هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ افتخار مدافعان حرم
📹 نماهنگ ویژه رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز شهادت شهید حججی و روز مدافعان حرم منتشر شد
📥 کیفیت اصلی:
khl.ink/f/53535
aparat.com/v/sA3ro
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #استوری_کلیپ | معجزهی انقلاب
✏️ رهبر انقلاب: خدای متعال این جوان (شهید حججی) را بزرگ کرد، عزیز کرد، نماد کرد، تا نشان بدهد که نسل جوان امروز اینجوریاند. این [جوان] نه امام را دیده بود، نه دورهی جنگ را دیده بود، نه دورهی انقلاب را دیده بود، [امّا] اینجور مخلصانه و صادقانه در پی جهاد فیسبیلالله حرکت میکند، تلاش میکند، التماس میکند، از خدا میخواهد، از امام رضا میخواهد، از پدرمادر میخواهد، برای اینکه این اجازه را بدهند و کمکش کنند. این آیت الهی است، این آیت خدا است، این نشاندهندهی همین معجزهی انقلاب است و بحمدالله این معجزه در جریان است. ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
🌷 #پلاک
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎧 #کلیپ_صوتی | حضور امنیتساز
✏️ رهبر انقلاب: کار بزرگی که ناوگروه ۸۶ انجام دادند، یک افتخاری است که برای اوّلینبار در تاریخ دریانوردیِ کشور ما اتّفاق افتاده... حرکت شما حضور امنیّتساز بود. این حضور شما در مناطق دوردست، در اقصیٰ نقاط اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس، کمک به امنیّت کشور بود. شما نشان دادید که دریا مال همه است، دریاهای آزاد مخصوص کسی نیست.
✏️ این ابرقدرتها اگر بتوانند، اقیانوسها را هم به اسم خودشان سند میزنند تا دست دیگران کوتاه بشود. ویژهخواریِ در مسائل عمومیِ مربوط به بشریّت، جزو خصوصیّات ابرقدرتها است، جزو خصوصیّات آمریکا است؛ شما این را نقض کردید... [اینکه] «ما اجازه نمیدهیم فلان کشتیها از فلان تنگهها عبور کنند» غلط زیادی است؛ چرا؟ دریای آزاد مال همه است؛ باید همه عبور کنند؛ باید همه بتوانند بروند و بیایند. دریا و هوا باید برای همهی ملّتها آزاد باشد. امنیّت کشتیرانی و حمل و نقل دریایی باید برای همهی کشورها تأمین بشود.
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب کلیپ صوتی «حضور امنیتساز» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
هدایت شده از خط حزب اللّه
📣 خط حزبالله ۴۰۵ | انقلاب دریانوردی
🔹 چهارصد و پنجمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «انقلاب دریانوردی» منتشر شد.
🔸 گزارش هفته این شماره خط حزبالله نگاهی به سفر ۶۵ هزار کیلومتری ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و غرورآفرینی فرزندان ایران در این مأموریت داشته است.
📝 خط حزبالله به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام سجاد علیهالسلام در یادداشتی با عنوان «متشکل شدن مجدد شیعه» نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام زینالعابدین علیهالسلام بر اساس بیانات رهبر انقلاب، داشته است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله به روح مطهر شهید مهدی یمینی تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5830262523424674333.mp3
13.88M
🎧 #کلیپ_صوتی | قرائت کامل زیارت آلیاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیتالله خامنهای از فرازهای آن
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 حرکت ناوگروه ۸۶ افتخاری در تاریخ دریانوردی کشور بود
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡نماهنگ ویژه "ریحانه"
📹 *اقیانوسهای آرامش*
📝 نماهنگی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
➕ سخنان همسر یکی از کارکنان ناوگروه
📥 کیفیت اصلی👇
khl.ink/f/53551
هدایت شده از خط حزب اللّه
💬 #یادداشت_هفته | متشکّل شدن مجدد شیعه
👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهالسلام و ثمرات آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
🔻 زندگی امام سجاد «از همه جهت یکی از زندگی های پر از درس است.» ۱۳۷۲/۴/۲۳ یکی از این جهات، الگوی هدایت و سیره تبلیغی ایشان است. همه شواهد نشان می دهد نیم قرن بعد از حکومت پیامبر اسلامی، جامعه اسلامی چنان به انحراف رفته است که امیدی به اصلاح آن نیست؛ اما به راستی امام سجاد چگونه در طول ۳۵ سال دوران امامت خود با صبر و استقامت، چنین اثر شگفتی در جامعه اسلامی ایجاد کردند؟
🔻 اختناقِ گسترده در دوران بعد از حادثه عاشورا
🔹 شرایط دوران امام سجاد از چند جهت حائز اهمیت است. از یک سو «وقتیکه حادثهى عاشورا پیدا شد، در عالم اسلام... حالت رعبى میان مردم به وجود آمد؛ بیشتر یا شاید کلّاً در میان شیعیان و طرفداران ائمّه.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۸۴) از سوی دیگر «عامّهى مردم دچار یک بیایمانى و ضعف و اختلال اعتقادى شدید شده بودند. کار به جایى رسیده بود که حتّى بعضى از ایادى دستگاه خلافت، نبوّت را زیر سؤال میبردند.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۱) و «اخلاق مردم بشدّت خراب شده بود.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۲) چراکه «بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.» ۱۳۷۲/۴/۲۳
🔹 در آن دوران «اغلب شخصیّتهای بزرگ، سر در آخور تمنّیّات مادّیای که بهوسیلهی رجال حکومت برآورده میشد، داشتند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ و کارشان شده بود «از طرفى موجّه کردن و محبوب کردن چهرهى قدرتها در دل مردم، از طرفى منفور کردن خاندان پیغمبر و محبّت اینها را از دلها گرفتن.» (حماسه امام سجاد، ص ۸۳) فشار و سختگیری به جایی رسیده بود که «دستگاه عبدالملک... کمال اِشراف و نظارت را بر زندگى امام سجّاد داشت. جاسوسهایى گماشته بود که وضع زندگى امام سجّاد را به او گزارش بدهند.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۹۳)
🔹 حال سؤال این است با وجود اینکه «اختناق در آن دوران و نامناسب بودن وضع، اجازه نمیداد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بیپرده و صریح و روشن حرف بزنند؛ نه فقط دستگاهها نمیگذاشتند، مردم هم نمیخواستند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ امام سجاد چگونه اسلام را از تحریف و جامعه اسلامی را از خطر انحراف نجات دادند؟
🔻 امام از هیچکس مأیوس نیست...
🔹 نگاه متعارف جامعه اینگونه است که با وجود چنین وضعیتی، تربیت مردم ناشدنی است. اما «امام سجاد... نگفتند وضع بد است، نگفتند که از شمشیر قدرت حاکم خون میچکد، نگفتند این حرفها در دل و مغز علیل مردم جا نمیگیرد؛ حرفشان را گفتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶) سیره عملی ایشان نشان میدهد «امام از هیچکس مأیوس نیست حتّى از محمّدبن شهاب. امام انسان را داراى فطرت نیکو میداند... بدیها عارضیاند، بدیها مال بعدند، بدیها نقشونگار روى این صفحه هستند و خود صفحه پاک است... هر انسانى در هر حدّى از انحراف، از قلمرو و محیط و منطقهى امید یک انسانِ هدفى و مسلکى بیرون نیست؛ همهکس را میتوان امیدوار بود که هدایت شود.» (حماسه امام سجاد، ص۱۵۳)
🔻 دو نوع روش تبلیغی امام
🔹 با بررسی شیوه تبلیغی حضرت سجاد میتوان دریافت که «امام چون در دوران اختناق زندگى میکردند و نمیتوانستند مفاهیم مورد نظر خودشان را آشکارا و صریح بیان کنند، از شیوهى موعظه و دعا استفاده کردند. دعا مربوط به صحیفهى سجّادیّه است... و موعظه مربوط به بیانات و روایاتى است که از آن حضرت نقل شده.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۵)
🔻 اولاً حضرت برای بازسازی جامعه نبوی «پوششى براى حقایق درست میکرد، و آن، پوشش، دعا بود.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۶۲) یعنی در بدترین شرایط تبلیغی «امام سجّاد از بيان معارف دست نکشيد؛ بهعنوان دعا، بهنام نيايش، مطالبى فراهم آورد و آنچه ميخواست بگويد، گفت.» (همرزمان حسین، ص ۹۲) ثانیاً موعظه «بهترین نحو انتقال و القای ایدئولوژى و افکار درست است.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۶) موعظههای عمومی حضرتسه ویژگی مهم دارد:
🔹 ۱- «این بیانات امام که خطاب به عامّهى مردم است، از نوع آموزش نیست، از نوع تذکّر و یادآورى است. یعنى در این بیان، امام نمینشینند مسئلهى توحید را براى مردم باز کنند و بشکافند، یا مسئلهى نبوّت را براى مردم تفسیر کنند بلکه تذکّر میدهند، یادآورى میکنند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۰)
🔍 ادامه👇
هدایت شده از خط حزب اللّه
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ۲- «امام در این بیان عمومى یعنى در خلال مسائل اسلامى، ناگهان بر روى مسئلهى امامت تکیه میکند؛ مثل این است که مثلاً در دوران رژیم گذشته کسى با شما اینجورى حرف بزند که آقایان! به فکر خدا باشید، به فکر مسئلهى توحید باشید، به فکر مسئلهى نبوّت باشید، به فکر مسئلهى «حکومت» باشید. ببینید؛ عیناً امامتى که ما اینجا در بیان امام سجّاد میبینیم، مثل همین کلمهى «حکومت» است در دوران رژیم گذشته؛ که حرف خطرناکى بود.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۲)
🔹 ۳- «در خطاب به عامّهى مردم دائماً استناد به آیات میشود؛ چرا؟ چون عامّهى مردم امام سجّاد را بهصورت یک امام نگاه نمیکنند و براى حرفهایش دلیل میخواهند، استدلال میخواهند؛ این است که امام به آیات استدلال میکند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 روش خاص تبلیغ و هدایت
🔹 رویکرد امام به دعا به این دلیل است که «یکى از نتایجى که دعا میتواند داشته باشد، این است که انگیزههاى سالم و صحیح را در دلها بیدار میکند... و صحیفهى سجّادیّه از اوّل تا آخر پُر از انگیزههاى شریف و عالى براى انسانها است که اگر انسان به آنها توجّه بکند، واقعاً همین صحیفهى سجّادیّه کافى است که یک جامعه را توجّه بدهد و اصلاح کند و بیدار کند.» (حماسه امام سجاد، ص ۲۲۴)
🔹 رویکرد امام به موعظه هم به این دلیل است که «اگر کسى میخواست آنجا به مردم بگوید که به فکر مسئلهى حکومت باشید، این حرفى نبود که دستگاه بهآسانى از آن بگذرد امّا وقتى به زبان موعظه و در زبان یک آدم زاهد و عابد بیان میشود، براى دستگاه یک مقدارى قابلیّت قبول پیدا میکند؛ یعنى آنقدرها حسّاسیّتبرانگیز نیست.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 امام سجاد شيعه را مجدد متشکّل کرد
🔹 جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدريجاً مردم ملحق شدند و زياد شدند و زياد شدند و جمعيت شيعه سر و سامانى گرفت. بر اثر همين گفتههاى گرم امام چهارم که مثل تازيانهاى بر دوش فکر و روح مردم نواخته ميشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔹 امام سجاد «شيعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحويل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانى در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره میبردند و برمیگشتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶)، «بزرگانى که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفهاند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضاى مسموم بود. چه کسى زراره را درست کرد؟ چه کسى محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسى مفضّلبن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسى درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۷)
🔹 اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایت گر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام می توان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنين وظيفهاى داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمد اللَّه حکومت حق يعنى حکومت شهيدان قائم است. پس، ما وظايفى داريم.» ۱۳۷۶/۲/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
هدایت شده از خط حزب اللّه
نسخه تابلو اعلانات.pdf
4.69M
🖼 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره جدید نشریه خط حزب الله
💬 #تحلیل_و_تبیین | امام احیاگر
👈 درباره کتاب روایت رهبر انقلاب از سیره مبارزاتی امام سجاد(ع)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: ما بهجاى اینکه بیاییم زندگى امام حسن مجتبى(علیه السّلام) را جدا، و زندگى امام حسین(علیه السّلام) را جدا، و زندگى امام سجّاد(علیه السّلام) را جدا تحلیل کنیم... باید یک انسانى را فرض کنیم که ۲۵۰ سال عمر کرده، و در سال یازدهم هجرت قدم در یک راهى گذاشته، و تا سال ۲۶۰ هجرى این راه را طى کرده است. ۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔹حماسه امام سجاد علیهالسلام عنوانی کتابی است که از سوی انتشارات انقلاب اسلامی چاپ شده و شامل سخنرانیها و مصاحبههای حضرت آیتالله خامنهای با موضوع تحلیل زندگی ائمه و زندگی امام سجاد علیه السّلام است.
🗓 به مناسبت ۲۵ محرمالحرام سالروز شهادت حضرت زینالعابدین علیهالسلام بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR در گفتاری از آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی، پژوهشگر و کارشناس تاریخ اسلام، مباحث اصلی کتاب حماسه امام سجاد(علیه السّلام) را بررسی کرده است.
🔍ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53549
KHAMENEI.IR
📣 مروری بر تولیدات رسانه KHAMENEI.IR در هفتهای که گذشت...
⏰ مثبت۱۰۰ثانیه | ۵۸۰۰ کیلومتر نعمت
khl.ink/f/53531
📈 خط دیدار | مرور بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
khl.ink/f/53503
▶️ جهت | انقلابِ دریا
khl.ink/f/53539
📹 نماهنگ | اولین معلم
khl.ink/f/53518
📹 نماهنگ | اقتدار °۳۶۰
khl.ink/f/53515
📹 نماهنگ | یک محرم پُرشور
khl.ink/f/53525
📹 نماهنگ | افتخار مدافعان حرم
khl.ink/f/53535
📹 نماهنگ | اقیانوسهای آرامش
khl.ink/f/53551
📺 گزارش خبری | یک افتخار بزرگ
khl.ink/f/53527
🎧 بسته صوتی خط دیدار | مرور بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
khl.ink/f/53507
🎧 کلیپ صوتی | حضور امنیتساز
khl.ink/f/53529
🎨 اطلاع نگاشت | افتخار تاریخ دریانوردی ایران
khl.ink/f/53511
🎨 اطلاع نگاشت | درسها و حقایق مأموریت °۳۶۰
khl.ink/f/53538
📝 روایت دیدار | دهه هفتادی و هشتادیها در مأموریت ۶۵ هزار کیلومتری دور دنیا
khl.ink/f/53508
📝 روایت دیدار | ۲۳۲ روز همدلی
khl.ink/f/53550
📁 پرونده | تبلیغ، اولویت اول
farsi.khamenei.ir/others-special?id=53493
✍ یادداشت | والدین، مبلغان اصلی انتقال معارف نسلی
khl.ink/f/53543
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین صفایی بوشهری
khl.ink/f/53541
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام شیخ عبدالکریم پاز
khl.ink/f/53494
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین کعبی
khl.ink/f/53492
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با امیر دریادار دوم فتاحی
khl.ink/f/53509
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با امیر دریادار دوم قادر وظیفه
khl.ink/f/53537
💬 تحلیل و تبیین | گزارش ماموریت ناوگروه ۸۶ توسط امیر دریادار ایرانی
khl.ink/f/53524
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با آقای دکتر رجبی دوانی
khl.ink/f/53549
🖼 خط حزبالله ۴۰۵ | انقلاب دریانوردی
khl.ink/f/53544
🌷 بخش نوجوان
nojavan.khamenei.ir
💻 سایر زبانها
KHAMENEI.IR
هدایت شده از نو+جوان
🗃 #مرور | این هفته در نو+جوان چه گذشت؟
😇 مروری کوتاه بر منتخبی از مطالبی که شما دیدید و پسندیدید
✅ شما میتوانید نسخه باکیفیت این محصولات را به آسانی از سایت یا #نرمافزار_موبایلی نو+جوان دریافت کنید.👇
🌐 صفحه اصلی سایت
➡️ nojavan.khamenei.ir
✌️ #دستچین | یادآوری
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23158
🖼️ #دیدنی | شهید عباس بابایی
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=18220
🖼️ #دیدنی | عصر جدید دریا
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23165
🖼️ #دیدنی | ساحل سرافراز
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23169
🖼️ #دیدنی | دریایی از برکت
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23144
🖼️ #دیدنی | خانواده شهیدان سایهتان مستدام
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23168
🖼️ #دیدنی | دلو بزن به دریا
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23146
🖼️ #دیدنی | دریانوردی در دل تاریخ
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23145
📝 #خواندنی | پایان تعطیلات دریایی
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23160
🖼️ #دیدنی | از رنج تا گنج
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23163
🎧 #شنیدنی | مدافعان وطن و حرم
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=21027
🖼️ #دیدنی | شهدا قهرمانان کشورند
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=23120
🎥 #تماشایی | محکم باش
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=18849
🖼️ #دیدنی | حجت سرآمد
↪️ nojavan.khamenei.ir/showContent?ctyu=20887
⬅️ نصب یا بروزرسانی نرم افزار موبایلی نو+جوان
↪️ http://cafebazaar.ir/app/?id=com.rayanehsabz.nojavan&ref=share
💎 شما میتوانید این محصولات را در فضای مجازی به اشتراک بگذارید یا در اندازه دلخواه چاپ کرده و در مسجد، هیئت، محله یا حتی اتاق خودتان نصب کنید.
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
📢 ۳۰ مرداد، همزمان با پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
📝 ۲ تقریظ رهبر انقلاب بر کتابهای شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده منتشر میشود
🔹 «پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظهای حضرت آیتالله خامنهای بر کتابهای «اسم تو مصطفاست» و «سرباز روز نهم» در اولین رویداد ملی تکریم فعالان مساجد سراسر کشور باعنوان «مثل مصطفی» توسط مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی و سازمان بسیج مستضعفین برگزار خواهد شد.
📚 کتاب «سرباز روز نهم» روایتی از زندگی و زمانه شهید مصطفی صدرزاده در ۶۳۲ صفحه است که توسط انتشارات راهیار منتشر شده و «اسم تو مصطفاست» زندگینامه داستانی این شهید مدافع حرم به روایت همسر شهید میباشد که به قلم خانم راضیه تجار نوشته و توسط انتشارات روایت فتح در ۲۷۲ صفحه منتشر شده است.
👈🏻 مراسم انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر این دو کتاب که ۳۰ مردادماه همزمان با روز جهانی مسجد و اولین رویداد تکریم فعالان مساجد سراسر کشور در مسجد مقدس جمکران برگزار میشود، بصورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای سیما پخش خواهد شد.
🔸 شایان ذکر است رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، *مساجد و هیئات سراسر کشور را از جمله هزاران هسته مقاومت دانستند* و برخاستن یک جوان نورانی و شخصیت منور مانند شهید صدرزاده از یک روستا در اطراف شهریار را امیدآفرین خوانده و فرمودند: ما از این مصطفی های صدرزاده درسراسر کشور بسیار داریم و اینها همه امید بخش است.
🔹 پیش از این دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی در برنامههای جداگانهای از نویسندگان و راویان کتابهای جهاد و شهادت ازجمله «نورالدین پسر ایران»، «پایی که جا ماند»، «لشکر خوبان»، «من زندهام»، «آن بیستوسه نفر»، «وقتی مهتاب گم شد، گلستان یازدهم، دختر شینا، آب هرگز نمیمیرد»، «فرنگیس»، «در کمین گل سرخ»، «مربعهای قرمز»، «عصرهای کریسکان»، «تنها گریهکن»، «حوض خون» ، «مهاجر سرزمین آفتاب» و «خاتون و قوماندان» تقدیر نموده و یادداشتها و تقریظهای رهبر انقلاب اسلامی بر این کتابها را منتشر کرده بود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ریحانه
❤️ #روایت_دیدار | ۲۳۲ روز همدلی
👈🏻 روایتی از حال و هوای خانوادههای اعضای ناوگروه ۸۶ در دیدار رهبر انقلاب
🔹 کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش صبح یکشنبه ۱۵ مردادماه با حضور در حسینیه امام خمینی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی چندی پیش مأموریت تاریخی خود در گردش ۳۶۰ درجه به دور کره زمین را با طی بیش از ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی و پس از ۸ ماه دریانوردی با موفقیت به پایان رسانده بود.
🔸 آنچه میخوانید روایتی است از حال و هوای خانوادههای اعضای ناوگروه ارتش در این دیدار که بخش زن و خانواده «ریحانه» رسانه KHAMENEI.IR به قلم سرکار خانم سیده حدیث میرفیضی منتشر میکند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53550
💬 #تحلیل_و_تبیین | استراتژی حمله به کانونهای شبههساز
📝 یادداشتی به قلم حجتالاسلاموالمسلمین احمد رهدار پژوهشگر و عضو هیئتعلمی دانشگاه باقرالعلوم علیهالسلام
🔹 در گذشته، انتشار شبهات حتی وقتی از جانب دشمن طرح میشدند، در مقایسه با امروز بسیار زمانبر بود تا بر مخاطب اثر بگذارد و یک مبلغ دینی میتوانست از طریق رویکرد ایجابی و تبیینی که به موضوعات تبلیغی خود میداد، بهصورت ضمنی به شبهات موجود در سطح جامعه هم پاسخ بدهد. مبلغ حتی ممکن بود بعضی از شبهات را اگر لازم باشد با عنوان شبهه مطرح سازد و پاسخ دهد.
🔹 شرایط نسل ما تفاوت پیدا کرده و آن این است که حجم شبهات و تنوع و گسترهشان، یعنی هم تعداد شبهات و هم دامنه این تعداد از شبهات بسیار زیاد شده و حتی به نظر میرسد قابلیتهایی که رسانه به شبهه میدهد، حتی بر کیفیت آن تأثیر بگذارد؛ به دلیل اینکه این اتفاق رخ داده، اگر مبلغ بخواهد با همان شیوه گذشته خود به تبلیغ بپردازد، به این معنا که یک رویکرد ایجابی محض را دنبال کند و تلاش کند در ضمن مباحثی که طرح میکند، شبهه یا شبهات رایج و موجود در جامعه را پاسخ دهد، از بسیاری از شبهات جا میماند و نمیتواند بهدرستی پاسخگو باشد؛ چون حجم شبهاتی که دشمن به وجود میآورد و کمیت رسانههایی که در اختیار دارد با فاصله زیادی نسبت به عده و عُده ماست؛ بنابراین مبلغ نمیتواند به همه آن شبهات پاسخ دهد.
🖼 پرونده «تبلیغ، اولویت اول»
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53542
📢 رهبر انقلاب با اشاره به شهدای نیروی دریایی و #ناوچه_پیکان:
👈🏻 همه مدیون شهدا و خانوادههایشان هستیم
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #برش_دیدار | حضور امنیتساز
✏️ برشی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ریحانه
❤️ #روایت_دیدار | ۲۳۲ روز همدلی
👈🏻 روایتی از حال و هوای خانوادههای اعضای ناوگروه ۸۶ در دیدار رهبر انقلاب
(قسمت اول)
🔹 چند سال از کودکیام را کنار سواحل آبهای جنوب زندگی کردهام. این است که با لحظههای انتظار آشنا هستم. شش ساله بودم که مادر دستم را میگرفت و میرفتیم خرید. بوی ماهی و هوای شرجی که به صورتم میخورد، میفهمیدم که به مقصد رسیدهایم. چشمم به زنها و بچههایی میافتاد که دستهایشان را برای ملوانها تکان میدادند و به خدا میسپردنشان و همیشه فکر میکردم وجود یک دریانورد در خانواده چقدر میتواند هیجانانگیز باشد.
🔸 حالا بعد از سالها انگار با همان انتظارکشیدنها اینجا هستم و به موج جمعیت حاضر در حسینیه نگاه میکنم. خانمی آرام صدایم میزند و میگوید:
🔹 توی راه ایستادی عزیزم. یکم میری اون طرف؟
🔸 از سر راه کنار میروم و به راههایی فکر میکنم که افسران ناوگروه نیروی دریایی در این هشت ماه طی کردهاند. مسیری برایم باز میشود و جلو میروم. پسربچهای از پدرش جدا میشود و سمت مادرش میآید. مادر او را بغل میگیرد. کنارشان مینشینم.
لابهلای حرفها با مادرش، از پسر بچه میپرسم:
🔹 چقدر دلت برای بابا تنگ شده بود؟
دستهایش را باز میکند و مربعهای پیراهن چهارخانهاش به اندازهای کِش میآید که اندازه دلتنگیاش را به من نشان میدهد.
🔸 مادرش میگوید: هشت ماهی که پدرش روی دریا بود، بهاندازه یک سال درس خوندن برام گذشت. همسرم که سفر روی دریا را شروع کرد، پسرم تازه میرفت مدرسه و وقتی برگشت، کارنامه کلاس اول پسرمان، توی دستش بود.
🔹به حال و هوای روزهای آخر مدرسه برگشتم. به همان روزهایی که چقدر نگاه تحسینبرانگیز پدر روی تک تک نمراتم برایم مهم بود. دختربچهای که صورتش کمی سرخ شده، توجهم را جلب میکند. کمی نزدیکتر میروم و از مادرش میپرسم:
🔸 حالش خوبه؟
🔹 بله، فقط تشنه بود. آب دادم بهش
🔸 صحبتمان گل میاندازد، تازه میفهمم معلم است و در یکی از روستاهای شهرستان حاجیآباد هرمزگان درس میدهد. از چند ماهی تعریف میکند که در نبود همسرش، نتوانسته فرزندان مریضش را دکتر ببرد.
🔹 روستایشان پزشک نداشته و فقط در بعضی روزهای وسط هفته امکان رفتن به شهر بوده که چون او معلم بوده و باید تا آخر هفته به مدرسه میرفته و چندماه از این امکان محروم شده است و داروی گیاهی و دعا و توسل دوای بیماریهای فرزندانش بوده است. بچهها که در مریضی بیشتر بهانه پدر را میگرفتند، اوهم دلتنگتر میشده؛ اما میگفت راهی پیدا کرده بود تا دلشورهاش را کمتر کند.
🔸 آنقدر چشم به نقشه اقیانوسهای جهان دوخته بود که برای خودش یک پا نقشهخوان شده بود. این مهارت جدید کمکش میکرد تا زمانی که هیچ خبری از همسرش نداشت و نمیدانست کجای این جهان آبی رنگ است، بنشیند به محاسبه و حدس بزند که حالا باید کجا رسیده باشند و با همین پیشبینیها خودش را آرام کند...
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53550