🌙 زندگی به وقت رمضان
⁉ چگونه برای لحظه لحظهی ماه مبارک ، برنامهریزی کنیم؟
⏰ درماه رمضان به خاطر تغییراتی که در ساعات معمول روزانه بوجود می آید، مجبور به تغییراتی برای انجام کارهای روزانه مان می شویم. ما خانمها چون وظیفه انجام کارهای خانه و آماده کردن سحری و افطاری برای خانواده را نیز داریم، گاهی برای تنظیم کارها با ساعات ماه رمضان و استراحتمان، سردرگم میشویم. برای نجات از این آشفتگی، بهتر است از ابتدای ماه، برنامهای برای انجام کارها برای خودمان بچینیم.
🌃 اگر روزها در خانه هستید و میتوانید در طول روز بخوابید، میتوانید تا سحر بیدار باشید و بخشی از کارهای منزل یا کارهای شخصیتان را در فاصله افطار تا سحر انجام دهید. در این مدت هم میتوانید به فعالیتهایتان برسید و هم با خوردن آب و مواد غذایی، بدنتان را برای روزهداری تقویت کنید.
🙇♀ اگر خانمی شاغل هستید شاید فرصت کمتری برای استراحت داشته باشید اما با كمی برنامه ریزی میتوانید به همهی کارهایتان سامان بدهید. اینکه در ذهنتان ساعت خواب، تهییه غذا، امورات شخصی، عبادات و بقیه کارهایتان، منظم و طبقه بندی شده باشد، آسودگی خیال و عدم نگرانی و تشویش برایتان به همراه دارد.
👩💻 اگر دانشجو هستید و فصل امتحاناتتان است، بهترین زمان برای درس خواندن، کمی بعد از افطار است که مواد غذایی به مغز رسیده و بدن کمی سبک شده است. بعد از سحر و بین الطلوعین نیز زمان خوبی برای یادگیری است. بهتر است برنامه خواب و استراحتتان را طوری بچینید که این ساعات بانشاط باشید و بتوانید درسهایتان را بخوانید.
📖 قرائت قرآن روزانهتان را میتوانید تقسیم بندی کنید و بعد از هر نماز، چند صفحهای از قرآن را بخوانید. اگر افطار تا سحر را بیدار میمانید، ساعات شب نیز زمان بسیار خوبی برای خواندن قرآن است.
🗒 ازابتدای ماه، یک برنامه غذایی برای افطار و سحرهایتان بنویسید. این کار باعث میشود نیمی از سر درگمی و کلافگیتان برای تهیه غذای خانواده کم شود و ذهنتان منظم شود و آرامش بگیرد. اگر سحرها وعدهی پختنی استفاده میکنید، میتوانید آخرشب آنرا طبخ کنید که تا سحر آرام بپزد و لازم نباشد سحرها، زمانی را برای گرم کردن غذا اختصاص دهید.
🍱 برای مهمانی افطاری، از روزهای قبل دست به کار شوید. لیست موادی که برای تهیه مواد غذایی احتیاج دارید را آماده کنید و بعضی از مواد غذایی را از دو روز قبل بخرید. ظرفهایی که احتیاج دارید را از روز قبل آماده کنید. خانه را بعد از افطارِ روز قبل از مهمانی تمیز کنید. سوپ یا غذایی که میپزید را از صبح درست کنید تا بتوانید در طی روز ساعتی بخوابید تا در طول میزبانی سرزنده باشید. یک ساعت قبل اذان را به چیدن بشقاب های نان و پنیر و چای و چیدن سفره اختصاص دهید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
👩 روزه داری به سبک مادرها
⁉️ آیا میدانید با وجود چند فرزند کوچک چگونه میتوانید روزهداری راحتتری داشته باشید؟
📿 خانمهایی که یک، دو یا چند فرزند کوچک در خانه دارند قطعا در ماه مبارک رمضان نیاز به برنامهریزی و تدابیر بیشتری دارند تا بتوانند علاوه بر مسئولیت رسیدگی به خانه و بچهها، روزهداری راحتتری داشته باشند و هم به عبادات خودشان برسند. آیا میدانید راهکارهای رسیدن به این مسئولیتها و برنامهریزی برای آنها چیست؟
🎉 کتابها و بازیهای جدید برای بچهها پیدا کنید
برای ماه مبارک رمضان باتوجه به سن بچهها برایشان کتابهای جدید تهیه کنید تا برای آنها جذابیت داشته باشد. همچنین میتوانید آنها را با چند بازی جدید آشنا کنید تا ساعتهای بیشتری را سرگرم بازی و کشف اسباببازی باشند تا در ساعتهای روزه داری شما کمتر بهانه بگیرند که حوصلهشان سررفته.
💡 به بچهها مسئولیت بدهید
بخشی از مسئولیتهای خانه را به بچهها بسپرید. مثلا مسئولیت غذا دادن به خواهر یا برادر کوچکتر را به فرزندان بزرگتر محول کنید. مسئولیت پهن کردن و چیدن سفرهی افطار، تمیز کردن بخشی از خانه و یا مرتب کردن خانه و جارو کشیدن را نیز به بچهها واگذار کنید. به این ترتیب هم از مسئولیتهای شما کاسته میشود، هم فرزندتان مسئولیتپذیرتر شده و از اینکه احساس بزرگی میکند و میتواند به شما کمک کند، احتمالا شادتر خواهد بود.
🏘 با همسایهها هماهنگ کنید
اگر در آپارتمانی زندگی میکنید که خانوادهها، بچه های همسن فرزندان شما دارند، با خانمها هماهنگ کنید که هر روز چندساعت مسئولیت نگهداری از بچهها به عهدهی یک نفر باشد. با این ترفند هم بچهها با همسن و سالان خود بازی میکنند و هم مادرها در آن ساعات به امور شخصی خودشان رسیدگی میکنند.
🕙 ساعتهای بعد از افطار را دریابید
انجام بخشی از کارهای روزانه را به شب منتقل کنید. در ساعات بعد از افطار که همسرتان در خانه حضور دارد از او بخواهید که مراقب بچهها باشد یا با آنها بازی کند تا شما به امورات سحر و افطاری فردا برسید و یا بتوانید با خیالی آسوده قرآن روزانهتان را بخوانید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @khamenei_reyhaneh
☺ حالِ خوشِ رمضانی
👨👩👧👦 در ماه مبارک رمضان به شادی خود و اطرافیانتان فکر کنید
🌸 روزهداری به معنی بیحوصلگی و کسالت و رخوت نیست. اما بعضی افراد گمان میکنند این مفاهیم در کنار روزهداری معنی بیشتری پیدا میکند. برای پیشگیری از بروز کسالت در این روزها باید به فکر شادیهای خودساخته باشیم. شادیهایی که با هدف و برنامه آنها را دنبال و اجرا میکنیم. آیا میدانید چگونه باید در این ماه شادی رمضانی را تجربه کنید؟
🍎 اگر قصد دارید که با حالی سبک تر و شادتر نشاط معنوی این یک ماه را تجربه کنید، بهتر است از جسمتان شروع کنید. با عمل به توصیههای بزرگان دینی در خوردنیها و نوشیدنیها و غنی کردن وعده های سحری و افطار و بین آن، توان جسمیتان را بالا ببرید تا بتوانید بیشتر و بهتر به امور معنوی برسید.
آنچه به شادی معنوی شما و خانوادهتان در این ماه کمک شگفتانگیزی میکند، فکر کردن به دیگران و شاد کردن آنهاست. کمک به فقرا و نیازمندان و حتی واسطهگری برای امر خیر ازدواج و بازکردن گرههای مالی و خانوادگی دیگران، از جمله این راههاست.
🍱 افطاری دادن از آن آیینهای ویژهای است که فرصت صلهرحم را ایجاد میکند و ناگفته پیداست که این دید و بازدیدها تا چه اندازه در شاد شدن روحیه افراد موثر است. اما برای اینکه شما بتوانید، به دفعات بیشتری افطاری بدهید نیاز به خلاقیت و کمی برنامه ریزی دارید. برگزاری مهمانی های ساده و صمیمی، گذاشتن یک میز ساده از لقمههای نان و پنیر و چای کنار درب ورودی ساختمان و یا محل کار همسرتان میتواند نمونههای ساده و عملی افطاری دادن باشد.
🏕 شبهای ماه رمضان میتواند تبدیل به یک جشنواره خانوادگی شود. مثلا با فامیل و دوستانتان قرار بگذارید که شبهای ماه مبارک را به بوستانها بروید و یا اینکه غذای سحری را به اتفاق فامیلتان در پارکها میل کنید.
🏡 دین اسلام برای همسران در این ماه بین ساعت افطار تا سحر ممنوعیت مباشرت را برداشته است تا روابط عاطفی بین همسران شکرآب نشود و انرژیشان به حاشیه نرود. اما بعضی از زوجین این حلال خدا را که میتواند نشاط آور باشد، بی احترامی به ماه رمضان میدانند و با این تفکر موجب بروز بی حوصلگی، بهانهجویی و عصبانیت در همسرشان میشوند. برنامه ریزی برای تنظیم مباشرت و روابط همسران باید در ماه رمضان جدی گرفته شود، زیرا مغایرتی با حال معنوی ماه مبارک رمضان ندارد.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 همزمان با دهم #رمضان؛ سالگرد وفات حضرت خدیجه سلاماللهعلیها:
🎦 فیلم کمتر دیده شده از بیانات رهبرانقلاب دربارهی مقام #حضرت_خدیجه
📝 در دیدار اعضای همایش صدف کوثر در تاریخ ۹۵/۲/۲۰
زن و خانواده در نگاه رهبرانقلاب👇
@khamenei_reyhan
🌎 روزهداری در غربت
⁉️ چگونه در کشورهای دیگر ماه مبارک رمضان را راحتتر بگذرانیم؟
✈️ خیلی از هموطنان ما با توجه به اقتضائات و شرایط زندگی خود مجبورند ماه مبارک رمضان را در کشوری غیر از ایران بگذرانند. روزه داری در محیطی که قرابت خاصی با اسلام و مفاهیم آن ندارد، کمی کار را دشوار میکند. اما چشم انداز نهایی، یعنی بندگی به شکل کامل آن، ذهن انسان را آماده میکند تا در غربت و دور از وطن نیز بتوان به امور دینی رسیدگی کرد. در ادامه چند راهکار ساده برای روزهداری در کشورهای دیگر را یادآوری کردهایم:
📚 به مرجع خود رجوع کنید
پیدا کردن زمان طلوع و غروب خورشید و به طبع آن زمان دقیق اذان به کمک اپلیکشن ها و نرمافزارها فعلی کار دشواری نیست اما در بعضی از نقاط زمین مانند کشورهای شمال اروپا و کانادا و... خورشید ساعات زیادی را در آسمان خواهد بود و در نتیجه زمان روزهداری در یک شبانه روز گاهی به 20 ساعت نیز خواهد رسید. بهتر است برای اطلاع از احکام روزه در این شرایط به سایت مرجع خود سر بزنید و موارد اینچنینی را بررسی نمایید.
✅ برای مثال فتوای حضرت آیتالله خامنهای به این شرح است: «مکلف باید در مورد اوقات نمازهای یومیه و روزه همان افق محل سکونت خود را رعایت کند، ولی اگر روزه گرفتن بر اثر طولانی بودن روز، غیر مقدور یا حرجی باشد، ادای آن ساقط و قضای آن واجب است.»
🍛 پای سفره افطار ایرانی باشید
به کمک سایتهای پخش آنلاین میتوانید برنامههای شبکههای مختلف ایران را ببینید و یا در جلسات هیاتهای مذهبی به شکل آنلاین شرکت کنید. به همین راحتی میتوانید در غربت هم خودتان را در کنار سفره پر خاطرهی افطار ایرانی تصور کنید.
مساجد شهر را شناسایی کنید
اگر در شهرهایی که حضور دارید احتمال حضور شیعیان کم است، ممکن است جمعیت خوبی از اهل تسنن از کشورهای دیگر در نزدیکی شما حضور داشته باشند که در اینصورت درصد وجود مسجد بالا خواهد رفت. میتوانید روزهایی زمان افطار را در کنار خواهران و برادران دینی خود بگذرانید و معنویت را در این جمع آنها احساس کنید.
برای شبهای قدر برنامهریزی کنید
اگر جمعیت شیعیان در اطراف شما کم باشد احتمالا برای برگزاری شبهای قدر احتیاج به سفر و برنامه ریزی بیشتر داشته باشید. میتوانید مراکز اسلامی تحت نظارت شیعیان را با جستجو در اینترنت پیدا کنید و در مراسم احیای این شبهای بزرگ شرکت کنید.
👥 برنامه مخصوص خودتان را داشته باشید
اگر امکان رفت و آمد به شهرهای دیگر را ندارید، میتوانید با جمعی از دانشجویان ایرانی و یا شیعیان دیگر کشور ها، مراسمی برای شبهای قدر را در خانههای خود تدارک ببینید. به راحتی می توانید به برنامههای شبکههای تلویزیونی ایران که در از نقاط مختلفی از ایران پخش زنده خواهند داشت استفاده کنید. این نکته را به یاد داشته باشید که سیستم صوتی شما مزاحمتی برای همسایهها ایجاد نکند و یا اگر جمعیت شما بیشتر از تعداد مشخصی شد هماهنگیهای لازم را با پلیس آن منطقه انجام دهید تا هشداری از سوی پلیس دریافت نکنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 شعرخوانی سرکار خانم سیده تکتم حسینی
🌹 در رثای امالمومنین، حضرت خدیجه کبری (س)
از جان و مال هر چه که دارم فدای تو
باقی فقط دلی است که آن هم برای تو
گیرم سه سال شعب پر از رنج و درد بود
صد شعب مثل این به فدای خدای تو
💐 #حلقه_شعر_ریحانه
🔳 @Khamenei_Reyhaneh
🔆 خدیجه سلامالله الگوی تمام عیار زن مسلمان
🏴 به بهانهی سالروز وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت خدیجه سلام الله علیها
🌸 حضرت خدیجه (س) که بود و چه کرد؟ شاید این اولین سوالی باشد که به ذهن هر مسلمانی میرسد اما ما خانمهای مسلمان باید از زاویهای دیگر به این سوال نگاه کنیم و به دنبال پاسخ آن باشیم. زیرا حساسیت نقشهای زنانه چه در خانه و چه در اجتماع این مسئولیت را برای ما ایجاد میکند که بیشتر و عمیقتر به اهدافمان فکر کنیم. امروز به بهانهی وفات حضرت خدیجه (س) برخی از ویژگیهای اخلاقی ایشان را با هم مرور میکنیم تا زندگی این بانوی بزرگ اسلام را بیشتر از قبل الگوی خودمان قرار بدهیم.
❇ یک فعال همه جانبه
حضرت خدیجه پاکی و صفای روح خود را تنها در زهد و گوشه نشینی به دست نیاورده بود. ایشان در امور اقتصادی فعالیتهای کلان داشتند و در اجتماع بسیار رفت و آمد میکردند. با همهی این اوصاف ایشان همرنگ جماعت آنروزهای مدینه نشدند و دنبالهروی نور هدایتی بودند که در دلشان روشن شده بود. زیرا آنقدر به اوضاع و شرایط سیاسی و اجتماعی و فرهنگی جامعه مسلط بودند که به راحتی قدرت تشخیص حق از باطل را داشتند. این نشان میدهد که بینش سیاسی و اجتماعی دُرست یک خانم از اوضاع جامعه تاچه اندازه میتواند در محیط پیرامون او و تربیت فرزندانش نقش داشته باشد. گذشته از اینها سواد سیاسی و فرهنگی خانمها میتواند در بزنگاههای مهم اجتماعی، از آنها مبلغینی آگاه بسازد که میتوانند نجاتبخش قسمت عمدهای از اجتماع باشند.
💞 همپای همسر
حضرت خدیجه در لحظات سخت و دشواری که بسیاری از مردان حاضر به همراهی پیامبر اسلام (ص) نبودند، در کنار ایشان حضور داشت و همواره بر اعتفادات خود ایستادگی میکرد. تحمل سختیها تا این حدی که در تاریخ آمده، برای ما زنها درس بزرگی است تا بتوانیم و تلاش داشته باشیم که در روزهای حساس زندگی کانون خانواده را همچنان گرم و با محبت حفظ کنیم.
در مسیر ایمان و اعتقاد
در روزهایی که شبه جزیره عربستان پر بود از اشرافیگری و جاهلیت، زنی مانند حضرت خدیجه (س) وجود دارد که نه تنها سرمایه مادی خود، که آرامشش را نیز با تمام وجود خرج پیامبر اسلام میکند تا به معارف مهمی که سنگ بنای اسلام است دست بیابد و آن معارف مهم را با صرف همهی داراییاش در راه تبلیغ اسلام، به مردم آن زمان نیز برساند. ایستادگی در مسیر ایمان و اعتقاد، نقطه عطف دیگری برای زنان مومن جوامع اسلامی تا آخر تاریخ است.
🌟 یک مادر بینظیر
حضرت خدیجه (س) فقط یار و همراه پیامبر نبود، او آنقدر در مسیر خودسازی و پاکی رشد کرده بود که توانست پرورش دهنده فاطمه (س) شود و بعد از ایشان نسل پیامبر به واسطه حضرت زهرا (س) ادامه یابد. شاید این بُعد وجودی ایشان برای دختران و زنان این روزها پر رنگتر از سایر ابعاد زندگی شان باشد. چرا که مادری کردن با همه امکانات و راهحلهای جدید باز هم در بخش تربیتی کاری خطیر است که جز آگاهی و الگوبرداری از بزرگانی همچون حضرت خدیجه (س) ما را به آنچه که میخواهیم نزدیک نمیکند.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🌸 حضرت امام زین العابدین:
خداوندا عمر فرزندانم را برایم طولانى گردان
و بدنها و دینشان و اخلاقشان را برایم به سلامتدار
و براى من و به دست من روزى آنان را وسعت ده.
❣ @khamenei_reyhaneh
☕ فرهنگ افطاری ساده را احیا کنیم
⁉ وقتی افراد فامیل درگیر افطاریهای مجلل شدهاند، چگونه باید برای جا انداختن فرهنگ افطاری ساده تلاش کنیم؟
✅ در افطاری دادن و سایر عبادتها یک اصل اساسی، این است که در نظر داشته باشیم کار را برای خدا انجام میدهیم و نیتمان خالص، برای خدا باشد. در این صورت، دیگر نیازی نیست نگران باشیم که بقیه چه میگویند؛ ما فقط باید کار درست را انجام بدهیم. اگر در فامیل و دوستان و اقوام شما رسم افطاری ساده در حال كمرنگ شدن است و تجملات و اسراف در افطاریها خودنمایی میكند، بیایید كمر همت ببندیم و برای جلوگیری از رواج فرهنگ افطاریهای مجلل همه تلاش خودمان را بكنیم.
1⃣ به وظیفه خودتان عمل كنید
اصل افطاری را دریابید و تا میتوانید حواشی و #اقلام_اضافی را کنار بگذارید. ممکن است ناچار باشید در امر #افطاری_ساده، پیشقدم و پیشرو باشید و از بین بستگان و دوستانتان، کسی به این شیوه متمایل نشده باشد؛ اشکالی ندارد. هر کاری یک «اولین بار» و «اولین نفر» لازم دارد. از حرف و حدیثها نترسید و با اعتماد به نفس و آگاهی از دلایل این انتخاب، در حلقه آشنایان خود، اولین باشید!
2⃣ دیگران را هم دعوت کنید
با کسانی که ظرفیت برگزاری اینگونه مراسم افطاری را دارند، حرف بزنید و آنها را با خود همراه کنید. دلایل خود را برایشان شرح دهید و از آنها بخواهید نظرشان را بگویند. تصمیم بگیرید که با کمک یكدیگر، از ایده افطاری ساده در جمع دوستان یا بستگان، دفاع کنید.
3⃣ به یكدیگر کمک کنید
در ماه رمضان، روحیه کمک به انسانها و تعاون، در میان مردم تقویت میشود. میتوانید با مشورت و همفکری کسانی که با خود همراه کردهاید، درباره پخت تعدادی از غذاهای ساده از قبل با هم به توافق برسید. #غذاهای_پرخرج و پر زحمت را فراموش کنید و هر کدام از شما، یکی از آنها را برای مراسم #افطار خود انتخاب کنید. در روز موعود، قبل از افطار، به منزل میزبان بروید و برای تدارک سفره و غذا، به او کمک کنید.
4⃣ مابقی هزینه را انفاق کنید
اگر افطاریهای مسرفانه و پرخرج در فامیل شما باب شده است، آشکارا و نهان، اعلام کنید که مایلید #مراسم_افطاری را برای بستگان و کسانی که واقعا نیازی به این #افطاری ندارند، ساده برگزار کنید و مابقی مبلغی را که برای افطاری در نظر گرفتهاید، به افراد مستحق بدهید تا به جلوگیری از رواج فرهنگ افطاریهای مجلل كمكی كرده باشید.
🌱 مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🚨 سخنان صریح رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان
🎙 بسیاری از اعتراضهایی که شما میکنید وارد است، اما تفاوت بین شمای جوان پُرشور با ما این است که شما آرزوها را خیلی راحت بیان میکنید اما بنده فاصلهی آرزو را بهتجربه میبینم و لمس میکنم.
✅ برای رسیدن به این آرزوها خیلی چیزها لازم است که یکیاش همین گفتنهای شماست.
☀ فردای کشور به دست شمایی که امروز انتقاد میکنید، فردای روشنی خواهد بود.
◀ انقلاب تمام نمیشود؛ یک تحول دائمی و صیرورتی لازم است برای رسیدن به آرمانهای انقلاب.
💠 آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی [یعنی]: عزت ملی، اعتماد به نفس ملی، استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، آزادی اندیشه و عمل در چهارچوب، استقرار عدالت و نفی تبعیض، رشد اخلاق معاشرتی، آمادهسازی فضا برای رشد معنویت.
🔄 این آرمانها در کوتاهمدت تحقق پیدا نمیکند. اگر انقلاب استمرار داشته باشد، تحقق این آرمانها قطعی خواهد بود.
📈 بنده از مسائل کشور مطلعم و گزارشها را میخوانم؛ معتقدم در همهی این آرمانها که اسم آوردم پیشرفت کردهایم.
🌸 آن جوانی که میگوید وضع خیلی بد است، من احساسش را تأیید میکنم اما حرفش را مطلقا [نه]. ۹۷/۳/۷
#روایت_دیدار
🌙 @Khamenei_Reyhaneh
📲 #افطاری_ساده
🔔 به فكر فرهنگ سازی در شبكههای اجتماعی باشیم
👌 با توجه به سفارشهای مکرر و هرساله رهبر انقلاب درخصوص برگزاری افطاری ساده، وظیفه ما علاوه بر برگزاری افطاریهای ساده در منزل و خارج از منزل، نشر این مهم در جامعه اطرافمان میباشد.
🌍 همانطورکه میدانید امروزه بخش قابل توجهی از جامعه اطراف ما، دوستان مجازی ما هستند که خواه یا ناخواه بر زندگی یکدیگر تاثیرگذار هستیم. پس بیاید امسال نیز با چالش افطاری ساده همراه شویم. هرگز فراموش نکنید برگزاری افطاری ساده نیز یکی از مصادیق درست سبک زندگی اسلامی است که اگر من و شما امروز برای ترویج آن تلاش نکنیم، به زودی شاهد سبک زندگی تجملاتی و آسیبهای آن در خانوادههایمان خواهیم بود.
📸 عکس افطاریهای سادهتان را منتشر کنید
در قدم اول، عکس افطاریهای سادهای را که در خانه یا بیرون از خانه دادهاید، در شبکههای اجتماعیای که در آن فعال هستید، منتشر کنید. فراموش نکنید یکی از ویژگیهای خوب این شبکهها، ترویج راه و روش درست زندگی، با رعایت حریم خصوصی به دیگران است. بنابراین به اثرگذار بودن این كار خودتان فكر كنید.
💣 یک موج راه بیندازید
در گام بعدی، از دوستان مجازی خود بخواهید آنها نیز عکس افطاریهای سادهشان را در شبکههای اجتماعی منتشر کنند. یعنی به اصطلاح برای رسیدن به هدفتان كه ترویج سادهزیستی و افطاری ساده است، یك موج مجازی راه بیندازید.
⚠️ اما مراقب باشید عكسهایی كه به اشتراك گذاشته میشود واقعا ساده باشد و این موج به سمت تجملات و اسراف منحرف نشود.
⁉️ از دوستان مجازی خود بخواهید دلیل افطاری دادن در ماه مبارک رمضان را بیان کنند. به راحتی و با یک استدلال ساده میتوان به این نكته پی برد كه افطاری تجملاتی، کاملا با ذات ماه مبارک رمضان که فرصتی برای خودسازی و افزایش تقوای الهی است، در تناقض است.
✅ دلایل برگزاری افطاری ساده را بیان کنید
درنهایت، پس از آنکه عکس افطاریهای سادهتان را منتشر کردید و با دوستانتان درمورد افطاری دادن مسلمانان به یکدیگر صحبت کردید، حتما و حتما دلیل خودتان را نیز از برگزاری افطاری ساده بنویسید.
🚫 هرگز زیر عکسهای این چنینی که هدف مشخص و درستی را دنبال میکنند، ننویسید به دلایل شخصی این کار را انجام دادهام. اتفاقا از این فرصت استفاده کنید و کاملا شفاف و روشن دلایلتان را بیان کنید تا فرهنگسازی را به شیوهای درست انجام داده باشید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
🌙 @khamenei_reyhaneh
🚨 دستور رهبر انقلاب به رئیس قوه قضائیه:
حدود الهی در رابطه با متهمان جنایت مدرسهی غرب تهران اجرا شود
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
آیت الله آملی ریاست محترم قوه قضاییه
با سلام
خبر جنایت در یکی از مدارس غرب تهران موجب اندوه و تأسف شد. مقتضی است پس از محاکمه سریعاً حدود الهی را در رابطه با محکومین اجرا نمایید.
سید علی خامنهای
۸ خرداد ۱۳۹۷
@Khamenei_reyhaneh