🌳با احترام به روح درخت!
📱مزایای کتاب الکترونیکی نسبت به کتاب کاغذی چیست؟
📚اهمیت کتابخوانی و عجین شدن آن با زندگی روزمره و سبک زندگی آنچنان است که رهبر فرزانهمان فرمودند: «ما باید جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم، کودکان را به کتابخوانی عادت دهیم؛ که این تا آخر عمر همراهشان خواهد بود... آنچه که همیشه برای انسان میماند، کتابخوانی در سنین پایین است.».
جریان پیشرفت تکنولوژی در حال اثرگذاری بر سبک زندگی و حتی سبک کتابخوانی نیز هست. تا جایی که انتخاب بین کتاب الکترونیکی و کاغذی برای بعضی از مخاطبان این کالای فرهنگی، سخت شده است!
منکر مزایا و معایب این دو گونه کتاب نیستیم، اما در یادداشت پیش رو تنها به ذکر مزایای کتاب الکترونیکی میپردازیم.👇
💸 قیمتِ انگیزاننده
با افزایش قیمت کاغذ، گریزی از افزایش قیمت کتاب نیست؛ شاید برای برخی از مخاطبان، کار به جایی برسد که دیگر حریف قیمت این دوستداشتنی فرهنگی نشوند و به فکر حذف آن از سبد خانوار بیفتند. اما راهحل سادهای پیش رو است؛ استفاده از کتابهای الکترونیکی که معمولا نصف یا یکسوم نسخهی کاغذی، قیمت دارند، و گاهی حتی کمتر! البته مراقب باشید کتاب الکترونیکی دارای مجوز بخرید که حق کپیرایت و حق ناشر نیز محفوظ بماند.
🍃 حفاظت از محیط زیست
هیچکس نمیتواند منکر ارتباط تنگاتنگ بین قطع درختان و تولید کاغذ شود. بنابراین برای حفظ محیط زیست، باید از درختان محافظت و از قطع آنها جلوگیری کرد. مسلما ترویج کتابهای الکترونیکی و کاهش چاپ و تولید کتابهای کاغذی، گام بزرگی برای حفاظت از محیط زیست خواهد بود.
🗃️ فضای نگهداری
در زندگی شهری امروز که خانهها کوچک و فضا محدود است، نگهداری از کتابهای کاغذی، خود، دلمشغولی بزرگی به حساب میآید. متأسفانه در خانههای کوچک بسیاری از ما، جایی برای کتابخانهای مناسب وجود ندارد و ناچار میشویم کتابهایمان را در خانههای پدریمان به امانت بگذاریم تا زمانی که خانهی بزرگتری با کتابخانهای در خور، تهیه کنیم. اما در این فاصله میتوانیم کتابهای الکترونیکی را بخوانیم که در حافظهی دستگاههای الکترونیکی هم چندان فضایی اشغال نمیکنند.
📖 حفاظت از کتاب
دغدغهی بسیاری از کتابخوانهای مستأجر، جابهجایی انبوه کتابهایشان در هر اسبابکشی است، بدون اینکه کمترین آسیبی به کتابها برسد. محافظت از کتابها در مقابل شیطنت کودکان (پاره و کثیف کردن صفحات) هم مسألهی قابلتوجه دیگری است؛ در حالی که در مورد کتابهای الکترونیکی چنین دغدغههایی وجود ندارد و به سادگی و بدون کمترین زحمت و آسیبی میتوان آنها را جابهجا و حفظ کرد.
📗📱 دسترسی به کتاب و محتوای آن
تهیهی کتابهای الکترونیکی بسیار راحت و سریع است، بدون اینکه در ترافیک بمانید یا مجبور باشید آلودگی هوای شهر را تحمل کنید! با یک جستوجوی سادهی اینترنتی و پرداخت الکترونیکی، صاحب کتاب میشوید و میتوانید در صفحات کتاب، واژه یا بخش موردنظرتان را هم جستوجو کنید.
🌱#مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ازدواج به موقع
📲 یکی از موضوعات پربحث این روزها، موضوع سن ازدواج است. در حالی که برخی میگویند ازدواج در شروع سنین جوانی مضرات زیادی دارد، ما در این ویدئو با بررسی برخی آمارها نشان دادهایم که اتفاقا فواید آن بیشتر است.
💝 رهبر انقلاب نیز بارها بر ازدواج به موقع تاکید کردهاند؛ از جمله در هشتم اسفند هشتاد:
🔹《اسلام اصرار دارد بر این که ازدواج هر چه زودتر، از آغاز احساس نیاز انجام گیرد.
🔸 زود که می گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر. علت چیست؟
🔹 اولا برکات و خیرات ازدواج، قبل از این که زمان بگذرد و عمر تلف بشود، برای انسان حاصل خواهد شد. ثانیا جلوی طغیانهای جنسی را میگیرد.》
📌دریافت نسخه با کیفیت در aparat.com/reyhaneh
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
👶 فرزندانمان را از کودکی به کتابخوانی عادت دهیم
مجموعه طرح #بهار_کتاب_۹۸ (طرح سوم)
📚 رهبر انقلاب: به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتی میخواهند بخوابند، کتاب بخوانند.
📆 یا وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتماً بخشی از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند.
📗 در تابستانها که نوجوانان و جوانان محصّل، تعطیلاند حتماً کتاب بخوانند. کتابهایی را معین کنند، بخوانند و تمام کنند. ۷۲/۲/۲۱
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📚👨👩👧👦نمایشگاه کتاب، یک گردش فرهنگی خانوادگی
📗رهبر انقلاب، آیت الله خامنهای در یکی از بیاناتشان فرمودهاند:" خرید کتاب باید، یکی از مخارج اصلی خانواده محسوب شود. مردم باید بیش از خریدن بعضی از وسایل تزییناتی و تجملاتی- مثل لوسترها، میزهای گوناگون، مبلهای مختلف و پرده و...- به کتاب اهمیت بدهند. اول کتاب را مثل نان و خوراکی و وسایل معیشتی لازم بخرند؛ بعد که این تأمین شد به زواید بپردازند."
👨👩👧👦از اینرو نمایشگاه بینالمللی کتاب از آن دسته اتفاقهایی است که بسیاری از ما به صورت خانوادگی در آن شرکت میکنیم. گاهی بازدید از نمایشگاه کتاب به همراه خانواده، در عین اینکه میتواند یک گردش فرهنگی محسوب شود، مشکلاتی نیز به همراه دارد.
در زیر ما به ارائه چند راهکار برای بازدید راحتتر از نمایشگاه کتاب میپردازیم.👇
📅روزهای وسط هفته را انتخاب کنید
آخرهفته به دلیل شلوغی و ازدحام بیشتر، زمان مناسبی برای نمایشگاه کتاب نیست. اگر برایتان مقدور است، روزهای دیگر هفته را برای نمایشگاه انتخاب کنید و بدین ترتیب راحتتر میتوانید از کتابها بازدید کنید و کتاب موردنظرتان را خریداری کنید.
کالسکه، قمقمه آب و خوراکی بردارید
اگر فرزند کوچک دارید، حتما با خودتان کالسکه ببرید. بچهها در فضایی مانند نمایشگاه کتاب زود خسته میشوند و کالسکه میتواند به شما و فرزندتان کمک کند. قمقمه آب و کمی لقمه و خوراکی از خانه بردارید تا برای رفع تشنگی و گرسنگی احتمالی، مجبور نشوید مسافت زیادی را تا غرفههای غذا بروید و همچنین مانع هزینه اضافه شوید.
📊برنامهتان را به روزهای آخر نمایشگاه موکول نکنید
اگر قصدتان برای رفتن به نمایشگاه کتاب جدی است، در روزهای ابتدایی و میانی به نمایشگاه بروید و روزهای انتهایی را برای رفتن انتخاب نکنید. زیرا به احتمال بسیار زیاد روزهای آخر نمایشگاه بسیار شلوغتر است.
🙋♂️یک نفر به نمایندگی از خانواده برود
اگر رفتن دستهجمعی و خانوادگی برایتان مقدور نیست یا حتی مشکل است، یک نفر از خانواده میتواند به نمایشگاه برود و برای بقیه اعضای خانواده خرید کند. این کار از جهت زمانی و اقتصادی برای خانواده نیز بهصرفهتر است.
📙برای کتاب خریدن همه سال فرصت دارید!
اصراری به رفتن به نمایشگاه کتاب نداشته باشید. اگر به هر دلیلی نمیتوانید به نمایشگاه کتاب بروید، خیال نکنید یک واقعه بزرگ فرهنگی را از دست دادهاید. شما میتوانید در طی سال و در چند مرحله کتابهای موردنیازتان را تهیه کنید. با این کار هم به کتابفروشیهای محلهتان کمک میکنید و هم به لحاظ اقتصادی برای خرید کتاب به جیبتان فشار نمیآید!
🗑️در فضای فرهنگی زباله نریزید!
از آنجایی که نمایشگاه کتاب یک اتفاق فرهنگی است، توقع نمیرود شاهد بطریهای آب معدنی و لیوانهای ذرت مکزیکی روی زمین باشیم. پس حواستان باشد زبالههایتان را در سطل زباله بریزید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🚌 در تاکسی یا اتوبوس کتاب بخوانیم
مجموعه طرح #بهار_کتاب_۹۸ (طرح چهارم)
📚 رهبر انقلاب: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند.
📕 کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند.
🔖 وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند. ۷۵/۲/۲۲
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشاره رهبر انقلاب به کتاب #دختران_آفتاب در جریان بازدید امروز ایشان از نمایشگاه کتاب
📝 رهبر انقلاب سالها پیش بر این کتاب تقریظ نوشتهاند که در بخشی از آن آمده:
📚 «در میان کتابهای داستانی که هدفش طرح مسائل فکری است، این بهترین کتاب از نویسندهئی ایرانی است. طرح کلی داستان و درونمایههای داستانی آن خوب و شیرین است. حرفها هم قوی و منطقی است.... این کتاب باید ترویج شود.»
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣ @khamenei_reyhaneh
📚 زمانی برای کتاب خواندن ⏳
به مناسبت حضور امروز رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
⏱ یک مساله مهم پیرامون کتابخوانی و به طور کلی مطالعه، زمان است. بسیاری از ما از نداشتن وقت آزاد برای کتاب خواندن گلایه میکنیم و همیشه کتابهای نخوانده زیادی در کتابخانه داریم و با اینکه علاقه زیادی به مطالعه داریم اما همیشه از نداشتن زمان مناسب برای کتاب خوانی گله داریم. چاره چیست؟👇
📝 زمانهای مرده را یادداشت کنید!
همه ما زمانهای مرده بسیاری در طول روز داریم که اگر آن را روی کاغذ بیاوریم، احتمالا از تعداد این ساعات تعجب خواهیم کرد. به طور آزمایشی یک هفته ساعاتی از شبانه روز خود که به بطالت میگذرانید را یادداشت کنید. شما میتوانید یک بخش کوچک از این زمانها را به مطالعه اختصاص دهید. توجه کنید منظور از زمانهای مرده، وقت استراحت نیست. مثلا زمانی که در مترو و اتوبوس هستید یا زمانهایی که در مطب دکتر منتظر هستید، نمونه هایی از زمانهای مرده هستند.
📵 چقدر در فضای مجازی وقت میگذرانید؟
آنچه این روزها بیشتر از هرچیزی زمان ما را به خود اختصاص داده است، فضای مجازی است. میتوانیم فقط قدری از حضور در شبکه های اجتماعی کم کنیم و به میزان مطالعه روزانه خود اضافه کنیم. حضور در این شبکه ها ما را به کوتاه خوانی عادت داده است و این یکی از آفت های کتابخوانی است. زیرا کوتاه خوانی کم کم حوصله کتاب خواندن را در ما از بین میبرد و دنبال لقمه آماده و کوتاه شده هرچیز هستیم. کمااینکه گاهی این لقمه ها اشتباه و بدون اساس میباشد.
📆 مطالعه را در برنامه روزانه بگنجانیم
کتاب خواندن باید مانند کارهای روزمره به عادت تبدیل شود. به این ترتیب که همه اعضای خانواده ساعتی از روز را مشغول کتاب شوند و مانند غذا خوردن، آشامیدن و خوابیدن به یک نیاز تبدیل شود.
👨👩👧👦 برای یکدیگر کتاب بخوانید
یکی از راههای ترغیب کتابخوانی در خانواده این است که برای یکدیگر کتاب بخوانید. اگر فرزند یا همسرتان به هر دلیلی تمایل به کتاب خواندن ندارند یا زمان کافی ندارند، شما میتوانید قبل خواب یا هنگام بازی با فرزندتان برای آنها کتاب بخوانید و به این ترتیب آنها را با کتاب مانوس کنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📺 در زمانهای ضایعشونده پخش آگهی بازرگانی، کتاب مطالعه کنیم
🖼 مجموعه طرح #بهار_کتاب_۹۸ (طرح پنجم)
🛍 رهبر انقلاب: گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد.
⁉️ یکوقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دارد؛ اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند!؟
📚 یک کتاب دمِ دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقی خواهد کرد. ۷۵/۲/۲۲
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم
📚 بخشهای ویژهای از بازدید دیروز رهبر انقلاب اسلامی از نمایشگاه کتاب ۹۸/۲/۹
#بهار_کتاب_۹۸
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📒 یک کتاب تحسین شده و فراموش شده!
✏️ نوشتهی خانم محبوبه معراجیپور
📚 یکی از کتب مورد اشاره و تحسین رهبر انقلاب که این روزها کمتر مورد توجه قرار گرفته، کتاب «عباس دست طلا» است که فقط یک کتاب جنگی و حماسی نیست؛ بلکه یک کتاب اقتصادی و کتاب کار است.
💝 این کتاب، خاطرات حاج عباسعلی باقری، تعمیرکار خوشنام جبهههای جنوب است که به قلم سرکار خانم محبوبه معراجی پور نوشته شده.
🌸 رهبر انقلاب در بهمن ماه سال ۹۲ و در دیدار «اصناف پشتیبان جنگ» به این کتاب اشاره کرده بودند:
❇️ «این کاری که اخیراً شروع شده که از شماها با این جزئیات و ریزهکاریها خاطرات میگیرند، این هم کار خیلی خوبی است... یکی کتاب این آقای حاج عباس دست طلا را که مفصل و با جزئیات [گفته] خواندم. خیلی خوب بود انصافاً؛ مخصوصاً کتاب ایشان؛ هم مطلب در آن زیاد بود، هم آثار صفا و صداقت در آن کاملاً محسوس بود و انسان میدید.»
📙 اگر میخواهید یک داستان در مورد اقتصاد مردمی و مقاومتی بخوانید و منظور اشارات و تصریحات چندبارهی رهبر انقلاب در این زمینه را بیابید، این کتاب یک پیشنهاد ویژه است که توسط انتشارات «فاتحان» منتشر شده.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
👌 آقا در نماز شب برایم دعا کنید
📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم
چندقدم مانده بود رهبر انقلاب از نمایشگاه خارج شوند که از داخل یکی از غرفهها، چند غرفهدار ایشان را صدا کردند و خواستند به غرفهشان بیایند.
آقا هم به سمتشان رفتند.
یکی از خانمهای داخل غرفه از آقا خواست که در نماز شب به اسم دعایشان کنند و گفت که نامش سیده فاطمه است.
خانم دیگری که در غرفه بود، کتاب زندگینامهی شهید حاج عماد مغنیه را به آقا داد و گفت که میخواهیم برای سیدحسن نصرالله هم بفرستیم و خواست که آقا آن را امضا کنند تا آقای نصرالله بر آن متنی بنویسند.
آقا هم کتاب را امضا کردند...
🔍 متن کامل این روایت را در پیوند زیر بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=42390
📕 دنیای سوفی را بچههای ما باید بخوانند
📝 روایتهایی از بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب در #بهار_کتاب_۹۸
🔹 دوازدهمین غرفهای که امسال رهبر انقلاب به آن سر زدند، انتشارات هرمس بود. یکی از غرفهداران کتابی به نام «عشق؛ چندرویکرد به یک مفهوم» را به رهبری معرفی کرد و رهبری گفتند «پس بالاخره عشق را معنا کردند».
👶 سپس غرفهداران کتابی از آگاتا کریستی و کتاب دنیای سوفی را به رهبر انقلاب نشان دادند و خانم غرفهدار، اشارهای به آشنایی رهبر انقلاب با کتاب «دنیای سوفی» کرد. آقا فرمودند «بله؛ این کتاب را بچههای ما خوب است بخوانند.»
📚 کتاب دنیای سوفی، یک رمان دربارهی تاریخ فلسفه است. از این قبیل، کتاب لذات فلسفه نیز قبلا مورد اشارهی رهبر انقلاب قرار گرفته؛ از جمله در دیدار اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی در سال ۹۱.
◀️ رهبر انقلاب در دیدار معلمان و اساتید خراسان شمالی در سال ۹۱ نیز، به طور ویژه بر روی آموزش فلسفه به کودکان تاکید کردند:
🌺 «فلسفه، ذهن را به فهمیدن و تفکر کردن عادت دادن است؛ این از اول باید به وجود بیاید. اگرچه محتوا حائز اهمیت است، اما عمده شیوه است. یعنی کودک از اول عادت کند به خردورزی.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب *خون دلی که لعل شد*
این کتاب، حاوی خاطرات خودنوشت رهبر انقلاب از دوران مبارزه در رژیم ستمشاهی است. شما میتوانید این کتاب را از انتشارات انقلاب اسلامی واقع در راهروی 7 شبستان اصلی نمایشگاه کتاب، تهیه کنید.
ریحانه
👌 آقا در نماز شب برایم دعا کنید 📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم چن
💐 «کتاب را به خانه بردم و گفتم همه بخوانید!»
کتاب تحسین شده و فراموش شده! (بخش دوم)
📚 مجموعه کتاب «فرهنگ جبهه»، مجموعهای از اصطلاحات و تعبیراتی است که در جبهههای دفاع مقدس، رواج داشته.
🔖 رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دفتر پژوهش و گسترش فرهنگ جبهه در دی ماه سال 70 خاطرهی جالبی دربارهی مطالعهی این کتاب گفتند:
📕 «وقتی که جلد اول کتاب شما، فرهنگ جبهه، در آمد، به طور عادی، مثل بقیه منشوراتی که پیش من می آورند، نشستم آن را خواندم. این کتاب از بس من را جذب کرد، تا آخرش خواندم.
🏡 بعد دیدم این کافی نیست، به خانه بردم و گفتم همه بنشینید این کتاب را بخوانید! در جمع خانواده، جاهایی از کتاب را خود بازکردم و خواندم. گفتم که این کتاب اصلاً باید در فضای خانه ها باشد و همه باید آن را همیشه داشته باشند...
📝 چقدر خوب است آن کسانی که فیلم میسازند، یا قصه مینویسند، یا شعر میگویند، یا نمایشنامه مینویسند، از این نوشته هاو این اسناد استفاده کنند.»
◀️ این کتاب توسط انتشارات سروش با همکاری انتشارات فرهنگ گستر منتشر شده و تا کنون 60 جلد از آن، چاپ شده.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💥 بهشت رمضان منتشر شد
👌 اگر فردا و پس فردا عازم نمایشگاه کتاب شدید، حتما سراغ کتابچهی "بهشت رمضان" را از غرفهی انتشارات انقلاب اسلامی بگیرید.
📚 این کتابچه، از مجموعهی #مهارتهای_زندگی است که در موضوع سبک زندگی در ماه مبارک رمضان و توسط بانوان تحریریهی ریحانه نوشته شده.
❇️ انتشارات انقلاب اسلامی، وابسته به موسسهی فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی است و در راهروی ۷ شبستان اصلی غرفه دارد. از این غرفه همچنین میتوانید کتاب "بانوی تراز" و مجموعهی پنج جلدی "نقش و رسالت زن" در بیانات رهبر انقلاب را تهیه کنید
❣ @khamenei_reyhaneh
🚨 دستور رهبر انقلاب درباره دانشآموزان سیلزده
⚠️باید جوری مدیریت شود که این دانشآموزان از تحصیل عقب نمانند
🔻رهبر انقلاب، دیروز صبح در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹نگذارید دانشآموزان سیلزده از درس عقب بمانند. الان بازسازی مدارس شروع شده است؛ خیّرین مدرسهساز هم که انصافاً جریان مفید و خیّری در کشور هستند، کمک میکنند. جوری مدیریت شود که تا وقتی مدارس ساخته نشده، اینها از تحصیل عقب نمانند. ۹۸/۲/۱۱
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 ویژه | آغاز انتشار مجموعه داستانی کتاب #خاطرات_سفیر
📙 کتابی که رهبر انقلاب توصیه کردند «خانمها بخوانند»
📝 همزمان با ایام برگزاری نمایشگاه کتاب، بخش زن و خانوادهی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR انتشار مجموعه نماهنگ کتاب «خاطرات سفیر» را آغاز میکند. این کتاب روایت یک دانشجوی دختر ایرانی است از دوران تحصیلش در کشور فرانسه.
1️⃣ قسمت اول این مجموعهی هفت قسمتی، مربوط به اولین داستان این کتاب و ماجرای حجاب داشتن یا نداشتن این دانشجوی دختر ایرانی مسلمان در دانشگاه محل تحصیل خود است.
🔹مشاهده با کیفیت و حجم بالا در aparat.com/v/OrLKD
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇🏻
❣️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 سراغی از شهید آوینی و خانوادهاش در روایت فتح
📝 روایتهایی از بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب در #بهار_کتاب_۹۸
رهبر انقلاب امسال وقتی به غرفهی انتشارات روایت فتح رسیدند، دریالعل مدیر انتشارات سلام و خوشامد گرمی به رهبر انقلاب گفت و دست ایشان را بوسید و گفت «۲۰ سال است بچههای انتشارات روایت فتح منتظر شما هستند آقا»
آقا پرسیدند «از خانوادهی شهید آوینی کسی اینجا هست ببینیمشان؟» سالها بعد از شهادت شهید سیدمرتضی آوینی پیدا بود که هنوز یاد و نامش همراه رهبر انقلاب بود. مدیر انتشارات روایت فتح گفت خانم امینی همسر شهید آوینی چند سالی است که انتشارات واحه را به صورت شخصی تأسیس کردهاند.
دریالعل مجموعه کتابهای یادگاران و نیمه پنهان که از زمره کتابهای قدیمی و پرفروش این انتشارات بود را معرفی کرد و در میان کتابهای تازه از کتاب «کعبه بوی بهشت میدهد» که زندگینامهی داستانی خانم نازقلیچی بود سخن گفت. رهبر انقلاب شناختند.
این شهیدهی فاجعهی منا همان خانم اهل بندر ترکمن بود که گفته بود به نیابت از رهبر انقلاب تمتع را به جا میآورد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💐 مهمترین کارهای زن در نگاه حضرت آیتالله خامنهای
رهبر انقلاب:
🌷 مادران در دوران انقلاب و در جنگ تحمیلی، فرزندان خود را به سربازان جانباز و شجاع در راه اسلام و مسلمین تبدیل کردند،
🌷و همسران در دوران انقلاب و دوران جنگ تحمیلی، شوهران خود را به انسانهای مقاوم و مستحکم مبدّل ساختند. این است نقش و تأثیر زن بر روی فرزند و شوهر.
🌸این، نقشی است که زن میتواند در داخل #خانواده ایفا کند و جزو بزرگترین نقشهاست و به نظر من از همهی کارهای زن مهمتر، همین کار است.
🔆از همهی کارهای زن مهمتر، تربیت فرزندان و تقویت روحی شوهران برای ورود در میدانهای بزرگ است، و خدا را شکر میکنیم که زن ایرانی و مسلمان، در این میدان هم بیشترین هنر را نشان داده است.
رهبر انقلاب؛ ۷۵/۱۲/۲۰
#تربیت_فرزند
#زنان_جامعه_ما_اینگونه_اند
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | آخرین گفتگوی منتشرشده مادر شهید طهرانی مقدم با رهبرانقلاب
🏴 مادر شهیدان طهرانی مقدم امشب به فرزندان شهیدش ملحق شد.
❣ @Khamenei_Reyhaneh