eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.8هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
48هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آموزش یک گره پر کاربرد در مکرومه بافی برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 🌺 غنچه لبهای پیغمبر که شد وا در غدیر / بر لبش گل واژه ” من کنت مولا ” نشست . . . 🌹🌷 عید غدیر خم مبارک برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥تنگ ماهیتو اینجوری ازش استفاده کن اگه بلا استفاده مونده😍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥این ایده ی زیبارو ببینیدو لذت ببیرید🤗 با چند تا حوله یه پادری زیبا درست میکنه😍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥استند_موبایل ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 🍁 داخل تنگ رو از آب پر کنید و داخلش رو سنگ و گل بزارید و واسه دیزاین روى میز استفاده کنید 🌼 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 🥮 مواد لازم آرد سفيد ٢ ليوان (ليوان دسته دار فرانسه) شكر ١ ليوان آب ١/٥ ليوان گلاب ١/٣ ليوان كره ١٠٠ گرم روغن مايع ١ ليوان زعفران آب كرده نصف ليوان پودرهل ١ ق چ(سرخالی) ♨️طرز تهیه اول از همه شيره حلوارو آماده ميكنيم. آب ، شكر ، گلاب ، زعفران رو توی قابلمه بريزين و با حرارت كم اجازه بدين ٥ دقيقه بجوشه. روغن روهم جداگانه روی حرارت بگذارين تا داغ بشه آرد رو دوبار الك كنين و توی قابلمه بريزين ، به مدت ٣٠ دقيقه باحرارت كم تفت بدين (مدام هم بزنين كه آرد ته نگيره و نسوزه). وقتی خامی آرد گرفته شد و تغيير رنگ داد روغن داغ رو بهش اضافه كنين و هم بزنيد بعد پودر هل و شيره حلوا رو اضافه كنين و اونقدر هم بزنين تا حلوا آماده بشه و به روغن بيفته. حالا كره رو اضافه كنين و دسته های قابلمه رو بگيرين و حلوارو به ديواره ها بكوبين (بايد از قابلمه جدا بشه) برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥در سوپ کودکان از قلم گاو استفاده كنید. 🥘 زیرا مقدار زیادی از كلسیم + فسفر + ویتامین D استخوان در غذا حل میشود كه خوردن آن برای رشد و تقویت کودکان بسیار مفید است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 گمج از ظرفهاي سنتي شمال هست كه طعم و مزه ي خورشتهاي محلي واقعاً توش خوشمزه ميشه.با شعله ملايم روي اجاق گاز ميشه ازش استفاده كرد. ظرفي از جنس گِل هستش كه با لعاب داخل و بيرونش و ميپوشونن. براي غوره مسمّا اول از همه يه دونه پياز متوسط و خرد كنيد و سرخش كنيد، سرخ كه شد مرغ و بهش اضافه كنيد و سرخ كنيد، يه پيمانه غوره ترش و بهش اضافه كنيد و يكمي كه تفت داديد رب گوجه فرنگي و زعفران و نمك و فلفل و بهش اضافه كنيد و تفت بديد. يكم كه تفت داديد روش آب جوش بريزيد تا حدي كه رو مرغها رو و بپوشونه. تو يه تابه گوجه و دو سه تا بادمجون و سرخ كنيد و به خورشتتون كه جا افتاده اضافه كنيد. گوجه بادمجونارو كه اضافه كرديد بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه زير خورشتتون و خاموش كنيد چون ديگه آماده ست و نوش جان كنيد. نكته: بادمجونارو از قبل تو اب نمك بخوابونيد تا روغن كمتري مصرف بشه من از گوجه گيلاسي استفاده كردم، از گوجه معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد، گوجه ها رو برش بزنيد و سرخشون كنيد. ميتونيد تو فصل غوره، غوره بخريد و تو فريزر واسه روزايي كه فصل غوره نيست استفاده كنيد. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥از مدل کفشاتون خسته شدید با چسب واکلیل طلایی کفش با مدل جدید داشته باشید ایده بگیریم" برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آموزش لوازم آرايش طلقي اكليلي ✅من از ريز استفاده كردم شما ميتونين از كليل درشت تر استفاده كنين ✅ميشه از پولك،خرده هاي كاغذ رنگي،پَر،گلبرگاي گل پارچه اي يا هرچيزي كه بنظرتون جالبه بجاي اكليل استفاده كرد ✅من با نخ نامرئي ندوختم كه شما بهتر ببينين نحوه دوخت رو،شما ميتونين از نخ نامرئي استفاده كنين ✅به نحوه دوخت زيپ توجه كنين آسونه...امتحانش كن😊 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آموزش جامدادی ایده بگیریم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آموزش تزیین سه نوع اش ایده بگیریم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥تزیین اش رشته ایده بگیریم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آیینه دکوری دیواری این آیینه خیلی مدشده ولی حتما موقع وصل کردن دو طرف آن را از چسب استفاده کنید برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥ساخت گل زیبا با کیسه زباله برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥جعبه ای زیبا با مروارید لپه ای ونگین ایده بگیریم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 گمج از ظرفهاي سنتي شمال هست كه طعم و مزه ي خورشتهاي محلي واقعاً توش خوشمزه ميشه.با شعله ملايم روي اجاق گاز ميشه ازش استفاده كرد. ظرفي از جنس گِل هستش كه با لعاب داخل و بيرونش و ميپوشونن. براي غوره مسمّا اول از همه يه دونه پياز متوسط و خرد كنيد و سرخش كنيد، سرخ كه شد مرغ و بهش اضافه كنيد و سرخ كنيد، يه پيمانه غوره ترش و بهش اضافه كنيد و يكمي كه تفت داديد رب گوجه فرنگي و زعفران و نمك و فلفل و بهش اضافه كنيد و تفت بديد. يكم كه تفت داديد روش آب جوش بريزيد تا حدي كه رو مرغها رو و بپوشونه. تو يه تابه گوجه و دو سه تا بادمجون و سرخ كنيد و به خورشتتون كه جا افتاده اضافه كنيد. گوجه بادمجونارو كه اضافه كرديد بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه زير خورشتتون و خاموش كنيد چون ديگه آماده ست و نوش جان كنيد. نكته: بادمجونارو از قبل تو اب نمك بخوابونيد تا روغن كمتري مصرف بشه من از گوجه گيلاسي استفاده كردم، از گوجه معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد، گوجه ها رو برش بزنيد و سرخشون كنيد. ميتونيد تو فصل غوره، غوره بخريد و تو فريزر واسه روزايي كه فصل غوره نيست استفاده كنيد. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥کارت قلبی درست کن و به عنوان گیفت بده به هر کسی که دوستش داری برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥