🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#سوپ_ورمیشل
من پیاز و سیب زمینی و هویج رو از هرکدوم یدونه متوسط با یک تکه کدو و یدونه گوجه همه رو رنده درشت میکنم تو قابلمه میریزم.یدونه سینه مرغ هم اضافه میکنم.تقریبا یک سوم لیوان عدس و جو پرک میریزم.قارچ و ذرت هم اگه داشتم میریزم.دو سه قاشق آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم میریزم.آبجوش اضافه میکنم تا تقریبا مواد شناور بشن.میذارم سه چهار ساعت بپزه بعد سینه مرغ رو در میارم ریش ریش میکنم و برمیگردونم تو سوپ.بعد ۲ الی ۳ قاشق رب گوجه اضافه میکنم.بعد ازینکه رب رنگش باز شد و همه مواد سوپ پخته بود اونوقت تقریبا یک لیوان ورمیشل میریزم هم میزنم که به هم نچسبه.بیست دقیقه بعد جعفری ساطوری میریزم و زیرشو خاموش میکنم.درش رو هم نمیبندم که جعفری سیاه نشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#خورش_باقلا_قاتق
مواد لازم برای 4 نفر
باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم
شوید (خشک) ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۴ حبه
کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب ۱ لیتر
طرز تهیه
۱-ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم
۲-سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط میكنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همانطور روی حرارت باقی میگذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له میشود).
۳-پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را اضافه میكنیم.این تخممرغها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوشطعم میكنیم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از 💕ترفندهای خلاقانه زندگی💕
⚜جدیدترین طرحهای پشت تلویزیون
⚜جدیدترین طراحی کابینت
⚜جدیدترین مدلهای بوفه
⚜جدیدترین طرحهای داخلی کلی مطلب در مورد( معماری،مبلمان و دکوراسیون)⚜
http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
پاته مرغ و قارچ از اون غذاهایی هست که بی نهایت اشتها آوره.
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد و باید با هم قاطی کنی تا درست بشه .
ولی خوب چاره چیه؟؟؟ امان از تنوع طلبی …
مواد لازم:
آرد سفید گندم : ۲۵۰ گرم
زرده تخممرغ : یک عدد
کره : ۸۰ گرم
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری
آب سرد : چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)
مواد لازم برای داخل پاته مرغ و قارچ :
سینه مرغ خرد شده : یک سینه کامل
هویج پخته و خرد شده : دو عدد بزرگ
قارچ سرخ شده و نخود سبز : نصف پیمانه
پیاز بزرگ خرد شده : یک عدد
کره یا روغن : ۵۰ گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس پاته :
کره : چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)
آب مرغ : یک پیمانه
آرد سفید گندم : دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)
شیر : 1 پیمانه
نمک و فلفل : به مقدارلازم
طرز تهیه پاته مرغ و قارچ
پیاز را همراه با کره تفت بدهید تا نرم شود.
سینه مرغ را افزوده و بعد هویج را بیافرایید و کمی تفت دهید.
حالا قارچ و نخود سبز را اضافه کنید و تفت دهید.
در این زمان سس را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود.
این مخلوط را در ظرف نشکن یا سفال بریزید.
خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل در ظرف درست کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.
سپس اطراف آن را با دست به شکل دالبر در بیاورید.
مقداری از باقیمانده خمیر را به شکل نوارهای باریک و ضربدر روی خمیر بگذارید.
در آخر روی خمیر را زرده تخممرغ و روغن مایع بمالید و در طبقه وسط فر، که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کردهاید، به مدت ۳۰ دقیقه بگذاربد. روی این خمیر باید طلایی شود.
طرز تهیه سس پاته :
آرد را در آب مرغ و شیر حل کنید.
سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
در همین حالت کره را به خورد سس میدهیم، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید و سس را کنار بگذارید.
طرز تهیه خمیر پاته :
آرد و نمک را در کاسهای بریزید، نصف آب و زرده تخممرغ را کم کم به آرد اضافه کنید.
کره و روغنزیتون را با آرد خوب مخلوط کنید.
با نوک انگشتان و به آرامی خمیر را ورز دهید.
اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم مابقی آب را نیز اضافه کنید
تا انداره ای که خمیر لطیف، صاف و یک دستی به دست آید.
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در جای گرم به مدت یک ساعت بگذارید تا خمیر ور بیاید.
سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و سه لا تا میزنیم و دوباره خمیر را عمودی به طرف خود قرار میدهیم و مجددا آن را به شکل مستطیل باز کرده و سه لا تا میزنیم. یکی، دو بار این عمل را انجام میدهیم (مانند خمیر هزارلا عمل کنید با این تفاوت که خمیر پاته را سه لا تا بزنید)
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم برای تهیه کوکو هفت طبقه
لوبیا سبز ریز خرد شده آب پز شده و تفت داده شده 1 پیمانه
نخود فرنگی آب پز له شده 1 پیمانه
گوشت چرخ شده تفت داده شده 1 پیمانه
سیب زمینی آب پز رنده شده 1 پیمانه
هویج نگینی ریز خرد شده تفت داده شده 1 پیمانه
کالباس مرغ مربع شکل 8 ورق
تخم مرغ 8 تا 6 عدد
دستور پخت کوکو هفت طبقه خوشمزه و مجلسی
هر یک از مواد بالا را با 1 عدد تخم مرغ و نمک و ادویه دلخواه مثل سایر انواع کوکو آماده می کنیم.
نکته : داخل هویج 2 تا زرده فقط استفاده می کنیم تا رنگ نارنجی آن روشن نشود.
سفیده های هویج را در کاسه ای ریخته کمی هم می زنیم.
لایه اول اوبیا سبز را داخل قالب لوف (قالب کیک صبحانه ) ریخته رویش را صاف می کنیم.
سپس 2 ورق از کالباس را به اندازه فالب برش داده داخل سفیده زده بعد روی لوبیا قرار می دهیم.
لایه دوم سیب زمینی را می ریزیم. سپس یک ورق کالباس که در سفیده زده ایم.
لایه سوم گوشت و مجددا ورق کالباس. لایه چهارم نخود فرنگی و ورق کالباس.
لایه پنجم که آخرین لایه و لایه رویی است هویج می ریزیم.
بعداز پرکردن قالب ، آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار می دهیم تا رویش سرخ شود.
سپس از فر خارج کرده، کمی که سرد شد از قالب در آورده چند ساعتی در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
سپس کوکو هفت طبقه را با یک چاقوی تیز برش می دهیم.
می تونید ترتیب رنگ ها در کوکو 7 طبقه را تغییر بدین
نکات :
توجه کنید که هر بار کالباس را در سفیده تخم مرغ بزنید تا لایه ها بهتر بهم بچسبند.
در ضمن از کمی پنیر پیتزا در بین لایه ها می شود استفاده کرد به مقدار خیلی کم.
من بجای نمک از قرص اشکنه استفاده کردم تا خوشمزه تر بشه.
کوکو هفت لایه را اگه گرم برش بدهیم لایه ها ار هم جدا می شود.
می تونید ترتیب رنگ ها در کوکو 7 طبقه را تغییر بدین.
اگر رژیم گیاهی دارید، می تونین به جای گوشت چرخ کرده از قارچ استفاده کرده و کالباس را هم حذف کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️