ریحانه
حریمداری در مجازآباد
👨👩👧👦 چگونه از حریم خانواده و همسر در فضای مجازی مراقبت کنیم؟
قبل از اینکه اینترنت از طریق گوشیهای هوشمند به دست بیشتر ما برسد، باید سبک زندگی مجازی و خصوصا تعهد در فضای مجازی را میآموختیم. اما هیچوقت برای یادگیری دیر نیست. در این یادداشت نکاتی در مورد تعهد و حفظ حریم خانواده در فضای مجازی بیان میکنیم.
1⃣ مراقبت اخلاقی را جدی بگیرید
وقتی در فضای مجازی مطالب همسرتان را میخوانید و علاقهمندیهایش را میبینید ممکن است به مرور متوجه تغییراتی در او شوید. این وظیفهی شما به عنوان نزدیکترین محرم اوست که اگر به راه نادرستی میرود، آگاهش کنید. رهبر گرانقدرمان میفرمایند: «زن اگر میبیند شوهرش در معاملات بد افتاده، در رفیقبازیهای بد و معاشرتهای بد افتاده، یا مرد میبیند زنش افتاده در بعضی تجملپرستیهای غلط یا ولنگاریهای غلط، نباید بگوید: حالا او خودش است. نه! شما هر کدام نسبت به هم وظیفه دارید. باید همت خود را متمرکز کنید. زن و مرد میتوانند بر روی هم اثر بگذارند (3/8/1379).».
قرار نیست مثل نگهبان یا آقا بالاسر تعقیبش کنید؛ مثل یک رفیق دلسوز هوایش را داشته باشید.
2⃣ همیشه و همه جا متعهد بمانید
اگر اعتماد از خانواده برود، سنگ روی سنگ بند نمیشود. چیزی که اعتماد بین همسران را میسازد، وفاداری و تعهد است. حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه توصیه میکنند: «اگر میخواهید محبت طرف مقابلتان به شما زیاد باشد، وفاداری کنید، حس اعتماد او را جلب کنید. یکی از چیزهایی که محبت را در خانواده به کلی به هم میریزد، بیاعتمادی زن و شوهر به همدیگر است (19/7/1379).».
یکی از مصادیق تعهد در فضای مجازی این است که از تمام ارتباطات و فعالیتهایی که میدانید همسرتان را ناراحت میکند، بپرهیزید؛ حتی اگر مطمئن باشید او هرگز باخبر نمیشود!
3⃣ حسادت و غیرت همدیگر را تحریک نکنید
احتمالا یکی از صفحاتی که همسرتان مشتاقانه پیگیری میکند صفحهی شما و فعالیتهای شما در فضای مجازی است. مراقب لایکها و کامنتهای خود باشید. شاید به زعم خودتان حرف خاصی برای صاحب یک مطلب ننوشته باشید، اما آن جمله همسرتان را دلگیر کند و غیرت یا حسادتش را برانگیزد. در انتخاب عکس پروفایل دقیق و حساس باشید؛ عکسی را که میدانید همسرتان نمیپسندد قرار ندهید.
رهبر فرزانهمان میفرمایند: «من همیشه به مردهای جوان توصیه میکنم، که در معاشرت با نامحرم و حتی محارم، کاری نکنید و حرفی نزنید که زنان خود را وادار به حسادت کنید. به دختران جوان هم سفارش میکنم، که در برخورد با مردهای بیگانه، کاری نکنید و حرفی نزنید که حس حسادت و غیرت شوهرانتان را تحریک نمایید. این حسادتها بدبینی میآورد و پایههای محبت را سست میکند و از ریشه میسوزاند (10/9/1379).».
مراقب باشید به خاطر آدمها و فعالیتهای مجازی، محرمترین فرد زندگی واقعیتان را دلزده و رنجیدهخاطر نکنید.
4⃣ چشمتان را درویش کنید
فضای مجازی بیدر و پیکر است و بعضی افرادش بیبند و بار. پس مراقب نگاهتان باشید و به هر چیزی آلودهاش نکنید. شاید این آلودگی در حد کلیک روی عکس پروفایل یک نامحرم و تماشای آن باشد یا ورود به صفحهی او و دید زدن تمام عکسهایش! دینمان ما را به نگه داشتن نگاه توصیه میکند تا به هر طرفی کشیده نشویم و نسبت به همسرمان وفادار بمانیم.
رهبر عزیزمان میفرمایند: «اینکه اسلام آن قدر گفته است که چشمتان را ببندید، به نامحرم نگاه نکنید... به زن یک جور گفته و به مرد یک جور دیگر گفته، برای این است که وقتی چشم به یک طرفی رفت، آن وقت بخشی از سهم آن کسی که همسر شماست، آن طرف خواهد رفت. حالا چه شما مرد باشید و چه زن باشید، فرقی نمیکند. یک قسمتی میرود آنجا. وقتی اینجا کم گذاشتی، محبت ضعیف خواهد شد. محبت که ضعیف شد، بنای خانوادگی متزلزل میشود (17/2/1375).».
5⃣ فریب ظواهر را نخورید
فضای مجازی است و دروغ و دغلهایش. اما شما تحت تأثیر این دروغها زندگیتان را تلخ نکنید. تصاویر زیبا و خوشآب و رنگ زندگیهای لوکس فریبتان ندهد. خیلیهایشان به صورت اجارهای یا رایگان به دست منتشرکنندهی عکس رسیده است! زیباییها و جذابیتهای ظاهری افراد این سؤال را به ذهنتان نیاورد که «پس من یا همسرم چرا این شکلی هستیم؟!». پشت این عکسهای «همین الان یهویی» ساعتها آرایش و صحنهآرایی جا خوش کرده.
حتی اگر تمام امکانات و زیباییهایی که میبینید واقعی باشند، باز هم ارزشش را ندارد که برای به دست آوردن مقداری از آنها زندگی خودتان و همسرتان را تلخ کنید و خودتان را تحت فشار بگذارید.
ریحانه
6⃣ همه را در جریان نگذارید
حریم خانه و خانوادهی خود را پاس بدارید و از گوشه و کنار زندگی، تفریحات، سفره و... خود عکس منتشرنکنید. واقعا لازم نیست همهی اتفاقات و داشتههایتان را مستندسازی و منتشر کنید تا دیگران ببینند و در موردشان نظر بدهند.
شاید همسرتان هم ترجیح بدهد وضعیت خانه، زندگی و خورد و خوراکتان به سمع و نظر تمام اهالی فضای مجازی نرسد و همه خبردار نشوند که چه کم و کسرهایی دارید!
#تحریریه_ریحانه
#پرونده_ازدواج
❣@khamenei_Reyhaneh
📗 کتاب کودک | خبر بزرگ💥
🎉 حضرت آیتالله خامنهای: «عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است.»
🎊 در آستانهی عید سعید غدیر، مجموعه داستان «خبر بزرگ» ویژهی کودکان منتشر شد. این مجموعه شامل ۱۰ داستان کودکانه از واقعهی غدیر و با هدف آشنایی هرچه بیشتر بچهها با مفاهیم عید غدیر نوشته شده است.
👨👩👧👦 شما پدر و مادر گرامی میتوانید با دریافت و چاپ این کتاب، یک عیدی خوب به کودکان بدهید 😊
👶 بخش کودک ریحانه 👧
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
مجموعه داستان غدیر.pdf
7.37M
📗 کتاب کودک «خبر بزرگ» 💥
👧 انتشار مجموعه داستانهای کودکانه از واقعهی غدیر در آستانهی عید سعید غدیرخم
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
❌✅ بایدها و نبایدهای تربیت دختران در اسلام
پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 #والدین و مجموعههای تربیتی چگونه میتوانند #دختران را بهگونهای #پرورش دهند که آمادهی ایفای نقش تمدنسازی شوند؟ در همین زمینه «ریحانه» گفتوگویی انجام داده است با حجتالاسلاموالمسلمین محمدرضا زیبایینژاد، رئیس مرکز تحقیقات #زن و #خانواده دربارهی بایدها و نبایدهای الگوی تربیت دختران در اسلام که بخشهایی از آن را در ادامه میخوانیم:
🔹تفاوتهایی که میتواند باعث درک متقابل از همدیگر بشود، باعث جذابیت دو جنس به همدیگر بشود، چون از آن تصویری ندارند تبدیل میشود به عامل تخاصمشان. #دختر از پسر توقع زنانه دارد، میگویند مردها چقدر بیعاطفه و بیاحساسند. نمیدانند که مرد شخصیتش با زن فرق میکند. مردها هم شروع به تحقیرکردن زنها میکنند که چقدر زنها پای تلفن زیاد صحبت میکنند. خب نمیدانند که آن حرف زدن بخشی از آن حس نشاطی است که زن بایست به آن دست پیدا کند.
🔸 اگر دختر شما کرامت نفسش مورد توجه قرار نگیرد، عزیز داشته نشود، موقعی که بزرگ شد نمیتواند فرزندانش را عزیز بدارد. کسی که تحقیر شد، تحقیر میکند و بیادب میشود، شوهرش و بچهاش را تحویل نمیگیرد، مشکل اجتماعی در ارتباطاتش پیدا میکند. لذا از این جهات دختر یک ویژگیهایی پیدا میکند که هم مادر، هم پدر هم اطرافیان همه بایستی به این خاص بودگیهای دخترانه توجه کنند.
🔹 دختر باید بتواند به سه چیز خوب برسد:
۱. فهم درستی از زنانگی داشته باشد، بداند زنانگی فرقش با مردانگی چیست.
۲. از زن بودن خودش لذت ببرد، احساس تعلق به جنس خودش بکند. از زن بودن خودش بدش نیاید.
۳- بداند یک زن چگونه رفتار میکند. یک زن خوب، یک زنی که استانداردهای تربیتیاش بالاست چگونه مهارتهای خوب دختری کردن و خوب زنانگی کردن را بلد باشد.
🔸 تنبیه را گذاشتند تا شما به یک هدف تربیتی برسید، آن شخص آن کار زشت را انجام ندهد. اگر قرار باشد که من تنبیه بکنم و آن کار زشت را انجام بدهد، بیشتر هم انجام بدهد، خب این چه تنبیهی است؟ بیعقلی است تنبیه نیست. تنبیه از سر عصبیت نباشد، از سر تأدیب باشد. خیلی وقتها تنبیههای ما تنبیه از سر عجز است، نمیدانیم چطور بچهمان را تربیت کنیم از تنبیه استفاده میکنیم.
🔹 یک اراده واحد بایست در خانواده حاکم باشد و خداوند نپسندیده که غیر از مرد فرد دیگری باشد. پدر باید نفوذ کلمه داشته باشد. پدر حق ندارد به مادر بگوید بچه سرپرستیاش با تو، من کار دارم نمیرسم خداحافظ. پدر میتواند برخی از اختیارات را واگذار کند ولی خودش بایستی نظارت کند.
مطالعه متن کامل 🔻
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46190
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🌻 غدیر راهگشاست
🌸 رهبر انقلاب: در خودِ مسأله غدیر، غیر از جنبهای که شیعه به عنوان اعتقاد قبول کرده است -یعنی حکومت منصوب امیرالمؤمنین از طرف پیامبر (علیهمالسلام) که در حدیث غدیر آشکارست- اصل مسأله ولایت هم مطرح شده است. این دیگر شیعه و سنی ندارد.
🤝 اگر امروز مسلمانان و ملت کشورهای اسلامی، شعار ولایت اسلامی سر دهند، راههای نرفته و گرههای ناگشوده امت اسلامی باز خواهد شد و مشکلات کشورهای اسلامی به حل نزدیک خواهد گشت. ۱۳۷۹/۰۱/۰۶
🎉 @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💚 از عید قربان، عید توحید و بندگی تا عید غدیر، عید اکمال دین، بهانهی خوبی برای جشن و ترویج سبک زندگ
🎊 چندروزی بود به این فکر میکردم که چطور داستان غدیر رو برای بچهها بگم که تا ابدالدهر توذهنشون بمونه وهیچوقت خاطره خوشش از ذهنشون پاک نشه.
یه چرخی تو اینترنت و اینستگرام زدم دیدم بازیها وجعبههای فرهنگی غدیرانه قشنگی برای بچهها آماده کردن. اما هزینههاش برای منی که سه تابچه دارم بالا بود.
با همسرم سری به بوستان کتاب کودک زدیم.
دنبال یک کتاب کودکانهای بودم که داستان غدیر رو به زیباترین و لذتبخشترین حالت ممکن تعریف کنه. چندکتابفروشی دیگه هم رفتیم و درنهایت کتاب مناسب رو خریدیم.
جدای از روز عید که قراره یه جشن خوب وساده کنار بچهها داشته باشیم، بازم یه چیزایی کم بود. بعد از اینکه بچه هارو خوابوندم؛ نشستم و با کاغذ رنگی ریسهها و چراغهای رنگی رنگی درست کردم و همینطور تزئینات کاغذی برای روز جشن. برای هرکدوم از بچهها جدا یک بسته غدیرانه درست کردم که روز جشن خودشون به سلیقه خودشون تزیین کنن ومسابقه بدن و جایزه بگیرن.
برای مسابقه سه تاپازل غدیر گرفتم که سر یک زمان مشخص ببینیم کی زوتر بعد از شنیدن داستان غدیر، پازلش رو حل میکنه. برای مسابقه ایده زیاد بود، ولی دیدم بچهها خیلی پازل دوست دارن و هروقت مناسبت خاصی میشه براشون پازل با همون موضوع میخرم.
جایزه های مسابقه هم به نفرات اول تاسوم تعلق میگیره! چون سه تا بچه دارم.
خیلی کارهای قشنگی میشه انجام داد تو این روز خجسته به شرطی که بسم الله بگیم ودغدغه داشته باشیم. حتی اگر دغدغمون درحد پخت کیک، جشن خانوادگی، عیدی به نیازمند باشه.
#ارسالی_مخاطب از شهر قم
🚩 عاشورا، مباهلهای دیگر
حضرت آیتالله خامنهای: سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین، پیغمبر دست عزیزان خود را بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است. نشان دهندهی این است که بیان حقیقت چقدر مهم است.
همین قضیه در محرم اتفاق افتاده است به شکل عملی؛ یعنی امام حسین (ع) هم برای بیان حقیقت، عزیزترین عزیزان خود را میآورد وسط میدان؛ با آنکه میدانست حادثه چه جور تمام خواهد شد. ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
❣ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🌼 #دختر_تمدن_ساز | سهم ما از نقش دختری
🎙 گفتکو با سرکار خانم آزاده نیاز، مدرس دانشگاه دربارهی علل هویت چندگانهی دختران و ارائهی برخی راهحلها
بخشهایی از مصاحبه🔻
🔹 دختر امروز ما در مسئلهی زنانه بودن یا دخترانگی، انتخابگری میکند. یک مقطعی زنان ما اینقدر با مسائل و با دگرگونیهای اجتماعی به صورت فعال مواجه نمیشدند. دختر امروز ما در جریان انتخابهایی که قرار میگیرد، چیزی را برمیگزیند که متفاوت از آن چیزی باشد که خانواده یا جامعه به عنوان شاخص برایش تعریف میکنند.
🔸 همین پویشهای همدلی، ظرفیت بالقوه و عظیمش در وجود دختران ماست. کافی است که برایش موضوع فعالیتهای گروهی تعریف شود و خواسته شود که تو ایده بده، تو طرح بده، تو پیشنهاد بده که ما برای این موضوع چهکار میتوانیم انجام بدهیم. هویت دختران وقتی میتواند موفق تعریف شود که دختر را به قوت آن چیزی که هست مسلّط و مفتخر کند.
🔹 دختر ما نتوانسته مواجههاش را با شرایطی که در تربیت دینی ما که مشتمل بر تکالیف و وظایف است، مشخص کند. تفاوت زنان و مردان را به معنای ظلم و نابرابری نگاه کرده. تفاوت را در تکلیف محوری نگاه نکرده، تفاوت را در حق محوری مطالبه کرده و دیده. بعضاً به جای اینکه ذهنش یک ذهن تکلیف مدار باشد ذهنش یک ذهن حق مدار است. حق من چیست؟ حق من کجاست؟ وقتی به سؤال «حق من چیست» و «حق من کجاست» میخواهی پاسخ بدهی میروی در پارادایم برابری. حقهایی که باید برابر اعطا شوند. تعاریفی که الزاماً تعاریف درستی از عدالت نیستند ولی الان با آنها دستوپنجه نرم میکند.
🔸 آیا تابهحال به این فکر کردید که چه نکاتی در دختر شما باید به عنوان ظرفیتهای درونی به رسمیت شناخته و تقویت شود؟ باید روی آن کار شود. باید خوشحال و خرسندش کنید از این داشتههای فوقالعادهای که دارد. آیا برنامهریزی برایش کردید که در کنار مشورتهای خانوادگیتان سهم تأثیر یک نگاه لطیف، دقیق و ظریف دخترانه را هم قرار بدهید که این آدم با چشم خودش ببیند در تصمیمگیریهای خانوادگی موثر است؟
🔹 ما گاهی اوقات فکر کردیم که تربیت دختر یعنی فقط آماده کردن دختر برای اینکه بتواند خوب غذا بپزد، خوب پذیرایی کند یک خانهای را خوب بگرداند. به نظرم این اشتباه است و خیلی اشتباه رایجی هم هست. همین اشتباه نگرشی فرهنگی باعث شده نهتنها این اتفاق نیفتد بلکه چون سوژه، سوژهی انتخابگر است، خیلی راحت به شما میگوید نه و شما نمیتوانید اجبارش کنی؛ بعد وقتی وارد آن فضای نوجوانی و پرخاشگریها و پیداکردن هویت مستقل میشود، این را هم ترجمهی به مخالفت از خودت میکنی به عنوان پدر و مادر. بعد یا با او دائم میجنگی یا چون میخواهی با تو بد نشود کوتاه میآیی.
🔻 مطالعه متن کامل مصاحبه در
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46248
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 پروانههای دربند
🌤 رهبر انقلاب: روزی بود که وقتی نام آزادگان و گروگان های عزیز ما در دست دشمن - یعنی شما - برده می شد، دل را غبار غم و اندوه می پوشاند. یک فضای یأسآلود بر دلها حاکم بود.
🕯 واقعاً انسان نمی دانست که سرنوشت این عزیزان، این جوانان پاکیزه و مطهّر، این فداکاران میدان جنگ، در دست آن رژیم قسىّالقلب و دور ازانسانیّت، چگونه خواهد شد و به کجا خواهد رسید. ۱۳۷۱/۰۵/۲۶
روز #خانواده_اسرا_مفقودین
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 #دختر_تمدن_ساز | سهم ما از نقش دختری
⁉️ دخترها، خانوادهی آنها و برنامهریزان اجتماعی چه وظیفهای در قبال دختران جامعه دارند؟
⁉️ جامعه تا چه مقدار برای ایفای نقش دخترانه، زمینه آماده کرده است؟
⁉️ خانواده و مدارس چگونه باید به دختران هویت دخترانه بدهند؟
📽 سوالهایی که سرکار خانم نیاز به آنها در این مصاحبه پاسخ داده است.
دریافت کیفیت بالا این ویدئو aparat.com/v/esVAw
مطالعه متن کامل https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46248
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 #دختر_تمدن_ساز | سهم ما از نقش دختری
⁉️ پدر و مادر چگونه باید با دختران خانواده تعامل کنند؟
بخشهایی از متن مصاحبه با سرکار خانم آزاده نیاز، مدرس دانشگاه🔻
🔹 ما گاهی اوقات فکر کردیم که تربیت دختر یعنی فقط آماده کردن دختر برای اینکه بتواند خوب غذا بپزد، خوب پذیرایی کند یا یک خانهای را خوب بگرداند. به نظرم این اشتباه است و خیلی اشتباه رایجی هم هست.
🔸 الگوی فکری و فرهنگی و ذهنی مادر و پدر امروزی این شده که زمین را برای انتخابهای فرزندش باز بگذارد، ولی سهم خودشان را به عنوان هادی فراموش کرده است.
دریافت کیفیت بالا این ویدئو aparat.com/v/9L6am
مطالعه متن کامل https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46248
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📣 چهار مسئلهی اولویتدار حوزهی خانواده از نظر رهبر انقلاب
📆 در ۲۴ مردادماه ۱۳۹۸، جمعی از تشکلهای مردمنهاد فعال در حوزهی خانواده، با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. در این دیدار رهبر انقلاب به صورت اجمالی بر روی چهار مسئلهی محوری حوزهی خانواده تأکید نمودند:
1️⃣ بقاء خانواده، مقابله با طلاق و جلوگیری از متلاشی شدن خانوادهها
2️⃣ اصلاحِ فضای داخل خانواده و جلوگیری از ظلم به زنان با قانونگذاری براساسِ هنجار درستِ اسلامی
3️⃣ فرزندآوری و مقابله با پیریِ جمعیت
4️⃣ ازدواج مجرّدان
❇️ «ریحانه» در روزهای آینده به بررسی ابعاد بیشتری از این دیدار مهم خواهد پرداخت.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💙❤️ واسطهگری، ازدواج را تسهیل میکند
🌸 رهبر انقلاب: یکی از مسائل مهم این است که رسم خواستگاری رفتن و #وساطت_کردن برای #ازدواج دخترها، متأسّفانه کمرنگ شده؛ این چیز لازمی است.
💝 افرادی هستند -سابقها همیشه معمول بود، حالا هم با کثرت نسل #جوان در جامعهی ما، باید این رواج داشته باشد- پسرهایی را میشناسند، به خانوادهی دختر معرّفی میکنند؛ دخترهایی را میشناسند، به خانوادهی پسر معرّفی میکنند؛ تسهیل میکنند و آمادهسازی میکنند ازدواج را؛ این کارها را بکنند.
✅ هرچه که ما بتوانیم در جامعه مسئلهی مشکل جنسی جوانها را حل کنیم، این به نفع دنیا و آخرت جامعه و کشور ما است. ۹۴/۴/۲۰
#پرونده_ازدواج
❣@Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 به مناسبت ورود به ماه محرم
✳ حضرت آیتالله خامنهای: امام حسین همان کارى را میکند که پیغمبر اکرم با نصارا کرد؛ یعنى اولادش را، نسائش را، اَنفُسش را آورد میدان؛ یعنى عزیزترین سرمایههایش و همهى موجودى خودش را برداشت آورد براى دفاع از حقیقت و براى قیام لله. ۱۳۸۰/۱۲/۲۱
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 الگوی ما زینب است
حضرت آیتالله خامنهای دربارهی اهمیت خطابههای حضرت زینب سلاماللهعلیها فرمودهاند:
✋ «خطبهی فراموش نشدنی زینب کبری اظهارنظر معمولی یک شخصیت بزرگ نیست؛ یک تحلیل عظیم از وضع جامعهی اسلامی در آن دوره است که با زیباترین کلمات و با عمیقترین و غنی ترین مفاهیم در آن شرائط بیان شده است.» ۱۳۸۹/۰۲/۰۱
🏴 به همین علت، بخش «ریحانه» در محرم امسال با حضور مدرس حوزه و دانشگاه، سرکار خانم علاسوند به بازخوانی و تفسیر بیانات حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها در حادثهی عاشورا و ایام اسارت ایشان خواهد پرداخت.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🚩 مجموعه بیانات | فرستادگان حسین علیه السلام
🌷 فرستادگان حسین علیهالسلام
مجموعهای از بیانات رهبر انقلاب است که دربارهی نقش زنان و دختران قافلهی کربلا در گسترش پیام عاشورا ایراد شده.
📲 برخی از این بیانات برای اولین بار است که در فضای مجازی منتشر میشود 👇
🏴 حضرت آیتاللهخامنهای: حضرت امام حسین علیهالسلام دو سه نفر مأمور کارکُشته ی مبرّزِ قوی دست که تالی تِلو خودش بودند، بهسوى تاریخ فرستاد.
🚩 این چند مأمور، یکى خواهرش زینب کبری است، هم على بن الحسین (صلواتاللهعلیه) امام سجّاد است، هم خواهر دیگرش ام کلثوم است، هم سکینه است، هم فاطمه ی بنت الحسین است.
⛓ از خاندان پیغمبر چندین نفر به صورت ظاهر، اسیرانى در دست دشمنان و در باطن، مأمورانى از جانب آن مرکز الهام و وحى خداوندى به کوفه و شام و مدینه اعزام شدند.
🌹 و در همان چند روز اسارت و بعد از اسارت و تا آخر عمرشان، قطرى از اقطار را هرکدام احیاء کردند، زنده کردند و از این عملى که امام حسین انجام داد بهره بردارى شد؛ آنها علّتش را گفتند. ۱۳۵۲/۱۱/۱۳
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🖤رهبر انقلاب: عظمت کار زینب کبری (علیهاالسّلام) را نمیشود در مقایسهی با بقیّهی حوادث بزرگ تاریخ سنجید؛ باید آن را در مقایسهی با خود حادثهی عاشورا سنجید؛ و انصافاً این دو عِدل یکدیگرند.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌼 مثل امیرالمؤمنین
حضرت آیتالله خامنهای: «بی بی زینب کبری سلامالله علیها در بازار کوفه، در حال اسارت، آن خطبهی شگفت آور را ایراد کرد؛ لفظ مثل پولاد محکم، معنا مثل آب روان تا اعماق جانها مینشیند.
در آنچنان وضعیتی زینب کبری سلامالله علیها مثل خود امیرالمؤمنین علیهالسلام حرف زد؛ تکان داد دلها را، جانها را و تاریخ را.» ۹۲/۰۸/۲۹
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
🚩 مجموعه بیانات | #فرستادگان_حسین علیه السلام
2️⃣ روز دوم: زن مگو مرد آفرین روزگار!
🏴 [پس از واقعهی کربلا] خطبه را فقط زینب و علیّبنالحسین نخواندند، [بلکه] چندین زن خطبه خواندند؛ امّکلثوم خطبه خوانده، سکینه بنتالحسین خطبه خوانده، فاطمه بنتالحسین خطبه خوانده. اینها دخترها و زنهایشان هم اینجوری بودند.
🌷 اینکه میگویند «زن مگو مردآفرین روزگار» من و تو عادت کردهایم این را که گفتند فوراً گریه را سر بدهیم و رویش فکر نکنیم؛ راست است، اینها مردآفرین بودند.
🔸 اگر یزید قبلاً میدانست که بعداً اینقدر دردِسر برایش ایجاد خواهد شد، گمان بنده این است که به عمر سعد و شمر دستور میداد که زنها را هم همان جا یکجا بکُشید. منتها سنّت خدا بر غلبهی حق است و بر پایداری حق. ۵۱/۱۱/۲۲
📕 منبع: کتاب همرزمان حسین؛ گفتار پنجم
🌷 "فرستادگان حسین" علیهالسلام مجموعهای از بیانات رهبر انقلاب است که دربارهی نقش زنان و دختران قافلهی کربلا در گسترش پیام عاشورا ایراد شده.
📲 برخی از این بیانات برای اولین بار است که در فضای مجازی منتشر میشود
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
🏴 @Khamenei_R
◾▪️من مادر دوتا پسر شیطون هستم، به اسم حسین و ابوالفضل؛ علاوه بر خانهداری یه مقدار کوچیک خطاطی میکنم.
همیشه روی میز آشپزخونه دوتا لیوان آب میذارم تا در طول روز حسین و ابوالفضل از اون آب استفاده کنن؛ امسال اومدم «سلام بر امام حسین علیه السلام» رو چسبوندم همون جای لیوانها تا وقتی آب میخورن یه سلام زیبای کودکانه قشنگ به امام حسین (ع) بدن.
مامانهای عزیز میتونن این کار رو به صورتهای مختلف انجام بدن. مثلا میتونن برای بعضی بچهها که از شیر آب آشپزخونه آب میخورن، یه نوشته خوب بچسبونن روی دیوار پشت شیر تا بچههاشون موقع آب خوردن اون نوشته رو ببینند و یه سلام به امام بدن.
واسه بچههایی هم که هنوز مدرسه نرفتن، مامانها خودشون ذکر سلام بر حسین رو چندبار بدن تا بچه ها یاد بگیرن و موقع آب خوردن، تکرار کنند.
متن ارسالی از مخاطبان ریحانه
🏴شما نیز عکس و ایدههایتان در جهت بزرگداشت قیام عاشورا و برگزاری مراسم محرم در خانه، برای ما ارسال کنید. @reyhaneh_contact
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 بخش اول | الگوی ما زینب است...
سه سند تاریخی به جا مانده از حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها در واقعهی کربلا
دریافت کیفیت بالا از Aparat.com/Reyhaneh
❣ @Khamenei_Reyhaneh