May 11
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک اورئو یخچالی 🥧🍫•
📌همه سریع و راحته هم خوشگل وخوشمزه
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀 ایده جذاب دخترونه 🎁
📌بفرست برای مامانا که راحت موهای دختراشون رو مدل بدن🥰
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
#نکات_خانه_داری
🎀 یک قاشق غذا خوری جوش شیرین را با یک چهارم فنجان اب لیمو قاطی کنید و روی سطح سینک ظرف شویی بمالید.بگذارید تا 10دقیقه روی سطح باقی بماند.(جوش شیرین یک ماده تمیزکننده طبیعی است که کثیفی ها و چربی هارا از بین میبرد)بنابراین واهمه ای از پاشیدن ان در نواحی که جرم بیشتری دارد مانند (اطراف شیر آب) نداشته باشید.فقط در نظر داشته باشید که نواحی مذکور را با برس یا مسواک تمیزکنید ✨
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
#تیز_کردن_چاقو
🎀 تیز کردن چاقوی میوه خوری وکارد برای مواقعی که چاقوتون کند میشه و چاقوتیز کن ندارین میتونین پشت نعلبکی روکمی خیس کنین و لبه ی چاقو رو بکشین روش خیلی تیز میشه 😉
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
🎀 از پنل های چوبی کجای دکوراسیون میشه استفاده کرد ؟؟؟؟
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
26.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀 موچی خوشمزه😍
با طرح خوک 🐷
مواد لازم :
آرد گلوتینوس ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
کره ۲۰ گرم
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
🎀 تا حالا خودت تو خونه #پنیر_پیتزا درست کردی
#پارت1و2
دیگه از بیرون نخر✨👆😍
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
🎀 مواد لازم برای درست کردن #پنیر _پیتزا خونگی
شیر خام ۴ کیلو
سرکه سفید ۱ لیوان
نمک ۴ قاشق غذاخوری
یک ظرف آب و یخ
طرز تهیه :شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا به دمای ۵۵ الی ۶۰ درجه برسه
نکته : در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می توانید با انگشت خود دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار دهید و گرمای آن را حس کنید ولی دستتون نسوزد یعنی دمای شیر حدودا بین ۵۵ تا ۶۰ درجه است
بعد ازینکه به دمای مورد نظر رسید حرارت را خاموش کنید و سرکه رو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا شیر بِبُرَد و دَلَمه ببندد
در قابلمه ببندید و اجازه بدید حدود ۳۰ دقیقه استراحت کند تا رویه ببندد
بعد از استراحت آبکش کنید و شیر های دلمه شده رو خوب فشار بديد تا آب اضافی خارج شود✨
به آب پنیر ۴ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و بذارید روی حرارت و اجازه بدید تا به دمای ۷۵ درجه الی ۸۰ درجه برسه ،حرارت رو خاموش کنید
نکته :اگر بخواهید حرارت را با انگشت خود تست کنید، باید زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار می دهید نتوانید بیش از ۲ ثانیه آنرا درون شیر نگه دارید
حالا پنیر را سه مرتبه هر بار به مدت ۲۰ ثانیه درون آب پنیر قرار می دهید.
سپس از آب پنیر خارج می کنید و با دست ورز می دهید تا پنیر کشدار شود. پس از اینکه پنیر را سه مرتبه درون آب قرار دادیو و ورز دادید یک کاسه آب و یخ اماده کنید و پنیر را درون کاسه حدود ۵ دقیقه قرار دهید
آب و یخ باعث میشه به پنیر شوک وارد بشه و در واقع پخت پنیر متوقف میشود
پنیر را حدود ۶ ساعت بذارید داخل فریزر و سپس با رنده درشت رنده کنید و استفاده کنید
به همین راحتی و به همین کشداری✨🍕🍕😍
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅