فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥#هنری
پاپیون زیبا مناسب برای تل و گلسر و تزئینا
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥از شیوه های نوین جلوگیری از خودکشی 😂
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#آرایشی
بافت مو زیبا و ساده
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
🔥چند ترفند جالب و کاربردی با سوتین
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
34.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#هنری
ماهی سه بعدی و حوضچه رزینی زیبا مناسب هفت سين
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#سبزه
یه روش عالی برای سبزه عید!
اسفنج را به شکل دلخواه برش داده و بمدت ۸ ساعت در آب بخیسانید و سپس روی آن را تخم شاهی یا خرفه بپاشید!
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥#ایده
#خلاقیت
#بادکنک_آرایی #خوشگل 👌👌
💥میشه برای #جشن_تولد و غیره ازش استفاده کرد
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥#سینه_مرغ_باسبزیجات 🍗🥦🍗🥦🍗
سینه مرغ: ۳ عدد (۸۰۰ گرم)
نمک
فلفل سیاه
پونه کوهی
روغن زیتون
گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی: ۵۰ گرم
فلفل قرمز: ۱۰۰ گرم
ماست یونانی: ۵۰ گرم (می توانید از هر ماست سفت پر چربی استفاده کنید)
پنیر موزارلا: ۸۰ گرم (۵۰ گرم در چاشنی و ۳۰ گرم برای پاشیدن)
طرز تهیه:
وسط سینه ها را به صورت جیب برش بزنید.
فیله را با نمک، فلفل، پونه کوهی و روغن زیتون مزه دار کنید ۱ ساعتی استراحت دهید.
وسط سینه های مرغ با مخلوط گوجه فرنگی و فلفل، نخود فرنگی، ماست، پنیر (۵۰ گرم)، نمک، فلفل و پونه کوهی پر کنید.
به مدت ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرغ ها از فر بیرون آورید مابقی پنیر روی آن ها بریزید و ۵ دقیقه دیگر با همان دما در فر بگذارید.
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#سالاد_ماکارونی
ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه
اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#ایده
#سبزه_خرما🌴🌱🌴
برای کاشت یه سبزه ی سبز از هسته های خرما استفاده کنید.
تعداد بیشتری داشته باشید خیلی بهتر هست چون بعضی هسته ریشه نمیزنن و خراب میشن سعی کنید اول داخل پارچه نمدار ریشه دار کنید بعد بکاریدشون چون هسته های خراب رو می تونید داخل ریشه زده وریشه نزده ها جدا کنید وبعد بکاریدشون.
بهمن ماه فصل مناسبی برای کاشت هسته های خرما به عنوان سبزه هستش چون دیر سبز میشن باید زودتر بکاریدشون.
زیاد ابیاری نکنید جای خیلی سرد نذارید،خاک خشک نباشه مرطوب نگه دارید ونور کم هم نباشه.
محیط خونه پشت پنجره با نور زیاد محیط خاک مرطوب نگه دارید وکاور کنید تا زودتر سبز بشن.
🔥 @khalaghiat_tori 🔥