🔴سه گانهی شکست رسانهای ۹۸
✍🏻 #کبری_آسوپار
🔻در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی آنچه بیش از اشتباه پدافندی نیروهای مسلح باعث رنجش شد، تاکید سه روزه مسئولین بر دخیل نبودن هیچ عملیات نظامی در سقوط بود. این تاکید میتوانست نباشد و در صورت نیاز به بررسی بیشتر، این تردید باید به افکارعمومی منتقل میشد.
نابلدیهای رسانهای در ایران اول بار نیست که فاجعه میآفریند. چه فاجعهای؟ فاجعهی آسیب به اعتماد عمومی و بهانه دادن دست دشمنان. به سه فاجعه رسانهای که در سال جاری موجب آسیب اعتماد عمومی شده، نگاهی میاندازیم.
🔻مرداد ۹۸ پخش یک مصاحبه از بیبیسی فارسی، جنجالی در شبکههای اجتماعی فارسی زبان ایجاد کرد. این برنامه گفتگویی با شخصی به نام مازیار ابراهیمی بود که سال ۹۱ به اتهام نقش آفرینی در ترور دانشمندان هستهای ایران دستگیر شده بود. او در فیلمی که همان زمان از او در تلویزیون پخش شد، اعتراف کرده بود که مسئول تیم ترور مجید شهریاری بوده و در ترور مسعود علیمحمدی نیز نقش داشته است. روشن بود که این اعترافات سرانجامی جز اعدام برای او رقم نخواهد زد. با این حال ۷ سال بعد، او در سلامت کامل در حال مصاحبه با بیبیسی بود! آیا او به عنوان یک زندانی امنیتی و تروریستی از ایران گریخته بود؟ نه، بی گناهی او ثابت شده، غرامت گرفته و بعد قانونی از ایران خارج شده بود. آیا این موضوع به اطلاع مردم ایران رسیده بود؟ خیر. و حالا طبیعی بود که افکار عمومی با شوک مواجه شوند.
🔹مازیار ابراهیمی ادعاهای زیادی مطرح کرده بود. راست و دروغ ادعاهای او در مورد شکنجه یا دریافت غرامت دیگر مهم نیست؛ چه آنکه با پنهان کردن اصل موضوع از مردم، این فرصت به وجود آمد که او هر دروغی را راست جلوه دهد و هر راستی هم از سوی ایران، دروغ القا شود. از این منظر، دیگر هیچ توضیحی از سوی ایران هم کمکی به حل بحران اعتماد عمومی نمیکرد. زیرا مخاطب فقط میپرسد چرا همان زمان نگفتید که او تبرئه و آزاد شده و اعترافات تلویزیونی او نادرست بوده است. در حالی که مردم گرچه کمی سخت، اما اشتباه در یک پرونده امنیتی حساس را خواهند پذیرفت.
🔻بامداد ۲۳ آبان، مردمی که برای پر کردن باک ماشینهای خود به پمپهای بنزین مراجعه کردند، تازه مطلع شدند که قیمت بنزین افزایش یافته، کارت سوخت الزامی و بنزین دو نرخی و سهمیه بندی شده است. در ماههای قبل، بارها دولتمردان تاکید کرده بودند که برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارند. نطقهای انتخاباتی حسن روحانی هم موکد این موضوع بود که او از اساس طرح سهمیهبندی بنزین در دولت محمود احمدینژاد را نادرست میداند. یعنی ذهنیت جامعه علیه سهمیه بندی بنزین شکل گرفته بود. لذا مردم با یک شوک خبری مواجه شدند.
🔹طبیعیست که اعلام زمان دقیق، میتوانست به سبب صف بندی مردم برای ذخیره بنزین ارزان، مشکلاتی ایجاد کند؛ اما میشد که این حد از اطمینان هم جامعه تزریق نشود و به شکل تدریجی مردم را برای آنکه قرار است اتفاقی بیفتد، آماده کرد. آنچه در روزهای بعد و در قالب اعتراض و آشوب رخ نمود، همه به دلیل یا بهانهی اصل ماجرای بنزین نبود؛ بلکه مردم ناراحت بودند که چرا چنین تصمیم مهمی بدون اطلاع رسانی عمومی اجرایی شد. مردم احساس کردند به حساب نیامدهاند که احساس بیراهی هم نبود.
🔻در سقوط هواپیمای اوکراینی ما با یک هجمه وسیع رسانهای از سوی غربیها و علیه ایران مواجه شدیم. در چنین شرایطی طبیعی بود که صداوسیما و اهالی رسانه و فعالان مجازی، به دفاع از کشور خود بپردازند. چه چیز آنها را در این دفاع مصمم کرد؟ اطمینان مسئولان امر به عدم دخالت عامل نظامی در سقوط هواپیما. این اطمینان بخشی سه روز به طول انجامید و در نهایت صبح شنبه شوک خبری، همه اهل رسانه را فلج و مردم را شوکه کرد. در لحظه، آنچه سقوط کرد، اعتبار رسانههای حامی نظام و فعالان آنها و خصوصاً صداوسیما بود. اشتباه نظامی قابل پذیرش بود، اما اطمینان بخشی به گزارهای کذب مورد پذیرش قرار نگرفت.
💢آسیب اتفاقات فوق، صرفاً آسیب به اعتماد عمومی در یک برهه و یک موضوع و نسبت به یک نهاد نیست؛ بلکه اولاً مردم خود را در مجموعه حاکمیت و مسئولین غریبه و نامحرم میبینند. ثانیاً و مهمتر آن است که اعتبار رسانه و اهالی رسانه از دست میرود و برای موضوعات بعدی قدرت تاثیرگذاری در جامعه را نخواهند داشت. رسانه ابزار مسئولین است، اما بی اعتنایی آنان به رسانه و نابلدی در مدیریت افکار عمومی باعث میشود علیه خود عمل کنند. مسئولین فقط متولی نان و آب ملت نیستند، مسئول خوراک فکری آنان هم هستند و اینطور خالی الذهن رها کردن مردم، یعنی آنان را در حملات رسانهای دشمنان بی سلاح و تنها گذاشتهاند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#سرمقاله روزنامه #صبح_نو
🔴 استراتژی آمریکا درباره برجام چیست؟؛
🔰ایران و 1+5 در زمینه توافق هستهای به نقطه آغاز بازگشتهاند. ایران تقریبا در واكنش به طرفهای غربی تعهدات خود را به سطح بسیار پایینی آورده و طرفهای مقابل تعهدات خود را برای برداشتن تحریمها انجام ندادهاند.
🔻در چنین شرایطی است كه سه كشور عضو تروئیكای اروپایی درخواست استفاده از مكانیزم برجام را دادهاند.
🔻 استفاده از مكانیزم ماشه مربوط به زمانی است كه طرفین از انجام تعهدات خود سر باز بزنند و اعضا تقاضای استفاده از مكانیزم حل اختلاف را بكنند. در حالی كه مدتهاست طرفهای غربی ایران به تعهدات خود عمل نمیكنند، اكنون كه ایران بهصورت متوازن به رفتار آنها پاسخ داده، از مكانیزم ماشه برای فشار به ایران استفاده میكنند.
🔻مكانیزم ماشه یك دوره دوماهه را برای مذاكره طرفین معین كرده و در نهایت به دنبال تهدید ایران از طریق شورای امنیت سازمان ملل خواهد رفت. در چنین شرایطی طبیعتا استفاده از این مكانیزم با اشاره آمریكا و بهمنظور وارد كردن فشار بر ایران با چماق شورای امنیت خواهد بود.
🔻 در این میان با توجه به سوابق موضوع، دولت حسن روحانی بهعنوان بخشی از فرایند مذاكره به این موضوع خواهد نگریست و تجربه نشان داده كه میتواند آن را به بخشی از سیاست داخلی و عاملی برای شكاف اجتماعی تبدیل كند.
🔻 در شرایطی كه عملا برجام از جانب آمریكا تبدیل به یك توافق ناكارآمد و شكستخورده شده و تحریمهای هستهای به جای خود بازگشته، طبیعی است كه بازگشت قطعنامههای قبلی از جمله ١٩٢٩ علیه ایران تاثیری در وضع اقتصادی كشور نخواهد داشت، اما طبیعی است كه غربگرایان به دنبال آن هستند كه این تهدید را تبدیل به فرصتی برای تفاهم بزرگ با آمریكا كنند.
💢به نظر میرسد با دوران جدیدی از ارتباط میان سیاست خارجی، اقتصاد و سیاست داخلی مواجه هستیم.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 بلد نیستم، بلد هم نخواهم شد!
✍ #هادی_ذالکی
🔘 روحانی: #من_بلد_نیستم کاری به دنیا نداشته باشم و برای حل مشکلات فقط به داخل نگاه کنم.
✅ او البته باید نکات دیگری را هم میافزود:
🔺#من_بلد_نیستم قراردادی حقوقی بنویسم که حق مان را بگیرم. این چه #مکانیسم_حل_اختلافی است که فقط #ماشه اش برای ما فعال است و ما هیچ قدرت حقوقی برای پیگیری حقوق هستهای مان نداریم.
🔺 #من_بلد_نیستم در ساماندهی بنزین طوری عمل کنم تا برای کشور هزینه نداشته باشد.
🔺 #من_بلد_نیستم بازارهای غیر مولد را کنترل کنم تا اینقدر نقدینگی را نچاپند.
🔺 #من_بلد_نیستم بازارهای مولد را ساماندهی کنم. میبینید که اشک تولیدکننده از روی گونهاش هیچ وقت خشک نمیشود.
🔺 #من_بلد_نیستم با کشورهای همسایه ارتباط اقتصادی داشته باشم. صرفا دارم ادای منزویها را در میآورم!
🔺 #من_بلد_نیستم نقدینگی را کنترل و هدایت کنم تا اینطوری مثل سیل، تمام اقتصاد را ویران نکند.
🔺 و از همه مهمتر اینکه #من_بلد_نیستم صادقانه بگویم که انبوهی از کارشناسان و هسته های متفکر اقتصادی خودشان را جِر دادند ولی #من_بلد_نیستم ، بلد هم نخواهم شد.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
5_6122989086090199259.mp3
5.75M
#تحلیل_صوتی
🔴مردم چرا قاسم سلیمانی ها رو دوست دارند?
💬 استاد #حسن_عباسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴جشنواره فجر
✍🏻 #علی_مهدیان
♦️ ڪنار ڪشیدن برخی از هنرمندان از جشنواره فجر چه معنایی دارد؟ دو سال پیش حاتمی ڪیا در اختتامیه وقتی فریاد زد من وابسته ام. ناگهان بخش عظیمی از هنرمندان سڪوت ڪردند ڪه این چه میگوید؟ چه میگفت واقعا؟ از چه عصبانی بود؟ چه شنیده بود؟ مثل این ڪه با سپاه ڪار ڪرده بود نه؟ با پول #اوج فیلم #به_وقت_شام را ساخته بود. اما گویا فضایی بین هنرمندان وجود داشت ڪه جان او را به لب رسانده بود و او را مجبور ڪرد ڪه زبان باز ڪند.
🔹 واقعیت این است ڪه همه چیز دیگر دارد رو میشود. شاید هیچ وقت به اندازه امروز سایه دشمن را نسل جدید روی سر خود احساس نمیڪرد. هدف دشمن برای همه معلوم است او شڪست خورده اما بیش از همه از جوشش عمومی مردم بعد از شهادت سردار قدس ترسیده. باید ڪاری ڪند و وقتی جرات رفتار نظامی را ندارد پس باید سراغ بازوی رسانه ای اش برود.
♦️ حالا چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید حضور مردم در خیابان ها را بی بی سی تظاهرات حڪومتی قلمداد میڪند. این البته مدح حڪومت است حڪومتی ڪه این پشتوانه عظیم انسانی برافروخته را دارد. چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید جناب حاتمی_گ ڪیا با ساختن فیلم متهم به وابستگی میشود. حالا اینڪه خودش به این عنوان مینازد بحث دیگری است. چه خوشمان بیاید چه نیاید شوهر گوگوش را با هزار تا فیلم لاتی و الواتی و درباره غیرت و مردانگی، پازل بی بی سی را پر میڪند و آدم ارتش آمریڪا میشود. چه بخواهد چه نخواهد. چه خوشمان بیاید چه نیاید جشنواره فجر در حال تبدیل شدن به محل ملاقات دو جریان وابسته است وابسته به آمریڪا و وابسته به حڪومت ایران. به قول برایان هوڪ همه باید تڪلیف خود را روشن ڪنند با آمریڪا هستند یا با ایران. مستقل نداریم ولو بخواهید مستقل باشید بالاخره پازل یڪی را دارید پر میڪنید. همه باید تعیین تڪلیف ڪنند. مهناز افشار خیلی زود تڪلیفش را روشن ڪرد و با سعودی ها بست بقیه هم در حال روشن ڪردن تڪلیف خود هستند.
♦️ همه اعتراضات امروز زیر سایه نبرد ایران و آمریڪا در حال تحقق است. چه بخواهیم چه نخواهیم در حال تقویت ڪردن یڪ سوی این نبردیم. عاقبت به خیر شدن یا نشدن ما وابسته است به تصمیمی ڪه در این صحنه میگیریم.
💢جشنواره فجری به پا شده در این ڪشور. تا ببینیم سیمرغ را چه ڪسی میبرد.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#یادداشت_کوتاه
🔴 خیلی زشته که...
✍🏻 #حسین_دارابی
🔺خیلی زشته که تو جشنواره فیلم فجر، فیلم نداشته باشی و ازش انصراف بدی و بگی بخاطر مردم کشورم میرم کنار
🔺خیلی زشته که تو تلوزیون چند وقته آنتن نداری و ناراحتی، ربطش بدی به مسائل سیاسی و بگی بخاطر هموطنانم از صداوسیما خداحافظی میکنم
🔹نمیدونم چرا کسايی که تو اوج هستن، فیلم دارن، آنتن دارن، بروبیایی دارن تو صداوسیما بهخاطر مردم کنار نمیکشن؟ چرا تو دوران افول و ضعف یاد این مسائل میفتن. چرا روغنی که ریخته شده رو نذر امامزاده میکنن؟ چرا نون رو به نرخ روز میخورن؟
🔹یاد کسایی میفتم که غذاهای اضافه مونده هفتهشون رو که میخوان بریزن سطل آشغال، میدن به فقرا و فکر میکنن چه کار بزرگی کردن. غذای سالم و تازه و گرمت رو بده به فقرا اگه راست میگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴درباره کلید واژه جدید رهبرانقلاب
✍🏻 #محسن_مهدیان
🔰رهبرانقلاب در دو سخنرانی اخیرشان بعد از "یوم الله قیامت مردم" و "شلیک به حیثیت آمریکا" در مرحله "چه باید کرد" فرمودند: باید #قوی_شویم.
تعبیر جدیدی نیست اما یک تاکید مجدد در ماموریت هاست. گوئی زمانه، زمانه جدی تر این مطالبه است. قوی شدن ارتقای مقاومت است. مقاومت در واکنش است و قوی شدن یک کنش فعال است. هرچند در بطن مقاومت نیز قوی شدن است اما اینبار رهبری اصل قوت را در دل مقاومت از اجمال خارج و نشان دار ساختند. مسیر مقاومت در قوی تر شدن است.
🔸"قوی شویم" را بارها صریحا و مضمونا فرمودند اما تاکید این روزهایشان بدون رمز و راز نیست. سوال اینست که نسبت این تاکید مجدد با این ایام الله چیست؟
🔹این تاکید مجدد، ناشی از یک ارتقای داخلی است که می تواند شنیدن این ماموریت و حرکت بران را محسوس تر سازد.
🔸یوم الله اول، محشر مردم بود. فرمودند اشتباه نکنید. این حضور مردم یعنی بیعت مجدد با مکتب امام. حضور خروشان مردم، باطنی دارد و آن نیز "انقلابی بودن و انقلابی ماندن" است.
🔹یوم الله دوم، شلیک به حیثیت و ابهت و هیبت استکبارست. رهبرانقلاب ریشه این یوم الله را نیز در یوم الله اول می دانند. فرمودند درخواست انتقام مردم، سوخت اصلی این موشک ها بود.
🔸حضور مردم به خودی خود ظهور "مامی توانیم" است. اینجاست که میگوید قوی تر شویم. اینجاست که نعمت را دیده اند و این دارایی را سردست گرفته اند و ارتقای آنرا مطالبه می کنند.
🔹#قوی_شویم برای ملت "صبار" و "شکور" است. صبار را فرمودند استقامت و شکور یعنی شاکری. ملتی که شاکرست امیدوارست و می تواند استقامت را تا قوی شدن ارتقا دهد.
💢هرجا مردم حاضر باشند و امیدوار، می توانیم شعار "قوی تر شویم" را بیرق سازیم. حالا با این اشاره وارد انتخابات شویم. اول حضور حداکثری مردم و انشالله ظهور مجلس قوی.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شما اسیری ندیدهاید!
✍🏻 #سیدناصر_حسینی_پور:
🔰هفته قبل عدهای آشوبگر و سلبریتی در پی خونخواهی شهدای هواپیمای اکراینی شعار دادند: «سپاهی حیا کن، مملکتو رها کن.» و من با خودم گفتم کاش این قبیلۀ بیقبله یک عاقلی جلودارشان بود تا به آنها میگفت: شعار هم میخواهید بدهید، شعاری بدهید که نفع، امنیت جان و مال و ناموستان در آن باشد. سلبریتیها هم که هر آنچه خواستند گفتند. ترانه علیدوستی هم توییت زده بود که ما سالهاست اسیریم.
🔺نمیدانم آیا شماها از جنایت اسپایکر چیزی میدانید، یاخیر؟! جنایتی که داعش ۱۸۰۰ جوان شیعه زیر بیست سالِ پایگاه هوایی اسپایکر را کنار دجله قتل و عام کرد، که تا یک هفته از دجله خون جاری بود.
🔺 آیا ندیدید چگونه آن خونآشام داعشی، قلب مسلمان بیگناهی را جلوی دوربینها از سینهاش درآورد، به دندان گرفت و جوید.
🔺فراموش کردهاید داعش چگونه خلبان اردنی، معاذ الکساسبه را در قفسی فلزی زنده زنده در آتش سوزاند و عدهای را در نقطه دیگری داخل قفسی فلزی قرار دادند، داخل استخر انداختند تا از خفه شدنشان لذت ببرند.
🔺یادتان رفته آن خون آشام جبههالشام را که سر عبدالله اسکندری را از تنش جدا کرد و روی نیزه قرار داد، و در ازای سر این شهید بزرگوار طلب پول کردند و خانم اعظم سالاری همسر این شهید عزیز گفت: «من یک ریال پول بابت سر شوهرم به داعش نمیدهم تا گلوله شود علیه مردم مظلوم سوریه.» اگر کمی، فقط کمی عقل میداشتید، این شعار را نمیدادید.
🔹اگر سپاه مملکت را رها میکرد، مهناز و ترانه و... در جهاد نکاح داعش در میان مردانی با قیافههای کریه و غیرقابل تحمل، همانند زنان ایزدی موصل دست به دست و سپس در بازار نینوا به فروش میرفتند.
🔹خانم ترانه علیدوستی! اسیری ندیدی!
لابد سخنان شمیمه بیگم، دانشآموزی که از لندن به داعش پیوست را شنیدهاید. همو که گفت: «سرهای بریده زیادی را در سطلهای زباله دیدم.» اگر سپاه نبود، اتفاقی که برای دو توریست، «لوییزا ویسترگر» از دانمارک و «اولاند مارین» از نروژ افتاد، میتوانست برای هر زن ایرانی بیفتد؛ دو دختر ۲۴ و ۲۸ سالهای که در مراکش مورد تجاوز داعش قرار گرفتند و سپس سرشان از بدن جدا شد.
🔹کاش میدانستید آنها که قبر صحابه رسول خدا، حجربن عدی را نبش قبر کردند، اگر پایشان به این سرزمین باز میشد، اثری از تخت جمشید، مقبره کورش، و... باقی نمیگذاشتند.
💢در سوریه و عراق جنود ابلیس قبر حضرت شیث و یونس پیامبر را راکتباران کردند؛ مرقد منور عقیله بنیهاشم زینب کبری را مورد حملات موشکی قرار دادند و عباس اللحام امام جماعت حرم حضرت رقیه را کنار آن حرم به گلوله بستند.
شما اسیری ندیدید!
نه! هیچ وقت چنین آرزویی نکنید!
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 اگر ایران با حمله موشکی پاسخ آمریکا را نمیداد، بازارهای مالیمان بهم میریخت و احتمال قحطی کالا در کشور وجود داشت
💬 دکتر #حجتاله_عبدالملکی
🔹 اگر بعد از شهادت سردار سلیمانی، حمله موشکی ایران به آمریکا اتفاق نمیافتاد، بازارهای مالی ایران بهم میریخت، شرکای تجاری، کار با ما را متوقف میکردند و احتمال قحطی کالا در کشور وجود داشت.
🔸اقتدار نظامی، شاخص امنیت اقتصادی در کشور را افزایش میدهد
🔹 عجز و ناتوانی نظامی یک کشور، اقتصادش را به بی ثباتی میکشد
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#ارسالی_مخاطبین
🔴تأملی در بیانات عربی رهبر انقلاب
✍🏻 #محمدرضا_سیاوشپور
🔰خطبه ی امروز رهبر انقلاب بخش متفاوتی داشت. متفاوت نه از آن جهت که مسبوق به سابقه نباشد و یا چون به زبان عربی تکلم شده است بلکه وجه افتراق این بود که با وجود این شرایط حساس کشور و منطقه، با صراحت بیان و برخلاف عرف های رایج دیپلماتیک " برادران عرب" (به تعبیر ایشان) را مستقیما مخاطب خود قرار داده و نکاتی چند را متذکر شده است. نکاتی که به اندازه ی لازم بدان پرداخته نشده است و اتفاقا موضوع این نوشتار را رقم زده است که به تناسب حال در بندهای ذیل مورد بازبینی قرار خواهند گرفت.
1⃣ تمرکز اصلی و به طور دقیقتر روی صحبت های چند دقیقه ای ایشان، ملت عراق است. این خود کدی است که نشان می دهد که پروژه انتقام سخت همانطور که با جنایت امریکایی ها در ترور جمعی از مجاهدان در عراق آغاز گشت و در ادامه کار و دومین ایستگاه خود پایگاه عین الاسد را در عراق را موشکباران کرد همچنان به بغداد می نگرد و طرح اخراج نیروهای تروریست آمریکایی از منطقه را در آنجا دنبال می کند. قدر مسلم عراق با توجه به اوضاع آشفته داخلی و همچنین دنبال کردن این پروژه کماکان بستر حوادثی بزرگ و فتنه انگیزی هایی مزورانه خواهد بود.
2⃣ رهبر انقلاب همانگونه که مصر بر اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه هستند بر ارتباطات اقتصادی و نظامی و علمی و دانشگاهی پافشاری می کنند. این امر بیانگر آنست که پروژه انتقام سخت نه تنها کوتاه مدت و منحصرا نظامی نیست بلکه پروژه ای بلند مدت و دارای ابعاد مختلفی است که نهایتا به شکل گیری "تمدن نوین اسلامی " منجر خواهد شد. شایسته ذکر است که اخراج آمریکایی ها از منطقه شرط لازم رسیدن به این تمدن جدید است و نه کافی.
3⃣ رهبری تلویحا علت ضربات سنگین به استکبار و پیروزی های متداول بر آنها در منطقه را انقلاب اسلامی و الگوی آن معرفی کرد. الگویی که نمونه بارز آن را می توان در لبنان و در قامت حزب الله لبنان تماشا کرد که از طرفی در میدان نبرد در سال ۲۰۰۰ سیطره اسرائیل را بر جنوب لبنان به پایان می رساند و یا در جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ همیمنه غاصبان در هم می شکاند و از طرفی دیگر در عرصه سیاسی و پارلمانی در انتخابات گذشته مقبولیت خود را هویدا می سازد.
4⃣ آیت الله خامنه ای اشاره ای به شیطنت های جبهه عربی_عبری_غربی برای تجزیه عراق نیز دارد که تاریخی طویل المدت دارد. تجزیه عراق را که پیشتر در تئوری خاورمیانه بزرگ غربی ها نیز مشاهده کرده بودیم این بار توسط برخی فعالین سیاسی درون عراق به اسم تشکیل اقلیم های مختلف بر سر زبان ها افتاده است. کمرنگ شدن پیشرفت ملی ، افزایش نزاع های قومی- مذهبی و به تبع آن چپاول بیشتر توسط قدرت های مداخله گر از آثار سوء این توطئه است.
💢به طور کلی و در مقام نتیجه گیری می بایست به احیای هویت اسلامی و ضد استکباری و همچنین دگرگون ساختن ترکیب سیاسی فعلی منطقه، به عنوان روح حاکم بر فرمایشات اشاره کرد که فصل جدیدی از تاریخ را در منطقه آغاز خواهد کرد و اثرات خود را در سال های نه چندان دور نمایان خواهد کرد.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#ارسالی_مخاطبین
🔴وحدت و یک صدایی یک ضرورت حیاتی است در برابر دشمنان واقعی چهل ساله مردم ایران
✍🏻 #بهمن_لامعیرامندی
🔰برخی از دشمنان اصلی مردم ایران عبارتند از:
🔻 دولت تروریستی آمریکا و متحدینش برای تحمیل جنگ هشت ساله، طرح نفوذ و تحریم های اقتصادی
🔻مفسدین اقتصادی داخلی
🔻سیاستمداران فاسد داخلی و سرسپرده به دولتهای بیگانه
🔻 برخی از مدیران و کارمندان ناکارآمد، اختلاسگر
🔻رانتخواران بازار ارز، طلا، مسکن، خودرو و..
🔻منتخبین ناکارآمد مردم
🔻احتکار کنندگان کالاهای اساسی مردم
🔻 دلالان و ویژه خواران سیاسی و اقتصادی در قوای سه گانه
🔻جریانات سیاسی داخلی که بلند گوی سیاستهای دشمنان چهل ساله ملت ایران شده اند
🔻شبکه های ماهوارهای و رساناهای وابسته به سازمانهای جاسوسی سیا،موساد و انگلیس و...
🔻احزاب سیاسی داخلی که از مفسدین سیاسی و اقتصادی حمایت می کنند و...
💢حفظ وحدت و همبستگی سیاسی در برابر دشمنان داخلی و خارجی یک ضرورت مهم برای حفظ امنیت مردم عزیز میهن اسلامی است.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴آمریکا قطعا در مورد تلفات دروغ می گوید
1⃣ ترامپ پیش از حمله گفته بود که اگر کوچکترین عکس العملی از ایران بروز کند، واکنش محکمی نشان خواهد داد که شامل حمله به 52 نقطه حیاتی می شود.
2⃣ او مدعی شده بود که جان امریکایی ها برایش ارزشمند است. اصولا حمله به پایگاه حشد با 25 کشته را به بهانه مرگ یک پیمانکار امریکایی در K-1 آغاز کرده بود.
3⃣ ایران به عین الاسد حمله کرد و ترامپ مدعی شد هیچ اتفاقی نیفتاده.
4⃣ پس از چند روز فیلم هایی از سی ان ان بیرون می آید که نشان از خرابی دارد. سربازانی که با آن ها مصاحبه شده، حرفی از کشته و زخمی نمی زنند اما می گویند حمله شدید بوده.
5⃣ سی اسپن با مادر یکی از سربازان حاضر در عین الاسد مصاحبه می کند که او می گوید پسرش از شب حمله به بعد به تماس هایش پاسخ نمی دهد.
6⃣ حالا خبر انتقال "فقط 11" تن به آلمان و کویت منتشر شده. یقین بدانید تعداد بیشتر از این حرف هاست. اولا امریکایی ها در عین الاسد، بیمارستان کلاس 3 پیشرفته نظامی داشتند. اگر موضوع تنها موج گرفتگی بود، همان بیمارستان کفایت می کرد.
7⃣ درست یک روز پس از حمله، هواپیمای آمبولانس C-17 امریکایی که گنجایش جابجایی بیش از 50 مجروح و جسد را دارد، به آلمان منتقل شد. اسناد قطعی و غربی مربوط به این پرواز را می توانید با سرچ "جزییات پرواز یواشکی بزرگترین آمبولانس هوایی ارتش آمریکا از عراق به آلمان" ببینید.
8⃣ اکنون پنتاگون اعتراف کرده شماری از نیروهایش را به آلمان منتقل کرده. پس به احتمال بسیار زیاد آن پرواز حامل زخمی ها و کشته های امریکایی بوده. سوال اینجاست که آیا برای تنها 8 سرباز امریکایی، هواپیمایی به بزرگی C-17 باید بلند شود؟
📝 #واکاوی_عراق
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f