⚘﷽⚘
⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘
سلام مولاے من ، مهدے جان
ما
چشم براهان بیقرار
منتظران بےشکیب
دیرگاهے است که همچون زورقے شکسته اسیر امواج پرتلاطم اندوهیم .
حسرت یک ساحل امن
یک جان پناه آرام
عمرے است که بر دوشِ دل هایمان سنگینے میکند .
و تنها تویے که میتوانے این امواج بلاخیز را فرو بنشانے و زنگار اندوه از قلبهایمان بزدایے . . .
بازآے
بازآے اے تمام امید ...
در افق آرزوهایم
تنها ♡أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج♡رامےبینم.
@Emamkhobiha🌹
🔆 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
🔺مشورت چشمه هدایت است و هرکس نظر خود را کافی بداند خود را به مخاطره انداخته است.
📚 میزان الحکمه، جلد ۲، صفحه ۱۵۲۴
@Emamkhobiha🌹
🔵#علائمظهور ۱۴
💠 معیارهای تشخیص یمانی؛
🔹در تعيين مصداق بايد هميشه دغدغه ی احتمال اشتباه و عواقب زيان بارش را داشت [همچون ضعيف شدن باورهای مردم]، به همين دليل ضمنِ توصيه به دقت و پرهيز از شتابزدگی، معيارهای کلی ای که در روايات به دست ما رسيده را عرض می نماييم:
🔹1- قيام يمانی از سرزمين يمن خواهد بود. (قيامش موضوعيت دارد، نه وجودش)
🔹2- اين جنبش با خروج سفيانی در شام، همزمان خواهد بود.
🔹 3- او فضيلت گرا و ارزش محور است: از امکانات سوء استفاده نمی کند، رفتارش با تکيه بر قرآن و روايات است و از مسائل انحرافی و سست، به دور است.
📌به دليل اينکه "عموم رهبرانِ حرکتهای اجتماعی" سعی در مطلوب نشان دادن تصوير خود دارند، پس ارزيابی يمانی واقعی در کوتاه مدت کار هر کسی نيست! دقت در سخنرانی ها، واکنش ها و موضع گيری هايشان را می طلبد...
@Emamkhobiha🌹
💬امام زمان علیه السلام فرمودند:
▫️هر زمان قصد کردید به سبب ما،
به سوی خداوند و به سوی ما توجه کنید،
بگوئيد : سلام على آل یس...
📚الاحتجاج (طبرسی) جلد ۲ صفحه ۴۹۲
#روایت
#بحق_الزینب_اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Emamkhobiha🌹
💠در مقدمهی کتاب، از قول آیت الله خامنهای میخوانیم :زندگی ائمه را ما باید به عنوان درس واسوه فرا بگیریم، نه فقط به عنوان خاطرههای شکوهمند وارزشمند واین بدون توجه به روش ومنش سیاسی این بزرگواران، ممکن نیست.
نکته ای که ناگهان برمن آشکارشد، این بود که علی رغم تفاوتهای طاهری میان زندگی این بزرگواران، در مجموع اهل بیت (علیهم السلام،) یک حرکت مستمر طولانی است که از سال یازدهم هجرت شروع میشود و۲۵۰ سال ادامه پیدا میکند....
#معرفی_کتاب
@manaar_ir
❌اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب، به کشور ضرر می زند./ آیت الله خامنه ای ششم خرداد 1400❌ #انتخابات_ریاست_جمهوری
🗒 تقوا، گمگشتهٔ عرصهٔ سیاست و انتخابات
✍️ #زهرا_نجاتی
اگر همین الآن سراغ قرآنهای با ترجمهتان بروید در ترجمهٔ تقوا، خواهید خواند پرهیزگاران، یا خداترسان.
حضرت آیتالله خامنهای، ترجمهٔ پرهیزگار را قبول دارد و خداترسی به معنای خشیت در پیشگاه الهی میداند.
خیلیها تلاش میکردند و میکنند که عرصهٔ #دین و اخلاق را از #سیاست جدا کنند. کاری که از عهده سکولارهای ضد دین و دینمداران #سکولار برمیآید. مثل آنچه یکی از کاندیداها خطاب به دیگری، به زبان آورد که مدرک شما حوزوی است و ربطی به عرصهٔ #اقتصاد و سیاست ندارد.
اما آیا اساساً بین انتخابات و تقوا، میشود ارتباطی برقرار کرد یا نه؟
به نظر میرسد در این عرصه، تقوا از سه منظر قابلبررسی باشد؛ نخست از منظر کاندیداها، دوم از منظر انتخابکنندگان و #مردم و سوم هم از منظر فعالین و محیط عرصهٔ انتخابات مانند هواداران.
از منظر کاندیداها #تقوا و خداترسی اولاً در زندگی و شخصیت خودشان، ثانیاً در هنگام وعده دادنها، و ثالثاً برخورداری از آن در فضای داغ رقابتی، معنا پیدا میکند. تقوای شخصی که تعریف آن گذشت؛ اما درباره وعده دادنها، رهبر انقلاب توجه کاندیداها را در دیدار اخیرشان به این نکته جلب کردند که اگر وعده ه ای دهند که بهموجب عمل نشدن آن، مردم از نظام دلسرد شوند، گناه آن، گناهی کبیره است.
از منظر فعالین عرصهٔ انتخابات، حرکت انسانی رهبر انقلاب در مواجهه با تهمتهای مجازی به برخی نامزدها نشاندهندهٔ باور عمیق این بزرگمرد به رعایت #اخلاق و تقوا حتی در فضای رقابتی و نسبت به مخالفین بود.
تقوایی که متأسفانه برخلاف تذکرات صریح و پیدرپی رهبری که تصریح کردند به هر صورت که باشد، موجب ضرر کشور خواهد بود. بازهم تعدادی از کاندیداها، آن را ندید گرفتند و راه تخریب، بداخلاقی و دروغ را در پیش گرفتند و موجب آزار مردم شدند.
عرصهٔ سوم تقوا در عرصهٔ هواداران است، موضوعی که باعث شد رهبر انقلاب در پایان سخنران در تاریخ ۱۴ خرداد، برای بار چندم نسبت به آن تذکر دهند و آن را بیتقوایی و حتی حرکتی خلاف انسانیت بدانند.
اینکه عدهای، از جو امنیتی حاکم بر دلایل رد صلاحیت، سوءاستفاده کرده و دلایلی را مربوط به خانواده بعضی افراد، مطرح کردند که در کنار ضعف مدیریت فضای مجازی، بیشک اگر پایبندی به تقوا میبود، لااقل در این گسترهٔ وسیع، رخ نمیداد.
عدم رعایت تقوا، همچنین موجب، نسبت دادن دروغ و ناروا و تخریب رقیبان، خواهد شد موضوعی که در مناظرهٔ اخیر، از کاندیدایی سر زد و موجب سرزنش کاندیدای مذکور، حتی توسط همحزبانش شد.
عرصهٔ دیگر تقوا برای فعالین انتخابات، شرکت در انتخابات، خواهد بود.
رهبر انقلاب با استناد به سخن امام در وصیتنامه، فرمودند: «چهبسا عدم شرکت در انتخابات، گناهی دارای #گناهان_کبیره باشد.»
آری تجربه نشان داده، سیاست، ملازم تقواست و اگر چنین نباشد در طوفانهای سهمگین قدرت، فرد زمینگیر خواهد شد.
#یادداشت
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند صفحه از تاریخ از زبان پژوهشگر و نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله
@manaar_ir