🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ترشی_قارچ😊
کباید بگم برای این ترشی بهتر قارچ شما ریز باشه وحتما هم تازه باشه بعداز شستن داخل آب جوش بریزید وبعداز پنج دقیقه آبکش کنید واجازه بدین خنک بشه بعد چندحبه سیر،چندعدد فلفل تند،نمک،واگر دوست داشتین زیتون،گوجه مینیاتوری،بهش اضافه کنیدخیلی خوشگلتر میشه وکمی هم روغن زیتون البته اگر دوست نداشتین می تونید حذف کنید حالا مخلوط این مواد رو داخل شیشه خشک بریزید وداخلش روبا سرکه پرکنید سفید بهتر چون رنگش قشنگ میشه ولی فرقی نمیکنه قرمز هم مشکلی نداره چند روزی داخل بخچال بمونه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#شیک #نوتلا
بستنی وانیل:4 اسکوپ
خامه :یک قاشق غذاخوری
کارامل:یک قاشق غذاخوری
شکلات نوتلا:یک قاشق غذاخوری
شیر:یک فنجان
روش تهیه میلک شیک نوتلا
مواد گفته شده را درون پارچ میکسر ریخته و به مدت یک دقیقه کاملا میکس کنید. از شکلات نوتلا و توت فرنگی برای تزئین آن استفاده کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#سوپ_ورمیشل
من پیاز و سیب زمینی و هویج رو از هرکدوم یدونه متوسط با یک تکه کدو و یدونه گوجه همه رو رنده درشت میکنم تو قابلمه میریزم.یدونه سینه مرغ هم اضافه میکنم.تقریبا یک سوم لیوان عدس و جو پرک میریزم.قارچ و ذرت هم اگه داشتم میریزم.دو سه قاشق آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم میریزم.آبجوش اضافه میکنم تا تقریبا مواد شناور بشن.میذارم سه چهار ساعت بپزه بعد سینه مرغ رو در میارم ریش ریش میکنم و برمیگردونم تو سوپ.بعد ۲ الی ۳ قاشق رب گوجه اضافه میکنم.بعد ازینکه رب رنگش باز شد و همه مواد سوپ پخته بود اونوقت تقریبا یک لیوان ورمیشل میریزم هم میزنم که به هم نچسبه.بیست دقیقه بعد جعفری ساطوری میریزم و زیرشو خاموش میکنم.درش رو هم نمیبندم که جعفری سیاه نشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#خورش_باقلا_قاتق
مواد لازم برای 4 نفر
باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم
شوید (خشک) ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۴ حبه
کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب ۱ لیتر
طرز تهیه
۱-ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم
۲-سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط میكنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همانطور روی حرارت باقی میگذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له میشود).
۳-پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را اضافه میكنیم.این تخممرغها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوشطعم میكنیم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از 💕ترفندهای خلاقانه زندگی💕
⚜جدیدترین طرحهای پشت تلویزیون
⚜جدیدترین طراحی کابینت
⚜جدیدترین مدلهای بوفه
⚜جدیدترین طرحهای داخلی کلی مطلب در مورد( معماری،مبلمان و دکوراسیون)⚜
http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59