🔴 واکنش عبرتآموز ترامپ به بیانیه شورای عالی امنیت ملی
🔹انتشار بیانیه شورای عالی امنیت ملی که طی آن اعلام شد ایران بر اساس بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام با هدف احقاق حق خود به دلیل عدم رعایت مفاد آن توسط امریکا و اروپاییها، خود را متعهد به رعایت محدودیتهای مربوط به نگهداری ذخایر اورانیوم غنی شده و ذخایر آب سنگین نمیداند و طی آن فرصت ۶۰ روزهای برای امریکا و اروپا برای اجرای تعهدات خود در حوزه بانکی و نفتی قائل شد، گام آغازین و دیرهنگامی بود که ایران در برابر روند فزونخواهیهای استکبار برداشت.
🔸واکنشهای منفعلانه اروپاییها اگرچه نشان داد که آنها اختیار چندانی در اتخاذ تصمیم مناسب بهعنوان یک نظام مستقل سیاسی را ندارند و به قول آقای روحانی منتظر تصمیم «کدخدا» هستند، اما واکنش ترامپ قابل تأمل و عبرت آموز است.
🔻ترامپ این روزها در همه عرصههای منطقهای و بینالمللی خود را ناکام میبیند که نهتنها نتوانسته کشورهای منطقه را علیه ایران متحد کند، بلکه ناکامی در جا انداختن طرح معامله قرن هم در درگیری اخیر صهیونیستها و مقاومت فلسطین که با تسلیم رژیم صهیونیستی، پایگاه منطقهای اش را متزلزلتر کرد اثبات شد، در مذاکره با کره شمالی نیز به شکست رسید، در ونزوئلا نیز بهرغم دخالتهای نابجا و سکوت حقیرانه سازمان ملل در پیشبرد اهدافش در سرنگونی دولت قانونی این کشور ناکام ماند و از جنگ تجاری با چین نیز طرفی نبست،
✅ به همین است که ترامپ اکنون به التماس مذاکره با ایران افتاده است و روز پنج شنبه ۱۹ اردیبهشت میگوید دوست دارد ایرانیها با او تماس بگیرند و پای میز مذاکره بنشینند. او سپس از همه ادعاهای گذشته امریکا علیه ایران در زمینه توان موشکی، نفوذ منطقهای، حقوق بشر و… عدول کرد و در حالی که طی سالهای اخیر آژانس بینالمللی هستهای بیش از ۱۴ بار سلامت فعالیتهای هستهای ایران را تأیید کرده، مدعی میشود که ما میخواهیم آنها سلاح هستهای نداشته باشند، چیز زیادی از آنها نمیخواهیم!
💢فارغ از انتخابات آینده امریکا، آنچه هیئت حاکمه امریکا را از روند تحولات کنونی نگران کرده، تحقیر و ناتوانی کاخ سفید در برابر عزت و عظمت مردم ایران است، که با ایستادگی و اقتدار خود در برابر فشارها و تحریمها تمامیت کاخ سفید را به چالش کشیده و آنگاه هم که اعلام اعزام ناو هواپیمابر به منطقه میکند، در واکنش به آمادگیها و هشدارهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مقاومت است که بیش از سیاسیون، نظامیان امریکا را در برابر جبهه گستردهای قرار داده که هیچ حد و مرزی برای آن نیست که باید هر لحظه آماده اصابت تیر غیبی باشند که سرمنشأ آن را نتوانند رهگیری کنند.
📝 #عباس_حاجینجاری
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 مهر تایید دادگاه بر ادعاها علیه دولت!
🔹طی چند ماه گذشته افراد مختلفی که از آنها توسط دولتی ها شکایت شده بود، در دادگاه تبرئه شدند. تبرئه این افراد، به خاطر اسناد متقنی است که به دادگاه ارائه کرده اند و قاضی به دلیل اتقان و درستی اسناد و مدارک ارائه شده، مجبور شده است حکم بی گناهی و تبرئه این افراد را صادر کند.
اسامی چند نفر از افراد تبرئه شده و دلیل شکایت از آنها:
✅ #زاکانی: بابت اتهاماتی که به اطرافیان رئیس جمهور روحانی زده بود، در دادگاه تبرئه شد.
✅ سایت #رجا_نیوز: بابت گزارشی که در آن دولت را متهم به پنهان کاری در سیاست خارجی کشور کرده بود، در دادگاه تبرئه شد.
✅ #احمد_توکلی: بابت اینکه نعمت زاده، وزیر وقت صنعت را ویژه خوار نامیده بود، در دادگاه تبرئه شد.
✅ #حسن_عباسی: بابت اتهام خبر دیدار روحانی با نماینده رژیم صهیونیستی در سالها قبل، در دادگاه تبرئه شد.
✅ #کریمی_قدوسی: راجع به اتهام تقلید صدای حسن روحانی از سوی حسین فریدون، در دادگاه تبرئه شد.
✅ #رسایی: بابت اتهام به روحانی در هفته نامه ۹ دی در مورد تقلب و #سرقت_علمی روحانی، در دادگاه تبرئه شد.
💢 سوالی که در اذهان مردم مطرح می گردد این است که چرا وقتی این افراد با ارائه اسناد و مدارک درست و متقن در دادگاه، تبرئه می شوند، مدعی العموم جهت پیگیری این اسناد ورود نمی کند و از این مدارک علیه شاکیان استفاده کرده تا باعث محکومیتشان شود؟!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 سفره مردم؛ هدف مشترک آمریکا و اپوزیسیون
🔹رویارویی 40 ساله ایران و غرب این روزها به اوج رسیده است. از یک سو برخی مقامات آمریکایی کشورمان را تهدید به حمله نظامی می کنند و از طرف دیگر رسانه های فارسی زبان بیگانه روزانه از احتمال وقوع درگیری میان ایران و آمریکا خبر داده و در این خصوص با کارشناسان خود مصاحبه های پیاپی ترتیب می دهند.
🔻اما این عملیات روانی و فضاسازی رسانه ای چندان برای مردم ایران نا آشنا نبوده و گویی مانند یک فیلم تکراری پس از چند سال در حال بازپخش است.
▪️ در سال های 90 تا 92 مقامات دولت وقت آمریکا در سخنرانی های خود همواره از گزینه های روی میز برای برخورد با ایران سخن گفته و تلویحا کشورمان را تهدید به حمله نظامی می کردند. از سوی دیگر، رسانه های فارسی زبان نیز وظیفه ضریب دادن به این خط خبری را بر عهده داشتند.
▪️ «حسین باستانی» تحلیلگر ارشد بی بی سی فارسی "پنج الگوی حمله نظامی به ایران" را مطرح کرد و «کسری ناجی» خبرنگار رسانه دولتی انگلیس نیز برای نشان دادن قدرت نظامی آمریکا به صورت مستقیم از روی ناو هواپيمابر يو اس اس آبراهام لينكلن گزارشی به زعم خود رعب آور تهیه کرد. رسانه هایی همچون صدای آمریکا و رادیو فردا نیز در بسیاری از اخبار خود از کلیدواژه جنگ استفاده می کردند.
▪️ اما نکته جالب توجه آنجاست که در میان این خط رسانه ای و جوسازی روانی، مذاکرات محرمانه میان ایران و آمریکا در عمان شکل گرفته بود و حتی آمریکایی ها بر خلاف لفاظی های آشکار و رسانه ای، از درخواست خود برای ممنوعیت غنیسازی عقب نشینی کرده بودند.
🔺اما با بررسی التهابات اقتصاد ایران و به تبع آن بازار ارز و سکه در سال های 90 تا 92 و همچنین روزهای اخیر می توان دریافت که یکی از اهداف این تقسیم کار میان دولت آمریکا و رسانه های فارسی زبان در القای احتمال درگیری نظامی و استفاده مکرر از کلیدواژه «جنگ»، التهاب فضای کسب و کار و اقتصاد ایران است که در نهایت منجر به آسیب به اوضاع معیشتی مردم خواهد شد.
✅ از طرفی اینگونه تهدیدات و ضریب دادن به آن توسط رسانه های یادشده در جهت آماده سازی فضا برای ایجاد خطای محاسباتی و امتیازگیری از ایران می باشد که البته بارها شکست این سیاست به اثبات رسیده است. با این وجود می توان گفت جنگ رسانه ای که این روزها کلید خورده، مصداق بارز تروریسم اقتصادی است که سفره مردم را هدف قرار داده است.
💢 اما پایان این قسمت از داستان های تقابل ایران و غرب را مدت ها پیش رهبر انقلاب پیش بینی کرده بودند؛ آنجا که در مرداد ماه 97 فرمودند: «جنگ نخواهد شد؛ مذاکره نخواهیم کرد».
📝 #جام_نیوز
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اعتراف اسداله عَلَم به شیوه حکومت و خودکامگی شاه
🔻"دریغا که برداشت شاه از این رویدادها به کلی متفاوت بود و به تدریج رویاهای خود بزرگ بینانه او و آنچه مردم توقع داشتند دو راه جدا در پیش گرفتند و کار این دوری فزاینده، به دلسردی و بدبینی و سپس ناخرسندی و خشم مردم کشید، که نیازمند تجزیه و تحلیل دو نکته است:
1️⃣ میزان گرایش فزاینده شاه به خود کاملی
2️⃣ شیوه حکومت و تقدم های شاه"
(یادداشتهای علم، ج ۱، ص 69)
🔹 در یادداشت اول اشاره کردیم، درست است که سندرم #خود_ارباب_پنداری شاه ناشی از کمبودها و حقارتهای شخصیتی است. اما این مسئله تنها عنصر شخصیتی وی نبوده بلکه خود شاه عمیقاً معتقد بود به #خود_محوری ، #خود_کامگی و نظام #ارباب_رعیتی البته به شرطی که در این نظام باطل، ارباب خودش باشد و رعیت مردم!
🔻نویسنده کتاب بیش از هرچیز، از این شکایت دارد که شاه نه تنها به رعایت قانون از سوی خود قائل نیست بلکه حتی برای حفظ ظاهر هم خود را ملزم به رعایت قانون نمیداند. " پس از رفراندومِ بهمن 41 [شاه] پنداشت که خدمت او به ملت ایران آنچنان بزرگ و بی مانند بوده است، که دیگر حتی نیازی به همان احترام ظاهری و نیم بند به قانون اساسی هم ندارد و میتواند خودسرانه هرچه به دلخواه اوست بکند..." (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 70)
🔻نویسنده در ادامه، علتِ خشم مردم علیه دستگاه سلطنتی و سپس فروپاشی آن رژیم تحمیلی را همین خودکامگی شاه و ترجیح منافع و موقعیت شخصی و خانوادگیاش، نسبت به منافع مردم عنوان میکند. "[شاه] میانِ دادنِ تقدم به نیازهای معنوی و مادی مردم، یا به اندیشههای #خود_بزرگ_بینانه که جز هوس زودگذز و یکهتازی چیزی نبود، مسیری را برگزید که فرجام آن فروپاشیدن دستگاه بود.... گرفتاری در این بود که شاه نمیخواست هیچ کس مگر خود او بدرخشد و مورد توجه باشد...!" (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 70)
🔻در صفحه بعد، بالاخره نویسنده تاب نیاورده و کنایهای حوالهی شخص شاه میکند. "بدیهی است کسی که حتی در داخل دستگاه دولتی شکبیایی این را نداشت که برخی از مسئولان امر در میان مردم محبوبیتی به دست آورند، نمیتوانست گوشش بدهکار دموکراسی و مشارکت مردم و پیدا شدن کسانی که منصوبِ خود او نبودند باشد."(یادداشتهای علم، ج ۱، ص 71)
🔹 شاه نه تنها تابِ تحملِ نظری غیر از اوامر مستبدانهی خود را نداشت، بلکه حتی دیدن موفقیتهای کوچک و محدودِ افراد دیگری غیر از خود را هم تاب نمیآورد، حتی اگر آن افراد وابستهی به دربار و شخص شاه بوده باشند.
💢 محمدرضا دچار یک توهم بزرگ بود، توهم بزرگی که تا حد زیادی ناشی از کمبودهای شخصیتی و ناکامیهای شخصیاش بود. نویسنده علت دیگری را هم در ایجاد این توهم ذکر میکند _که در یادداشت اول به آن اشاره رفت_ و آن چاپلوسی و تملقهای کاذب درباریان بود برای کسب پست ومقام، که باعث شد شاه واقعیتهای اطراف را نبیند و هرچه بیشتر در فساد و تباهی خود و اطرافیانش غرق شود.
#بازخوانی_تاریخ
#خاطرات_علم ( قسمت 2)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴رد پای معاونتِ #ضد_فرهنگی دانشگاه تهران در جریان هنجار شکنیهای اخیر
🔻امروز در جریان حوادث دانشگاه تهران مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران بازیگر نقش اول بود. کسی که امروز پشت میکرفون گفت "۲۰ سال است شما حرف زدید بگذارید بقیه هم حرف بزنن" کسی که امروز ضمانت کارهای جریان ساختارشکن را رسما بر عهده گرفت. اما مجید سرسنگی کیست؟
🔹مجید سرسنگی در زمان ریاست #محمدرضا_عارف بر دانشگاه تهران رئیس دفتر او بود. در انتخابات سال ۸۴ هم رسما از معین حمایت کرد.
🔻بعداز تغییر دولت او که جایگاهش را از دست رفته میدید، با تغییر رویکرد توانست کرسیای در خانه هنرمندان زیرمجموعه بسیج هنرمندان کسب کرد. با موفقیت در این کار او وارد تیم قالیباف شد و همزمان توانست وارد سازمان زیباسازی شهرداری تهران و از مشاورین جدی قالیباف شود.
🔹او در انتخابات ۹۲ اما دوباره به سراغ عارف رفت و رابط ستاد دانشگاهیان محمدرضا عارف شد. بعداز رای آوردن #روحانی دوباره پای سرسنگی در هیئت رئیسه دانشگاه تهران بازشد.
🔻لابی با دستگاههای امنیتی و گروههای قدرت در دانشگاه و نقشآفرینی خود او در بدنام کردن و زیرآب زدن معاون سابق فرهنگی دانشگاه تهران(جمشیدیها) او را معاون فرهنگی دانشگاه تهران کرد. اما بعد از آمدن او، کمی شرایط تغییر کرد.
🔹معاون دانشگاه تهران شد سرخط بسیاری از خبرها. جلسات بسیار چرب و نرم با دانشگاهیان شروع شد و جناب دکتر هر چند وقت یکبار یا در تلویزیون بود یا تیتر یک خبرگذاریهای مختلف بعدها مشخص شد سرسنگی برای تشکیل اولین کنفرانس خبری خود به هر خبرنگار کارت هدیه ۲۰۰هزار تومانی(سال۹۳) داده است.
🔻همان روزها بود که خبر سکه دادن جناب دکتر به خبرنگاران صداوسیما برای پوشش تصویری او هم منتشر شد. خوب یادم هست که در اولین جلسهاش با بسیجیها نیز چطور جانماز آب میکشید و خود را بسیجی معرفی میکرد.
🔹اما مسئله خیلی مهمترآن بود که شورای عفاف و حجاب که در دانشگاه تهران شکل گرفته بود و تقریبا به مرحله تنظیم آئیننامه هم رسیده بود را او شخصا ملغا کرد. باشگاه دانشجویان را در اختیار جریانی قرارداد که از نظر فرهنگی هیچ علقهای به جریان فرهنگی ایرانی و اسلامی نداشتند.
🔻حالا یک سوال! جناب دکتر #سرسنگی این ما هم هستیم که ۲۰ سال است تریبون داریم یا شمائید که با خوابیدن وسط لحاف و جفتکردن کفش اصحاب قدرت در قدرت هستید.
🔹ثانیا سبقه فرهنگی حضرتعالی که مشخص است و خودتان هم فرمودهاید مسئولیت این ساختارشکنیها را برعهده میگیرید! مطمئن باشید عواقب این کار حالا حالا گریبانگیر شما خواهد بود و علاقهمندان به جمهوری اسلامی اینبار ساده از کنار این اتفاق نمیگذرند. دیگر نه میبخشیم و نه فراموش میکنیم.
💢دوستان امنیتیتان هم که به تکاپو برای نجاتتان افتادهاند نیز باید بدانند این تو بمیری از آن تو بمیریها نیست!
📝 رشته توییت از #رضا_ایروانی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴پرسشهای بیپاسخ حادثه بندر فجیره
🔹وقتی المیادین خبر از وقوع چند انفجار در بندر فجیره داد مقامات اماراتی ابتدا هرگونه حادثهای را در این بندر تکذیب کردند. اما به فاصله چند ساعت بعد اعتراف کردند که چهار کشتی تجاری آنها در این بندر مورد هدف قرار گرفته است.
🔻آمریکاییها محتاطانه عمل کردند ابتدا اظهار نظری نکردند اما بعد در خصوص تردد کشتیهای خود در نزدیک بندر فجیره هشدار دادند. پس از آن بود وزیر انرژی عربستان از آسیب دیدن ۲ سوپر نفتکش این کشور در بندر فجیره خبر داد.
1️⃣دو نفتکشی که قرار بود نفت عربستان را از بندر رأس تنوره بارگیری و به آمریکا ببرد. اینکه این حملات توسط چه کسی یا کسانی صورت گرفته یک سوال کلیدی است که تاکنون پاسخی برای آن یافت نشده است.
2️⃣اینکه اماراتیها ۱۶ ساعت پس از وقوع حادثه اعتراف به چنین خبری بکنند هم سوال بعدی است حال آنکه قبل از آن سه بار وقوع انفجارها را تکذیب کرده بودند.
3️⃣بندر فجیره در نزدیکی یک پایگاه نظامی دریایی قرار دارد. پرواز هواپیمایی جنگی آمریکا و فرانسه همزمان با وقوع حادثه و نقش آنها در پدیداری این فاجعه از سوالهای بیپاسخ بعدی است.
4️⃣ربط این حوادث با مناقشه درون گروهی ائتلاف علیه مردم یمن بین عربستان و امارات هم از نگاه مفسران منطقه بهدور نمانده است. آنها نیز در این مورد یک علامت سوال بیپاسخ گذاشتهاند.
🔻مقامات ریاض و ابوظبی از «خلاء امنیتی» و «امنیت کشتیرانی» در بیانیههای خود یاد کردهاند. چندی پیش ترامپ برای چندمین بار مقامات عربستان را به سخره گرفت و خواستار باجگیری بیشتر برای حفظ امنیت کاخهای شیشهای آنها شد. البته این موضع ترامپ میتواند یک سرنخ برای کشف معّمای انفجارهای بندر فجیره باشد. راهبرد ترامپ غارت بیشتر جهان برای تأمین غذای ۴۰ میلیون گرسنه آمریکایی است.
🔹موضع وزارت خارجه جمهوری اسلامی مبنی بر سلامت کشتیرانی و امنیت عبور و مرور دریایی هوشمندانه است. حادثه الفجیره از نگاه ایران یک ماجراجویی است. باید دید ماجراجوی اصلی کیست و منافعی که ماجراجو یا ماجراجویان از آن دارند چیست؟
💢 پاسخ به این سوالات هر چه باشد نمیتواند این نگرانی را از خریداران نفت عربستان و امارات بکاهد که نوشتن یادگاری خرید نفت روی «دیوار دریایی» این دو کشور معقول نیست. عبور نفت چه از تنگه هرمز باشد چه خط لوله ۳۶۰کیلومتری که نفت امارات را از شرق ابوظبی به بندر فجیره در ساحل دریای عمان بدون نیاز از عبور تنگه هرمز میبرد، نه تنها خالی از خطر نیست بلکه ناامنتر از تنگه هرمز است.
📝 سرمقاله روزنامه رسالت از #محمدکاظم_انبارلویی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 دعوا بر سر چه بود؟!
دعوا سر یک تکه پارچه ی سیاه نیست. که اگر بود باید به این دعوا شک میکردیم.
🔹 دعوا سر گره خوردن #اعتقادات ریشه دار به چین خوردگی های چند هزارساله ی این یک تکه پارچه ی سیاه است که وقتی سر نخ ایبن اعتقادات به این پارچه ی مشکی گره خورد اسمش شد #چادر و هویتش شد #حیا و عفتی که سالهاست برسر آن دعواست.
🔸اعتقادی که وقتی سر نخش به چین چین این پارچه سیاه گره میخورد به یکباره غرش سرخ بر می آورد و لرزه بر تن #مدافعان_شهوترانی و هرزه گردی می اندازد. از جنس همان کفتارها که #شعار بیشرف بیشرف نثار شیرهای بیشه میکنند که شاید شیرها به غل و زنجیر بیفتند، و بساط #غیرت جمع شود تا شاید این کفتار ها به لفت و لیس های هرزه ی خود میان لنگ و پاچه ی #زنان مشغول شوند.
🔹القصه که ترسناکی این تکه پارچه به هویت آنست و الا هستند بی ریشه هایی که از این تکه پارچه فقط سیاهی اش را درک کرده و با رفتارشان در لوای چادر هویتش را لجن مال کرده اند.
🔸اما ناز شصت زنانی که هویت حیا را به اسم چادر گره زده اند وحتی ناز شصت آنها که چادر انتخابشان نیست اما حیا مرامشان است. ناز شصتشان که خشم این هویت را توی دهان کفتارها زده اند و گلستان حیای تنشان را تقدیم محرمشان کرده اند. و محرمشان هم حیای چشمانش را. تقدیم آنها که محرمشان هستند یا بهتر است بگوییم عزیز جانشان هستند. همانها که به وقت نمایش غیرت همچون شیر می غرند و به وقت ناز و نوازش دلبرشان سر تعظیم به زانوی بانویشان می گذارند.
حیا برایتان دردناک است؟ این حیا برای احترام به حریم خصوصی دیگران است. برای احترام به امنیت خانواده ای دیگر است.
🔻احمق جان!! اگر همسر من با حیا باشد همسر تو بیشتر تو را دوست خواهد داشت. چون آنوقت تنها زیباروی دنیایش تویی و بس. اما آنها که عادت به لفت ولیس هرزه دارند خواهش وتمنای دلشان اینست که همه را همچون محرمشان محرم ببینند. همه یعنی واقعا همه. حتی #همسر من و همسر تو. آنها اگر محرمشان را برهنه میخواهند که بر منکرش لعنت، دیگر چرا سرود آزادی پوشش محارم دیگران را سر داده اند؟؟؟؟ مگر نه اینکه هوس دیدن زیر و زبر دیگران را دارند اما ظاهرش را #دانشگاهی و علمی کرده اند؟؟؟
💢اگر قرار است گلستان حیای هر بانویی که سهم شیر غیرتمند خودش است حراج چشمان هرزه ی منادیان آزادی پوشش شود، مشت های ما عجیب هوس کور کردن چشمان چنین کفتارهایی را کرده.
📝 #نواب_همتیان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 مناظره روحانی با رئیسجمهور!
🔹هم رئیسجمهور محترم به خاطر دارند و هم نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی فراموش نکردهاند که ایشان در پنج سال اول مسئولیت چهها گفتند و چه انگشتهایی در چشم نظام کردند و چه ادبیات و کنایههایی را نسبت به مشروعیت نظام و وفاداران خط مقدم آن به زبان آوردند و…، اما از زمستان ۱۳۹۶ و تشدید جنگ روانی دشمن تا کنون بارها رئیسجمهور خواستار وحدت؛ همگرایی و اتحاد شدهاند تا بتوانیم هم مقابل دشمن بایستیم و هم با اجماع ملی مشکلات کشور را بهتر حل کنیم. اما هر از گاهی خود ایشان به میدان میآید و این قاعده را به هم میریزد و انسان نسبت به صدق مطالبه اولیه ایشان دچار بحران تحلیل میشود.
🔺رئیس جمهور در دیدار رمضانیه با سران دو جناح کشور در پاسخگویی به مشکلات، از نبود وزارت بازرگانی تا نبود اختیارات گلایه کردند و حسرت عدم اجازه مواجهه با اوباما را خوردند و «نمیشود» و «نمیگذارند» را که در ادبیات دو رئیسجمهور قبلی هم دیده میشد به عنوان پاسخ برگزیدند.
گزاره «دولت اختیار ندارد» یا «بنده اختیار ندارم» بیشتر در حوزه نخبگی بازتاب دارد تا عوام و باعث میشود خود ایشان زیر سوال میرود. چرا؟
🔹یادم هست در دهه ۶۰ در معیت یک فرمانده بسیج به یک حوزه مقاومت رفتیم. فرمانده از مسئول حوزه پرسید فلان مأموریت و فلان تدبیر را چه کردهاید؟ و طرف پاسخ داد: روزی ۱۰ لیتر بنزین به ما میدهد با این چه میشود کرد؟ و فرمانده پاسخ داد خیلی خب بفرمائید با همین ۱۰ لیتر بنزین چه کردهاید؟ الان داستان رئیسجمهور محترم ماست که با همین اختیاراتی که قبول دارید، چه کردهاید؟
1️⃣اولین سؤالی که پرسیده میشود اینکه اگر اختیار ندارید چطور وارد میدان شدید؟ مگر نظام، ساختار و ملاحظات آن را نمیشناختید؟ شما که از روز اول انقلاب در مرکزیت نظام بودید و با روابط عرفی و ساختاری آن آشنا هستید.
2️⃣دومین مشکلی که ایجاد میکند رئیسجمهور را جهت مناظره مقابل خودش قرار میدهند و سوال میشود: اگر شما علم به عدم اختیار داشتید و فرمودید «والله اگر مشکلات کشور قابل حل نبود نمیآمدم؟» و فرمودید «تمام مسئولیت مذاکرات با بنده است» چگونه باید تحلیل شود؟ انصافاً خواسته شما که مذاکره بود در نظام اجابت نشد؟ و گستردهترین مذاکرات تاریخ ایران را انجام ندادید؟ و بعد هم اعتراف نکردید اگر مقام معظم رهبری مانع نمیشدند، امتیازات بیشتری میدادید؟
3️⃣ سوم اینکه اختیارات امروز سران قوا فراتر از قوانین و اختیارات معمول است. این عبارت را همسویان رئیسجمهور گفتند که: «اختیاراتی که آیتالله خامنهای به سران قوا داده اگر به چوب خشک میداد کاری انجام میگرفت».
4️⃣چهارم: گیریم مذاکره را مانع شدند یا اجازه نمیدهند صهیونیستها را به رسمیت بشناسید، اما مردم نمیپذیرند که طرح و برنامه زندگی آنان در حوزه تولید، توزیع و خدمات و دیوانسالاری با دولت نیست. همین الان چطور اختیار یافتید قیمت مرغ تا ۹ هزار تومان پایین بیاید و شکر و خرما هم قیمت نزولی یابد؟ از همین اختیارات درباره مشکلات دیگر مردم استفاده کنید. چطور قبل از شروع تحریم امریکا در ۱۵ مرداد ۹۷ ارز به ۱۸ هزار تومان رسید، اما بعد از شروع عملی تحریم با همت دکتر همتی ارز کنترل شد؟ این مثال مهمی از نوع مدیران، توان، تلاش و خلاقیت آنهاست. امید است اگر در این ۶۰ روزی که به اروپا مهلت دادهاید نتیجهای حاصل نشد، دیگران یا دشمن را مقصر ندانید و سناریوهای بعدی را در آستین داشته باشید.
🔹همه نخبگان کشور نیز در خدمت شما هستند. اگر دولت کارآمد باشد با تیتر یک سایت یا روزنامه نمیتواند زمینگیر شود و به محاق برود. کسی در حال حاضر از شما توسعه نمیخواهد. عقلانیت را با جسارت توأم کنید، در روشنفکری را ببندید و ۲۵ قلم کالای اساسی مورد نیاز ملت را برای پیشگیری از له شدن مستضعفین در اختیار دولت قرار دهید. از تجربه گذشتگان استفاده کنید و تاریخ را مانند اصلاحطلبان ثبت نفرمایید. تا خاتمی رئیسجمهور بود میگفتند تدارکاتچی است، الان که سالها از آن گذشته است وی را منشأ تحول و جلوگیری از جنگ، ایجاد شوراهای اسلامی و… میدانند و این تعارضات با هم در اذهان مینشیند.
💢مشاهده کردید که این هفته که از لاک دفاعی بیرون آمدید، اروپا به چه تکاپویی افتاده است. وزیر خارجه امریکا فیالبداهه تغییر مسیر سفر میدهد. بیشتر کلمه تکراری مقامات امریکا عدم درگیری با ایران است. برای این سطح مبارزه برای تأمین منافع ملی به پیش بروید. همه ارکان کشور امروز در اختیار تدابیر شماست. همانگونه که در سیل اینگونه عمل کردند، در تحریم و دور زدن تحریم نیز در کنار شما هستند. اما مسئولیت محوری با دولت است.
📝 #عبدالله_گنجی در سرمقاله روزنامه جوان نوشت
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
audio_2019-05-16_12-38-43.ogg
1.01M
#تحلیل_صوتی
🔴تحلیلی بر اتفاقات #دانشگاه_تهران و بررسی آن از چند جهت
🔻همگرایی اصلاحطلبان و ترامپ در جهت فشار به مردم و نظام از طریق نافرمانیهای مدنی
#اصلاحات_و_ترامپ
#حجاب_مظهراجتماعی_دین
#نافرمانی_سلولی
🎙 #استاد_امیدیان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 منشور مقاومت خردمندانه...
🔸سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب منشور مقاومت خردمندانه است. این سخنان باید مکرر، با روایتها و در قالبهای گوناگون، برای اقشار و گروههای مختلف، بازتعریف شود.
1️⃣ مخاطب اول سخنان دیروز، مسئولان کشورند. تأکید اصلی مقام معظم رهبری، با تحلیل دقیق فضای موجود بر آن بود که اساساً جنگی در کار نیست و دشمن برای حمله نظامی نه عزم دارد و نه توانی. اما تلاش دشمن بر این است که با ایجاد سر و صدا و با هوچیگری، برخی از مسئولان کشور را به ترس بیندازد و کاری کند که آنها، دچار خطای محاسباتی شوند و آتش جنگ را واقعاً نزدیک احساس کنند؛ در نتیجه با دستان خود، خویشتن را مهار کنند و از پافشاری بر نقاط قوت کشور یعنی عمق راهبردی در منطقه و یا توان دفاعی و موشکی کوتاه بیایند.
🔺پس از تجربه برجام و عبرتهای آن برای دولت و مردم واقعاً کسی نباید به دنبال دادوستد با آمریکا باشد و مشخص است که نفعی در چنین مذاکرهای نیست، البته رهبری هم با صراحت تأکید کردند که هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری به دنبال مذاکره نیست، یا جای دیگری فرمودند که هیچیک از عقلای کشور، به دنبال مذاکره نیستند. این تأکید چندباره و تجربیات سالهای اخیر، واقعاً حجت را بر تمام مسئولان تمام کرده است. اگر عاقلی، یک اشارت بس است.
2️⃣ مخاطب دوم سخنان رهبری مردمند. به هرحال از ابتدا هم روشن بود که دولت فعلی، مشی و روش اصلیاش، مقاومت و موضع مستحکم در برابر دشمن نیست و به مذاکره اعتقاد دارد. اگرچه این روش، در سالهای نخست این دولت، بهزعم خودشان موفقیتهایی داشت، اما در نهایت و در فاصله چند سال به اقرار آنها به بنبست رسید و حالا، برخی از همانها که راه حل مشکلات گرد و غبار و آب خوردن و اقتصاد و سیاست را مذاکره با آمریکا میدیدند، مردم را از سایه جنگ میترسانند. صدای این افراد، هیچگاه به سود ملت ایران نبوده و در نهایت هم، هرگز گرهای از زندگی مردم باز نکرده است.
🔸اما نکته دیگر دیدار روز گذشته رهبر معظم انقلاب با کارگزاران نظام، القای آرامش بود. «جنگ نمیشود و مذاکره نمیکنیم» ترجیعبند سخنان ایشان در یکسال گذشته بوده که دیروز با قطعیت تکرار شد.
🔹ما قرار نیست با آمریکا، به ویژه دولت فعلی آمریکا مذاکره کنیم، این یعنی از نقاط قوت خود کوتاه نمی آییم و دقیقاً به همین دلیل است که جنگ نمیشود. آنها که فکر میکنند با مذاکره سایه جنگ را از کشور دور کرده اندبدانند که این مذاکره نیست که جنگ را دور میکند، بلکه نقاط قوت ما اعم از وحدت ملی، توان دفاعی و راهبرد منطقهای ماست. اتفاقاً مطالعه تاریخ معاصر حاکی از آن است که اغلب کشورهایی که اقدام جدی نظامی توسط آمریکا یا ناتو علیه آنها انجام شده، پیش از آن مشغول مذاکره با آمریکا بودهاند.
3️⃣اما مخاطب سوم سخنان دیروز رهبری، خارج از ایران است. مستکبرین و در رأس آنها آمریکا، دو سال است تمام تلاششان را برای ترساندن ملت و مسئولان ایران اسلامی کردهاند و هیچ چیز آنها را به این اندازه خشمگین نمیکند که ببینند هیچ عاقلی در ایران، آنها را جدی نمیگیرد. وعده برتری و علو بر دشمن، هم منطق اسلامی و قرآنی دارد که فرمود: «وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ» و هم منطق محاسبات عقل بشر. به راستی، آمریکا چرا باید خود را درگیر نبردی کند که از نتیجه آن بی اطلاع است!
💢از سوی دیگر، ما هم به دنبال جنگ نیستیم، البته میجنگیم اما جنگ امروز، جنگ اراده هاست و در نبرد ارادهها، از آنجا که ما به خدا توکل کردهایم، حتماً پیروزیم، ان شاءالله.
📝 #مسعود_پیرهادی در سرمقاله روزنامه رسالت نوشت
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
یک فرماندار به جرم رشوه خواری دستگیر می شود.
✅ اگر خبر مربوط به #آمریکا باشد, می گویند: وجدان و قاطعیتشان را ببین, سیستم قضایی و نظارت یعنی این! مو را از ماست میکشند, عاقبت کسی که در آمریکا دزدی کند همین است و...
✅ و اگر خبر متعلق به #ایران خودمان باشد; شانه هایشان را بالا می اندازند و می گویند: این هم نشانه #فساد سیستم! چرا راه های ارتکاب به فساد را نمی بندند؟ اینها همگی دزدند, حالا این را گرفتند ولی با بقیه دزدها چه می کنند و...
🔺و این خودتحقیری و تناقض عجیب نیز اگر دلیلش را میخواهید در پازل #جنگ_روانی رفقا در پاتوقشان در ستاد اصلاحات دنبالش بگردید.
📝 #مسعود_یارضوی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴وقتی آمریکاییها بیشتر نگران جنگ طلبی بولتون هستند....
🔹اعزام ناو آمریکایی آبراهام لینکلن به خلیج فارس در ابتدا با بیانهای که «جان بولتون» منتشر کرد مورد توجه رسانهها قرار گرفت. این موضوع اسباب یک جنگ روانی تمام عیار علیه کشورمان را بوجود آورد، جنگی که بی بی سی فارسی به عنوان پیشانی این جبهه دست به خبرپراکنی در آن زد. این موضوع سبب شد تا به نوعی در کشورمان مسئله جنگ با آمریکا مطرح شود اما جالب اینجاست که پیامها و اخباری که درخصوص واکنش رسانهها و برخی سیاستمداران آمریکایی درز پیدا کرد نشان می داد که بیشتر از اینکه ایرانیان نگران این خبرپراکنی، خود آمریکاییها بودند که اعلام کردند این آتشی است که جان بولتون جنگ طلب به پا کرده است و به هیچ وجه ماموریت ناو آمریکایی جنگی نیست.
🔻 پس از بیانیه بولتون شاهد تب و تاب رسانه ها و برخی از کارشناسان آمریکایی بودیم که سعی کردند به نوعی موضع جنگ طلبانه بولتون را فقط موضع خود او عنوان کنند و مسئله جنگ را تکذیب کنند.
1️⃣ «دکتر پل پیلار»، از کارشناسان و مدیران اطلاعاتی سابق آمریکا، در «لوبلاگ» نوشت که بولتون با دور زدن وزیر دفاع آمریکا طی بیانیه ای غیر معمول از اعزام ناو هواپیمابر آبراهم لینکلن برای پیوستن به فرماندهی مرکزی سنت کام و برای آمادگی جهت مقابله با تهدیدات ایران خبر داد. همزمان وندی شرمن به دونالد ترامپ اخطار داد تا پیش از آنکه بولتون آتش جنگ با ایران یا ونزوئلا روشن نکرده است جلوی او را بگیرد.
2️⃣ ایلان گلدنبرگ از مقامات سابق دولت آمریکا خبر داد که اعزام این ناوگروه از قبل برنامه ریزی شده بوده است و بولتون سعی کرده است که از این رخداد نظامی برنامه ریزی شده به نفع خود سوء استفاده کند.
بنابراین آمریکاییها بیشتر نگران بودند که مواضع جنگ طلبانه بولتون فاجعه ای ایجاد کند.
🔹 از لحاظ نظامی سئوالی که ایجاد مطرح می شود این است که آیا این حرفه ای است که یک ناو جنگی با این همه خدم و حشم و تجهیزات خود را در معرض تهدید جدی قرار دهد. خلیج فارس منطقه نظامی و تحت نظر ایران است و با کمک موشکهای پیشرفته و قایق های تندرو قطعا می تواند آسیب جدی به این ناو بزند. به هر جهت با این موارد می توان متوجه شد که آبراهام برای جنگ به خلیج فارس گام نگذاشته است.
🔻موضوع قابل تامل و تعجب استقبال برخی از رسانهها از جمله اصلاح طلبان از ناو آمریکایی است. یکی از نشریههای حزب کارگزاران با تیتر جنگ یا صلح و عکس ناو آمریکایی دقیقا اینگونه القا کرد که یا جنگ باید بشود یا صلح و ناو آمریکایی آمده است که این تهدید را عملی کند و به نوعی وسیله سناریو نخ نما شده چماق و هویج ترامپ شد.
🔹نشریه کارگزاران جنگ و صلح را در تیتر اول خود منتشر کرد. دوقطبی سازی که بیان می کرد یا بایستی جنگ با امریکا صورت گیرد یا صلح. موضوعی که بر حسب اتفاق موضع ترامپ نیز هست. ترامپ لااقل اگرچه توانایی جنگ را ندارد وانمود می کند که ایران راهی جز صلح با کاخ سفید ندارد و بعد از یک تهدید از علاقه خود برای تماس ایرانی ها می گوید و خطی را در این خصوص اختصاص می دهد. یکبار در جلسه کنفرانس خبری هاشمی رفسنجانی که وی به عنوان رئیس جمهور به خبرنگاران پاسخ می داد یک خبرنگار ژاپنی همین سئوال که تیتر نشریه حزب طرفدار هاشمی است را پرسید. مرحوم هاشمی رفسنجانی در برابر این سئوال که آیا ایران با آمریکا صلح می کند یا جنگ پاسخ ساده ای داد و گفت «هیچکدام به همین صورت اوضاع باقی خواهد ماند».
💢بسیاری از کارشناسان نظامی و سیاسی بیان می کنند که هیچگاه آمریکا نمی تواند برای رویارویی نظامی با ایران برنامه ریزی کند و اوضاع منطقه و جنگهای نیابتی با پرورش و تولید داعش که آنهم شکست یانکی ها را در پی داشت این موضوع را به وضوح نشان می دهد که توان آمریکا در جنگ با ایران چگونه است. با این حال سئوال اساسی اینجاست که نشریه کارگزارانی صدا چگونه و با چه استدلال و با چه هدف و سناریوی سیاسی در پازل آمریکاییها بازی کرده است و تنها توقیف نشریه صدا کافی نیست و دست اندرکاران این نشریه باید اهداف خود از چنین تیتر و عکسی را به جامعه توضیح دهند.
📝 #امیر_حمزهنژاد #جهان_نیور
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 اعتراف اسداله عَلَم به شیوه حکومت و خودکامگی شاه 🔻"دریغا که برداشت شاه از این رویدادها به کلی متف
🔴 کلام شاه عین قانون است...
🔻 "شاه به تدریج دیگر تحمل شندین واژه دموکراسی و دادن وعدهی آن را به مردم نداشت. ....ایران در ظاهر نظام چند حزبی داشت و در برابر حزب ایران نوین _اکثریت_ حزب مردم نقش اقلیت را ایفا میکرد ولی با آنکه نمایندگان هردو حزب را خود دستاه دولتی گلچین کرده بود و اینان خوب میدانستند به چه کسی باید سر سپردگی داشته باشند، باز هم شاه آمادگی کوچکترین خورده گیری را نداشت!" (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 72)
🔹 نویسنده در صفحهی بعد پس از اذعان به انحلال تمام احزاب توسط شاه و تک حزبی شدن رژیم چنین تعریف میکند "علم تعریف می کند به همراه همسرش به حوزه برای نام نویسی و دریافت کارت الکترال میروند، یا جمعیت انبوهی روبهرو میشوند که می خواهند کارت الکترونیک بگیرند. علم روز بعد این داستان را برای شاه تعریف می کند: «شاهنشاه تعجب فرمودند بعد فرمودند حالا معلوم نیست اینها به کی رای بدهند برای یک لحظه شاه را نگران یافتم...» ولی جایی برای نگرانی نبود و دستگاه حزبی دولتی ترتیبی داده بود که نتیجه انتخابات تفاوتی با گذشته نداشته باشد." (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 75)
🔻 " شاه در این گیرودار در هرفرصتی یادآور میشد که به هر حال این تحولات را نباید به معنای آغاز دموکراسی و کاهش اختیارات او پنداشت.... ظاهرا خواننده ای در نامهای به روزنامه اطلاعات میپرسد که پس از تاسیس حزب، ضابطه تعیین نخست وزیر چه خواهد بود و چرا این موضوع در اساسنامه حزب رستاخیز پیش بینی نشده است؟ روزنامه با لحنی آشنا پایه میدهد «قید چنین موضوعی در اساسنامه حزب رستاخیز مطلقا مورد ندارد. زیرا عزل و نصب وزرا مطابق اصل چهل و ششم متمم قانون اساسی به موجب فرمان همایونی صورت میگیرد که ریاست فائقه قوه مجریه را در عهده دارند و ربطی به اختیارات حزب و پارلمان نخواهد داشت»"(یادداشتهای علم، ج ۱، ص 75)
🔹 گستاخی و خودمحوری شاه تا جایی بود که کلام خود را عین قانون میدانست. نویسنده اعتراف میکند "حتی شاه اصرار دارد برای لوایحی که پیش از تقدیم به پارلمان به تایید او رسیده اند، قابل اجرا هستند و نیازی نیست دولت در انتظار گذراندن آنها از مراحل قانونی، دست روی دست بگذارد! " (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 75)
💢 "بی اعتنایی به افکار عمومی و خواست مردم و پذیرفتن اصالتی برای آنان به تدریج دستگاه دولتی را هم فرا گرفت و برخی دیگر حتی پاس کمیته دموکراسی را در پایین ترین سطح نیز نداشتند." (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 76)
#بازخوانی_تاریخ
#خاطرات_علم ( قسمت ۳)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴چه نامی بر این شخصیت می گذارید؟
🔺 تصور کنید: سیاستمداری هنگام اعلام نامزدی می گوید "والله العلی العظیم اگر مشکلات کشور راه حل نداشت من کاندیدا نمی شدم. ".
🔹او ضمن نمایش کلید، وعده گشودن قفل های اقتصاد و حل مشکلات ظرف صد روز را می دهد. اما 14 دوره 100 روزه سپری می شود، بدون اینکه از وعده ها خبری شود.
🔺او دومین بار هم ثبت نام می کند و می گوید "من هرگز نگفتم مشکلات اقتصادی را تا صد روز حل خواهم کرد. اعلام کردم تا پایان صد روز گزارش خود را ارائه میدهم. فقط یک آدم بیعقل میتواند بگوید مشکلات را در صد روز حل میکنم".
🔹اما مدتی بعد هنگام مراجعه برای ضبط برنامه تبلیغاتی مجددا می گوید" درباره رونق اقتصادي يک برنامه صد روزه هم خواهم داشت که اعلام مي کنم"!
🔺...حالا 6 سال گذشته و او در آغاز سال هفتم می گوید اگر مشکلات حل نشده [بلکه به مراتب بدتر شده] به خاطر این است که اختیارات من کم است و اختیارات کافی ندارم(!)
🔹جالب این که او در چهل سال گذشته همواره درمناصب مختلف حضور داشته و قانون اساسی ، تفکیک قوا و حدود اختیارات را کاملا می شناسد.
چنین شخصی از لحاظ روانشناسی و روانکاوی، چه نوع شخصیتی دارد؟!
💢 رهبر انقلاب ۶سال قبل:
«من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید.رییس جمهور در کشور ما و طبق قانون اساسی ما، امکانات فوقالعاده زیادی در اختیار دارد. رئیس جمهور امکاناتش در قانون اساسی، امکانات وسیعی است؛ رئیس جمهور بودجهی کشور را در اختیار دارد، همهی ارکان اجرائی کشور را در اختیار دارد، ترتیب اجرای قوانین را در اختیار دارد، توانائی استفاده از همهی افراد صاحبنظر را در سراسر کشور در اختیار دارد؛ رئیس جمهور در همه مسائل گوناگون دستش باز است...
📝 #علی_خاکیرنگین
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🌙 امام بعد رمضان نورانیتر میشد!
✨سیره رمضانی امام (ره) به روایت رهبر انقلاب
✔️«معمولاً امام در #ماه_رمضان، دیدار نداشتند. البته ما گاهی بین ماه رمضان میرفتیم و با ایشان ملاقات میکردیم - #افطاری، یا به دلیل دیگری پهلوی ایشان بودیم؛ یک بار یا دو بار - اما غالباً مردم ایشان را نمیدیدند؛ ما هم کمتر از معمول میدیدم.
بعد از ماه رمضان که انسان ایشان را میدید، در یک دیدار و ملاقاتی که با مردم حرف میزدند، آدم به طور محسوس میفهمید که ایشان در این یک ماه، #نورانیتر شدهاند آدم، این را حس میکرد.
پیرمرد هشتاد و چند ساله - نزدیک نود ساله - این یک ماهه حرکت میکرد و پیش میرفت! همیشه در حال حرکت بودند؛ امّا ماه رمضان، بیشتر و جدّیتر! چون میدان، میدان مناسبتری است.» ۱۳۷۶/۱۱/۰۱
📝 #شناخت_رهبری
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 چرا آمریکا دستور تخلیه اماکن دیپلماتیکش در عراق را داده است؟
⭕️ چرا آمریکاییها صرفا در عراق چنین تصمیمی را گرفتهاند؟
🔹آمریکا یکی از بزرگترین اماکن دیپلماتیک را در بغداد دارد و حدود ۱۰۰۰ نفر در سفارت این کشور در عراق حضور داشته اند. آمریکاییها در سفارت خود در بغداد علاوه بر رصد ایران، برخی اقدامات و هماهنگیها علیه ایران را انجام داده اند.
🔻 گروه های جهادی و قاطبه افکار عمومی عراق حامی ایران هستند و به همین دلیل پس از تنش لفظی آمریکا با ایران، آمریکایی ها تلاش می کنند که از اقدام حامیان ایران علیه منافع آمریکا در عراق جلوگیری کنند؛ سفر ناگهانی پمپئو به عراق نیز در همین راستا بود.
‼️ یک ماجرا و یک پیام
✅ پس از تهدید جان بولتون علیه ایران در تابستان سال گذشته، سفارت آمریکا در بغداد هدف حمله موشکی قرار گرفت و یک پیام هم به سفارتشان ارسال شد که این اقدام کار کدام طرف بوده، اما جرات نکردند که پاسخی بدهند و فقط دوباره تهدید کردند.
🔻جان بولتون مجددا ایران را تهدید کرد که اگر حمله کنید، پاسخ میدهیم و این بار منافع آمریکا پایگاه هوایی التاجی در شمال بغداد مورد حمله موشکی قرار گرفت و باز هم طرف شلیککننده کاملا مشخص بود اما باز هم نتوانستند پاسخی بدهند.
💢نتیجه: اگر در نبرد اراده ها خود را نبازیم، آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند
📝 #حامد_طالبی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 بنزین و درآمد
حتما این مطالبی که نسبت قیمت بنزین به دستمزد را مقایسه می کنید و نتیجه می گیرد که بنزین در ایران ارزان نیست را دیده اید.
🔺 اگر فکر می کنید این مقایسه ها حاوی نکته مفیدی است، بنزین را بردارید و جای آن کالاهای دیگری مثل گوشت، برنج، شلوار جین، کفش ورزشی، گوشی موبایل و الخ بگذارید. باز به همین نسبت ها خواهید رسید! خواهید دید که تقریبا همه چیز در ایران خیلی گران است!
✅ ماجرا ربطی به گرانی و ارزانی ندارد. نسبت دستمزد به قیمت کالاهای قابل مبادله مثل برنج و بنزین و گوشی موبایل، درآمد سرانه یک کشور را نشان می دهد. بدیهی است که نسبت دستمزد به بنزین در کشوری با درآمد سرانه بالاتر خیلی بیشتر خواهد بود. این تعریف درآمد سرانه است! تعجب می کنم که حتی در گروه های تخصصی این مقایسه نامربوط دست به دست می شود.
💢 معیار درست برای مقایسه ارزانی یا گرانی نسبی یک کالا بین کشورها، «نسبت قیمت آن کالا با سبد سایر کالاها» است. نسبت دستمزد به قیمت اسمش قدرت خرید است.
📝 #حامد_قدوسی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از توییتر انقلابی
#رشته_توییت
1️⃣از جمله اخباری که در حاشیه ماند؛ ملاقات از پیش اعلام نشده ولیعهد ابوظبی با عبدالفتاح سیسی در اوج تنشهای #خلیج_فارس
منابع غیر رسمی از تداوم اصرار عربستان و امارات برای افزایش حضور نظامی مصر در تنگه #باب_المندب و #یمن خبر میدهند؛ درخواستی که تاکنون بی جواب مانده
2️⃣تمام تحولات اخیر خلیج فارس بر محور ۳ گذرگاه آبی استراتژیکِ منطقه قابل فهم است؛ تنگه هرمز، تنگه بابالمندب و کانال سوئز
عربستان و امارات از زمان طرح تهدید بستن تنگه هرمز توسط ایران در پاسخ به تحریمهای آمریکا، راههای بدیلی را برای دور زدن این تنگه و انتقال تولیدات نفتی خود
3️⃣به آبهای آزاد به کار گرفتهاند؛ از خط لوله شرق به غرب سعودی تا بندر الفجیره امارات
راههای بدیلی که هر دو در سایه افزایش نفوذ ایران و متحدانش در یمن امنیت خود را از دست دادهاند
(از قضا در جریان حملات روزهای اخیر، خط لوله شرق به غرب و بندر الفجیره مورد هدف قرار گرفتند)
4️⃣افزایش تهدید در تنگه بابالمندب و دریای سرخ به طور مستقیم بر کانال سوئز و متعاقبا اقتصاد مصر تاثیر میگذارد
با این حال، قاهره تاکنون و علیرغم فشارهای پیدا و پنهان ریاض و ابوظبی حاضر به افزایش حضور نظامی خود در ائتلاف عربی برای مشارکت در این رویارویی منطقهای نشده است
5️⃣آیا احتمال تغییر موضع مصر وجود دارد؟ اهمیت بابالمندب برای چین و موقعیت استراتژیک این تنگه در راه ابریشم جدید (در سایه انسداد هرمز) میتواند در موضع مصر تاثیرگذار باشد؟
در این صورت، نیروی دریایی مصر تا چه اندازه قادر به مهار تهدیدهای نظامی کنونی در بابالمندب خواهد بود؟
👤 Siavash Fallahpour
💠 به کانال توییتر انقلابی بپیوندید :
https://eitaa.com/twtenghelabi