیاد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اگر مسیح زنده بود ...
🔸در تعطیلات کریسمس، صفحه رهبر انقلاب پیامی با عنوان "اگر مسیح زنده بود" در فضای مجازی به اشتراک گذاشت که پربازدید شد و واکنشهای متفاوتی میان مسیحیان داشت.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بغض احمد نجفی کنار مزار حاج قاسم
🔸احمد نجفی بازیگر سینما و تلویزیون به همراه جمعی از بازیگران با حضور در گلزار شهدای کرمان یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشتند و آرزو کردند که از رهروان این بزرگمرد باشند.
@Kayhan_online
🔰سرنخهای جدید استعفای پزشکیان به روایت رسانه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت؛ روحانی و ناطقنوری خطاب به پزشکیان: محکم بایست و بگو نمیشود کشور را اداره کرد
🔸اعتمادآنلاین، رسانه متعلق به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در مطلبی نوشته است که پزشکیان چندی پیش جلسهای ۵ نفره با علیاکبر ناطقنوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشته است.
🔸به گفته این رسانه، این جمع به مسعود پزشکیان توصیه میکند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیسجمهور پیشنهاد میشود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجهای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود، کشور را اداره کرد.
🔸اسحاق جهانگیری، عضو دیگر این جلسه قبلا در اظهار نظری گفته بود: «من آقای پزشکیان را بسیار فرد ساده، شجاع و به قول معروف بیغلوغش میدانم اما او درحال حاضر رئیسجمهور ایران است و بالاخره مجبور است برای برق، نفت و بنزین و … راهکار داشته باشد. دیگر آقای پزشکیان با ویژگیهایی که ما میگوییم، کفایت نمیکند. مردم میخواهند، آقای پزشکیان کشور را از این دوره عبور دهد.»
🔸او درباره وضعیت رییس جمهور نیز میگوید :«مشکلات به حدی است که من فکر میکنم اگر رئیسجمهور شوم شش ماه بعدش همین مردم به خیابان میآیند و شعار میدهند، مرگ بر فلانی! استعفا! استعفا! چون به کس دیگری که نمیتوانند بگویند به رئیسجمهور میگویند؛ لذا از نظر خودم دوره سختی است. هر کسی رئیسجمهور میشد، شرایط سختی بود.»
🔸او در نهایت توصیف خود از پزشکیان و دولتش را اینگونه کامل میکند: «خدا را شکر کسانی کاندیدا شدند که اطلاعات کمتری از اوضاع کشور داشتند. او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر میکنم شاید من منحصربهفرد بودم. به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر میکنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهایی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است.»
🔸به نظر میرسد در روزهای سخت بیکفایتی و ناکارآمدی دولت چهاردهم، درز چنین اخباری نمیتواند اتفاقی باشد. کسانی که به دنبال مقصریابی و ریشه شایعات مرتبط با استعفای مسعود پزشکیان هستند، به جای جستجو در جریان سیاسی رقیب و مخالفان آن سوی مرزها، باید سرنخها را در عملیات روانی بر روی رییس جمهور و تلاشها برای ایجاد حاکمیت دوگانه، آن هم در گعدههای سیاسی پزشکیان دنبال کنند!
رجانیوز
@Kayhan_online
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۱)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸دولت ترکیه از سال 1390/ 2011 که بحران امنیتی سوریه شروع شد تا امروز در این کشور نقش اساسی و منحصر به فرد ایفا کرده است و به نظر میآید این نقش امنیتی تا سالهای آینده استمرار داشته باشد. دولت ترکیه در این دوره ۱۵ ساله علاوهبر حمایت نظامی، اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و مالی از همه گروههای نظامی مخالف دولت سابق سوریه، بخش زیادی از شمال این کشور را به اشغال نظامی خود درآورده و اخیراً بر حجم آن افزوده است. ترکیه از سال ۱۳۹۳ ـ دو سال پس از آغاز بحران امنیتی سوریه ـ به بهانه مقابله با تهدیدات گروههای مسلح کردی علیه ترکیه در حالی که توانایی تهدید این کشور را نداشتند، به خاک سوریه تجاوز کرد و حاکمیت این کشور را زیر پا گذاشت. این در حالی بود که سوریه و ایران بارها به اطلاع مقامات آنکارا رسانده بودند که عدم تعرض گروههای مسلح کردی به خاک ترکیه را تضمین میکنند. کمااینکه در طول این ۱۵ سال هیچ گزارشی مبنی بر تعرض کردهای سوریه به خاک ترکیه و حتی شلیک یک تیر به سمت آن منتشر نشده است. پس کاملاً پیداست که دولت ترکیه از آشوبهای سوریه برای در دست گرفتن بخشهایی از سرزمین آن استفاده کرده است. گزارشها بیانگر آن است که ارتش ترکیه در مناطق تحت اشغال خود در سوریه اقدام به راهاندازی دورههای آموزش زبان ترکی و جایگزین کردن لیر خود به جای پول رسمی سوریه کرده که از نیات ترکیه در اشغال دائمی سرزمینهای سوریه و الحاق آن به ترکیه خبر میدهد.
🔸براساس اسناد و مدارک فراوانی که از حمایت گسترده و طولانی دولت ترکیه از گروههای شبهنظامی معارض دولت سوریه حکایت میکند و شامل حمایت همهجانبه از «جیشالحر»، «داعش»، «النصره» و در سالهای اخیر از تحریرالشام و احرارالشام میشود، این دولت در همه جنایاتی که طی ۱۵ سال اخیر علیه مردم سوریه اتفاق افتاده، سهم اساسی دارد. رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در طول این ۱۵ سال حتی حمایت رسمی از تروریستها را مخفی نکرده و در مواقع مختلف از جمله در جریان برگزاری نشستهای آستانه که از بهمن ماه ۱۳۹۵ شروع شد، بهطور رسمی نمایندگی جریانات مسلح سوریه را بهعهده داشته است.
🔸پس از آنکه دولت سوریه به همراه دوستان منطقهای خود توانست بر تروریسم غلبه کرده و اکثر مناطق تحت اشغال تروریستها را آزاد کند و در دهم دی ماه ۱۳۹۵ آتشبس برقرار نماید، نشستهای آستانه با مشارکت ترکیه شروع شد. در این میان دولت ترکیه تلاش کرد تا مانع فروپاشی کامل گروههای مسلح معارض سوریه شود. بهعنوان مثال در جریان نشستهای آستانه، ترکیه تضمین داد که بدون نیاز به درگیری نظامی، گروههای مسلح معارض در ادلب را خلع سلاح کرده و این استان را به دولت سوریه تسلیم میکند و برای این کار شش ماه زمان خواست اما در طول این مدت، دولت ترکیه امکانات نظامی و مالی بیشتری در اختیار تروریستها قرار داد و با استمهال پیدرپی، مانع بازگشت این منطقه به دولت سوریه شد. در طول این سالها، ادلب عملاً به صورت یک استان تحت اداره ترکیه درآمد در حالی که پایگاه اصلی حضور تروریستها بود.
🔸بر اساس اسناد، دولت ترکیه از اواسط ۱۳۹۸ درصدد برآمد تا طی یک برنامه دقیق چندلایه، الگوی ادلب را به کل سوریه سرایت دهد. این برنامه چندلایه شامل موارد زیر بود:
🔻۱ـ دولت ترکیه درصدد برآمد که از ادلب یک سوریه کوچک و مینیاتوری بسازد. بر این اساس گروههای مختلف شبهنظامی تروریست که تعداد آنان به ۱۵ گروه میرسید را تحت یک چتر قرار داده و مانع ادامه درگیریهای داخلی میان آنان شود. این در حالی بود که گروه النصره که بزرگترین گروه شبهنظامی سوری بود، رسماً در لیست تروریسم سازمان ملل قرار داشت و باید برچیده میشد. سرویس اطلاعاتی ترکیه که اداره ادلب و در واقع اداره گروههای تروریستی را برعهده داشت، النصره را وادار کرد تا با نام جدید فعالیت کند. براین اساس اکثر گروههای این «جبهه» ذیل نام جدید (تحریرالشام) قرار گرفتند و تحت فرماندهی یک قرارگاه مشترک درآمدند که بعدها به اتاق عملیات فتحالمبین موسوم گردید.
🔸سرویس اطلاعاتی ترکیه گروه جدید تحریرالشام را تحت آموزشهای مختلف قرار داد. این آموزشها شامل آموزشهای نظامی، اطلاعاتی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، رسانهای و فنآوری میشد و واضح بود که ترکیه از این آموزشها برای شکل دادن به یک دولت استفاده میکند. کمااینکه اندکی بعد در ادلب دولتی شکل گرفت که ریاست ظاهری آن با جولانی و ریاست واقعی آن با میت ترکیه بود. نخستوزیر این دولت «محمد البشیر» بود که امروز به عنوان نخستوزیر سوریه معرفی شده است.
🔻۲ـ همزمان با این روند در ادلب، دولت ترکیه از ضعف اقتصادی «سوریه در تحریم» استفاده کرد و کار روی ارتش سوریه و منفعل کردن آن را شروع نمود.
🔻ادامه دارد...
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۲)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در طول این سالها حقوق و درآمد یک جوان عضو شاخه نظامی تحریرالشام حدود ۱۴ برابر حقوق یک ژنرال در ارتش بشاراسد بود! فاصله ۵۰ دلار تا ۷۰۰ دلار حقوق ماهانه برای ارتشی که از ۱۳ سال جنگ خسته است و افقی داخلی برای بهبود وضعیت ندارد، طبعاً وسوسهانگیز بود. در این میان اردوغان از بعضی از خطاهای دولت سوریه هم استفاده کرد و نفوذ خود در ارتش سوریه را وسعت داد. یکی از این خطاهای راهبردی سربازگیری از مخالفان دولت بود که این اواخر تعداد آنان از ۳۰ هزار نفر فراتر رفت. دولت بشار اسد با این گمان غلط که سربازگیری از مخالفان، آنان را نسبت به سوریه دلبسته کرده و به رفع اختلافات منجر میشود، این امکان طلایی برای تسلط بر بخشهای مختلف ارتش را در اختیار دولت ترکیه و سرویس اطلاعاتی آن قرار داد. در واقع روز هفتم آذر ماه که عملیات تحریرالشام علیه حلب شروع شد و سپس به سرعت به استانهای دیگر سوریه رسید، ارتش عملاً از سوی ترکیه و تحریرالشام تسخیر شده بود. کمااینکه از همان روز هفتم آذر ماه درگیری در ارتش میان وفاداران به دولت سوریه و عوامل داخلی سرویس امنیتی ترکیه یعنی همین سربازان و عناصر جذبشده ارتش در گرفت و آن را متلاشی کرد. این در حالی بود که دولت سوریه به دلیل بار مالی، به کاهش شدید «نیروهای دفاع وطنی سوریه» که نقش اساسی در آزادسازی سوریه از سیطره گروههای تروریستی تحتالحمایه داشتند، اقدام نمود و عدد آنان را از حدود 120 هزار نفر به حدود 12 هزار نفر رساند و از سیستم نظامی به بخش خدماتی منتقل نمود و عدد نیروهای سپاه تحت امر «سرلشکر سهیل حسن» که نقش اول در مهار گروههای تروریستی داشت و وجود آنان لرزه بر اندام گروههای تروریستی میانداخت از حدود ۳۰ هزار نفر به کمتر از ۵۰۰۰ نفر تقلیل داده بود. این یگان نیز در زمان حملات هفتم تا هجدهم آذر ماه دچار درگیری داخلی شد و عدد فعال آنان به حدود ۵۰۰ نفر! کاهش یافت. این اشتباهات که توجیه مالی داشت، عملاً به فرش قرمز پیش پای سرویس ترکیه و گروه تحریرالشام تبدیل شد تا کل سوریه را بدون درگیری و با سرعت به تصرف درآورند.
🔻۳- دولت ترکیه در حالی که دولت سوریه را به رسمیت نمیشناخت و بر براندازی آن اصرار داشت و برنامههای مختلفی را برای تحقق آن تنظیم کرده بود، تلاش کرد تا در جامعه تحت محاصره اقتصادی رسوخ کند و چهره خود را از یک دولت متخاصم به دولتی که درصدد بهبود وضعیت اقتصادی مردم این کشور است، تغییر دهد. سوریه بدون صادرات کشاورزی و واردات کالاهای اساسی قادر به ادامه حیات نبود. وقتی بحران امنیتی در سوریه شروع شد، این کشور تحت تحریم شدید غرب قرار گرفت و مرزهای ترکیه و اردن روی آن بسته شد. کشورهای عراق و لبنان هم که با سوریه هممرز بودند خود درگیر بحران شدید امنیتی یا اقتصادی بودند و عملاً قادر به حمایت مالی از دولت دمشق نبودند. این هم در حالی بود که طولانی شدن جنگ در سوریه هزینههای این کشور را به شدت افزایش داده بود و آمریکا، ترکیه و شبهنظامیان تروریست بر منابع اندک اقتصادی سوریه در شمال شرق این کشور تسلط پیدا کرده و دولت را از دستیابی به درآمدهای نفتی محروم کرده بودند. بدینصورت سوریه که در دهه اول حکومت بشار ـ 1379 تا 1390 ـ بهترین دوران اقتصادی خود را در مقایسه با دهههای پیش از آن تجربه کرده بود، به فلاکت افتاد که ترکیه در این دو موضوع ـ یعنی افزایش هزینههای دولت سوریه و به صفر رساندن درآمدهای آنـ نقش اساسی داشت.
#یادداشت_روز
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۳)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در این میان آنکارا برای جداسازی مردم سوریه از دولت چهره جدیدی از خود به نمایش گذاشت. دولت ترکیه بهصورت مدیریت شده و محدود در بازار اقتصادی سوریه رسوخ کرد تا نشان دهد تنها کشوری است که غم مردم را میخورد و در صدد کمک به آنان برآمده است. حتماً شما هم بارها شنیدهاید که چطور ایران که روابط راهبردی با دولت سوریه دارد از ترکیه که هیچ رابطهای با دولت این کشور ندارد و در حال جنگ با آن است، سهم کمتری در بازار سوریه دارد. پاسخ به این سؤال در آن زمان دشوار بود و چون واقعیت روشن نبود، گفته میشد این از خاصیت تجارت محور بودن ترکیه در مقایسه با ایران است که به دلیل اتکاء به نفت، واردات محور میباشد. در حالی که گسیل کردن کنترل شده کالاهای غذایی ترکیه به بازار سوریه با هدف انتفاع اقتصادی ترکیه صورت نمیگرفت. نشانه آن هم این بود که مواد غذایی ترکیه با قیمتی بسیار کمتر از قیمتی که این کالاها در کشورهای دیگر به فروش میرسید، در سوریه عرضه میشد و این از یک هدف مهم غیراقتصادی خبر میداد.
هدف دولت ترکیه اثرگذاری بر جامعه سوریه، جداسازی آن از دولت و سفیدسازی چهره ترکیه نزد مردم سوریه بود که به دلیل سوابق در دوره عثمانی و پس از آن، دشمن خود میدانستند.
🔸اما نقش ترکیه در سوریه در سالهای پیشرو ضرورتاً تغییر میکند. ترکیه درصدد ایجاد یک دولت وابسته به خود در سوریه است و در عین حال به دلیل شکننده بودن اقتصاد آن، برداشتن بار دولتی که هماینک به یک دهان باز تبدیل شده و به همه چیز احتیاج دارد، برای آنکارا به شدت دشوار است و بازگشت ذهنیت مردم سوریه از همسایه شمالی خود که اصرار دارد هم بخشهایی از سوریه را در اشغال داشته باشد و هم به عنوان قیم آن ایفای نقش کند، چندان دور نیست.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
📷 خفه شدند؟
🔸روزنامه سازندگی یکی از روزنامههای حامی دولت پزشکیان، این روزها نسبت به آلودگی هوای کلانشهرها تقریبا روزه سکوت گرفته است.
🔸این اتفاق در حالی است که سال گذشته بارها تیتر و عکس یک خود را به موضوع آلودگی هوا اختصاص داده بودند و به دولت شهید رئیسی انتقاد میکردند.
🔸حالا که آلودگیهوا به وضوح در ارتفاعات بر فراز تهران پیداست و در روزهای گذشته هوای تهران شاخص ۱۵۰ را هم رد کرده و در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد؛ ظاهرا گردانندگان این روزنامه همانطور که در ۶ آذر ۱۴۰۲ تیتر زدند، خفه شدهاند؛ البته در انتقاد از دولت مورد حمایتشان!
@Kayhan_Online
👈اما زمان شهید رییسی
👇👇👇
🔰 طلبکاری به جای شرمندگی بعد از دو دهه دروغ گفتن به مردم
🔸نام این پدیده را باید آلزایمر گذاشت، یا وقاحت و سفارشینویسی برای غرب؛ که روزنامه هممیهن با انکار همه عبرتهای دو دهه مذاکره و اعتماد نافرجام به غرب مینویسد:
🔻«دوی ماراتن هم یک خط پایان دارد اما ماراتن هستهای ایران انگار به آخر نمیرسد. این ما هستیم که به پایان تنش و توافق نیاز داریم. چون طرف مقابل تمام ارکان حکمرانی و زندگی ملتش به سیاست خارجی گره نخورده است»؟!
🔸باورکردنی نیست اما عبارات فوق را روزنامه زنجیرهایی نوشته که هم طیفانش طی دهه گذشته از سر ندانم کاری یا مأموریت برای غرب، حل همه مشکلات کوچک و بزرگ و متنوع را به سیاست خارجی، آن هم در محدوده مذاکره با غرب و قبول دیکتههای آن گره زدند و بدترین عملکرد اقتصادی و دیپلماتیک چند دهه اخیر را به بار آوردند.
🔸شبه تحلیل روزنامه هممیهن از این جهت که اصرار میکند واقعیتها و عبرتهای دو دهه اعتماد یکطرفه به آمریکا و اروپا را نفهمد، رقتآور است. از وضعیت تحریمها مینالد اما عمداً به یاد نمیآورد که دولتمردان دولت «برجام دیگر هیچ» میگفتند: «در روز اجرای برجام، همه تحریمهای مالی و بانکی و اقتصادی یکجا لغو میشود»، ترامپ نمیتواند از توافق خارج شود و تحریمها را برگرداند»، «امضای کری تضمین است»، «آقای کری قول داده برخی کوتاهیهای توافق موقت را در برجام جبران کند»، «کاسبان تحریم آب و صابون از کجا بیاوریم تا صورتتان را بشویید، تحریم رفت و دیگر بر نمیگردد»!
🔸حافظهشان یاری نمیکند که تروئیکای اروپایی چگونه برجام را زیر پا گذاشت و به مدت سه سال وعده راهاندازی اینستکس را داد (وعده فروش دارو و غذا به ایران در ازای نفت فروخته شده ایران به طرف ثالث) اما به همان وعده هیچ و پوچ هم عمل نکرد. یادشان نمیآید از اوباما تا ترامپ و بایدن هرکدام چگونه مورد توهین و تحقیرشان قرار دادند.
🔸در موضوع ناترازیها، روزنامه زنجیرهای اصلاً به یادش نمیآید که با برجام، هدفگذاری برای تولید برق هستهای و بال توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق توسط نیروگاههای فسیلی را به حاشیه راندند و ضمناً وزرای مربوطه پالایشگاهسازی را کثافتکاری و نیروگاهسازی را رفتن زیر بار مافیای نیروگاهسازی نامیدند؟ و باز هم خبر ندارند که دولت آقای پزشکیان باید برای ذخیرهسازی سوخت زمستانی نیروگاهها اقدام میکرد و نکرد!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gj3
@Kayhan_Online
🔰 دولت به جای دستاوردسازی فانتزی به اولویتهای مردم بپردازد
🔸دستگاه عریض و طویل رسانهای حامیان دولت به جای ارائه دستاوردهای ملموس و اولویتدار برای مردم، در حال اقدامات نمایشی و دستاوردسازی است.
🔸تبلیغ در راستای دستاوردسازی مجازی در دستور کار تیم عریض و طویل رسانهای دولت قرار گرفته است. نگاهی به نوع ادبیات و بازار گرمی که اعضای اطلاعرسانی دولت در این خصوص انجام دادهاند به وضوح این رپرتاژ نمایان است. البته اصلاحطلبان در این زمینه ید طولایی دارند از جمله در برجام و دستاوردسازی برای آن که عاقبت خود مسئولان دولتی وقت نتیجه آن را «تقریباً هیچ» نامیدند. هنوز افکارعمومی تصویرسازی از «محمدجواد ظریف» در قامت «آرش کمانگیر» و «امیرکبیر» را فراموش نکرده است.
🔸به گزارش جهاننیوز، تنها در یک فقره «الیاس حضرتی» رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، چنان حماسی و بزرگ درباره رفع فیلترینگ واتساپ و گوگلپلی نوشته است که کاربران در شبکههای اجتماعی به طنز گفتهاند بعد از این سخنرانی حماسی، باید پیروزی را جشن گرفت و سرود «بر طبل شادانه بکوب» را پخش کرد!
🔸طی پنج ماه گذشته تیم تبلیغاتی بسیار تلاش کرده که برای پاستورنشینان دستاوردسازی کند. این موضوع بیشتر در حوزه مجازی و برای قشر متمول صورت گرفته است. مسائلی که حتی شاید در اولویتهای دستهچندمی مردم خصوصاً قشر متوسط و کمتربرخوردار وجود ندارد برای این افراد دستاوردهای عظیم بهشمار میرود. ماجرای ریجستری گوشی آیفون از جمله این موارد است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gj2
@Kayhan_online
🔰 روحانی و جهانگیری مشورت میدهند یا آینه عبرت برای دولت پزشکیان هستند؟!
🔸ارگان حزب کارگزاران میگوید رئیسجمهور، جلسهای را با حسن روحانی، اسحاق جهانگیری، علیاکبر ناطقنوری و سیدحسن خمینی برگزار کرده است.
🔸سازندگی در گزارشی با عنوان جلسه ۵ نفره نوشت: رئیسجمهور چندی پیش جلسهای ۵ نفره با علیاکبر ناطقنوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشت. آن طور که سایت رویداد۲۴ از جزئیات خبر داده، در این جلسه که درخصوص مهمترین مسائل کلان نظام گفتوگو شده، حاضران به رئیسجمهور یادآوری میکنند که حل مسئله لایحه حجاب و فیلترینگ مهمترین وعدههای او در زمان انتخابات بوده است. همچنین این جمع به پزشکیان توصیه میکند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیسجمهور پیشنهاد میشود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجهای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود، کشور را اداره کرد.
🔸خبر دیدار پزشکیان با روحانی و جهانگیری در حالی منتشر میشود که برخی تحلیلگران پیش از این معتقد بودند دولت پزشکیان با توجه به برخی رویکردها و انتصابات، دولت سوم روحانی است. هر چند که خود پزشکیان این تحلیل را رد کرده است. در عین حال پزشکیان در بسیاری از حوزهها منتقد وضعیتی است که از دولت روحانی به یادگار مانده است اما همان دولت بانی مشکلات مذکور، طرف مشورت دولت پزشکیان و به کار گیرنده اعضای آن است.
🔸هماکنون دستکم ۱۷ نفر از مدیران ارشد دولت روحانی در دولت پزشکیان حضور دارند. از جمله این افراد میتوان به محمدجواد ظریف، مجید انصاری، عبدالناصر همتی، علی ربیعی، محسن حاجیمیرزایی، علی طیبنیا، سیدعباس صالحی، صالحی امیری، سیدعباس عراقچی، محمد شریعتمداری، رضا رحمانی، سید محمود علوی، حسینعلی امیری، سیمایی صراف و... اشاره کرد و البته این فهرست غیر از دهها استاندار و معاون وزیر و مدیرکل دولت روحانی است که در دولت پزشکیان مجددا بر مناصب مشابه گماشته شدهاند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gj1
@Kayhan_online
.
دلبری از وزیر تورم ساز یا دلالی برای باخت در قمار مذاکره؟!
🔹سردبیر هر دو نشریه "صدا" و "هم میهن" یکی است.
🔻در حالی که مخالفت وزیر اقتصاد با ارز نیمایی و حذف این ارز موجب افزایش بیش از بیست هزار تومانی نرخ دلار در بازار آزاد شده، نشریه "صدا" ضمن تملق گویی، آقای همتی را لیبرالیستی در برابر پوپولیست ها (عوام فریبان) خوانده و از سیاست ارزی وی ستایش کرده است!
🔹جای مردم و معیشت آنها در این دلبری از وزیر تورم ساز کجاست، خدا می داند!
🔻مصداق پوپولیسم و عوام فریبی، کاریکاتور چندی پیش روزنامه هم میهن است که سیاست گران کردن خودرو و گاز و برق و لبنیات و... را به مثابه خنجر از پشت زدن (دولت) به مردم تصویر کرده بود! اما حالا قُل دوم همان نشریه، از گران کردن ارز به عنوان رفتاری لیبرالی تمجید می کند!
🔹هدف از افزایش بی تدبیری و فشار بر مردم چیست؟ تیتر هم میهن جواب می دهد: "ضرورت تغییر مسیر در سیاست خارجی". توضیح بیشتر اگر می خواهید، سرمقاله حقارت آلود سردبیر نشریه صدا (شهریور ۱۳۹۹) با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان از سوی ترامپ، در نشریه صدا نوشت:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
🔹البه منطق فشار بر مردم و عصبانی کردن آنها، مسبوق به سابقه است. چنان که وعده های دروعین بسیار درباره قمار مذاکره با آمریکا در برجام دادند و سپس سراغ عصبانی کردن مردم رفتند. سردبیر هممیهن، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره تصمیم بنزینی دولت روحانی به سایت انصافنیوز گفته بود:
🔻«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
🔻مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که #قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔻میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی #خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر #عصبانی شود!»
🔹یادآور می شود روزنامه هممیهن چند ماه قبل در تحلیلی به دفاع از گران کردن بنزین پرداخته و مدعی شده بود: «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
@kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حدیث نفس رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان درباره آرامش مردم/ عبدالعلیزاده: اینکه صبح بلند شویم و دلمان بلرزد کی میخواهد از کی انتقام بگیرد باید جمع شود! مردم باید با آرامش بخوابند
🔸عبدالعلیزاده، نماینده ویژه رئیس جمهور در اقتصاد دریامحور و رئیس ستاد پزشکیان در انتخابات: «شرط اصلی و اول توسعه دریامحور تعامل سازنده با جهان است؛ اینکه صبح بلند شوی و بشنوی که چه کسی می خواهد از چه کسی انتقام بگیرد باید جمع شود؛ مردم باید با آرامش بخوابند و با آرامش از خواب برخیزند و با آرامش سر کار بروند و اینها تا زمانی که رابطه خودمان را با دنیا تنظیم کنیم نمیشود.»
🔻در ذهن کوچک غربگراها همه دنیا به آمریکا و چند کشور اروپایی خلاصه میشود و آنها معتقدند اگر پیشرفت میخواهیم ناچاریم در نظم ظالمانه غربیها بر دنیا تحت هر شرایطی هضم شویم. این در حالی است که مسئولیت اجرایی دولت در دست آنهاست و ظاهراً هنری غیر از تسلیم و وادادگی ندارند. آقایان فراموش کردهاند که آرامش مردم را بیعرضگی مدیران اجرایی در اداره کشور به هم میزند نه ایستادگی در مقابل دشمن.
@kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایتی از زندگی پروین اعتصامی
🔸فیلم «پروین» از دوازدهم دی در سینماهای سراسر کشور اکران میشود.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جنگ است دیگر آقا ...
#دکتر_خوشچشم
@Kayhan_online
🔰 سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل دستگیر شد
🔸دادستان اردبیل: سر شبکه وابسته به گروهک نفاق و سلطنتطلبان که ضمن ارتباط با رسانههای معاند اقدام به شبکهسازی در فضای حقیقی و مجازی برای تشویش اذهان عمومی، انجام اقدامات ضد امنیتی و تأمین نیازمندیهای اطلاعاتی و عملیاتی معاندان میکرد، شناسایی و با دستورات قضایی صادره دستگیر شد.
@Kayhan_online