خیابان انقلاب
🔴 انتصابهایی برای آینده!
✍🏻 #وحید_حاجیپور
🔰دو سال پیش بود که وزیر نفت پس از پیروزی حسن روحانی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام کرد مدیرانی که به روحانی و دولت وی اعتقاد ندارند باید کنار بنشینند؛ پاکسازی نفت از مدیرانی که به روحانی رأی نداده بودند، آغاز شد؛ نه خود زنگنه و نه مدیران وی که هجمههای شدیدی علیه رئیسی داشتند، گمان نمیکردند پس از دو سال کار بهجایی برسد که مقام عالی وزارت برای تضمین آینده خود پس از کنار رفتن، از موضع خود کوتاه آمده و برای افرادی حکم صادر کند که ازنظر سیاسی در جبهه مقابل وزیر نفت قرار دارند.
🔺زنگنه طی دو ماه گذشته چند حکم صادر کردهاست چه مستقیم و چه باواسطه. او میداند پس از پایان کارش در وزارت نفت باید پاسخگوی عملکرد خود باشد، خوب میداند آیتالله رئیسی بدون آنکه بپرسد «که هستی»، سوءمدیریتها را زیر ذرهبین قرار میدهد و مسئولان خطاکار باید پاسخگوی ضررهایی باشند که به کشور تحمیل کردند؛ چه زنگنه باشد و چه مدیران وی.
🔻زنگنه در جلسات خصوصی مدام از دستگیری و بازداشت خود به دلیل سوءمدیریتهای خود ابراز نگرانی میکرد تا چندی پیش هم رسماً اعلام کرد از زندان رفتن واهمه دارد؛ زنگنه در انتخابات ریاست جمهوری، رئیسی را به سخره میگرفت، حملات عجیبی به وی میکرد و نزدیکان آیتالله را در نفت، از کار برکنار کرد.
🔹شاید زنگنه زمانی احساس خطر کرد که چندی پیش از ورود رئیسی به قوه قضائیه، برخی مدیران وی به دیدار رئیسی رفته بودند. او میداند رئیسی بیش از همه به دنبال محاکمه مقصران کرسنت است و در مبارزه با فساد با هیچ احدی تعارف ندارد.
🔻زنگنه همان کسی است که سخنان رئیسی را «نسنجیده» عنوان میکرد و بهگونهای سخن میگفت که گویی رئیسی بازیچه اطرافیان خود قرارگرفتهاست. او در همان زمان خطاب به رئیسی گفته بود: آیا شما اینچنین میخواهید از حرمت اشخاص که پاسداری از آن در قانون اساسی از وظایف رئیسجمهوری است، صیانت کنید؟
🔻وی حتی رئیسی را تهدید کرده بود که بهزودی اسنادی را منتشر خواهد کرد، اما مانند شش سال پیش تنها به «گفتن» اکتفا کردهاست و حاضر نیست اسناد را از «جیب» خود بیرون بیاورد؛ با حملات بیوقفه زنگنه به رئیسی، همان خط نیز توسط آمدنیوز پی گرفته شد بهطوریکه شخص رئیسی بهعنوان یکی از عناصر فساد در کرسنت معرفی شد!
🔹حالا از آن روزها دو سال گذشته است؛ کسی که به وی حمله میشد ریاست دستگاه قضا را برعهده گرفتهاست. زنگنه بهخوبی میداند پس از پایان وزارتش باید پاسخگوی مدیریت خود باشد، باید بگوید بابت اقداماتی که انجام داده و نداده چه دلایلی داشته است.
🔹او بهخوبی میداند در آینده چه به وجود خواهد آمد، بنابراین طی ماههای گذشته با فرافکنی و بازیهای رسانهای سعی دارد این دروغ را القا کند که بابک زنجانی و تیم پشتیبان وی که یکی از آنها «سعید جلیلی» است، قصد دارد وی را به زیر بکشانند زیرا او یگانه نگاهدار ثروت ملی ایرانیان است!
🔺قطعاً مشاوران وی به او گفتهاند با چنین بازیهای رسانهای نیز موفق نخواهد شد، پای خود را از مهلکه دستگاه قضا بیرون بکشاند پس طبیعی است مدیران اصولگرا را به کار بگیرد؛ او ابتدا برای عبدالحسین بیات حکم مدیریت در هیئتمدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی را صادر کرد، برای محمدرضا مقدم معاون سابق خود که دارای نفوذ بسیاری در مراجع تصمیمگیری بالادست است حکم مشاوره صادر میکند و همزمان برای دو کارشناس حکم مدیرکلی صادر میکند. نیروهایی که وی برای آنها حکم صادر کردهاست، از نظر سیاسی در مقابل وزیر نفت قرار دارند؛ زنگنه را همه میشناسند، او طاقت مدیرانی که ازنظر عقاید سیاسی با آنها همنظر باشند، ندارند حال سوابق فنی و اجرایی هر چه که باشد.
💢چنین چرخش بزرگی از زنگنه قطعاً زمینهسازی برای آینده است؛ آیندهای که خود میداند چندان روشن نیست. چرخش او بهسوی نیروهای اصولگرا میتواند واهمه وی را تبدیل به یک اطمینان از روزهای آرام کند؟
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴زبان عزت
✍🏻 #کمیل_خجسته
🔰 میگفتند عقلانیت انقلابی، جنگ طلب و ماجراجوست. زبان دنیا را بلد نیست. نمیتواند منافع مردم را تامین کند و...ببینید چه فشار رسانهای ساخته بودند که رهبر انقلاب در سال ۹۶ در مقابل این ادعا می ایستند و میگویند: بهدروغ میگویند «انقلابیّون میگویند با دنیا قطع رابطه کنید»؛ نه، ما قائل به قطعرابطه با دنیا نیستیم، قائل به حصار کشیدن دور کشور هم نیستیم؛ رفتوآمد بکنند، رابطه داشته باشند، مبادله بکنند، دادوستد بکنند، امّا هویّت و شخصیّت اصلی خودشان را از یاد نبرند؛ این حرف ما است: وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُؤمِنین.
🔹این روزها چقدر روزهای خوبی است. روزهای بعد گلستان شدن آتش برای ابراهیم است. روزهای تحقق وعده هاست و دیدن تجربهها. فرق نمیکند وعده سه روز باشد یا هشت روز. مهم این است که رژیم صهیونیستی مرزهای ساختگی اش را رها میکند و با یک تهدید تا هفت کیلومتری عمق خود فرار میکند. مهم اینست که آدریان با نفت ایرانی هر کجا میخواهد میرود و هیچ ناو و پهپاد استعمارگری نمیتواند جلویش بایستد؛ چرا که هر مزاحمی میداند و پیغام از طریق سفارتخانهها بهش رسیده که هر اقدامی، اقدام متقابل در انتظارش است.
🔺امروز تجربه مشخص کرده که اگر همان روزی که آمریکا از برجام خارج شد، ما هم حداقل از همان زمان گام های تدریجی را برمیداشتیم اینقدر هزینه نمیدادیم. امروز اروپا پیشنهاد فریز اقدامات می آورد چون ایران در اقدام فعالانه در آستانه گام سوم تعهدات برجامی اش است در حالیکه تا قبل از آن گامهای تحریمی آمریکا پیش میرفت و خبری از متوقف کردن اقدامات آمریکا نبود.
🔸 زبان مفاهمه با دنیا انگلیسی نیست. احتمالا عرفات انگلیسی را هم خوب بلد بود. اما همانهایی او را کشتند که با او پای میز سازش نشسته بودند. زبان مفاهمه در دنیا «عزت» است. نمیدانم ایموجی اش چه شکلی میشود(چون آنها هم زبان جهانی اند) اما همان زبانی است که سید حسن با آن صحبت میکند.
💢آتش گلستان شده نشان داده که منافع و عزت مردم را زبان سید حسن تامین میکند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 گام سوم ایران؛ گامی اساسی در زمینه توافق هسته ای
🔹ایران همه محدودیت هایی را که بر سر راه تحقیق و توسعه برنامه هسته ای خود وجود داشت از میان برداشته است و امکان غنی سازی یک میلیون سو را برای تهران فراهم می کند و این امر بدان معنی است که هیچ محدودیتی در مسیر برنامه هسته ای ایران وجود نخواهد داشت. سانتریفیوژ آیآر6 امروز گازرسانی شده است و این در حالی بود که قرار بود که این اقدام، 11 سال پس از توافق هسته ای و یا به عبارتی 7 سال بعد از این انجام شود.
🔺گامی که امروز ایران آن را برداشت با دو گام پیشین تفاوت دارد، گام سوم، زمینه را برای سرعت بخشی به غنی سازی اورانیوم فراهم می کند و همین امر موجب افزایش ذخایر اورانیوم غنی شده منجر خواهد شد و میزان غنی سازی نیز بر اساس نیاز اعلام خواهد شد.
🔹آژانس بین المللی هسته ای نیز به نظر می رسد که اهمیت گام سوم و همچنین میزان تفاوت آن با دو گام پیشین کاهش تعهدات برجام را به خوبی دریافته است چرا که بر خلاف دو گام پیشین، این آژانس اعلام کرده است قائم مقام مدیر قرار است به تهران بیاید و با مقامات ایران دیداری داشته باشد.
🔺گام سوم کاهش تعهدات برجامی یک گام مهم در عرصه روابط میان ایران و دیگر کشورهای باقی مانده در برجام به ویژه کشورهای اروپایی است، از آن رو که این کشورها برای اعمال فشار علیه ایران جهت برآورده کردن مطالبات ترامپ به تحریم های آمریکا تکیه کرده اند. با اقدام امروز ایران این کشورها دریافتند این اعمال فشار ها هیچ گاه منجر به تسلیم ایران نخواهد شد و در مقابل تحریم ها کمر خم نخواهد کرد.
🔹اروپا به اهانت هایی که از سوی ترامپ متحمل می شود عادت کرده که در آخرین این موارد، مخالفت وی با طرح امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه به شکل توهین آمیز بود، اما ایران هرگز این اهانت ها را بی پاسخ نخواهد گذاشت و اگر اروپا به برجام متعهد نماند، ایران نیز بر سر تعهدات خود نخواهد ماند و گام سوم ایران در کاهش تعهدات، دربردارنده پیامی آشکار به اروپا و آمریکا و همگان بود مبنی بر اینکه ایران، از امنیت ملی و منافع خود ، نه تحت تاثیر سیاست نقش های جابجایی نقش اروپا و امریکا و نه تحت تاثیر سیاست رعب افکنی آمریکا که برای سرقت نفت ایران به دریانوردان، رشوه می دهد، نخواهد گذاشت.
💢 اروپا باید از این سیاست دنباله رو بودن آمریکا، دست بردارد؛ چرا که ترامپ، دیر یا زود، در برابر ایران عقب نشینی خواهد کرد، زیرا وی نخواهد توانست که برنامه هسته ای مسالمت آمیز ایران را محدود کند، همچنانکه وی ناتوان تر از آن است که بخواهد علیه ایران جنگ را آغاز کند و درنهایت از درختی که بر دوش نتانیاهو و صهیونیست ها بالا رفته است، پایین خواهد آمد همانطور که از دیگر درختان در افغانستان و یمن و سوریه و عراق پایین آمد و دراین صورت، دولت های اروپایی، ناچیز آبروی خود در برابر ملتهایشان را – اگر آبرویی مانده باشد – از دست خواهند داد.
📝 #العالم
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴جمله روحانی سرنخ حل کدام معما بود؟
✍🏻 #سیدامیر_سیاح
🔰 هفته گذشته آقای روحانی جملهای مهم و تاریخی بر زبان راند. جمله ای که هرچند به فاصله کمتر از 24 ساعت به تغییر نظرش، برعکس آنرا بیان کرد اما پاسخ یکی از معماهای بزرگ اقتصادسیاسی معاصر ایران احتمالا در همین جمله نهفته است: «اگر بدانم ملاقات با یک شخص، منافعملی کشورما را تامین میکند، دریغ نمیکنم»
🔻از حدود 10 سال پیش، احکام قانونی زیادی برای رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در کشور تصویب شده ولی دولت محترم بطور عجیبی از اجرای آنها سرباز زده است:
قانون بهبود محیط کسب وکار
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
قانون اصلاح مواد 6 و 7 قانون اصل44 درباره تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار
قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر
قانون اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم
قانون برنامه ششم توسعه، بخش 4 محیط کسب و کار
🔻به عنوان نمونه: «اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار» هم در انتخابات 92 و هم انتخابات 96 وعده اقتصادی اصلی آقای روحانی بود اما سه گزارش نظارتی مجلس در سالهای اخیر درباره این قانون نشان می دهد دولت این قانون را اجرا نکرده است. قانونی که اجرای آن به اعتبارات سنگین نیاز ندارد و اصولا برای دولت هزینه چندانی ندارد چراکه بیشتر، به تنظیم رفتار دولت و مامورانش با فعالان اقتصادی مربوط است اما دولت باوجود همه وعدههایش، همین کار ساده را هم انجام نداده است. چرا؟
🔻ماجرا وقتی پیچیده تر میشود که بیاد آوریم طی یک سال و نیم گذشته و از زمانی که سقوط ارزش ریال شروع شده بود، بسیاری از اقتصاددانان، راهکارهای پیشگیری از سقوط آزاد ارزش پول ملی، مهار تورم و جلوگیری از سرایت تورم به بازارهای طلا و مسکن و خودرو را بارها و بارها به دولتمردان یادآوری کردهاند اما تیم اقتصادی دولت، گویی سحر شده باشد، هیچ واکنشی به آن همه راهکار و توصیه دلسوزانه نشان نداده است. گویی راهکارهای درست را که همه میبینند، آنها واقعا نمیبینند!
🔻مثالی دیگر: با اجرای ماده169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم (تقاطع سامانه های اطلاعاتی بانکی و ثبتی و ... برای یافتن فرارایان مالیاتی) و نیز با وضع مالیات بر فعالیتهای نامولد، میشود جلوی قاچاق و اقتصادزیرزمینی را گرفت و کسر بودجه 98 را از محل مالیات، تامین کرد. حتی رئیس جدید سازمان مالیاتی در روز معارفه خود از نداشتن چنین مالیاتهایی اظهار شگفتی کرده و آنها را از نان شب واجب تر دانسته بود اما شگفتانگیزتر اینکه همین آقا با ورود به تیم اقتصادی دولت، ارائه لایحه مالیات بر عایدی سرمایه را آنقدر امروز فردا کرده که دیگر عملا به مجلس فعلی نمیرسد و رفت تا سال بعد و شاید دولت بعد!
🔻همین ماجرا در تامین مالی تولید از بازار سرمایه، در تسهیل صدور مجوزها، در حذف دهکهای پردرآمد از یارانه نقدی، در هدفمندی یارانههای سوخت هم تکرارشده است و راهکارها یا احکام قانونیای که می توانند حال تولید و اشتغال و اقتصاد را به تدریج خوب کنند، بطور مشکوکی اجرا نشدهاند.
🔻تعلل دولت در اجرای راهکارهای خوب و اصرار به سیاستهای اشتباه (مثل دستکاری عجیب بازارهای خودرو و نرخ سود بانکی در نیمه اول 96، مثل پیشفروش دهها تن سکه طلا و حراج ذخایر ارزی با نرخ 4200 در آستانه شروع تحریمها، مثل خارج کردن عرضه کالاها از بازار شفاف بورس، مثل سرکوبهای قیمتی رانتزا در بازارهای پتروشیمی و فولاد در سال گذشته و...) در محافل اقتصادی به معمایی عجیب تبدیل شده که هنوز جواب قانع کنندهای برای این سوال ارائه نشده است؟!
🔻این که مسئول اصلی اقتصادایران، این همه حکم قانونی و نسخه نجاتبخش اقتصادایران را زمین گذاشته و با اشتباهات عجیب حال اقتصادایران را بدتر کرده، برای این نبوده که به جامعه ثابت شود راهکار در خارج است و کلید مشکلات اقتصادی در اروپا و آمریکاست؟
🔻بیایید تعارف را بگذاریم کنار و با خودمان روراست باشیم. دولت فعلی از روز اول، صریحا حل مشکلات اقتصادی را در مذاکره با غرب دانست. مذاکره برای حل مشکلات اقتصادی هم، زمانی موضوعیت دارد که وضع اقتصادی خراب باشد.
اگر دولت در این 6 سال به تکالیف قانونیاش در رفع موانع تولید، در تسهیل صدور مجوزها، در شفافیت معاملات دولتی، در جلوگیری از فرار مالیاتی و در هدایت نقدینگی بسوی تولید، عمل میکرد و چرخ اقتصادایران را به گردش درمیآورد، آیا بازهم میتوانست راه نجات اقتصاد را در ملاقات و مذاکره نشان دهد؟
💢 اگر با اشتباهات پی درپی این دو سال، حال اقتصادایران اینقدر خراب نشده بود، آیا بازهم اشتیاق به مذاکره برای تامین منافع ملی، موجه به نظر میرسید؟!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 واکاوی سلسله ریشههای تاریخیِ واقعه عاشورا 👈🏻 قسمت 5️⃣
🔺مصاف با حسینبنعلی (ع)، تلافی کینههای دوران علوی (ع)
✍🏻 #محمدمهدی_سلامی_پوریان در #اندیشکده_برهان نوشت
🔻خطاب سپاهیان عمرسعد به امام حسین (ع) با تعبیر «اِنّا نَقْتُلُکَ 👈🏻بغْضاً لِأبيکَ👉🏻»، حکایت از کینههایی کهنه داشت که سرآغاز آن به دوران خلافت علوی(ع) بازمیگشت. لذا یکی از بسترهای مهمی که موجب ریختهشدن خون حسینبنعلی(ع) شد، امتداد این کینهورزیها بود که در این قسمت، به برخی مصادیق آن اشاره خواهد شد.
1️⃣ بازگشت امام علی(ع) به سیاست «تسویهی مالی» رسول خدا(ص)
🔺همانطور که اشاره شد، یکی از سیاستهای خلفای دوم و سوم، سیاست «تفضیل مالی» بود که نتیجهی آن، رشد روزافزونِ دنیاطلبی و مالاندوزی در میان صحابهی کبار بود. این سیاست، در تعارض با سیاستِ مالی رسول خدا (ص) بود و هنگامی هم که امیرالمؤمنین (ع) به خلافت رسید، سیاست «تفضیل مالی» خلفای پیشین را مُلغی نموده، سیرهی خود را بر بازگشت به سیرهی «تسویهی مالی» رسول خدا (ص) استوار ساخت.
🔺طبیعی بود که اتخاذ چنین سیاستی، بیش از همه، اعتراض بسیاری از صحابه را به همراه داشته باشد؛ همان کسانی که به سبب سیاست خلفای پیشین، دچار فربگیِ مال و خوی اشرافی شده بودند و اکنون برایشان دشوار بود که بخواهند مجدداً به همان سنت گذشتهی رسول خدا (ع) بازگردند. لذا نخستین رگههای بغض برخی بزرگان نسبت به آن حضرت (ع) پدیدار گشت.
2️⃣ خونخواهیِ عثمان؛ بهانهای در دست مخالفان امام (ع)
🔺بهانهی خونخواهیِ عثمان، به دورانِ حیاتِ امیرالمؤمنین(ع) ختم نشد، بلکه به مثابه زخمی کهنه، تا دوران بعد از امام علی(ع) نیز باقی ماند و در بزنگاه مهمی همچون عاشورا، مجدداً سر باز کرد:
🔺 از روز هفتم محرم، بر اساس فرمان عبیدالله ابن زیاد قرار شد تا میان سپاه امام(ع) و فرات فاصله انداخته شود. نامهی ابنزیاد به عمربنسعد اینگونه بود: «همانطور که اجازهی استفاده از آب به عثمان داده نشد، اجازهی استفاده از آب را به حسین و یارانش ندهید!»
🔺واقع قضیه این بود که تلاقی دادن این اقدام با اقدام محاصرهکنندگانِ جناب عثمان برای نرساندن آب، بسیار ناجوانمردانه بود؛ زیرا در آن روز، تنها کسی که کوشید تا مردم را قانع کند تا آب به عثمان بدهند، امام علی(ع) بود!
3️⃣ عملیات روانی معاویه برای ناکارآمد جلوه دادن حکومت علوی (ع)
🔺از جمله ویژگیهای معاویه، نیرنگبازی او بود؛ به گونهای که افراط وی در حیلهگری، دستهای از اطرافیان امام (ع) را به این جمعبندی رسانده بود که معاویه از امیرالمؤمنین (ع) باهوشتر و سیّاستر است! همین خطای در محاسبات سبب شد تا عدهای از اطرافیان امام (ع)، به وی اعتراض کنند. آنان معتقد بودند که علی (ع) باید بر معاویه «به هر قیمتی» غلبه یابد، ولو آنکه مقداری هم به حیلهگری متوسل شود! اما ناگفته پیداست که سیرهی امیرالمؤمنین(ع)، از اساس چنین نبود؛ زیرا وقتی بنای بر رعایت تقوا و اخلاق باشد، دیگر نمیتوان به هر قیمتی دشمن را از میدان به در کرد.
🔺لذا همین پایبندی به اخلاق و تقوای سیاسیِ امیرالمؤمنین (ع) سبب شد تا عدهای به مخالفت با وی برخاسته، بذر کینه را در دلهای خود نسبت به آن حضرت بکارند.
4️⃣ خوارج و کینهتوزی آنان نسبت به امام علی(ع)
🔺واقع قضیه آن است که «خوارج»، بر سر ماجرای حکمیت، کینهای عمیق از سرکردگانِ هر دو جبهه به دل داشتند که تنها بخشی از آن، منجر به شهادت امام(ع) در مسجد شد. اما بخش اعظمی از آن کینهها در طول سالیانِ متمادی در دلهای برخی بازماندگانِ نهروان باقی ماند که در مقاطع جلوترِ تاریخی همچون عاشورا، کمکم رخ نمود.
💢در میدان کربلا، برخی از افراد کلیدیِ سپاه عمرسعد، از بازماندگان اصلی جبههی خوارج بودند که به عنوان نمونه میتوان به اشخاصی چون «شمربنذيالجوشن» و «شبثبنربعي» اشاره نمود.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 عاشورا یک جریان است
✍🏻 #مهدی_فضائلی
🔰"عاشورا" صرفا یک حادثه تاریخی نیست تا به آن فقط نگاه تاریخی داشته باشیم؛ "عاشورا" یک جریان تاریخی است که در همه زمان ها و همه مکان ها جاری است.
🔸عبارت «کلُّ یومِِ عاشورا و کلُّ ارضِِ کربلا» را اگر چه بطور قطعی نمی توان به امام معصوم نسبت داد لیکن بزرگانی چون حضرت امام(ره)،شهید مطهری و حضرت آیت الله خامنه ای آنرا بکار برده اند و این خود گویای مضمون و محتوای صحیح و قابل اعتنای این عبارت است.
🔹اگر همه زمان ها عاشورا و همه سرزمین ها کربلاست، امروز چگونه می توانیم عاشورایی و حسینی باشیم؟
🔺پاسخ به این پرسش نیازمند شناخت دقیق فلسفه حرکت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و همچنین شناخت دقیق مصیبتی است که جامعه اسلامی آن زمان، به آن مبتلا شده بود.
🔸اگر بخواهیم عصاره این دو شناخت را بطور خلاصه بیان کنیم، می توانیم بگوییم قیام و حرکت امام حسین (ع) به قصد احیای دین و اعتلای حق و در نهایت استقامت، ایثار و فداکاری بود.
دشمن امام نیز، مظهر کامل باطل و فساد و ظلم بود
🔹این دو جریان امروز نیز در برابر هم صف آرایی کرده اند پس اگر می خواهیم حسینی و عاشورایی باشیم و اگر می خواهیم در خواندن یا لیتنا کنا معکم صادق باشیم و اگر می خواهیم دعای اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد مان مستجاب باشد، از یک سو نیازمند موالات و دوستی هستیم و از سوی دیگر ملزم به برائت و بیزاری و انزجار.
موالات و دوستی با حسین(ع) و راه او و هدف او و برائت و بیزاری از دشمنان حسین(ع).
🔺دوستی با راه و هدف ابا عبدالله امروز در انتخاب مسیر مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار معنی پیدا میکند و برائت، در بغض نسبت به استکبار و شمرها و عمرسعدها و حرمله های این زمان.
💢 پیش قراول و زعیم امروز راه حسین(ع) کیست؟ و آل زیاد و آل مروان زمانه ما کیستند؟
اگر توانستیم مصداق این دو جبهه را تشخیص بدهیم که اصلا" هم دشوار نیست، آن وقت فقط اراده است که تعیین میکند ما در کدام راه و کدام جبهه قرار بگیریم؛حسینی باشیم یا یزیدی؟
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سخنگویان ترامپ
🔰بعد از خروج آمریکا از برجام، ایران براساس وعدههای اروپا، سیاست صبر و انتظار را به امید منتفعشدن از مزایای اقتصادی توافق هستهای در پیش گرفت.
در این مدت، مذاکرات فراوانی میان ایران و اروپا 🔺برای حفظ برجام انجام شد؛ چراکه توافق هستهای حاصل سالها مذاکرات ایران و اروپا بود و کشورهای E3 نجات این توافق را فرصتی برای استقلال از امریکا میدیدند؛ همچنانکه امانوئل مکرون گفته بود: «احیای تحریمها علیه ایران فرصتی برای استقلال مالی اروپا از آمریکاست».
🔹 برهمیناساس، رسانههای غربی پیشنهاد ایجاد اینستکس را اینگونه تحلیل می کردند که اروپا حاضر نیست درمقابل تحریمهای برونمرزی آمریکا سر فرود بیاورد.
🔺 در این مدت نیز فرانسه از تشکیل ارتش اروپایی سخن گفت؛ اما اروپا در این رویارویی شکست خورد و نتوانست از یوغ آمریکا بیرون بیاید.
🔹مذاکرات هستهای ایران ابتدا با اروپا شروع شد و آمریکا فقط به عکس یادگاری آن رسید؛ اما امروز آنقدر از قدرت اروپا کاسته شده که برای توافقهای بینالمللی خود باید موافقت آمریکا را اخذ کند.
🔻 فرانسه این روزها در قامت نجاتدهنده برجام درآمده است؛ اما برای دادن خطاعتباری به ایران از آمریکا اجازه خواسته و مکرون در تماسهای تلفنی با دکترروحانی، ضمن ارائه پیشنهادها در آخر قید تأیید ترامپ را مطرح میکند.
🔺هرچند الگوی رفتاری ایران در این مدت با هدف مشارکت سازنده با اتحادیه اروپا بوده است، امروز بازی اروپایی در برجام به نقطه صفر خود رسیده و تنها در نقش سخنگوی رییسجمهور آمریکا ظاهر می شود. اگر اروپا دربرابر آمریکا قدرتی داشت، این کشور را به توافق برمیگرداند.
💢 البته ایران مسیر خود براساس «مقاومت فعال» را در پیش گرفته و به نتیجه رسیدن یا نرسیدن اقدامات اروپا خللی به این سیاست وارد نخواهد کرد.
📝 سرمقاله روزنامه #صبح_نو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 نامهای به رئیس سازمان انرژی اتمی
🔰بسمه تعالی
جناب دکتر صالحی!
ریاست سازمان انرژی اتمی
با سلام
🔺 پس از آنکه رییس جمهور اعلام کرد ایران گام سوم کاهش تعهدات برجامی خود را عملیاتی میکند و در این مرحله محدودیتهای تحقیق و توسعه که طبق #برجام موظف به اجرای آن بودیم را کنار خواهد گذاشت، بنده در توییتی خطاب به شما نوشتم: «آقای صالحی! یادتان هست سال 94 گفتید: "ولله، ولله، ولله (با برجام) در هسته ای نه با کندی روبرو خواهیم شد نه با توقف وتحقیقات مان سرجایش خواهد بود؟" پس چرا رییس جمهور گام سوم را پایان دادن به محدودیتهای تحقیق وتوسعه اعلام کرد؟ ولله، ولله، ولله در تاریخ ثبت شد که چقدر دروغ گفتید»
🔹بلافاصله سازمان انرژی اتمی به نقل از شما درپاسخ به بنده اعلام کرد: «دروغ از گناهان کبیره است واین اتهام بزرگی است که زدهاید. اگر این تهمت را ازسر ناآگاهی زدهاید ازشما میخواهم که بیشتر در مسائل تخصصی مطالعه کنید که مثل داستان ریختن سیمان در چاله رآکتور و فتوشاپ کردن آن نشود واگر آگاهانه برای بی حیثیت کردن، آنهم برای مقاصد سیاسی این حرف را زدهاید، فکر کنم که به عنوان یک بنده ناچیز خدا اینقدر نزد او حق دارم که شکایت از شما را نزد او برم و به عدلش او را سوگند دهم.»
🔺آقای صالحی! بنده مثل آن نمایندگانی نیستم که بدون خواندن برجام به آن رای دادند و تحت تاثیر قسم های شما فکر میکردند برجام توافق خوبی است! لذا به جای تغییر زمین بازی و توصیه های اخلاقی، توضیح دهید چرا بین قسم های شما مبنی بر عدم محدودیت تحقیق وتوسعه برنامه هسته ای ایران و متن برجام و سخنان اخیر رییس جمهور مبنی بر پایان دادن به محدودیتهای برجامی تحقیق و توسعه، تناقض است؟ بالاخره شما خلاف واقع گفتید یا رییس جمهور؟!
🔹ضمنا چرا تلاش میکنید از بین بردن راکتور اراک با بتن را به فوتوشاپ نسبت دهید؟ یادتان رفته که طبق بند 3 در پیوست اول برجام، ایران تعهد داد تمام کانال های کالندریای این راکتور را با سیمان پر کند تا عملا این راکتور از کاربرد واقعی خودش ساقط شود؟
🔺 در برجام از کلمه concrete به معنای بتون استفاده شده و ایران نیز قبل آنکه طرفهای غربی به تعهداتشان عمل کنند به این تعهد خود عمل کرد و در این 4 سال نیز بارها بازرسان آژانس تایید کردند که ایران در کانالهای کالندریای راکتور اراک بتون ریخته و آن را از بین برده، حال شما به عنوان رییس سازمان انرژی اتمی از فوتوشاپ و... سخن میگویید؟ آقای صالحی! شوخی تان گرفته یا فکر میکنید دوربین مخفی است؟
💢 در پایان امیدوارم روزی فرا رسد که حضرتعالی به یک گفتگوی صریح و چالشی درباره عملکرد خودتان و دفاع از برجام تن دهید تا واقعیات خسارت بار این توافق ضعیف که رهبر انقلاب از آن به عنوان «خسارت محض» نام بردند برای افکار عمومی روشن شود.
با احترام
#امیرحسین_ثابتی
16 شهریور 1398
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 واکاوی سلسله ریشههای تاریخیِ واقعه عاشورا👈🏻 قسمت 6️⃣
🔺 خلق بدعتهای بسیار از سوی معاویه
🔰اگرچه ذکر مصادیقِ بدعتگذاریهای معاویه بسیار است، اما بنای نوشتار حاضر بر آن است که بیشتر به آن دسته از بدعتهای معاویه بپردازد که به نحوی غیرمستقیم، در وقوع رخداد عاشورا مؤثر بوده است.
1️⃣ سیاست جعل حدیث؛
معاویه افرادی را صرفاً برای #جعل_حدیث استخدام کرده بود که آنان، احادیث زیادی را در فضیلت #بنیامیه و مذمت #بنیهاشم میساختند و حتی #مکتب_تاریخنگاری_شام، اساساً در چنین فضایی شکل گرفت. در مکتوبات آنان، تهمتهای ناروایی بر خاندان عصمت و طهارت وارد شد تا آنجا که در نهایت، قیام #امام_حسین (ع) برای احیای سنّت نبوی (ص)، به عنوان «شورشی» معرفی گردید که نظم عمومی جامعهی اسلامی را بر هم زده است! در مقابل، به جای محکوم کردن #یزید به دلیل ارتکاب اَعمال ضدانسانی، رفتار او را با این توجیه که عمل به «اجتهاد» کرده، تصدیق و تأیید کردند!
2️⃣ تبدیل #خلافت به #سلطنت؛
معاویه، به نوعی، اولین «#پادشاه» دورهی اسلامی است. عملکرد وی در تثبیت جایگاه «سلطنت» به جای «خلافت»، روندی بلندمدت بود. نقل است که وقتی جناب عمربنخطاب، بر سر راه خود به #فلسطین از کنارههای شام عبور میکرد، به سوارانِ مجلّل و محتشمی برخورد. رئیس این سواران، معاویه بود. #عمر با دیدن جاه و تشریفات او اظهار تعجب کرد و گفت: «این وضع، آیا محمدی (ص) است یا کسروی؟!» معاویه پاسخی نداشت، اما از روی سیاست فوراً گفت: «چون من در مرزهای اسلامی زندگی میکنم، جاه و جلال من نشانهی عظمت و حشمت اسلام است!»
3️⃣ تکیهی افراطی بر عنصر «عربیّت» و تحقیرِ غیرعربهای امت رسولالله (ص)؛
معاویه مبنای حکومت خود را بر #عصبیت قومی و قبیلهای استوار کرده بود. احیای ملیگرایی و عُروبت (عربگرایی) شعار بنیامیه در حاکمیت خود بر جامعهای بود که بخش قابلتوجهی از آن را #موالی و مسلمانانِ غیرعرب تشکیل میدادند. معاویه برای اجرای سیاست عربگرایی خود، در بخشنامهای به #زیادبنابیه ـ حاکم بصره و سپس کوفه ـ دستور میدهد که سهمیهی موالی و عجم را از بیتالمال کم کند، در جنگها #عجم را سپر #عرب سازد، هیچیک از عجمها را مناصب دولتی نداده و اجازه ندهد که آنان با دختران عرب ازدواج کنند... تا آنان را تحقیر نماید.
4️⃣ #مرجئه، مستمسکی برای توجیه فجایع امویان؛
اساس تفکرِ «مرجئه»، عبارت بود از اینکه: ایمان، تنها اعتقادی قلبی است و با وجود ایمان، هیچ گناهی به انسان ضرر نمیرساند. کسی که در دل مؤمن باشد، هر چند با زبان اظهار کفر نماید یا در عمل #گناه_کبیره کند، چون از دنیا رود، داوری در خصوص اهل #بهشت یا #دوزخ بودن او، باید تا روز قیامت به تأخیر افتد و دیگران حق ندارند در این خصوص قضاوتی نمایند. این تلقی، به زبان امروزی، اینطور میشود: «هر کاری میخواهی بکن، فقط دلت پاک باشد»!
🔻اساساً تلازم و هماهنگی خوبی میان عملکرد سیاسیِ امویان و تفکر مرجئه وجود داشت. در پناه چنین تفکری، یک حاکم عیّاش به راحتی میتوانست ادعای ایمان کند و سپس هر عملی که میخواهد انجام دهد و بعد از آن، با تکیه به پندارهای مرجئه، خود را رستگار بداند.
5️⃣ سبّ و لعن علی (ع) بر سر منابر، به مثابه بخشنامهای رسمی؛
یکی از بدعتهای معاویه که ابتدائاً شکلی محدود داشت، اما اندکاندک ابعادی گسترده به خود گرفت و در قالب «بخشنامهای رسمی» به سرار بلاد اسلامی ابلاغ شد، حکم سب و لعن علی (ع) بر سر منابر بود.
🔸 نقل است که گروهی از بنیامیه به معاویه گفتند: ای امیرالمؤمنین! تو به آنچه آرزو داشتی (سلطنت) رسیدی، چه بهتر که دیگر دست از این مرد [مقصود، علی (ع) است] برداری و لعنش نگوئی. معاویه گفت: نه، به خدا قسم چندان به این عمل ادامه میدهم تا کودکان با این روش بزرگ شوند و بزرگسالان با این خوی و منش به پیری برسند تا دیگر کسی فضلیتی دربارهی علی [ع] ذکر نکند!
💢 این روند تا بدانجا پیش رفت که نهتنها پیروی از سلالهی پاک رسول خدا (ص)، زشت شمرده میشد، بلکه حتی بردن نام آنان نیز در جامعه غیرممکن بود تا بدین ترتیب، یک نسل کامل با بغض و عداوت علیبنابیطالب (ع) خو گیرند و رشد کنند و این کینه و عداوت را سینهبهسینه به نسلهای بعد ـ تا بزنگاه عاشورا ـ منتقل نمایند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سیاستگذاری جدید دستگاه قضا، حامی کارگران
✍🏻 #رها_عبداللهی
🔺با تغییر ریاست قوه قضا، ظاهراً بناست دستگاه قضا در بررسی پروندههایی که برای کارگران مظلوم تشکیل دادهاند، تجدیدنظر کند.
🔹قانون اساسی تشکیل تجمعاتی که با حمل سلاح و مخل مبانی اسلام نباشد را وسیله ای برای احقاق حقوق مشروع و قانونی میداند. اجرای این بند قانون اساسی برای اینکه کارگران و کارمندان و سایر اقشار برای احقاق حق خود، بدون دردسرهای قضایی و امنیتی تجمع کنند، نیازمند زمینهسازی است.
🔹عدم زمینهسازی برای تجمعات مسالماتآمیز باعث سوءاستفاده نفوذیهایی میشود که نه درد کارگر را می فهمند نه سرنوشت کارگران برایشان مهم است!
🔹امروز نشانه هایی از این زمینه سازی دیده می شود. نظام جمهوری اسلامی امروز امام جمعه ای دارد که بردستان کارگر بوسه میزند، رئیس دستگاه قضایی دارد که میگوید باید بین کارگرانی که برای حق خود تجمع کردهاند با مجرمین تفاوت باشد و حتی نسبت به کارگر فریب خورده که جرمی انجام داده، باید با رافت برخورد کرد و ...
🔹ما خودمان هوای کارگرانمان را داریم. کسانی که تا چند ماه پیش می خواستند تظاهرات مسالمت آمیز کارگران هفت تپه را به نفع وطن فروشان به انحراف بکشانند و چند نفرشان را فریب دادند، نمی خواهد برایشان دلسوزی کنند.
🔹در چنین فضایی مجالی برای سوء استفاده کنندگانی که نه از درد کارگر خبر دارند نه برای سرنوشتش اهمیتی قائلند، وجود ندارد.
💢در رویکرد جدید قوه قضاییه امروز وقت محاکمه #پوری_حسینی ست که کارگر هفت تپه و هپکو والمهدی را به این روز نشاند؛ کارگر فریب خورده از مزدور و مفسد جداست.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 شب تاسوعا
✍🏻 #حسین_قدیانی
🔹حاجمنصور در زیارت عاشورای ۶۴ اینجور روضه میخواند: "عبد خالص و مطلقه برای حسین! هر چی بگه، گوش میده! یک یک همه رفتند! آتیش گرفت! اومد با ادب، سلام کرد! آقاجان! میشه حرفی بزنم؟ میخوام عرض کنم؛ این سینهام داره سنگینی میکنه! به قول ما حرف چی میشه معنیاش؟ یعنی دارم میترکم، داغون میشم! آقاجان! دیگه نمیتونم صدای این بچهها رو بشنوم! اجازه بده برم! تمام مقاتل نوشتن؛ اینقدر ابیعبدالله گریه کرد! فرمود؛ تو پشت و پناه منی! تو صاحب لوای منی! عباسم! انی سلم لمن سالمکم... به ابالفضل داری میگیا! این چند روزه میخوای مزد بگیریا! اونایی که مریض دارن! اونایی که گرفتارن! اونایی که گرهی کور به کارشون خورده! انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم... تو طبیب دل بیمار منی، سید و سرور و سالار منی؛ تن من شعلهور از آتش عشق، تو شفای تن تبدار منی؛ حسین جان! مهر سوزان!
🔸نظری کن به قمر، که به راه تو ز جان کرده گذر؛ مادرم گفته غلامت باشم، خادم درگه مامت باشم؛ من نوکر مادرتم! چقدر قشنگ عباس حرف زده! گفت در بستر اندوه پدر، بابام علی گفت که فدایی قیامت باشم؛ میذاری برم میدون جونم رو قربونت کنم؟ هان کاندر حرمت یاری نیست، از چه هنگام وفاداری نیست؛ کودکان از عطش افروختهاند، چشم امید به من دوختهاند؛ بس که گفتند عمو تشنهلبیم، به خدا قلب مرا سوختهاند
🔹حسین جان! اجازه بده برم! دارم میمیرم از صدای العطش بچهها! ابالفضل... ابالفضل... صداش نمیزنی؟... آهشان تاب و توانم برده، دل سقای تو را آزرده؛ حسین جان! عاشقم عاشق دیوانه منم، گرد طفلان تو پروانه منم؛ آنکه صبرش ز جفاهای عدو، شده لبریز ز پیمانه منم؛ بر سر عشق تو پیمان بستم، که نهم بر سر راهت دستم"!
🔸اگر شهادت عباس، کمر حسین را شکست لیکن وداع ابالفضل، دل آقا را شکست! که عباس تمام هستی حسین بود! و علمدار سپاهش! تا پیش از این، هر که اذن جهاد میگرفت، حسین دلش قرص به وجود عباس بود اما حالا چی؟ کیستی تو ای عباس که هر شاعری وقتی شک کرد نکند در فلان بیت، مقام تو را زیاد برده بالا، شباهنگام خواب فاطمه را دید که مبادا حذف کنی بیتت را! درست گفتی! پسرم عباس همین است! و یا خواب سیدالشهدا را که حذف نکن جملهات را! و شک نکن که تمام امید من به عباس بود! جوری بزرگی یا عباس که انگار جز تو خاطرهای نداریم! و گویی تمام تاریخی! و اسباب امید قرون و اعصار! و مسبب مانایی زمین و آسمان! یادش به خیر! چقدر دعوا میکردیم در بچگی که در دسته کداممان پرچم تو را برداریم؛ از بس پرچمت بالا بود! به جان امالبنین راست میگویم...
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آیا کربلا #درس_مذاکره است؟!
✍🏻 #محسن_خاکی
🔻بسیاری از طرفداران مذاکره با غرب و به خصوص آمریکا، برای وجاهتبخشی به تفکر خود تلاش میکنند از زمینهها و بنمایههای مذهبی جامعهی ایرانی استفاده کرده و حتی در وجه افراطی آن، نهضت امام حسین (ع) را به گونهای تفسیر میکنند که از آن مذاکره با استکبار و دشمن فهمیده میشود؛ این در حالی است که نهتنها در واقعهی کربلا، بلکه در هیچ نقطهی تاریخی دیگری، اولیاء دینی در صورت وجود کمترین امکان گزینهی مقاومت و پایداری، هرگز به مذاکره با دشمن فکر نکردهاند.
🔹 در نهضت عاشورا، اگر حسینبنعلی (ع) اهل مذاکره با دشمن میبود یا بنایی برای آن داشت، در ابتدای نهضت که «ولیدبنعتبه» از سوی یزیدبنمعاویه از امام (ع) درخواست بیعت کرد، میتوانست با درنظر گرفتن مبنای «بُرد ـ بُرد» از خلیفهی اموی درخواست حکومت بر یکی از ولایات و بلاد اسلامی را نماید. بدیهی است که برای #یزید بسیار مطلوب است که امام (ع) به یکی از کارگزاران حکومتش بدل شود و مهر تأییدی بر خلافت غاصبانهاش بزند. در این فرض امام (ع) به حیات مادیاش ادامه میداد؛ کشته نمیشد، امّا مشروعیتبخشِ خلافت نامشروع یزید میشد.
🔸 پس از خروج امام (ع) از مدینه بدون بیعت با یزید، در مکه نیز همین امکان مصالحه برای امام با نمایندگان یزید فراهم است. پرواضح است که برای دستگاه استکبار، معامله با امام، هزینههای بسیار کمتری از قتل پسر پیامبر (ص) دارد؛ شیوهای که حکومت #بنیامیه دربارهی #امام_مجتبی (ع) به کار برد و حتی پس از اشغال نظامی #کوفه (پایتخت) بازهم مصالحهی با امام حسن را بر قتل امام ترجیح داد. در آن شرایط امام مجتبی در شرایطی تن به مصالحه یا مذاکره میدهد که بخش اعظم سپاه در نخیله کوفه و تتمهی آن در سایر بلاد به دلیل خیانت فرماندهان و نخبگان، مضمحل شده است.
💢در نهضت عاشورا نیز قرائت متقن تاریخی نشان میدهد که سپاه کوفه مأموریت داشته است تا از امام حسین (ع) با تطمیع، مذاکره یا زور و اکراه بیعت بگیرد؛ امّا #شهادت امام (ع) و اهلبیت مطهر او نشان میدهد که کوچکترین نشانی از مذاکره و معاملهی مدّ نظر غربگرایان وجود ندارد؛ هرچند حسین (ع) به حکم امامت و هدایت بارها به نصیحت و مذمت نیروهای دشمن در کربلا اقدام فرمود و این وظیفهی هدایت، هرگز نشانی از مذاکره و معامله ندارد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 واکاوی سلسله ریشههای تاریخیِ واقعه عاشورا👈🏻 قسمت 6️⃣
🔺خَلق بدعتهای بسیار از سوی #معاویه
🔰اگرچه ذکر مصادیقِ بدعتگذاریهای معاویه بسیار است، اما بنای نوشتار حاضر بر آن است که بیشتر به آن دسته از بدعتهای معاویه بپردازد که به نحوی غیرمستقیم، در وقوع رخداد عاشورا مؤثر بوده است.
1️⃣ سیاست جعل حدیث؛
معاویه افرادی را صرفاً برای جعل حدیث استخدام کرده بود که آنان، احادیث زیادی را در فضیلت بنیامیه و مذمت بنیهاشم میساختند و حتی مکتب تاریخنگاری شام، اساساً در چنین فضایی شکل گرفت. در مکتوبات آنان، تهمتهای ناروایی بر خاندان عصمت و طهارت وارد شد تا آنجا که در نهایت، قیام امام حسین (ع) برای احیای سنّت نبوی (ص)، به عنوان «شورشی» معرفی گردید که نظم عمومی جامعهی اسلامی را بر هم زده است! در مقابل، به جای محکوم کردن یزید به دلیل ارتکاب اَعمال ضدانسانی، رفتار او را با این توجیه که عمل به «اجتهاد» کرده، تصدیق و تأیید کردند!
2️⃣ تبدیل خلافت به سلطنت؛
معاویه، به نوعی، اولین «پادشاه» دورهی اسلامی است. عملکرد وی در تثبیت جایگاه «سلطنت» به جای «خلافت»، روندی بلندمدت بود. نقل است که وقتی جناب عمربنخطاب، بر سر راه خود به فلسطین از کنارههای شام عبور میکرد، به سوارانِ مجلّل و محتشمی برخورد. رئیس این سواران، معاویه بود. عمر با دیدن جاه و تشریفات او اظهار تعجب کرد و گفت: «این وضع، آیا محمدی (ص) است یا کسروی؟!» معاویه پاسخی نداشت، اما از روی سیاست فوراً گفت: «چون من در مرزهای اسلامی زندگی میکنم، جاه و جلال من نشانهی عظمت و حشمت اسلام است!»
3️⃣ تکیهی افراطی بر عنصر «عربیّت» و تحقیرِ غیرعربهای امت رسولالله (ص)؛
معاویه مبنای حکومت خود را بر عصبیت قومی و قبیلهای استوار کرده بود. احیای ملیگرایی و عُروبت (عربگرایی) شعار بنیامیه در حاکمیت خود بر جامعهای بود که بخش قابلتوجهی از آن را موالی و مسلمانانِ غیرعرب تشکیل میدادند. معاویه برای اجرای سیاست عربگرایی خود، در بخشنامهای به زیادبنابیه ـ حاکم بصره و سپس کوفه ـ دستور میدهد که سهمیهی موالی و عجم را از بیتالمال کم کند، در جنگها عجم را سپر عرب سازد، هیچیک از عجمها را مناصب دولتی نداده و اجازه ندهد که آنان با دختران عرب ازدواج کنند... تا آنان را تحقیر نماید.
4️⃣ مرجئه، مستمسکی برای توجیه فجایع امویان؛
اساس تفکرِ «مرجئه»، عبارت بود از اینکه: ایمان، تنها اعتقادی قلبی است و با وجود ایمان، هیچ گناهی به انسان ضرر نمیرساند. کسی که در دل مؤمن باشد، هر چند با زبان اظهار کفر نماید یا در عمل گناه کبیره کند، چون از دنیا رود، داوری در خصوص اهل بهشت یا دوزخ بودن او، باید تا روز قیامت به تأخیر افتد و دیگران حق ندارند در این خصوص قضاوتی نمایند. این تلقی، به زبان امروزی، اینطور میشود: «هر کاری میخواهی بکن، فقط دلت پاک باشد»!
🔻 اساساً تلازم و هماهنگی خوبی میان عملکرد سیاسیِ امویان و تفکر مرجئه وجود داشت. در پناه چنین تفکری، یک حاکم عیّاش به راحتی میتوانست ادعای ایمان کند و سپس هر عملی که میخواهد انجام دهد و بعد از آن، با تکیه به پندارهای مرجئه، خود را رستگار بداند.
5️⃣ سبّ و لعن علی (ع) بر سر منابر، به مثابه بخشنامهای رسمی؛
یکی از بدعتهای معاویه که ابتدائاً شکلی محدود داشت، اما اندکاندک ابعادی گسترده به خود گرفت و در قالب «بخشنامهای رسمی» به سرار بلاد اسلامی ابلاغ شد، حکم سب و لعن علی (ع) بر سر منابر بود.
🔸 نقل است که گروهی از بنیامیه به معاویه گفتند: ای امیرالمؤمنین! تو به آنچه آرزو داشتی (سلطنت) رسیدی، چه بهتر که دیگر دست از این مرد [مقصود، علی (ع) است] برداری و لعنش نگوئی. معاویه گفت: نه، به خدا قسم چندان به این عمل ادامه میدهم تا کودکان با این روش بزرگ شوند و بزرگسالان با این خوی و منش به پیری برسند تا دیگر کسی فضلیتی دربارهی علی [ع] ذکر نکند!
🔻 این روند تا بدانجا پیش رفت که نهتنها پیروی از سلالهی پاک رسول خدا (ص)، زشت شمرده میشد، بلکه حتی بردن نام آنان نیز در جامعه غیرممکن بود تا بدین ترتیب، یک نسل کامل با بغض و عداوت علیبنابیطالب (ع) خو گیرند و رشد کنند و این کینه و عداوت را سینهبهسینه به نسلهای بعد ـ تا بزنگاه عاشورا ـ منتقل نمایند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴مطالبات مردم به کجا رسید؟!
✍🏻 #محسن_سعیدی
🔺آقای نماینده! خانم نماینده! چقدر به مطالبات مردم رسیدگی کردید؟؟
🔹در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و پایان دوره ی چهارساله نمايندگان مجلس ، نمایندگانی که با لیست های مختلف و با عناوین گوناگون به بهارستان راه یافتند و بعد از یک دوره، دوباره با سوء استفاده از افکار عمومی، حضور در حوزه های انتخابیه و استفاده از ابزار مادی و معنوی به یاد مردم افتاده اند و شروع به وعدههایی شبیه به وعده های دولت می کنند، مجلس کنونی یکی از ضعیف ترین مجلس های جمهوری اسلامی بود که بارها وزیر های کابینه ی تدبیر و امید را تا پای استیضاح کشاند و عقب نشینی کرد، مجلسی که انتظارات و رهنمودهای مقام معظم رهبری را پیش نبرد، مجلسی که با دیدن وضعیت معیشت و اقتصاد بیمار کشور گام های محکمی را برنداشت.
🔺انتخابات پیش رو فرصتی است تا نمایندگانی انقلابی، متعهد و وفادار به نظام با انتخاب درست مردم به مجلس راه پیدا کنند و خوب و بد را از هم تشخیص دهند.
💢بصیرت و روشنگری بیشتری نیاز است تا مجلس بعدی، مجلسی جوان و انقلابی باشد.
#نه_به_لیست_امید
#مجلس_انقلابی
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🏴 هذا حسینک مرمل بالدماء
حضرت آیتالله خامنهای:
🔺 در همین حالاتى که دشمنان دور بدن حسینبن على(ع) حلقه زدند و هر کدامى یک ضربهاى وارد مىکنند و این جسمِ پاک بىدفاع روى زمین افتاده، هر چه اینجا وحشیگرى است، اینجا خباثت است، اینجا روح حیوانى و انتقامگیرى است، در خیام حرم ابىعبدالله روح توجه به خدا، روح انسانى رقیق و عاطفهى شدیدى است که موج مىزند و همهى زنها و کودکان - که جز زن و کودک هم در آن خیام حرم کسى نبود، مرد فقط علىبنالحسین(ع) بود، که ایشان هم بیمار بودند - همهى اینها نسبت به حسینبنعلى(ع) و سرنوشت او آن حالت نگرانى را دارند.
🔹از خیام حرم بیرون آمدند، و مىروند به آن طرفى که فکر مىکنند حسینبنعلى(ع) در جا روى زمین افتاده. نقل مىکنند که وقتى که این زنها از خیمههابیرون آمدند - زنهاى عرب دیدید شما چطور ندبه مىکنند یا شنیدید، هنوز هم معمول است بین زنهاى عرب برکشتههاى خودشان بر عزیزان از دست داده به شکل دردناکى گریه مىکنند، به صورتشان مىزنند، مو از سرشان مىکَنند، یک چنین حالت فوقالعادهاى دارند - خب اینها عزیزى را از دست دادند مثل حسینبنعلى(ع)، زینب پیشاپیش این جمعیت زنها دارند مىآیند به طرف قتلگاه.
🔸 وقتى که زینب رسید آنجا جسد عزیزش را روى زمین گرم کربلا افتاده دید به جاى هرگونه عکسالعملى، به جاى هر گونه شکایتى رفت به طرف جسد عزیزش ابىعبدالله خطاب به جدش پیغمبر صدایش بلند شد «یا رسولالله صلا علیک ملیک السماء هذا حسینک مرمل بالدماء مقطع الاعضاء» یعنى اى جد عزیزم، اى پیغمبر بزرگوار یک نگاهى به صحراى گرم کربلا بکن، این حسین توست که در میان خاک و خون مىغلتد و افتاده. بعد هم نقل مىکنند زینب دستها را زیر جسد حسینبنعلى کرد؛ صدایش بلند شد پروردگارا این قربانى را از آل محمد(ع) قبول بفرما.(۱۳۶۴/۰۷/۰۵)
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 کوفیان زمانه
🔺منش همیشگی حرامیان در تاریخ جابجایی حق و باطل از طریق پروپاگاندای رسانهای بوده و هست.
🔹اکنون هم کوفیان زمانه ما تلاش میکنند سیاسیترین دهه در سال از منظر شیعه را به مناسک تقلیل دهند و از تریبونهایی که بهناحق در حکومت اسلامی بهدستشان افتاده، طلبکارانه فریاد میزنند که "منبر مذهبی" چرا "سیاسی" شده و چرا فلانی در مجلس اباعبدالله از روی منبر پیغمبر برای امری سیاسی نظیر شفافیت آراء آقایان مطالبهگری میکند! و روزی هم هلهلهکنان با داستانسرایی از ماجرای خودکشی مجدد یک بیمار اعصاب و روان، فوت او را بازیچه جنگ روانی خود کرده تا ماجراهایی "تماماً فقهی" نظیر دوچرخهسواری و راندن موتور و ورود به ورزشگاه برای بانوان را "سیاسی" کنند.
🔺 تا قبح گناه اجتماعی شکسته شود و هرچند ماجرای خودکشی قبل از صدور حکم دادگاه بوده و حتی ظاهراً اتهام او هم چیز دیگری بوده، اما با سوءاستفاده از موقعیت حاصله، وظیفه پلیس و دستگاه قضا برای برخورد با مفاسد هنجارشکن نیز زیر سؤال برود و نهایتاً با تحریک برخی سادهاندیشان و سلبریتیهای خودفروخته و بزرگنمایی آن بوسیله بسیج رباتها، جمعی از مردم مقابل احکام دینی و حکومت اسلام جلوه داده شوند.
💢 تا از این طریق این نفوذیها بتوانند به اربابان یزیدی خود خوشخدمتی کنند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 چرا نصرالله با ادبیات عاشورایی با رهبر انقلاب سخن گفت؟
✍🏻 #مهدی_جهانتیغی
🔰چندی قبل نمایندگان انصارالله یمن به ایران آمدند و با رهبر انقلاب به عنوان ولی و نائب امام بیعت کردند و اینک نیز دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی کم نظیر با ادبیات شب عاشورا با رهبر انقلاب بیعت مجدد کرد. ماجرا چیست؟! برخی شاید تصورشان این باشد که در پشت پرده تحولات منطقه اخبار پنهان و رویدادهای در حال اتفاق است که کار به چنین ادبیات علنی و خاصی رسانده است.
🔺اما یک بررسی کوچک نشان میدهد که تحولات منطقه همچنان بر مدار پیروزی محور مقاومت در حال حرکت است و اتفاق بزرگ و جدیدی در حال رخدادن نیست. بنابراین به یک معنا این سخنان را باید از حوادث روزمره منطقه باید جدا دانست و برای آن یک فلسفه عمیقتر بیان کرد.
🔹در ابتدا باید در مورد سخنان اخیر نصرالله توجه کرد که او ادبیات عاشورایی را درباره گزینه جنگ آمریکا و اسرائیل در برابر ایران بکار برد. یعنی اگر با ایران جنگ بشود، حزب الله بی طرف نیست و از حسین زمان دفاع خواهد کرد و نکته اصلی نیز در همین جا نهفته است. در صورت آغاز جنگ با ایران، حزب الله در خط مقدم جنگ – بخوانید در شبیه ترین موقعیت به کربلا – قرار خواهد گرفت. یعنی اگر جنگی با ایران صورت بگیرد، رزمندگان حزب الله، دست به اقدام -به ظاهر انتحاری- همانند شهدای کربلا خواهند زد و خط مقدم جنگ با ایران را صدهاکیلومتر دورتر از تهران خواهند کشاند و خود نیز در این خط مقدم، کاری کربلایی خواهند کرد.
🔸درباره گروه انصارالله نیز همچین نکتهای نهفته است. کیست که نداند این روزها برخی مناطق یمن شرایطی همانند کربلا را تجربه میکند. همچنانکه رهبر انصارالله در سخنرانی روز عاشورا، صحنه یمن را «کربلای معاصر» خواند. ضمن اینکه در واقع انصارالله در حال حاضر به نیابت از انقلاب اسلامی به جنگ با یزید زمانه رفته است.
🔻بنابراین هم عبدالملک الحوثی و هم سیدحسن نصرالله چون خود را چون در موقعیت کربلایی هستند و همچنین می خواهند برای عاشورهای پیش رو آماده باشند، طبیعی است که ادبیاتشان متناسب با حال و هوای شب دهم محرم است و همانند رزمنده آماده رزم، با «حسین زمان» خود سخن میگویند.
💢اما این نکته مهم را نباید غفلت کرد که موقعیت ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام و رهبر محور مقاومت در منطقه شباهتی به موقعیت کربلا ندارد بلکه تهران در شرایط بدر و خیبر است. این شرایط را نیز مدیون افرادی همچون نصرالله، عبدالمالک الحوثی، مدافعین حرم و افسران سبزپوشی است که در خط مقدم – موقعیت کربلای جهان اسلام- وظیفه خود را به نحو احسن انجام میدهند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴معارف حسینی (ع)، مرحلهای بالاتر از عزای حسینی (ع)
🔹 وقوع نهضت عاشورا در سال ۶۱هجری و برگزاری مجالس یادبود و عزای حضرت سیدالشهدا (ع) در طول تاریخ، درسها و بهرههای فراوانی را برای امت رسولالله (ص) تا به امروز، به همراه داشته است. از این میان، برخی درسها، دارای سطوح معرفتیِ پایینتر و برخی دیگر، دارای سطوح معرفتیِ بالاتری است و بسته به درجهی معرفت و اِدراک مخاطب، این سطوح، متغیر و سیّال خواهد بود.
🔰 برای مقایسهای ملموستر، بد نیست به دو قِسمِ کلّیِ مجالس حسینی (ع) اشاره شود که در جامعه امروز ما قابل مشاهده است:
1️⃣ در برخی مجالس عزای حسینی (ع)، علیرغم آنکه برخی معارف و درسهای #کربلا هم مختصراً ذکر میشود، اما تکیهی اصلیِ مجلس، بر گرفتنِ «گریه، فریاد و وقتِ حداکثری» از مستمع است! اینکه مدّاح مجلس، برای اخذِ بیشترین حجم اشک از مخاطب خود، به انواع و اقسام روضهها متوسل میشود تا مجلس را گرمتر کند؛ زیرا که رونق هرچهبیشترِ مجلس را در این نوع رفتار میجوید! یا اینکه دائماً مستمعینِ خود را به نالهها و فریادهای بیشتر و بلندتر تهییج میکند؛ یا مجالسی که حاضرین در جلسه ـ که در بینشان، بچههای خردسال و افراد سالخورده نیز هستند و طبعاً حوصله و طاقت کمتری برای تحمل اینگونه برنامهها دارند ـ را ساعتهای طولانی معطّل نگه میدارند تا نهایتاً بر سر سفرهی امام (ع) مهمان کنند!
🔻رفتارهایی از این دست ـ که متأسفانه در روزگار فعلی، کم هم نیست ـ نشان از این واقعیت دارد که در اینگونه مجالس، تمرکز اصلی، بر گریه و آهونالهی حداکثری بوده و آنطور که شایسته است، به مؤلفههای مهمتر و عالیترِ نهضت حسینی (ع) بها داده نمیشود.
2️⃣ در قِسم دوم مجالس، در عین حال که به گریهی بر سیدالشهدا (ع) بهای لازم داده میشود، اما محور اصلیِ مجلس، نه گریه بر مصیبت امام (ع)، بلکه بیان معارف نابِ حسینی (ع) است. در چنین مجالسی، الزاماً سعی نمیشود که گریه و نالهی مخاطب، به هر نحوی و با تمسک به هر شیوهای در آید و به جای آن، سعی بر این است که مفاهیم و معارفی والاتر بیان شود؛ مفاهیمی بسیار فراتر از درد و مصیبت، شمشیرزنی و خونریزی، تیرخوردن و مثله شدن، ذکر روضههای مکشوف و دردآور و… در چنین مجالسی، اهتمام گوینده و شنونده بر آن است که از لایههای سطحیِ مجالس سیدالشهدا (ع) ـ که همان «عزای حسینی (ع)» است ـ عبور کرده و به لایههای عمیقتر و عالیترِ مجالس که همانا «معارف حسینی (ع)» است، نائل شود. در چنین رویکردی، معارف ناب حسینی (ع) و نورانیتِ ساطعشده از آن، آنقدر چشمها و دلهای مخاطبین را به خود خیره میکند که دیگر، رنجها و تألّمها، جایی برای خودنماییِ بیشازحد پیدا نخواهد کرد.
🔹 به واقع، اگر مبتنی بر مجالسِ قسم دوم، بپذیریم که عاشورا دارای ابعادی بسیار والاتر از دردِ نیزه و شمشیر نیز بوده، پس دیگر چه لزومی دارد که تمام انرژی و وقت مخاطب، به جای کسب معارف اهلبیت و صفات حسینی (ع)، صَرف ساعتهای طولانیِ مجالس کمبهره شود؟! به راستی در شرایطی که کشور، در عرصههای مختلفی همچون اقتصاد، فرهنگ و… با جبهه باطل ـ و در رأس آن آمریکا ـ در حال مبارزه است، نیاز حقیقی جامعهمان چیست؟ آیا نیاز امروز جامعهی ما برای تربیت سربازان و افسرانی آمادهبهرزم جهت شرکت در جنگهای پیچیدهی عصر حاضر (جنگ فرهنگی، جنگ اقتصادی و …)، صرفاً با گریاندن و درآوردن ناله و فریادِ حداکثری مرتفع خواهد شد یا با تعلیم و تربیت او در مجالس حسینی (ع)، آن هم از طریق واجد شدن صفات و درسهای کربلا؟! پرواضح است که امروز، درسهای بیشمارِ دریای معرفتِ عاشورا، در قیاس با باریکهی آبِ عزاداریِ طولانی و فرسایشی برای سیدالشهدا (ع)، جوانِ ما را بیشتر سیراب خواهد کرد!
💢 نکتهی پایانی آنکه هرقدر شرایط و مقتضیات زمانه پیچدهتر، آزمونهای الهی سختتر و آتش دشمن علیه جبهه حق سنگینتر شود (در عرصههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و…)، لزوم بهرهمندیِ آحاد امت از قسمِ دوم مجالس حسینی (ع)، بیشازپیش احساس خواهد شد و این نکته، شاهکلیدی است که باید در سیاستگذاریهای هیئاتِ مذهبی و برنامههای مرتبط با مجالس حسینی، بیشتر مورد توجه و بازبینی قرار گیرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آن روز شیطان گیج شده بود!
✍🏻 #حسین_شریعتمداری
🔸بعد از ظهر آن روز غمزده، ساعتی قبل از آن که مولای مظلوم ما «سر» بدهد، ندای «هل من ناصر» سر داده بود و شیطان انگشت حیرت به دندان گزیده بود که فرزند رسولخدا(ص) را چه میشود؟ چه کسی را به یاری میطلبد؟ در این سو که یارانش همه به خون غلتیدهاند و در آن سوی، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستادهاند!
🔹پس حسین روی سخن با که دارد؟ و در این صحرای داغ و تبدار، کدام لبیک را انتظار میکشد؟ شیطان دیده بود که در صحرای «منا» ماجرای ذبح اسماعیل با «فدیناه بذبح عظیم» خاتمه یافته بود، اینجا اما، اسماعیلها به خون غلتیدهاند و از «ذبح عظیم» خبری نبوده است. اینجا، در کربلا، سخن از «انالله شاء أن یراک قتیلا» در میان است. شیطان گیج شده بود، ساعتی بیشتر از حیات این جهانی حسین باقی نمانده است ولی او همچنان ندای «هل من ناصر ینصرنی» بر لب دارد! فرزند زهرا با که سخن میگوید؟ و کدام جماعت را به یاری میطلبد؟ اینجا که کسی نیست!...
🔺شیطان نمیدانست- و حرامیان نیز- که کربلا سرزمینی است به پهنای همه سرزمینها و عاشورا، روزی است به درازای همه روزها... نمیدانست که کربلا آغاز راه است و عاشورا، شروع ماجرا... حسین ما، اما میدانست که «عصرخمینی» در راه است و ندای «هل من ناصر» عصر عاشورای او در گوش زمان میپیچد و در «عصر خمینی» به گوش کربلاییهایی میرسد که آن روز به کربلا نرسیده بودند.
🔸حسین ما میدانست که عاشورای دیگری در پیش است که این بار در کربلای ایران به تکرار خواهد نشست. عصر آن روز غم گرفته، مولای ما عاشورائیان عصر خمینی را به یاری میطلبید...
🔹این روزها، بار دیگر عاشوراست. عاشورایی که به درازای همه روزهاست اگرچه عاشورای آن روز، فقط یک نیمه روز بود. و بار دیگر کربلاست، کربلایی که به پهنای همه سرزمینهاست، هر چند کربلای آن روز، قطعه زمینی کمعرض و طول بود. بازهم حرامیان در برابر یاران امروزی حسین بن علی(ع) بهصف ایستادهاند اما، دیگر مانند آن روز غمزده، مولای مظلوم ما تنها نیست. در عاشورای امروز یاران امروزی مولای مظلوم و شهیدمان دیگر اجازه نمیدهند که از گلوی ناپاک یزید و شمر و ابنزیاد و عمرسعد و حرملهِ این روزها، آب خوشی فرو رود.
🔺عاشورای امروز ما چند دهه و چند سال به درازا کشیده است و هر روز آن، با پیروزی تازهای همراه بوده است و سنگر جدیدی فتح شده است و... امروز , مردم ما آزمودهاند و به چشم بصیرت دیدهاند؛ آنان که در کوچ قافله عاشورائیان از مدینه به کربلا، ندای هل من ناصر حسین بن علی(ع) را شنیدند ولی به هر علت، با این قافله همراه نشده و یا پس کشیده بودند، بر این باور بودند که جان خویش به سلامت از معرکه بیرون بردهاند ولی این خیال خام، دیری دوام نداشت و هنگامی که در دوران «بیحسینی(ع)» نوبت به حاکمیت بنیامیه و بنیمروان رسید، جان و مال و ناموس آنان در امان نماند ...
💢و چنین است که حاضر نشده و نمیشوند حسین زمانه را تنها بگذارند و آن تجربه تلخ به تکرار بنشیند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴مذاکرات در تله فریب و بلوف
✍🏻 #محمدکاظم_انبارلویی در #رسالت نوشت
🔰 آمریکا با «بلوف» پروژه جنگ ستارگان، گوباچف را به دالان یک گفتوگوی فریبآمیز کشید و با انگشت نهادن روی مشکلات اقتصادی شوروی سابق فاتحه یک امپراطوری ۷۰ ساله را خواند. بلوف جنگ ستارگان و زدن موشکها روی هوا امروز پس از گذشت ۳۰ سال از آن دوران در گنبد خیالی آهنین رژیم صهیونیستی رو شده است.
🔻آمریکاییها در برجام با بلوف سایه جنگ و فریب رفع تحریمها وارد معرکه مذاکره با ما شدند در حالیکه خود آنها بیش از ما از سایه جنگ هراس داشتند و گزارشات سیا و پنتاگون حکایت از آن دارد و ثابت میکند که تحمل ۱۰روز جنگ در منطقه را هم ندارند. آنها با زدن زیر یک قراردادی که امضاء ۶ قدرت جهان پای آن است نشان دادند حاضر نیستند امتیازی بدهند و یک گام جلو بیایند. دستگاه دیپلماسی ما باید دست آنها را میخواند که متأسفانه تعجیل در رسیدن به توافق باعث شد میلیاردها دلار خسارت در سرمایهگذاریهای عظیم در صنعت هستهای به هدر رود.
🔻هیچ نهاد مالی و محاسباتی و نظارتی در دولت و مجلس هنوز جرأت نکردهاند که بروند میزان خسارت توافق برجام و انجام تعهدات را با محاسبات دقیق تقویم کنند. چون در تیم مذاکرات کسی از دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور حضور نداشته که در اینباره روایت خسارت را اعلام کند. اما در طرف مقابل نماینده وزارت خزانهداری آمریکا حضور داشته و حساب و کتاب دادهها و ستاندههایی که در این توافق بهعمل آمده دقیق دارند.
🔻آمریکا که از توافق خارج شد و به هیچ تعهد برجامی عمل نکرد در عوض تحریمها را تشدید کرد. اروپا هم که به ظاهر از برجام خارج نشده به هیچ یک از تعهدات عمل نکرده است. اما پیشنهاداتی را میآورد که با میزان تعهدات برجامی تناسب ندارد و فریبکارانه میخواهد ایران همچنان در تداوم اجرای تعهدات بماند و در مورد محدود کردن قدرت منطقهای و موشکی و نیز دائمی کردن تعهدات برجامی در مذاکرات جدید ایران همچنان امتیاز بدهد.
🔹باید در مذاکرات جدید خلع سلاح منطقهای و موشکی بکنیم و هیچ ابایی هم از این وقاحت سیاسی ندارند. این در حالی است که دست آمریکا در منطقه زیر ساطور موشکی و پهپادی مقاومت است و آنها هیچ ابزاری برای مقابله با آن ندارند.
🔹بلوف گزینه نظامی با زدن پهپاد فوق پیشرفته آنها بر فراز خلیجفارس و نیز توقیف نفتکش انگلیسی در حالیکه در اسکورت ناوگان نظامی انگلیسیها بود نه تنها روی میز نیست بلکه زیر میز هم نیست.
🔹اکنون رژیم صهیونیستی بهدلیل ماجراجویی در سوریه، عراق و لبنان فعلاً یک سیلی از حزبالله دریافت کرده و با رها کردن مرزهای خود منتظر دریافت سیلی دوم است. حشدالشعبی در عراق دنبال مقابله به مثل در برابر ماجراجویی رژیم صهیونیستی است و قطعاً به موقع پاسخ خواهد داد. در ایران هم میلیونها جوان عاشق شهادت و تربیت شده مکتب کربلا و عاشورا منتظر یک فرمان هستند تا پایگاههای آمریکا در منطقه و ناوگان آنها را با خاک یکسان کنند یا به قعر امواج آبها بفرستند.
🔻آمریکا و اروپا طبق معاهده برجام که به تصویب شورای امنیت سازمان ملل رسیده باید کلیه تحریمهای نفتی، بانکی و … را بردارند. لذا چانهزدن روی فروش صدهزار بشکه و واریز آن در سازوکار instex که یک «بلوف» و «فریب» بیش نیست آنهم برای تأمین غذا و دارو جز اهانت به مردم و ادعاها و وعدههایی که در این سال به ملت داده شده چیست؟
🔹دولت باید گام سوم و چهارم را محکم بردارد تا به سرعت به نقطه صفر قبل از توافق برجام برگردیم. آمریکا و اروپا تمام خشابهای تحریمی و تهدیدی خود را خالی کردند و هیچ حرف جدیدی ندارند. دولت با نگاه دقیق و راهبردی به شرق و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی و تکیه بر ظرفیتهای عظیم داخل هنوز حرفی برای گفتن و جبران خسارتها دارد.
🔹دولت برای تنبیه غرب باید همان تهدید روحانی که گفت: اگر قرار باشد ما نفت نتوانیم بفروشیم هیچکس دیگری حق ندارد نفت بفروشد را عملیاتی کند. اروپا باید مزه این تهدید را بچشد و ایران این توانایی را دارد که خطر تهدید تحریمهای ظالمانه را با عملیاتی کردن این راهبرد دفع کند.
💢 آمریکاییها در اتاق جنگ اقتصادی با حربه تحریمها مدام روی ترجیحات ما اثرگذاری میکنند. چرا ما با ظرفیتهای عظیمی از قدرت ملی و قدرت منطقهای و حتی فرامنطقهای حاضر نیستیم روی ترجیحات دشمن اثرگذاری کنیم. «چماق» آمریکاییها را باید سر خودشان فرود آوردیم و «هویج» آنها را هم به سمت خودشان پرتاب کنیم. یک دستور کار بر روی میز فرماندهان جنگ اقتصادی آمریکا بگذاریم که هزینه آن به تریلیونها دلار میرسد. آنها اهل هزینه – فایده هستند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f