🔴 کفشهایش
🔹وقتی طلبه همدانی بدست یکی از اوباش در همدان هدف کینه مدیریت شدهی آمریکایی قرار گرفت و به شهادت رسید اکثریت مطلق مردم ایران به این عمل ددمنشانهی عروسکهای خیمه شب بازی غربیها اعتراض کردند و برخی از بیخردان هم متأسفانه با اوباش همراهی کردند و با این حمایت احمقانه، سرسپردگی خود را به شیطان به اثبات رساندند.
امّا
💢 من در این میان در سکوتی دردناک فقط به کفشهای پاره این روحانی شهید نگاه میکردم و آه از نهاد برکشیده و بر دودمان غربگدایان اشرافی و مروجان اسلام آمریکایی و غارتگران بیتالمال لعنت میکردم که به خرمن باورها و اعتقادات و اعتماد مردم به نظام آتش زدند و دل امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف را به درد آوردند.
#الالعنتالله
📝 دکتر #متولیان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 گوشت سگ توزیع نکنید!
📝 دکتر #محمد_فاضلی
🔹 گوشت سگ حرام است و هیچ کس از جمله سیاستگذار و مجری حق توزیع گوشت سگ ندارند. مشروب الکلی و گوشت خوک هم حراماند و نباید توزیع کرد؛ اصلاً هر چیزی مثل گوشت سگ که حرام است، بالاخص در کشور اسلامی، نباید توزیع کرد.
🔸 خدا حکمتاش را میدانسته که خرید و فروش، توزیع و مصرف گوشت سگ را حرام کرده است. شما چه میدانید شاید گوشت سگ سرطان میآورد، آدمها را افسرده و ناامید میکند، برخی را متوهم میکند یا به تخریب محیطزیست میانجامد. حکمرانی اقتصادی و سیاسی ما اما چیزی توزیع میکند که از گوشت سگ هم خطرناکتر است: #رانت
🔻 رانت یعنی قیمت دلار در بازار به 14 هزار تومان رسیده و کماکان قرار است 14 میلیارد دلار ارز با قیمت 4200 تومان توزیع شود به این بهانه که گوشت به قیمت ارزان به دست مردم برسد، اما گوشت کیلویی 120 هزار تومان است. مابهالتفاوت ارزش تومانی 14 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی تا 14000 تومانی معادل 137 هزار میلیارد تومان است؛ و حتی اگر با ارز 9000 تومانی (نیمایی) هم حساب کنیم 67 هزار میلیارد تومان است.
🔻 رانت یعنی ارز 4200 تومانی توزیع میشود اما کاغذ برای چاپ کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب تهران به هر واحد 400 هزار تومان و بیشتر رسیده است در حالی که از فروردین سال 1397 میلیاردها دلار 4200 تومانی توزیع شده و قرار بوده واردات ارزان دست بگیرد. کار به جایی رسیده که برخی ناشران به زینک (ماده اولیه چاپ کتاب) هم دسترسی نداشتهاند و کتابها دیجیتال چاپ شدهاند و قیمت کتابها افزایش یافته است.
🔻 رانت یعنی قریب 900 هزار میلیارد تومان (یازده میلیون و دویستوپنجاه هزار تومان به ازای هر ایرانی) در قالب انواع یارانه پنهان بنزین، برق، گاز، آب، خرید محصولات کشاورزی، و ... در بودجه، و به شکلی کاملاً نابرابر توزیع میشود، و در همان حال کسری بودجه دولت عمدتاً به صورت تورم دو رقمی بر مردم تحمیل میشود. ثروتمندان هم از یارانه پنهان بیشترین بهره را میبرند و هم از محل تورم و افزایش ارزش ریالی داراییهایشان، فاصله ثروت خود با اقشار ضعیف را بیشتر میکنند.
🔻 رانت یعنی 900 هزار میلیارد تومان (20 برابر کل یارانه نقدی پرداختی در یک سال) در قالب یارانه پنهان هزینه میشود، اما نظام حمایت اجتماعی قادر نیست از فقیرترین طبقات، معلولان، زنان بدسرپرست و بیسرپرست، کودکان یتیم و ... به خوبی حمایت کند.
🔻 رانت یعنی صدها میلیون لیتر سوخت در روز و شاید بیش از آن گاز و برق، به شکل ناکارآمدی سوخته میشود تا آلودگی آن رگ و ریشه مردم را درنوردد و انواع بیماری و سرطان – شاید چیزی عین عوارض خوردن گوشت سگ – دودمان زندگی مردم را بسوزاند.
🔻 رانت یعنی فقدان سیاست اقتصادی درستی که مانع استفاده غیربهرهور از منابع سوخت فسیلی شود و جلوی بهرهبرداری افراطی از منابع آب، خاک و هوای این سرزمین را بگیرد. رانت است که پولهای بادآورده به بار میآورد و توهم برای فرادستان و قدرتمندان ایجاد میکند.
🔹 برخی اقتصاددانان نشان دادهاند که چگونه توزیع این رانتها از مسیر نقدینگی، به هم ریختن انضباط مالی و پولی، تضعیف بنیانهای اقتصاد بخشهای زیرساختی نفت، برق، آب و بودجههای عمرانی، و دهها مسیر دیگر، اقتصاد را فرومیپاشند و مردم را عصبی، ناامید و افسرده میسازند.
🔸 حوصلهام نمیآید بیشتر توضیح بدهم. راستاش را بخواهید رانت از گوشت سگ هم حرامتر و عوارضاش بیشتر است. گوشت سگ هر عارضهای داشته که خداوند آنرا حرام کرده، رانت ارز 4200 تومانی و یارانه پنهان در بودجه، عوارضاش از گوشت سگ هم بدتر است. توزیع آنرا متوقف کنید، یا اقلاً توضیح دهید خیلی شفاف که آنچه توزیع میکنید اندازه گوشت سگ حرام نیست و ضرر ندارد.
💢 تورم خیلی وقت است دورقمی شده و رشد اقتصادی منفی هم رو به سوی دو رقمی شدن دارد. آیا این آمار و ارقام برای دست کشیدن از سیاستهای توزیع رانت و همزمان تمهید کردن نظام حمایت اجتماعی کارآمد کافی نیست؟
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 تهران ۱۹۵۳، کاراکاس ۲۰۱۹
📝 #عیدالله_شهبازی
🔹کودتای سهشنبه، ۳۰ آوریل ۲۰۱۹ ونزوئلا، اگر به وقایع این روز محدود باشد و با طرحهای تکمیلی در روزهای آتی تداوم نیابد، طرحی شکستخورده است که احتمالاً بعنوان مفتضحترین طرح کودتایی تاریخ معاصر ثبت خواهد شد. هدایت این عملیات را دو چهره سرشناس نئوکان به دست داشتند: جان بولتون ۷۰ ساله مشاور امنیت ملی ترامپ و الیوت آبرامز ۷۱ ساله که ۲۵ ژانویه ۲۰۱۹ بعنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا منصوب شد.
🔸عملیات کودتا از ساعت ۶:۲۵ صبح به وقت شرق آمریکا آغاز شد. خوان گوایدو، جوانی که تیم بولتون- آبرامز او را بعنوان «رئيس جمهور انتقالی» ونزوئلا برکشیدهاند، با انتشار ویدئویی سه دقیقهای از پایگاهی هوایی در کاراکاس خواستار قیام نظامیان علیه دولت نیکلاس مادورو شد و حوادث این روز را سرنوشتساز خواند. با شروع عملیات کودتا در کاراکاس، توئیتهای پیاپی مقامات دولت ترامپ و سناتورهایی چون مارکو روبیو فضایی تهاجمی و جنگطلبانه پدید آورد. کار بدانجا کشید که روبیو، سناتور فلوریدا، اقدام شبکه سیانان در «کودتا» خواندن حوادث ونزوئلا را «بیشرمانه» خواند. در این بمباران توئیتری حوادث ونزوئلا بعنوان صحنه نبرد «فرشته دمکراسی» و «اهریمن سوسیالیسم» تبلیغ میشد. در ساعت ۱۱:۲۵ صبح ریک اسکات، سناتور دیگر ایالت فلوریدا، خواستار مداخله نظامی آمریکا به نفع کودتاچیان شد.
🔻ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر ژنرال ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع و فرمانده ارشد نظامی ونزوئلا، در تلویزیون ظاهر شد و شکست طرح کودتایی اپوزیسیون «وحشی» و فاقد حس میهندوستی و ضد دمکراتیک این کشور را اعلام کرد. معهذا، تا ساعت ۴:۵۶ بعد از ظهر، که جان بولتون با بازنشر توئیتی از هجوم جمعیت عظیم هواداران گوایدو به خیابانها خبر داد، بنظر میرسد مقامات دولت ترامپ شکست قطعی کودتا را باور نمیکردند.
🔹چند دقیقه بعد توئیت ترامپ نشان داد که مقامات آمریکایی شکست کودتا را پذیرفتهاند. ترامپ در توئیت ۵:۰۹ بعد از ظهر خود خواستار متوقف شدن عملیات نیروهای نظامی و شبه نظامی کوبایی در ونزوئلا شد و به تهدید علیه دولت کوبا پرداخت. بولتون این خط را ادامه داد و سرانجام پمپئو، وزیر امور خارجه، روسیه را متهم به دخالت در تحولات ونزوئلا کرد. بدینسان بنظر میرسد که از حوالی ساعت ۵ بعد از ظهر دولت ترامپ شکست عملیات کودتا را باور کرده و با تبلیغ درباره نقش کوبا و روسیه در شکست کودتا میکوشد تحلیل اشتباه، مبتنی بر اغراق در تأثیر فشارهای اقتصادی بر مردم ونزوئلا و جلب همدلی آنان به سوی گوایدو، و ناتوانی مدهش عملیاتی خود را توجیه کند.
🔸مداخله نظامی در ونزوئلا، که خواست صریح مافیای فلوریدا- میامی بود، نیز بکلی مسکوت ماند و اوج تهدید ترامپ و تیم او به تنبیه کوبا و ونزوئلا از طریق تشدید فشارهای اقتصادی محدود شد.
💢 کودتای ۲۰۱۹ آمریکا در ونزوئلا را، اگر همین باشد که دیدیم و با پلنهای تکمیلی تداوم نیابد، شاید بتوان نماد پایان دورانی تاریخی دانست؛ دورانی که از دهه ۱۹۵۰ با کودتاهای پیاپی آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) آغاز شد و سرنوشت بخش مهمی از جهان را رقم زد. یکی از نخستین طرحهای کودتایی، که نقطه عطف در شروع این دوران تاریخی بشمار میرود، کودتای اوت ۱۹۵۳ (مرداد ۱۳۳۲) ایران بود. این کودتا، اگر همچنان نافرجام بماند، میتواند نقطه پایان بر حیات سیاسی جان بولتون و الیوت آبرامز نیز باشد و بر طرحهای دولت ترامپ در قبال ایران تأثیرات جدی بر جای گذارد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 یک عکس و چند تفسیر
🔸بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب حاوی نکات مهمی درباره وضعیت نشر و کاغذ بود. ایشان بهدرستی خواستار تغییر شرایط بد فعلی بازار نشر و کاغذ شدند و از پیگیری خودشان نیز خبر دادند. نکته قابل توجه بازدید ایشان از نمایشگاه بهجز حرفها، حاشیهها و کتابهایی که دیده شد؛ یک عکس بود. عکسی که ایشان را در حال مطالعه کتاب جیبی برگزیده اشعار احمد شاملو در غرفه انتشارات مروارید نشان میداد.
🔹 برای آنها که مشی و رویه متعادل و مسلط بر فرهنگ و ادبیات رهبری را میشناختند این عکس عجیب نبود، اما اکثریت مخاطبان این عکس شگفتزده شدند. آنهایی که شاید بدوندلیل و بیمطالعه و فقط براساس شنیدهها یا مواضع سیاسی شاملو بر او میتاختند از روز گذشته سوار بر موج هیجان شدند و حالا دنبال تنها کتابی که هستند، اشعار شاملوست.
🔸رهبری پیش از انقلاب و پس از انقلاب رابطه خوبی با شعر و شاعران معاصر داشته و دارد. با شاعران نشست و برخاست داشته و رابطه دوستانهای هم با برخی از آنها داشته است. آثار مطرح ترجمهشده از ادبیات روس، آمریکایی و اروپایی را خوانده و تحلیل هم کردهاند. البته بنا به شواهد و صحبتهایی که در جلسات بوده، شاید علاقهای به سبک و قالب شعر شاملو یا فروغ نداشتهاند اما درباره فروغ بهتازگی از تعبیر «عاقبت به خیری» استفاده کردند. اتفاقی که باعث شد تلویزیون بعد از سالها اشعاری از فروغ را پخش کند و درباره آن حرف هم زده شود.
🔹درباره شاملو اما به نقل قول یوسفعلی میرشکاک راجع به آخرین دیدار آقا با شعارا، در رمضان سال گذشته بسنده میکنیم: «نکته جالبی که در خلال این صحبتها مطرح شد، اشاره رهبری به اشعار شاملو در وصف آیدا، همسرش بود که به تعبیر رهبر انقلاب اولا همین توصیفات نه در وصف زنان دیگر بوده بلکه در وصف همسرش بوده است و ثانیا اینکه همین توصیفات نیز حد و مرزی دارد.» بعید است رهبری از برداشتن کتاب گزیده شاملو جلوی چشمان دوربینها -که حتما پیش از این نیز آن را دیده است- هدفی نداشته باشند. هدفی که مخاطبانش مدیران و اهالی فرهنگ و البته مردم هستند.
🔻آنها که از این عکس تعجب کردند، دو دسته میشوند؛ کسانی که با استناد به این عکس خواستار آزادیهای کامل درخصوص همه شاعران و نویسندگان و همه محصولات آنها شدند و دیگر آنها که حالا اشعار شاملو را در فضای مجازی میگذارند و یک شبه «شاملوخوان» شدند.
🔹اما این عکس، قصه تازهای نیست؛ حکایتی است از یک مشی و روال معتدل یک مسئول علاقهمند به فرهنگ و هنر و البته کتاب. آنها که سراسیمه این عکس را دلیل بر راه و نگاه تازه فرض کردند از دیار بیاطلاعی آمدهاند و گروه مقابل نیز از دیار هیجان و شور.
🔻گروه اول چشم خود را بر ممیزیهای متعدد خارج از کشور میبندند و مرغ همسایه را غاز میدانند و میخواهند که از تمام قیود آزاد باشند. نکته مهم درخصوص این گروه این است که هرکدام از این جریان که مهاجرت کردهاند و بدون این قیود نوشتهاند، اثر شاخصی تولید نکردهاند و شاید دلیل این غرزدنها درپوش گذاشتن بر ضعفهای فنی باشد.
🔹بعد از گذشت چهاردهه از عمر انقلاب، شاید وقت آن رسیده که عملکردها در حوزههای مختلف بازنگری شود و این مشی معتدل، الگویی برای همه گروهها و نهادها باشد و همه را با چوب تحجر یا روشنفکری نرانیم. شاید بسیاری از خطقرمزهای ذهنیمان ناشی از بیاطلاعی و حتی ترس باشد و در عرصه عمل رنگ این خطها سفید یا سبز باشند.
💢در نهجالبلاغه آمده است که از علی(ع) سوال شد شاعرترین شاعران عرب کیست؟ ایشان جواب دادند: «ان القوم لم یجروا فیحلبه تعرف الغایه عند قصبتها، فان کان لابد فالملک الضلیل؛ این شاعران در یک میدان اسب نتاختهاند تا معلوم شودکدام یک گوی سبقت ربودهاند.» آنگاه فرمود: «اگر ناچار باید اظهارنظری کرد باید گفت آن پادشاه تبهکار (یعنی امرء القیس) بر دیگران مقدم است.» (کلمات قصار/ 455)
📝 روزنامه #فرهیختگان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای جنجالی دکتر سید امیر سیاح در شبکه افق:
اقتصاد ایران رو رانتخوارهایی در کنترل گرفتن که در انگلیس و آمریکا درس خوندن و اجازه نمیدن هیچ اصلاحی که منفعتشون رو تحت تاثیر قرار میده اجرا بشه!
اینا پدر اقتصاد ایران رو درآوردند نه ترامپ...
@BisimchiMedia
کلید زدن طرحی برای #گرانی بنزین با چه هدفی صورت میگیرد؟ جز #عصبی تر کردن مردم و شروع شورش از پمپ بنزینها، توسط جریان #غربگرا که از هم اینک خود را بازنده #انتخابات98 میداند.
#محمد_عبدالهی
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
کلید زدن طرحی برای #گرانی بنزین با چه هدفی صورت میگیرد؟ جز #عصبی تر کردن مردم و شروع شورش از پمپ بنز
🔴 آیا دولت روحانی فقط "بی لیاقت" است یا باید به آن مشکوک هم بود؟!
📝 #امیرحسین_ثابتی
🔹درست چند روز بعد از تحریم های جدید امریکا و به طور ویژه تلاش خاص این کشور برای «کم کردن فروش نفت ایران» اخباری درباره سهمیه بندی بنزین و افزایش قیمت آن منتشر شد. هرچند زمان اجرای این تصمیم تکذیب شد اما ظاهرا اصل این کار قطعی است.
🔸البته معتقدم اصل «سهمیه بندی بنزین» برای جلوگیری از قاچاق تصمیم قابل دفاعی است و در شرایط عادی و وجود ثبات اقتصادی می توان قیمت بنزین را نیز به تدریج افزایش داد تا افرادی که به واسطه ثروت بیشتر از بنزین بیشتری استفاده می کنند، یارانه بیشتری دریافت نکنند اما "شرایط اقتصادی فعلی" نشان میدهد این تصمیم اگر نامش خیانت نباشد در بهترین حالت مصداق «بی تدبیری» است.
🔻در این باره ریچارد نفیو معمار تحریم های امریکا علیه ایران در کتابی با عنوان «هنر تحریم ها» که سال گذشته توسط مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز ترجمه شد، نکته مهمی را مطرح کرده که بعید است جناب روحانی و سایر دولتمردان محترم که در شرایط کنونی به دنبال افزایش قیمت بنزین هستند از آن بی خبر باشند.
🔹نفیو در اواسط این کتاب ضمن تشریح اهمیت «فشار روانی و اجتماعی» تحریم ها علیه مردم ایران نتیجه می گیرد که آنچه تحریم های امریکا علیه ایران را موثر ساخت، «احساس دردی» بود که به لحاظ اجتماعی و روانی مردم ایران آن را لمس کردند و گاهی اوقات این احساس درد واقعی نبود و ارتباطی با آن تحریم ها نیز نداشت! یعنی امریکا در حوزه هایی که علیه ایران تحریم اعمال کرده بود نتیجه لازم را نگرفت اما در برخی حوزه ها که تحریم هایی را نیز علیه ایران اعمال نکرده بود یک باره به واسطه سوءتدبیر و بی لیاقتی برخی مسئولان داخلی، مردم احساس کردند این فشارها ناشی از همان تحریم های امریکاست و بدین ترتیب «احساس درد» کردند و در نهایت نیز در انتخابات سال 92 با انتخاب حسن روحانی مسیر حرکت کشور دقیقا روی همان ریلی افتاد که امریکایی ها برای آن لحظه شماری می کردند.
🔸نفیو در توضیح این موضوع در صفحه 70 کتاب ابتدا تصریح میکند که وقتی در دهه 80 واردات بنزین به ایران را تحریم کردیم تصور می کردیم ایران را از پای در می آوریم اما ایران در نهایت با ساخت پالایشگاه و خودکفایی در بنزین این اقدام امریکا را دور زد، در بحث تحریم بانک مرکزی و نفت ایران نیز که بعد از آن صورت گرفت امریکا به هدف اصلی خود نرسید اما افزایش ناگهانی قیمت مرغ در سال 91 باعث شد تا مردم احساس کنند تحریم ها اثرگذاری لازم را داشته است در حالی که هیچگاه امریکا هيچگونه تحریمی عليه واردات مرغ ایران وضع نكرده بود!
💢 خلاصه آنکه در شرایطی که تنها چند روز از تحریم های جدید نفتی امریکا علیه ایران می گذرد و از طرف دیگر ایران سالهاست در تولید بنزین خودکفا شده و در صورت عدم ورود حتی یک قطره بنزین به کشور هیچ مشکلی در داخل بوجود نخواهد آمد، آیا افزایش قیمت بنزین در این شرایط باعث نمی شود تا مردم تصور کنند این فشار جدید به خاطر تحریم های جدید امریکاست؟ به بیان دیگر «احساس درد» جدیدی که قرار است با این کار انجام شود، بهترین پاس گل از سوی دولت روحانی به امریکا برای موفق نشان دادن تحریم ها علیه ایران نخواهد بود؟ آیا این بدیهیات را شخص رییس جمهور و هیات دولت نمی دانند؟ آیا میشود به این دولت مشکوک نبود؟
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 افزایش قیمت بنزین، پاس گل به ترامپ
🔹افزایش قیمت بنزین با سیاست مقابله با تحریم در تضاد است. آمریکا به دنبال فشار آوردن به ملت است و ما باید از امکانات و ابزارهای خود برای مقابله با این فشار استفاده کنیم، نه اینکه یک عامل فشار دیگر درست کنیم.
🔹اگر میخواهید جلوی قاچاق را بگیرید، بنزین را سهمیهبندی کنید.
🔹اگر تصور میکنید از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی، منابع مالی دولت افزایش خواهد یافت، سخت در اشتباهید.
🎥 #سیدیاسر_جبرائیلی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
#علی_خضریان @kh_enghelab
🔴 سیاسی بازی مدیران نفتی بر سر منافع مردم
📝 #سیدمهدی_حاجیآبادی
🔺اولین زمزمههای گرانی بنزین مربوط به بررسی بودجه سال 98 بود، که با مقابله نمایندگان مجلس مواجه شد. تا اینکه روز گذشته با انتشار خبری مبنی بر اراده وزارت نفت بر سهمیهبندی بنزین، جامعه در شوک فرو رفت.
🔹 طبق خبرها، طرح سهمیهبندی بنزین به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا رسیده است و نظام سهیمهبندی که در سال ۹۴ با تصمیم اشتباه دولت حذف شد دوباره از سر گرفته خواهد شد. بر این اساس به نظر میرسد سهمیه هر خودرو ۶۰ لیتر در نظر گرفته شده است. به طوری که قیمت هر لیتر بنزین سهمیهای 1000 تومان و هر لیتر بنزین آزاد 2500 تومان خواهد بود.
🔺چندی پیش مژگان خانلو - سخنگوی سازمان برنامه و بودجه - در مورد یارانههای پنهان مدعی شد که بررسیهای سازمان برنامه و بودجه نشان داد که در سال حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه در بخش بودجهای، فرابودجهای و یارانه پنهان وجود دارد؛ از این رقم حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان به حوزه انرژی و نفت و مشتقات آن اختصاص دارد که ۲۱۵ هزارمیلیارد تومان آن متعلق به بنزین است.
🔹در صورتی که این رقم درست باشد، شیوه کنونی پرداخت یارانه بنزین مصداق بی عدالتی به شمار می رود به طوری که اقشار ثروتمند و مرفه که دارای بیشترین خودرو هستند، بالاترین سود را برده و اقشار فقیر، نیازمند و یا افرادی که به هر دلیلی تمایلی برای داشتن خودرو ندارند، کم ترین بهره را از این یارانه می برند. و ارقام چند ده هزار میلیاردی یارانه، به جیب اغنیا میرود.
🔺 با اجرای سهمیه بندی بنزین از سال ۸۶، متوسط مصرف روزانه بنزین به ۶۰ میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون لیتر رسید و اواخر پارسال تا سقف ۱۳۵ میلیون لیتر در روز هم بالا رفت.
🔹با این روند ممکن است مجبور باشیم بنزین را با قیمت روز دنیا وارد کنیم اما به قیمت یارانه ای قاچاق شود! روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت قاچاق بنزین از کشور است؛ ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ٣٨٠٠ میلیارد تومان است، مقایسه کنید. می شد این مبلغ را صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال کرد.
🔺متاسفانه دولت و تیم آقای زنگنه صرفاً از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبی های عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در شش سال اخیر شدند. برای مقابله با مصیبت قاچاق، می شد بدون افزایش قیمت بنزین، کارت سوخت و سهمیه بندی بنزین را احیا کرد. اما دولت، شش سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به ۴۰ درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۹۶، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی ۶ ساله شد!
🔹با افزایش تدریجی و سالانه قیمت در حد ۱۵ تا ۲۰ درصد، می شد قیمت را در مقایسه با کشورهای همسایه که سوخت به آنجا قاچاق می شود، واقعی تر کرد و دولت مجبور نبود ناگهان در لایحه بودجه ۹۷، پیشنهاد افزایش ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی قیمت را روی میز نمایندگان مجلس بگذارد که با مخالفت مجلس هم رو به رو شود.
💢 اکنون با آشکار شدن نتایج خسارت بار سوء تدبیر دولت، باید مسیر را تدریجاً استباه کرد. و البته ضرورت دارد مقصران این خسارت و سوء تدبیر از طریق مجلس و قوه قضائیه مواخذه شوند. نباید هزینه آزمون و خطای یا لجبازی برخی مدیران دولت را مردم بپردازند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
معلم، روح جاری تعلیم و تعلم در لحظات سخت امتحانهای زندگيست.
اين روز بر هر استاد عزیزی که درس عشق به خدا را به ما آموخت مبارک باد 🌺
@Kh_enghelab
خیابان انقلاب
معلم، روح جاری تعلیم و تعلم در لحظات سخت امتحانهای زندگيست. اين روز بر هر استاد عزیزی که درس عشق به
#ارسالی_مخاطب
🔴 فرزندناتنی (به بهانه روز معلم)
🔹حکایت این روزهای معلمان ایرانی حکایت آن کودک ناتنی در خانواده ای بزرگ است که فقط هنگام دریافت یارانه عضو خانواده محسوب میشود. جمله معروفی است که میگوید سطح تفکر هیچ جامعه ای فراتر از تفکر معلمانش نیست حتی اگردلمان نخواهد این جمله را قبول کنیم بازهم نمیتوانیم مصادیقش را انکار کنیم بی شک معلمان افرادی هستند که ما به عنوان خوانندگان همین متن با هر شغل و جایگاهی در هر جایی زمانی با آنها نشست وبرخاست داشته ایم ووقتی سخن از معلم میشود هرکدام از ما سریع یکی از معلمانمان را به یاد می آوریم ونمیتوانیم تاثیرآنهارا در زندگی خودمان انکارکنیم.
🔸 همه ساله در کشور ماروزی رابه عنوان روز معلم نان نهاده اند که بهانه ای است برای تقدیر اززحمات معلم وبیان این نکته که مابه یاد شماهستیم و ازشما معلمان قدردان,امامتاسفانه وضعیت تقریبا عکس این موضوع است وبه جرات میشود گفت مثالی که درابتدای همین متن زده شد در مورد وضعیت معلمان وشایددر مورد وضعیت آموزش وپرورش ما حکمفرما است
🔻 معلمی که عمری به به امید بهبود وضعیت معیشتش خدمت میکند وبعدازپایان سی سال آنچه میبرد کوهی ازقرض وقسط است
معلمی که حق ادامه تحصیل ندارد تا بهتر وبروزتر به دانش آموزانش آموزش دهد.
🔻معلمی که جمله معلمی شغل نیست عشق است را زیربغل اومیدهند وبه صورت غیر مستقیم اورابه داشتن شغل دوم تا چندم هدایت میکنند.
معلمی که ازسر بی نیازی اضافه تدریس میکند وچون میدانند ازسر بی نیازی است پولش را به جای اینکه سر ماه بدهند(مثل همه ادارات) چندسال بعد میدهند.
🔻معلمی که به خاطر منزلتش همه کودکان دوست دارند درآینده معلم شوند.
معلمی که....
🔹وضعیت معلمان ما آینه تمام قد وضعیت آموزش وپرورش ماست اگر امروزبه آموزش وپرورش بی توجه باشیم فردا باید جای دیگری هزینه کنیم.
💢خلاصه آنکه معلمان ما نه نیازمند لوح تقدیرند نه جملات فیلسوفانه معلمان ما نیازمند توجه اند به عنوان معلم نه نیروی کار... معلمان ما نجیب اند پس ازاین نجابت سواستفاده نکنیم.
سپاس
💬به قلم یک تازه معلم پشیمان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ "شاپور بختیار" آخرین نخست وزیر شاه به کسانی که میگویند در دوره پهلوی ایران درحال تبدیل شدن به کره و ژاپن بود!
@Kh_enghelab
خیابان انقلاب
پاسخ "شاپور بختیار" آخرین نخست وزیر شاه به کسانی که میگویند در دوره پهلوی ایران درحال تبدیل شدن به ک
🔴 آیا صنعت ایران قبل از انقلاب با کره جنوبی رقابت میکرد؟
🔹 یکی از گرفتاری های جامعۀ ایران موفقیت رسانه های فارسی زبان غرب در تحمیق مخاطب توسط عوام فریبان اپوزیسیون است. تا جایی که برخی صنعت ایران قبل از انقلاب را رقیب کره جنوبی میدانند. امّا واقعیت چیست:
✅در سال 1976، کمتر از %40 ایرانیان سواد داشتند. در کره، حدود %85.
✅در سال 1978، صادرات صنعتی ما به 160 میلیون دلار نمی رسید. کره هشتاد برابر.
✅واردات کالای مصرفی ایران در سال 1978، %20 کل واردات بود. کره، %3. کره در 1960 از جایگزینی واردات به برنامۀ صادرات راهبردی رو آورد. ایران از 1960 تا 1979 در تلاش برای جایگزینی واردات درجا زد.
🔺 دلار 7 تومانی شاهنشاهی تبلور بیماری هلندی بود، نه شکوفایی صنعتی و قدرت اقتصادی. بیماری هلندی، فساد و رانت گسترده، ناکارآمدی اداری، ضعف سیستم آموزشی، عدم برنامه ریزی پایدار صنعتی و افتادن به دام مصرفگرایی زودهنگام باعث شد ایران هیچگاه به بلوغ صنعتی نرسد.
💢 وظیفۀ یک پژوهشگر این است که مردم را نسبت به پیچیدگی ها و واقعیت های تاریخی آگاه سازد تا از گذشته عبرت گیرند و اشتباهات را تکرار نکنند، نه اینکه کارشناسی سرمنقلی را با ژست دانشگاهی دوباره به خورد مخاطب نسل جدید دهد.
💬 رشته توییت از #علی_واعظ (تحلیگر سابق رادیو فردا)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴آيا آمريكا بدنبال حمله به ايران است؟
📝 #مجید_شاکری
🔻يك مرتبه و ناگهان يك خط خبري قريب الوقوع بودن حمله نظامي آمريكا به ايران را قطعى فرض گرفته كه اخرين و مهمترين آن مصاحبه آقاي دكتر سرافراز است. من تصور مي كنم گزاره اي كه ايشان مطرح مي كنند درست نيست.
🔹جنگى-امنيتى- نظامى ترين بخش از ادبيات تحريمي آمريكا قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست حاميان تروريسم در فروردين٩٨ است كه اساسا داراي معاني مشخص، جزئي و عملياتي در حوزه نظامي (در كنار معانى اقتصادي تكرار شده در كاتسا) است. اما همين كنش تحريمي هم از جانب طرف آمريكايي از بعد اقتصادى به افكار عمومي فروخته مى شود و طرف آمريكايي به جاي مانور روي بعد نظامي آن، صرفا تكرار مي كند كه "همه اقتصاد ايران در دست سپاه است و با تحريم اقتصاد ايران اقتصاد ايران به زانو در مى آيد."
🔻به بيان ديگر خود طرف آمريكايى از برجسته سازي وجوه نظامي جدي ترين زير ساخت حقوقي ممكن براي جنگ ابا دارد و ترجيح مي دهد روي وجوه اقتصادي آن متمركز شود. علت واضح ان است كه در بعد نظامي ايران امكان نشان دادن واكنش موثر( فارغ از هم تراز يا ناهم تراز بودن )را دارد، اما در حوزه اقتصادي گزينه هاي روي ميز ايران محدود به بي اثر سازي فشار اقتصادي آمريكاست و اساسا امكان واكنش متقابل را ندارد. هر نوع انتقال زمين بازي از اقتصاد به نظاميگرى به وضوح ستانده طرف آمريكايي را مي كاهد.
💢 من آينده را نمي شناسم اما فارغ از آن كه آقاي دكترسرافراز به عنوان يك مسئول سابق چه انگيزه اي براى اين قسم اظهارات دارند، تغيير زمين بازي از اقتصاد به نظاميگري را جداً خارج از منطق تحريمي آمريكا مي بينم.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔻سال ها گفتیم
«وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد»
خوب دیگر حضرت آقا، چگونه #حکم_جهاد بدهد؟
🔹صحبت های حضرت آقا، حکم جهاد بود، آن هم از نوع #جهاد_دفاعی که دیگر مخصوص مردان نیست، بلکه بر همه حتی زنان و کهن سالان واجب است، به میدان بیایند.
🔻مگر نمی گوییم:
«رهبر اگر فرمان دهد جان را فدایش میکنم»
🔹خوب، رهبر فرمان داد، یاعلی بگو و به میدان بیا، کمی از خواب و استراحتت کم کن، این همه خاطرات شهدا را برای چه خواندیم؟این که شب ها خواب نداشتند و برای زمین نماندن حرف امام شب و روز نداشتن، نباید الگوی ما باشد؟
✅ اما چه کنیم؟
أن تقوموا لله مثنی و فرادی
اگر می توانی هسته و گروه جهادی درست کن و با هم همفکری کنید و ببینید در کدام عرصه می توانید عملیات کنید، یا به کدام خط می توانید کمک کنید؟ اگر هم تشکیل گروه در توانت نیست، به تنهایی قیام کن و هر کاری که باعث علاقه بیشتر مردم به انقلاب و اعتقادشان به کارآمدی آن می شود را انجام بده، با آمریکا بجنگ، و بدان که رهبرمان فرمود: «بزرگترین راه مبارزه با آمریکا خدمت به مردم است.»
پس پاک باشیم و خدمتگزار
📌امام خامنهای: "امروز دشمن از همهی اطراف مشغول تهاجم است؛ از لحاظ اقتصادی، سیاسی، نفوذ اطلاعاتی و ضربه زدن در فضای مجازی...آحاد مردم و مسئولین باید در مقابل این تهاجم، خود را آماده کنند و در هر زمینهای که مشغول کارند، احساس مسئولیت کنند و وارد میدان شوند.
آرایش دشمن، آرایش جنگی است...در مقابل این آرایش جنگی، ملت هم باید آرایش جنگی بگیرد و مهمترین کار، حفظ اتحاد و وحدت کلمه است." 1398/2/11
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 مهمانان احتمالی آتی دانشگاه شیراز!
📝 #سعید_شعربافتبریزی
🔻سابقه سوء استفاده جریانهای سیاسی و حزبی از تشکلهای دانشجویی برای احیاکردن مرده های سیاسی و فعال سازی نیروهای ناکارآمد سیاسیسطح کشور سابقه حداقل ۲۰ ساله در خاطرات بنده دارد. جایی که در سال ۷۸، انجمن اسلامی دانشکده مهندسی دانشگاه شده بود پاتوق سخنرانی های پی در پی محسن سازگارا و سکوی پرتاب او به عرصه های عمومی ( و بعدها به خارج از کشور) و جامعه اسلامی دانشگاه شده بود تریبون جناب مهندس باهنر و اعضای لیست جبهه خط امام و رهبری که تمنای ورود به مجلس ششم و هفتم را در سر می پروراندن
🔹امروز هم همچنان در به همین منوال می چرخد و بسیاری از تشکلها همچون گذشتگانشان به رسالت احیای سیاسیون خرابکار! مشغولند، حتی ناخواسته...
🔻اما تا این جای کار را می شود به حساب ناپختگی، بی اطلاعی از واقعیت های عرصه سیاسی و یا وابستگی حزبی افراطی چند دانشجوی عضو تشکل گذاشت اما حقیقت فضای تحلیلی سیاسی دانشگاههای ما تلخ تر از این حرفهاست.
✅ بنده می توانم تعهد دهم که همین عکس هایی که نگارنده به طنز در این تصویر نگاشته با همین افراد و با همین موضوعات، همین الان می تواند بدون هیچمشکلی در یک دانشگاه مادر مثل فردوسی و تهران و یا امیرکبیر ، آنهم در یک جمع نخبگانی متشکل از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شود و در انتها نیز سخنران برنامه در میان تشویق حضار سالن را ترک نماید. فقط کمی مهارت لازم دارد که از جمله آن کنایه انداختن های متعدد به حاکمیت در سایه!، دست بسته بودن خود در دوران مدیریتی و ذکر برخی اخبار پشت پرده است که الحمدلله این حضرات سیاسی در آن استادند.
💢پ.ن: بعنوان یک مطالعه موردی ساده، پیشنهاد می کنم در همین دانشگاه شیراز که جناب آخوندی بعنوان متخصص تمدن ایرانشهری!!! در آن دعوت شده اند، یک برگه سفید بین اساتید دانشگاه توزیع کنند و در آن از اساتید بخواهند در حد چند خط بنویسند که آخوندی و رویکردش در حوزه مسکن و شهرسازی چه بوده است؟! فقط همین... انتشار این پاسخ ها بسیار قابل تامل خواهد بود....
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 آزمودنِ آزمودها، به خطا!
📝 #حسن_شمشادی
🔹آنچه در چند روز قبل در زمینه سهمیه بندی و نرخ سوخت در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد، صرفا آزمودن آنهم از نوع آزموده های قبل و بشدت به خطا بود!
🔸وقتی از ماه های منتهی به پایان سال مسئولان دولتی و مجلسی با ادبیات مختلف در این باب می گفتند و بسیاری شان در پاسخ به سهمیه بندی بنزین و دو نرخی شدن آن از کلمه #فعلا استفاده می کردند، کاملا مشخص می کرد، که در سال نود و هشت هر دو مورد رخ خواهد داد.
🔻صرف نظر از وضعیت اقتصادی کشور و جیب مردم و همچنین درآمدها و بودجه دولت و تاکید مسئولان و کارشناسان بر لزوم این کار، عرض بنده نحوه نادرست اطلاع رسانی مسئولان است.
🔹به خوبی می دانم که بررسی واکنش های مردم در قبال خبری به این مهمی و تصمیم گیری پس از آن، از جمله روش های دولتمردان و مجلسیان ما در همه ادوار بوده است، اما بهتر است این حضرات بدانند که در این شرایط، این گونه روش های منسوخ دیگر جوابگو نیست!
🔸خسته تان نکنم، خطابم به تصمیم گیرندگان محترم است که شما را به خدا یکبار هم که شده کارشناسی شده اطلاع رسانی کنید، شفاف و مستند سخن بگویید و اینگونه التهاب به جامعه تزریق نکنید.
💢 عرض دیگری هم دارم، چنانچه خواستید از تکنیک اقناع افکار عمومی بهره ببرید، لطفا قیمت سوخت را در داخل، منطقه و دیگر کشورها مقایسه نکنید چون در آن صورت باید خیلی چیزهای دیگر راهم مقایسه بفرمایید از جمله درآمدها، سطح اشتغال، رفاه نسبی و .... که به هیچ وجه به صلاح نیست و به یقین در میان مردم تاثیر عکس دارد.
خود دانید ! همین !!!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آیا آرایش جنگی گرفتهایم؟!
📝 #عبدالله_گنجی
🔺همه رفتارهای دشمن نشان میدهد که تمام توان خود را برای مقابله با ایران آماده کرده است و با همه آرایش، تجهیزات و ابزار به میدان مبارزه آمده است. اگرچه همگان معتقدند این آرایش فقط در عرصه جنگ نظامی نیست و همه عرصههای دیگر را در بر گرفته است، اما در ایران آمادگی صرفاً آرایش نظامی است و گویی در آستانه جنگ نامتقارن هستیم. آرایش دشمن بر اقتصاد و روان متمرکز است و هدف آن نیز بیثباتسازی سیاسی – امنیتی از طریق تولید نارضایتی است.
🔹ملت ایران تا امروز فشارها را تحمل کرده و خود را نشان داده است، اما طولانی شدن جنگ غیرنظامی گوشزد میکند که آمادگی مردم جهت ایستادگی رافع مسئولیت و تلاش اجزای حاکمیت برای کاهش آلام آنان و پاسخگویی به دشمن نیست. آیا میتوان آرایشی را در صحنه کشور دید و به آن در جنگ همهجانبه امیدوار بود؟ بدون تردید تأثیر جنگ اقتصادی – روانی در ملت زمینهساز جرئت جنگ نظامی دشمن خواهد بود. روزی که دشمن احساس کند که به هدف خود مبنی بر فاصله مردم – حاکمیت دست یازیده است در تند کردن حرکت خود درنگ نخواهد کرد.
1⃣ برای ایستادن در مقابل آرایش جنگی دشمن شرط اول پذیرش این نکته است که جنگ غیرنظامی را باور کنیم.
2⃣ شرط دوم این است که میدان، روش و ابزار مبارزه را بشناسیم و متناسب با آن به میدان بیاییم. میدان جنگ دشمن مردم ایران هستند و روش آن تنگنای اقتصادی و ابزار آن نیز رسانههای غرب جهت ادراکسازی و تقویت باور ایرانیان به توان دشمن است تا محاسبات ما بر هم بریزد و خود از ترس باران به زیر ناودان فرار کنیم.
3⃣شرط سوم شناخت اولویتهای این جنگ است: مستضعفین اولین تلفات این جنگ هستند. این دسته همانهایی هستند که کوله بار مبارزه را در ۴۰ سال گذشته به دوش کشیدهاند و عجیب است که دولت ما برای حدود ۲۵ قلم کالای اساسی آنان چتر حمایتی ایجاد نمیکند. دولت باید سربازان نحیف این جبهه را در اولویت تغذیه قرار دهد تا مقاومتشان در این جنگ دوچندان شود.
4⃣شرط چهارم این است که جناح چپ جبهه ما تکلیف خود را روشن کند. در این جنگ چه نقشی برای خود تعریف کرده است؟ قرار است با دشمن بجنگد یا در روز حادثه جاخالی دهد. در نخبگان و رسانههای اصلاحات کمتر بویی از باور جنگ و تمرین آرایش به مشام میخورد و گویی به جز روحانی و ظریف بقیه نگران خود در انتخابات آیندهاند. گویی ابتدا سند مجلس را میخواهند تا بعد به جبهه اعزام شوند.
🔹حنجره واحد از نخبگان کشور بسان توپخانه ماست. دشمن نباید صداهای متفاوت در مقابل خود بشنود و احساس کند در پشت جبهه ما امکان یارگیری وجود دارد.
5⃣شرط پنجم داشتن خلاقیت و ایده برای ضربه فنی کردن دشمن از یک سو و امیدوار کردن ملت از سوی دیگر است. منابع کشور را چطور میتوان در این جنگ هزینه کرد؟ و آیا هزینه کرد این جنگ جز در سفره اقشار آسیبپذیر معنا مییابد؟ خوشبختانه ذخایر ارزی کشور بیش از ۱۲۰میلیارددلار است و این اندوخته اگر با اولویتهای منطقی هزینه شود سالها میتوان در محاصره بود، اما احساس در شعب ابیطالب بودن را نداشت.
6⃣شرط ششم این است که شبکهای از دشمنان دشمن را در جهان همراه نمائیم و ظرفیتهای همدیگر را تهاتر کنیم. ونزوئلا، کوبا، روسیه، چین، عراق و دهها کشور خاموش دیگر هستند که دلهایشان با ماست، اما از گنده لات محله بیم دارند، میتوانیم «همکاری خاموش» با آنان را شروع و آنان را به آرایش جهانی خود اضافه نمائیم.
7⃣شرط هفتم این است که ما میدان جنگ را از میان مردم به میدان هستهای بکشانیم. ما در حوزه هستهای باید دست به تغییر مسیر و راهبرد بزنیم که معنیاش سوزاندن برجام در غیاب کارآمدی آن باشد. غنیسازی ۲۰ درصد، خروج از NPT، تمرکز رسانهای بر تبعیض هستهای در جهان و شروع همه چرخههای انرژی هستهای میتواند باخت را برای دشمنی که منتظر رؤیت خفه شدن ما است به ارمغان بیاورد.
8⃣شرط هشتم این است که از بارندگی فراوان امسال حداکثر استفاده را برای تولید، اشتغال و صادرات ارزآور غیرنفتی انجام دهیم و از بحران لیبی و ونزوئلا در حوزه نفتی استفاده نمائیم. تولید ایرانی را ارزشی مضاعف قائل شویم و قرارگاه جنگ روانی را با مرکزیت همه نخبگان دلسوز و کارآمد ایجاد نمائیم.
💢از دور زدن تحریم خجالت نکشیم و رودربایستی با اروپاییان را تمام کنیم. آن روز روز جشن ما خواهد بود.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شما دادستان هستید نه دادبزن
📝 #حمید_رسایی
🔹 دادستان کل کشور دیروز خطاب به وزیر ارتباطات مواردی از تکالیف قانونی، بایدها ومصوبات را یادآوری کرده وبعنوان مدعی العموم از وزیر خواسته بهمراه کارشناسی که معرفی میکند درتلویزیون توضیح دهد!
🔻وزیر ارتباطات به قانون عمل نمیکند؟
🔻مصوبههای شورای عالی فضای مجازی را اجرا نمیکند؟
🔻مکلف بوده شبکه اجتماعی داخلی را تقویت کند، نکرده؟
🔻بودجه تقویت شبکه اجتماعی داخلی را هزینه تقویت تلگرام و اینستاگرام جهنمی کرده؟
🔻مکلف بوده پهنای باند شبکههای خارجی را کم کند و به پهنای باند شبکههای داخلی بیفزایید، نکرده؟
✅ آقای منتظری شما داد+ستان هستید نه داد+بزن. به جای مصاحبه و دعوت به مناظره تلویزیونی با کارشناس شما، بر اساس اختیاراتتان، احضارش کنید و داد مردم را بستانید. همین
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f