eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
بستنی وانیل:4 اسکوپ خامه :یک قاشق غذاخوری کارامل:یک قاشق غذاخوری شکلات نوتلا:یک قاشق غذاخوری شیر:یک فنجان روش تهیه میلک شیک نوتلا مواد گفته شده را درون پارچ میکسر ریخته و به مدت یک دقیقه کاملا میکس کنید. از شکلات نوتلا و توت فرنگی برای تزئین آن استفاده کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
من پیاز و سیب زمینی و هویج رو از هرکدوم یدونه متوسط با یک تکه کدو و یدونه گوجه همه رو رنده درشت میکنم تو قابلمه میریزم.یدونه سینه مرغ هم اضافه میکنم.تقریبا یک سوم لیوان عدس و جو پرک میریزم.قارچ و ذرت هم اگه داشتم میریزم.دو سه قاشق آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم میریزم.آبجوش اضافه میکنم تا تقریبا مواد شناور بشن.میذارم سه چهار ساعت بپزه بعد سینه مرغ رو در میارم ریش ریش میکنم و برمیگردونم تو سوپ.بعد ۲ الی ۳ قاشق رب گوجه اضافه میکنم.بعد ازینکه رب رنگش باز شد و همه مواد سوپ پخته بود اونوقت تقریبا یک لیوان ورمیشل میریزم هم میزنم که به هم نچسبه.بیست دقیقه بعد جعفری ساطوری میریزم و زیرشو خاموش میکنم.درش رو هم نمیبندم که جعفری سیاه نشه. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم برای 4 نفر باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم شوید (خشک) ۳ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آب ۱ لیتر طرز تهیه ۱-ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم ۲-سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همان‌طور روی حرارت باقی می‌گذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له می‌شود). ۳-پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را اضافه می‌كنیم.این تخم‌مرغ‌ها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوش‌طعم می‌كنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر لاغر هستید شیره انگور بخورید. شیره انگور به راحتی شمارا چاق میکند. همچنین برای کودکان و نوجوانان در حال رشدوافرادی که در اثر بیماری ضعیف شده اند نیز عالی میباشد. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌸🌸ایده_دسر_شکری ژله ک درست میکنین،یکم غلیظترکنین،مقدارآب کمتری بریزید وتوی قالبهای کوچیک بزارین وزمان بیشتر توی یخچال نگه دارین وبعدتوی شکر بغلتونینش @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
⚜جدیدترین طرحهای پشت تلویزیون ⚜جدیدترین طراحی کابینت ⚜جدیدترین مدلهای بوفه ⚜جدیدترین طرحهای داخلی کلی مطلب در مورد( معماری،مبلمان و دکوراسیون)⚜ http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
پاته مرغ و قارچ از اون غذاهایی هست که بی نهایت اشتها آوره. از شیر مرغ تا جون آدمیزاد و باید با هم قاطی کنی تا درست بشه . ولی خوب چاره چیه؟؟؟ امان از تنوع طلبی … مواد لازم: آرد سفید گندم : ۲۵۰ گرم زرده تخم‌مرغ : یک عدد کره : ۸۰ گرم نمک : یک قاشق چایخوری روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری آب سرد : چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه) مواد لازم برای داخل پاته مرغ و قارچ : سینه مرغ خرد شده : یک سینه کامل هویج پخته و خرد شده : دو عدد بزرگ قارچ سرخ شده و نخود سبز : نصف پیمانه پیاز بزرگ خرد شده : یک عدد کره یا روغن : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس پاته : کره : چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم) آب مرغ : یک پیمانه آرد سفید گندم : دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم) شیر : 1 پیمانه نمک و فلفل : به مقدارلازم طرز تهیه پاته مرغ و قارچ پیاز را همراه با کره تفت بدهید تا نرم شود. سینه مرغ را افزوده و بعد هویج را بیافرایید و کمی تفت دهید. حالا قارچ و نخود سبز را اضافه کنید و تفت دهید. در این زمان سس را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرف نشکن یا سفال بریزید. خمیر را با وردنه باز کنید و  به شکل در ظرف درست کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. سپس اطراف آن را با دست به شکل دالبر در بیاورید. مقداری از باقیمانده خمیر را به شکل نوارهای باریک و ضربدر روی خمیر بگذارید. در آخر روی خمیر را زرده تخم‌مرغ و روغن مایع بمالید و در طبقه وسط فر، که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ دقیقه بگذاربد. روی این خمیر باید طلایی شود. طرز تهیه سس پاته : آرد را در آب مرغ و شیر حل کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در همین حالت کره را به خورد سس می‌دهیم، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید و سس را کنار بگذارید. طرز تهیه خمیر پاته : آرد و نمک را در کاسه‌ای بریزید، نصف آب و زرده تخم‌مرغ را کم کم به آرد اضافه کنید. کره و روغن‌زیتون را با آرد خوب مخلوط کنید. با نوک انگشتان و به آرامی خمیر را ورز دهید. اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم مابقی آب را نیز اضافه کنید تا انداره ای که خمیر لطیف، صاف و یک دستی به دست آید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در جای گرم به مدت یک ساعت بگذارید تا خمیر ور بیاید. سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و سه لا تا می‌زنیم و دوباره خمیر را عمودی به طرف خود قرار می‌دهیم و مجددا آن را به شکل مستطیل باز کرده و سه لا تا می‌زنیم. یکی، دو بار این عمل را انجام می‌دهیم (مانند خمیر هزارلا عمل کنید با این تفاوت که خمیر پاته را سه لا تا بزنید) @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید