eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅لیمو شکری😋 🍜طرز تهیه در ابتدا برای هر یک کیلو لیمو به یک کیلو شکر نیاز دارین.شکرهایی که بعدا قاشق قاشق اضافه میکنین جزو این یک کیلو محسوب نمیشن .لیموهارو بشورین و کامل خشک کنین.لیمو هارو حلقه های باریک بزنین و دونه هاشو حتتتتما دربیارین وگرنه تلخ میشه.بعد داخل شیشه خشک یک لایه لیمو و یک لایه شکر بریزین تا شیشه پر بشه.بذارین زیر نور آفتاب تا شکرها کم کم باز بشن.تا چهل روز هر سه روز یکبار درشیشه رو باز کنین و با قاشق چوبی هم بزنین و یک ق م شکر روش بریزین و لیموهارو با پشت قاشق فشار بدین تا گاز و هوای داخلش خارج بشه.وقتی شکرش آب شد بذارین توی محیط آشپزخونه .بعد چهل روز قابل استفاده اس.بهتره بعد 40 روز توی یخچال نگهداری بشه.میتونین همراه چای میل کنین یا اینکه باهاش شربت خوشمزه درست کنین.من با چایی شو ترجیح میدم. 🍋 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
سویای ریز: 400 گرم سیب زمینی: 600 گرم تخم مرغ: 3 عدد جعفری خردشده: 100 گرم گشنیز: 30 گرم پودر سیر: در صورت دلخواه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم آرد سوخاری: به مقدار لازم پیاز: 1 عدد روغن مایع: به مقدار لازم پودر سویا را یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس در یک کیسه نخی بریزید و کاملا آب را از آن جدا کنید در ظرفی بریزید. پیاز را خیلی ریز خرد کرده بهمراه جعفری و کمی گشنیز خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده مخلوط کنید سپس تخم مرغ، نمک و ادویه را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. به اندازه یک گردو از مواد برداشته، کمی در پودر سوخاری بغلتانید و کف دست صاف کنید سپس در روغن داغ سرخ کنید. میزان سبزی را می توانید کمتر یا بیشتر کنید. پس از قراردادن تمام کتلت ها در ماهیتابه، زیر حرارت را کم کرده و تا کاملا سرخ نشده برنگردانید زیرا فرم کتلت خراب خواهد شد. اگر پارچه نخی در دسترس نبود می توانید سویا را با دست فشرده کنید تا آب اضافه آن گرفته شود. پودر فلفل پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) هم می توانید استفاده کنید.عطر و طعم خوبی به کتلت خواهد داد. این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
تعدادی از دوستان طرز نگهداری باقالی رو خواسته بودن ،منم مقداری باقالی و نخود فرنگی گرفته بودم برای ذخیره در فریزر ، گفتم روش خودمو اینجا بگم شاید کسی به کارش بیاد البته برای اینکار هر کس روش خودشو داره شمام اگر روش دیگه ای بلدین بگین لطفا برای باقالی من اول غلاف سبز رو دونه دونه میشگونم و دونه های باقالی خودشون بیرون می افتن ،در این مرحله میتونید دونه های باقالی رو بشورید و بزارین کاملا خشک بشه (من نمیشورم) سپس با چاقو از وسط نصفشون میکنم و با فشار دو انگشت مثل حالت نیشگون گرفتن مغز باقالی رو از غلاف سفیدش بیرون میارم و در کیسه فریزر یا زیپ لاک بسته بندی و در فریزر نگهداری میکنم ،موقع استفاده هم باقالی یخ زده رو در آبکش ریخته زیر شیر آب داغ میگیرم تا هم شسته بشه و هم یخش باز بشه و در مقداری آب نیم پزش میکنم و سپس آبکش کرده و در غذا استفاده میکنم برای نگهداری نخود فرنگی دوراه داریم یکیش اینه که نخودفرنگی رو دون کرده و به صورت خام فریز کنیم و راه دوم بلانچ کردن نخود فرنگیه یعنی مقدارمتناسب آب رو بجوش بیارید سپس نخود فرنگی رو در آب جوش بندازید تا دو سه دقیقه بجوشه سپس در آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد گرفته تا کاملا خنک بشه سپس بذارید تا کاملا آبش بره و بعد بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید نکته: از باقالی استفاده کنید که مغز درشت و سبز رنگ دارن ،اونایی که مغزشون سبزه ولی ریزن در اثر موندن در فریزر نپز و لاستیکی میشن،باقالی زرد رنگ برای خشک کردن و پختن باقالی در زمستون مناسب هستن نکته_برای نخود فرنگی هم از اونایی استفاده کنید که غلاف سبز رنگ و مغز درشت دارن ،اونایی که غلاف قهوه ای دارن زمان پختشون خیلی طولانی تر میشه و از تردیشون کم میشه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
⚜جدیدترین طرحهای پشت تلویزیون ⚜جدیدترین طراحی کابینت ⚜جدیدترین مدلهای بوفه ⚜جدیدترین طرحهای داخلی کلی مطلب در مورد( معماری،مبلمان و دکوراسیون)⚜ http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59
خدایا امشب برای همه دوستان و عزیزانم قلبی نورانی ضمیری آروم لبی خندان خوابی آرام و رستگاری عنایت بفرما دلتون مالامال از امید شبتون نیلوفری زیبا @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
سلام خوبان🌾 الهی امروزتان آغازی باشد برای🌾 شکر بیکران از نعمتهای الهی دل هایتان جایگاه محبت زندگیتان سرشار از شادی🌾 روحتان غرق در آرامش و جسم و جانتان درسلامت و عافیت کامل باشد🌾 صبحتون بخیر @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه