هدایت شده از وحید یامین پور
🔸️عزیزانی که درباره کتابهای مناسب کودکان و نوجوانان سوال پرسیدند، از تخفیف یلدایی برای خرید مجموعه ۸جلدی "قصههای خوب برای بچه های خوب" استفاده کنید.
لینک تخفیف👇
https://b2n.ir/141319
هدایت شده از وحید یامین پور
🔸️دوستان عزیز از امشب فروش اینترنتی کتاب جدیدم "کاهن معبد جینجا" شروع شده. کتاب رو میتونید از لینک زیر تهیه کنید.
http://amirkabirpub.ir/product/کاهن-معبد-جینجا/
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب📚
کتاب:لم یزرع
نویسنده:محمدرضا بایرامی
لم یزرع داستان قلبهای شکسته و رویاها و آرزوهای انسانهایی است که هرگز به آنها دست نیافتهاند، انسانهایی که در جای درست اما در زمان غلط در کنار هم قرار گرفتهاند یا برعکس انسانهایی که در زمان درست اما در مکان غلط با یکدیگر برخورد کردهاند و کاش زمانی دیگر و در مکانی غیر از این مکان در کنار هم جمع میشدند.
در چهلمین سال از انقلاب اسلامی و سه دهه پس از پایان دفاع مقدس، عرصه ادبیات داستانی دفاع مقدس در کشور متوجه یک دستاورد جدید شده است که براساس آن بسیاری از نویسندگان فعال در این زمینه تلاش میکنند چهره غیر انسانی و زشت جنگ را به تصویر بکشند، جنگی که به ایران نیز تحمیل شده و برای همین موضوعات محمدرضا بایرامی تصمیم گرفته تا برای انتخاب راوی، برای کتابش به سراغ غیر ایرانیها برود. به عبارت دیگر این رمان، پلیدیها و زشتیهای جنگ را از زاویه دید انسانهایی روایت میکند که خود شروع کننده این رویدادها بودهاند.
این رمان درماندگی انسانها در برابر وقایع جنگ را به زیبایی به نمایش میگذارد. او از انسانهایی میگوید که از طرفی در مقابله با جنگ خصلتهای خوب انسانی وجود خود را از دست دادهاند و از طرف دیگر از انسانهایی میگوید که جنگ به آنها اجازهی زندگی کردن و شاد زیستن را نداده است و چندین دهه از عمر خود را در ناکامی، مرگ عزیزان، عدم پیشرفت و هزاران محدودیت دیگر سپری کردهاند.
خوشحال میشیم نظراتتون رو در مورد این کتاب با ما به اشتراک بگذارید 📚
#کتاب_خوب #محمدرضا_بایرامی #کتابخوانی #کتاب #نویسنده
@ketabe_khoub
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب 📚
اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید نوشته جان بولتون یکی از چهرههای کهنهکار حزب جمهوریخواه در ایالات متحده آمریکاست که مشاغل و مسئولیتهای متعددی را در دولتهای مختلف این کشور برعهده داشته است. سفیر دائم ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل در دولت جرج بوش، یکی از مطرحترین سمتهایی است که بولتون در طول زندگی سیاسیاش برعهده داشته است.
بولتون که یکی از ضد ایرانی ترین چهرههای سیاسی آمریکایی است، به سختی به سمت مشاور امنیت ملی ترامپ رسید. او از ابتدا یکی از جمهوریخواهان مخالف رویکردهای سیاسی ترامپ بود که حزب اصرار داشت در جایگاه وزارت امور خارجه آمریکا قرار گیرد. ایم امر محقق نشد تا این که پس از دوبار ناکامی در رقابت با مایکل فلین و هربرت مک مستر، در سال ۲۰۱۸ میلادی بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ شد. به دنبال این انتصاب، روزنامهٔ مطرح نیویورکتایمز نوشت که «ارتقای بولتون به همراه خروج رکس تیلرسون و ژنرال مکمستر به این معناست که تیم سیاست خارجی ترامپ اکنون رادیکالترین تیم سیاست خارجی تهاجمی است که در تاریخ مدرن پیرامون رئیسجمهور آمریکا حضور داشته است.»
کتاب اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید، اشاره به اتاق کار ترامپ در کاخ سفید دارد . این کتاب روایت ۱۷ ماه خاطرات کاری بولتون در کاخ سفید است و به گفته منتقدان ترامپ، سندی است بر بیکفایتی رئیس جمهور آمریکا.
این اثر علاوه بر این که نظرات جان بولتون را درباره دولت ترامپ برملا میکند، نشاندهنده موضعگیریهای رادیکال این فرد و افراد سیاسی دیگر آمریکا، نسبت به ایران و دولت ایران است.
بولتون در این کتاب از عدم تمایل ترامپ برای درگیری نظامی با ایران سخن گفته و اینکه پس از هدف قرار دادن پهپاد جاسوسی ایالات متحده توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تمام توان خود را برای راضیکردن رئیسجمهور به منظور آغاز یک درگیری نظامی با تهران به کار گرفته، اما ترامپ به این خواسته او تن نداده است. خود ترامپ هم در یکی از مصاحبههایش با شبکه فاکسنیوز ضمن تأیید این رویکرد جنگطلبانه بولتون، او را فردی توصیف کرد که «هی میخواست روی همه بمب بریزد و مردم را بکشد.»
خواندن اتاقی که در آن اتفاق افتاد؛ خاطرات کاخ سفید را به تمام علاقهمندان به علوم سیاسی و مسائل بین المللی پیشنهاد میکنیم.
#کتابخوانی #کتاب_خوب 📚📚
@ketabe_khoub
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب 📚
کتاب:خدابود و دیگر هیچ نبود
نویسنده: مصطفی چمران
موضوع:خاطرات شهید چمران
ناشر:بنیاد شهید چمران
اطاقهای مختلف، پناهگاهها، مخفیگاهها، کمینها... همه جا را بازدید کردم و از نقاطی گذشتم که خطر مرگ وجود داشت. یعنی در معرض تیر دشمن بودم، اما با صلابت تمام و سرعت کافی و ایمان محکم به پیش میرفتم. جنگندگانی که مرا نمیشناختند تعجب میکردند. آنها انتظار داشتند که من نیز مثل رهبران دیگر در اطاقی پشت میز بنشینم و به گزارشات مسئولین گوش فرادهم و بعد دستور صادر کنم...
اما میدیدند که من نیز دوش به دوش جنگندگان از هفتخوان رستم میگذرم و حتی بهتر از آنها ارتفاعات بلند را میپرم و سریعتر از دیگران موانع را طی میکنم... برای آنها که مرا نمیشناختند عجیب بود!
دستنوشته اردیبهشت 1346 در لبنان
کتاب "خدا بود و دیگر هیچ نبود" در واقع مجموعه تاریخ دار از دست نگاشته های شهید مصطفی چمران، بدون در نظر گرفتن موضوعی خاص است که فقط بر طبق زمان نگارش آنها دسته بندی شده است. آنچه در این نوشته ها نمایان است حرکت شهید چمران در طول زندگی خویش ( آمریکا، لبنان و ایران) در مسیر الهی و نشان دهنده حالات عرفانی و عاشقانه اوست.
این کتاب با مقدمه گردآورنده یعنی مهدی چمران آغاز می شود که در آن خلاصه ای از زندگانی شهید مصطفی چمران گنجانده شده است. در قسمت های بعد یادداشت های آمریکا، یعنی یادداشت هایی که در زمان تحصیل در آمریکا داشته است، دیده می شود.
#کتاب_خوب
@ketabe_khoub
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب 📚
کتاب:برادر انگلستان
نویسنده: علیرضا قزوه
نشر: سوره مهر
رمان «برادر انگلستان» رمانی نوشته علیرضا قزه است. البته قزوه را بیشتر به عنوان شاعر میشناسیم. شاعری با طبعی لطیف و با غزلهایی که عجیب به دل مینشینند. اما اولین رمان قزوه هم درست مانند شعرهایش دلنشین است. با ساختاری قوی و نثری دلپذیر و روان.
رمان به روایت وقایع پس از کودتای ۲۸مرداد ۳۲ میپردازد تا روزها و سالهای پس از انقلاب نیز ادامه پیدا میکند. در این داستان که فضایی سوررئال و رویاگونه دارد سرگذشت آدمهایی روایت میشود که هرکدام به گونهای با حال و هوای آن روزها پیوند خوردهاند. قزوه در این اثر در حقیقت مرثیهای برای گذشته میگوید.قهرمان داستان با یک خواب ما را درگیر خود میکند. با قطاری که تنها او مسافرش است. مسافری که محکوم است ببیند و روایت کند و حالاحالاها هم در قطار ماندنی است. او این رویا را پیوسته میبیند و هربار به دورههای مختلف زندگیاش و حتی زندگی بزرگترهایش سفر میکند و از حال و هوای آنها، دغدغههایشان و امید و آرزوهایشان و رنجهایشان میگوید:«درست نمیفهمم که بیدارم یا خواب، که سوار قطار شدهام یا از آن پیاده شدهام. بخار صبحگاهی از دهان قطار بیرون میریزد... اما نه، انگار پیاده شدهام؛ آن هم درست وسط کوچهٔ کهندژ. قطار با همهٔ سی واگنش آمده است با من تا تهِ کوچهای پیچدرپیچ و کاهگلی؛ کوچهای بیریل، با دیوارهای فروریخته. نرمه غباری از شن و خاک در فضای راهرو و کوپهٔ قطار موجی محو دارد؛ موجی به رنگ آبی و طلایی در پسزمینهای مهتابی. هیچ مسافری در قطار نیست جز منِ حیرتزده، منِ مات، منِ گیج و منگ. ایستادهام و از پسِ پنجرههای چرک و خاکآلودْ کوچهٔ کهندژ را نگاه میکنم؛ کوچهٔ خاطرات شیرین و دور کودکی، کوچهٔ قوم و خویشهای نزدیک و دور، آقاجان و عموجان، مادر و زنعمو، ماهلقا و اسماعیل، پسرعموهایم، سالار و سلطان.»قزوه از آدمهای زیادی همان فصل اول نام میبرد، آدمهایی که اول تنها در حد یک اسم هستند اما کمکم هرکدام جان میگیرند؛ نویسنده نمیگذارد حتی یکی از آنها برایمان کمرنگ یا گم شوند. همه شخصیتها در کتاب قزوه مستقلاند و داستانی دارند.
#کتابخوانی #کتاب_خوب
@ketabe__khoub
#کتاب_خوب
📚 معرفی کتاب «الیور تویست»
🎈به بهانه ی آغاز سال نو میلادی
چارلز دیکنز نویسنده ی پرطرفداری هم در ایران و جهان است. قصه های مشهور و مهمی که از این نویسنده به چاپ رسیده طرفداران زیادی دارد
دیکنز در قصه های خود همواره توجه خاصی به اقشار ضعیف داشته و جشن کریسمس به عنوان نمادی از شادی عمومی در تضاد با فقر انسان های تنگ دست روایتی خاص را به مخاطب ارائه کرده است . او در رمانهایش منتقدی خشمگین نسبت به مسایلی همچون فقر و طبقهبندیهای جامعهی اشرافی است.
الیور تویست ( متن خلاصه شده)
الیور، پسرک یتیم و بینوا که از چنگ ارباب سنگدلش گریخته است، در شهر پرخطر لندن تنهاست. چیزی نمیگذرد که او در دام فاگین، پیرمردی شرور که خانهاش پاتوق دزدها و جیببرهاست، گرفتار میشود.
پدر چارلز دیکنز، به دلیل بدهی به زندان افتاد. مادرش که از عهدهی مخارج نه فرزندش برنمیآمد، مدتی پیش شوهرش در زندان زندگی کرد.
دیکنز که در کودکی طعم فقر را چشیده بود، الیور تویست را چنان موثر خلق کرد که به یکی از ماندگارترین شخصیتهای داستانی ادبیات جهان تبدیل شد.
******
قیمت کتاب : 15,000 تومان
ناشر : نشر افق
تعداد صفحات : 80 صفحه
🌲🌲🌲🌲🌲
#چارلز_دیکنز #الیور_توئیست #الیور_تویست #کتاب #کریسمس #رمان_کلاسیک
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب
کتاب:کشتی_پهلو_گرفته
نویسنده:سیدمهدی شجاعی
ناشر:نشر نیستان
کشتی پهلوگرفته، پرفروشترین اثر سید مهدی شجاعی و همچنین پرتیراژترین کتاب ادبیات داستانی ایران – طبق آمار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیش از ششصدهزار – ، ضمن مروری بر نقاط عطف حیات حضرت فاطمه ی زهرا(س)، روایت مصائب زندگی ایشان از زبان اطرافیانشان و نیز شخص خودشان است. در واقع می توان گفت این کتاب مرثیه ای است منثور از زبان و دل صاحبان عزای فاطمی. کتاب از ۱۴ فصل تشکیل یافته و راوی اول شخص در هر کدام از فصول، یکی از وابستگان حضرت فاطمه (س) هستند؛ فصل اول حضرت رسول، فصل دوم حضرت خدیجه (س)، فصل سوم خود حضرت زهرا (س)، فصل چهارم حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)، فصل پنجم امام حسن (ع)، فصل ششم امام حسین (ع)، فصل هفتم مجدداً حضرت زهرا (س)، فصل هشتم حضرت زینب (س)، فصل نهم فضّه، فصل دهم حضرت ام کلثوم (س)، فصل یازدهم اسماء، فصل دوازدهم برای بار سوم حضرت فاطمه (س)، فصل سیزدهم مجدداً حضرت امیر (ع) و فصل چهارم از زبان آسمان روایت می شود. در این کتاب می خوانیم: روزگار غریبی است دخترم! دنیا از آن غریب تر! این چه دنیایی است که دختر رسول خدا را در خویش تاب نمی آورد؟ این چه روزگاری است که «راز آفرینش زن» را در خود تحمل نمی کند؟ این چه عالمی است که دردانه ی خدا را از خویش می راند؟ روزگار غریبی است دخترم. دنیا از آن غریب تر. آنجا جای تو نیست، دنیا هرگز جای تو نبوده است. بیا دخترم، بیا، تو از آغاز هم دنیایی نبودی. تو از بهشت آمده بودی، تو از بهشت آمده بودی …
قیمت پشت جلد:۳۲هزارتومان
#کتابخوانی #کتاب
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب
خاندان پیامبر (ص) عهدهدار مقابله جاهلیتی بودند که پس از رحلت پیامبر دوباره سر برآورده بود و دختر پیامر، حضرت فاطمه(س) این وظیفه را به بهترین صورت انجام دادند.
مطالب در این نوشتار به دو بخش تقسیم میشود:
-بخش اوّل: بخش جدلی ـ تاریخی؛ توضیحی ـ تبیینی
-بخش دوم: بحث تطبیقی
بخش اوّل که خود نیز دو قسمت شده است، در قسمت اوّل، بحث بیشتر جدلی و احتجاجی است. به این معنا که نظرات شیعی را در تبیین و تحلیل حوادث صدر اسلام مطرح کرده، با بحث و بررسی لازم از آن نظریات دفاع میشود. لذا شکل کلی متن در این قسمت، جدلی ـ تاریخی خواهد بود.
در قسمت دوم از بخش اوّل هم به مسائل مهم و اصلی از جمله بیماری، وفات و خاکسپاری دختر پیامبر(ص) پرداخته شده است که شکل بحث، بیشتر توضیحی ـ تبیینی خواهد بود.
در قسمت دوم، بحث تطبیقی خواهد بود. به این صورت که مراجع هر دو مکتب در کنار هم آورده شده و در صورت لزوم با یکدیگر تطبیق و مقایسه شدهاند. در بخش دوم از ورود پیامبر(ص) به مدینه و چگونگی ساختمان مسجد آن شهر و همچنین موقعیت خانهی پیامبر(ص) و خانهی دختر بزرگوار ایشان در کنار آن مسجد سخن گفته شده و سرانجام با بحث از بقیع و روضهی نبوی(ص)، به تعیین جایگاه دفن آن حضرت(ص) پرداخته است.
بنابراین کار نویسنده در این بخش عرضهی تاریخ و تبیین و تحلیل آن است. در اینجا هم در حدّمقدور با تکیه بر اسناد معتبر و درجهی اوّل، تلاش کرده که اتّفاق نظر موّرخان و محدّثان و نظریهی مقبول شیعی را بهدست آورد. #کتابخوانی #کتاب_خوب
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب
نام کتاب:طفلی به نام شادی
نویسنده:محمدرضا شفیعی کدکنی
موضوع: مجموعه اشعار
دربارهی کتاب طفلی به نام شادی
کتاب طفلی به نام شادی مجموعه اشعار و سرودههای محمدرضا شفیعی کدکنی است. انتشارات سخن، کتاب طفلی به نام شادی را که شامل پنج دفتر از سرودههای استاد بزرگ ادبیات، محمدرضا شفیعی کدکنی است منتشر کرده است. در این کتاب زیبا، اشعاری دلنشین از استاد شفیعی کدکنی میخوانیم که در طول سالها شعر و شاعری او سروده شده است. آثاری که ممکن است گهگاه پراکنده در این سو و آن سو خوانده باشیم. اشعاری زیبا که همگی نقل محافل شاعرانه و حتی جمعهای دوستانهی بسیاری است. بسیاری از اشعار در محلهای مختلفی مانند آکسفورد، پرینستون و ... سروده شدهاند که میتوانیم حتی محث ثبتشان را هم ببینیم. فضای اشعار، فضای دوستی با طبیعت، درختها و گیاهان و ... است.
کتاب طفلی به نام شادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر دوست دارید اشعاری زیبا، عمیق و دلنشین از یکی از بزرگترین استادان ادب فارسی بخوانید، کتاب طفلی به نام شادی یک انتخاب عالی برای شما است. دوستداران آثار محمدرضا شفیعی کدکنی نیز از خواندن اشعار کتاب طفلی به نام شادی لذت میبرند.
دربارهی محمدرضا شفیعی کدکنی
محمدرضا شفیعی کَدْکَنی، استاد دانشگاه، ادیب، نویسنده و پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی ۱۹ مهر ۱۳۱۸ در کدکن، نیشابور خراسان متولد شده است. او هرگز به مدرسه نرفت و از آغاز کودکی نزد پدر خود (که روحانی بود) و محمدتقی ادیب نیشابوری (ادیب نیشابوری دوم) به فراگیری زبان و ادبیات عرب پرداخت. او تحصیلاتش در زمینه ادبیات فارسی را در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز کرد و به دانشکده ادبیات رفت و مدرک کارشناسی خود را در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه فردوسی و مدرک دکترای ادبیات فارسی را از دانشگاه تهران دریافت کرد. دکتر شفیعی کدکنی از سال ۱۳۴۸ تا کنون استاد دانشگاه تهران است. از میان آثار و کتابهای دکتر شفیعی کدکنی میتوان به تصحیح متون ادبیات فارسی قدیمی مانند آثار عطار نیشابوری، غزلیات و قصاید سنایی، صور خیال در شعر فارسی، تصحیح اسرار التوحید، تحقیق و پژوهش و تصحیح آثار عرفای ایرانی مانند بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی، ابوسعید ابوالخیر، خواجه عبدالله انصاری و مجموعه اشعار زیبا و دلنشین سرودهی خود استاد اشاره کرد.
#کتاب_خوب
@KETABE__KHOUB
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب
کتاب:#بی_کتابی
نویسنده:محمدرضاشرفی خبوشان
موضوع:داستان های فارسی قرن چهاردهم
این اثر اولین بار در نمایشگاه کتاب پاریس عرضه شد .بی کتابی در ژانر رمانهای تاریخی طبقه بندی می شود و به موضوع «کتاب» میپردازد. به گفته نویسنده این رمان، «بی کتابی» نگاهی به یک واقعه تاریخی دارد و رمان سعی کرده ارزشگذاری به کتاب توسط ایرانیان را زیر ذرهبین قرار دهد. اینکه چقدر در طول تاریخ ما ایرانیان کتاب را مورد توجه قرار دادهایم.
ماجرای این رمان ریشه در تاریخ دارد. شرفی خبوشان توضیح داده است: مظفرالدین شاه کتابداری به نام لسانالدوله را به ریاست کتابخانه منصوب میکند. هر نسخه و اوراقی از نسخ معروف در موزههای جهان است مربوط به این دوره است که این فرد از کتابخانهها خارج کرده است. در این دوره ۵ هزار جلد از نسخ نفیس کتابخانه گلستان به سرقت میرود. این موارد با به توپ بسته شدن مجلس تنیده شده، شخصیت اصلی دلال کتاب است که در این اثر به کتابسازی، کتابداری و صحافی و برخی هنرهای مرتبط با کتاب میپردازد و مخاطب را از زوایای دیگر از تاریخ کتاب پردازی مطلع میکند.
در بخشی از این کتاب آمده است: «نکند ملک قرطاس از همان زمان که عفریت دمبل گرفته، مقراض به جان کتاب زد و نسخهها و نگارههای بدیع را به دامن اجنبی انداخت و کتابها را در حوض نابود کرد، نفرینش را به سرمان انداخته؟
الان به سر من، قبلتر به سر آن زکیه و آدمم و بلکه به سر همه مردم طهران، بلکه ایران خراب شده. این به توپ بستن مجلس و خفه کردن و شکم پاره کردنها مگر تقاص نیست؟ تقاص این بیحرمتی به کاغذ؟
همه ما لایق نفرین قرطاسیم، همه ما بد کردیم به کاغذ؛ از آن مظفرالدین میرزای بیشعور بیدرک خفیفالعقول مریض که نمیدانست کتاب چیست و پسر کله پر گوشتش بگیر تا بیا برس به کتابدارباشی دزد و رئیس مجلس و نماینده دزد و عتیقه فروش دزد و عمله دزد و کنیز دزد و نوکر دزد و حتی من دزد!
این تقاص تک تک ماست. قرطاس آمد و نفریشن را از دهان توپ، به صورت ما تف کرد. با خودم گفتم: «بکش میرزا یعقوب! تقاص تو تازه شروع شده.» امیدواریم که از خواندن این کتاب لذت ببرید.
#کتابخوانی #کتاب_خوب
در اینستاگرام همراه ما باشید؛
@ketabe__khoub
کتاب خوب📚
#معرفی_کتاب
نام کتاب:آغازی بر یک پایان
نویسنده:سید مرتضی آوینی
کتاب «آغازی بر یک پایان» نوشته سیدمرتضی آوینی (۱۳۷۲-۱۳۲۶) است. آوینی فیلمساز مستند و روزنامهنگار حوزه دفاع مقدس بود که در سال ۱۳۷۲ بر اثر ترکش مین به شهادت رسید. از او آثار بسیاری بهجامانده است، کتاب «آغازی بر یک پایان» مجموعهای از مقالات او است که بیشتر وجههی نظر اعتقادی و سیاسی او را نشان میدهد و در چهار بخش تنظیم شده است. بخش اول حاوی نوشتههایی در سوگ حضرت امام خمینی (ره) و تبیین جایگاه ایشان در «تاریخ حیات باطنی انسان» است. بخش دوم مقالاتی درباره مبانی حکومت دینی و نظام ولایت فقیه، خصوصاً در تقابل با نظم سیاسی غالب در عالم متجدد و غربی را در بر میگیرد. بخش سوم کتاب به فاجعه نسلکُشی مسلمانان در بوسنی اختصاص یافته و تشکیل «امت متحد اسلامی» بهمثابه راهی برای مواجهه با «سیطره نظم نوین آمریکایی بر جهان» پیشنهاد شده است. و بالاخره در بخش چهارم و پایانی کتاب، نگارنده انقلاب اسلامی را دلالتی تأویلی بر سپری شدن عصر تمدن غرب میداند. در بخشی از کتاب «آغازی بر یک پایان» میخوانیم: «بهاران از کجاست که روح روییدن و سبز شدن ناگاه در تن خاک مرده را پیدا میآید؟ و از کجاست که روح شکفتن ناگاه از تن چوب خشک چندین برگهای سبز و شکوفههای سفید و آبی و زرد و سرخ بر می آورد؟ بهاران رازدار رستخیر پس از مرگ است و قبرستانها مزارعی هستند که در آنها بذر مردگان افشاندهاند و جسم تا نمیرد، کجا رستخیز پذیرد؟ اين بار انقلاب ربيع و انقلاب صيام به هم بر افتادهاند تا آن يكي هستة جسم را بشكافد و اين يكي هستة جان را، و زندگان از بطن مردگان سر برآورند. با بهاران روزی نو می رسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو. اکنون که جهان و جهانیان مردهاند، آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سر رسد؟».
#کتابخوانی #کتاب_خوب
@ketabe__khoub
#معرفی_کتاب 📚
کرونا نه فقط سبک زندگی و بینش ما به دنیا را دستخوش تغییر کرده که از همان روزهای اول موتور تخیل ذهن ما را به کار انداخته است. اینکه از کجا آمده، چه کسانی آن را ساختهاند یا چه کسانی از شیوع آن نفع میبرند، تا کی هست و اصلاً قرار است با آن چه کنیم؟!
قبل از کرونا که بزرگترین همهگیری تاریخ بشریت است، در قاموس داستانها و فیلمهای بسیاری دربارهی پاندمیها ماجراهایی را دیده بودیم و حالا انگار هر روز درون خوابی مشوش یا داستان و فیلمی تخیلی بیدار میشویم. «میچ آلبوم» نویسندهی امریکایی که با کتاب «سهشنبهها با موری» در ایران به شهرت رسیده است، در حرکتی هوشمندانه همزمان با کرونا دست به نگارش رمانی زد که تصویری نمادین از احوال مردم جهان در این روزهاست. او داستانش را «human touch» نامیده و در یکی از شهرهای امریکا میگذرد ولی جهان داستان او به وسعت زندگی همه مردمان و نوع بشر است.
میچ آلبوم این داستان را به صورت بخشبخش روی وبسایتش بارگذاری میکرده و بهطور رایگان در اختیار خوانندگان قرار میداده است. حالا بعد از پایان این رمان کوتاه داستان میچ آلبوم به زبانهای زیادی از جمله فارسی ترجمه شده است. انتشارات کتابستان هم ترجمهی شایسته و مطلوبی از این کتاب به بازار نشر ارائه کرده است.
این کتاب که در ترجمهای دقیق به نام «در حسرت دستهایت» برگردانده شده در حجمی کم داستانی را روایت میکند که همدلی هر مخاطبی را از هر زبان و منشی برمیانگیزد و حس همذاتپنداری مخاطبان را به خوبی با خود همراه میکند.
ترجمه پاکیزه و خواندنی این رمان حاصل کوشش «فاطمه مدیحی بیدگلی» است که به خوبی از پس برگرداندن زبان و انتقال حس داستان برآمده است.
داستان حول محور چهار خانواده میگذرد که هر کدام در گوشهای از خیابان زندگی میکنند و روابط صمیمانه و نزدیکی دارند؛ روابطی که با شیوع ویروس کرونا دستخوش تغییراتی میشود که عجیب اما باورپذیر است. خواندن احوال زندگی این چهار خانواده را در رمان «در حسرت دستهایش» از دست ندهید.
#کتابخوانی #کتاب_خوب
@ketabe__khoub