🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کتلت_سویا_و_جعفری
سویای ریز: 400 گرم
سیب زمینی: 600 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
جعفری خردشده: 100 گرم
گشنیز: 30 گرم
پودر سیر: در صورت دلخواه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد سوخاری: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر سویا را یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس در یک کیسه نخی بریزید و کاملا آب را از آن جدا کنید در ظرفی بریزید. پیاز را خیلی ریز خرد کرده بهمراه جعفری و کمی گشنیز خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده مخلوط کنید سپس تخم مرغ، نمک و ادویه را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. به اندازه یک گردو از مواد برداشته، کمی در پودر سوخاری بغلتانید و کف دست صاف کنید سپس در روغن داغ سرخ کنید.
میزان سبزی را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.
پس از قراردادن تمام کتلت ها در ماهیتابه، زیر حرارت را کم کرده و تا کاملا سرخ نشده برنگردانید زیرا فرم کتلت خراب خواهد شد.
اگر پارچه نخی در دسترس نبود می توانید سویا را با دست فشرده کنید تا آب اضافه آن گرفته شود.
پودر فلفل پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) هم می توانید استفاده کنید.عطر و طعم خوبی به کتلت خواهد داد.
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#روش_نگهداری_باقالی_و_نخودفرنگی
تعدادی از دوستان طرز نگهداری باقالی رو خواسته بودن ،منم مقداری باقالی و نخود فرنگی گرفته بودم برای ذخیره در فریزر ، گفتم روش خودمو اینجا بگم شاید کسی به کارش بیاد البته برای اینکار هر کس روش خودشو داره شمام اگر روش دیگه ای بلدین بگین لطفا
برای باقالی من اول غلاف سبز رو دونه دونه میشگونم و دونه های باقالی خودشون بیرون می افتن ،در این مرحله میتونید دونه های باقالی رو بشورید و بزارین کاملا خشک بشه (من نمیشورم) سپس با چاقو از وسط نصفشون میکنم و با فشار دو انگشت مثل حالت نیشگون گرفتن مغز باقالی رو از غلاف سفیدش بیرون میارم و در کیسه فریزر یا زیپ لاک بسته بندی و در فریزر نگهداری میکنم ،موقع استفاده هم باقالی یخ زده رو در آبکش ریخته زیر شیر آب داغ میگیرم تا هم شسته بشه و هم یخش باز بشه و در مقداری آب نیم پزش میکنم و سپس آبکش کرده و در غذا استفاده میکنم
برای نگهداری نخود فرنگی دوراه داریم یکیش اینه که نخودفرنگی رو دون کرده و به صورت خام فریز کنیم و راه دوم بلانچ کردن نخود فرنگیه یعنی مقدارمتناسب آب رو بجوش بیارید سپس نخود فرنگی رو در آب جوش بندازید تا دو سه دقیقه بجوشه سپس در آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد گرفته تا کاملا خنک بشه سپس بذارید تا کاملا آبش بره و بعد بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید
نکته: از باقالی استفاده کنید که مغز درشت و سبز رنگ دارن ،اونایی که مغزشون سبزه ولی ریزن در اثر موندن در فریزر نپز و لاستیکی میشن،باقالی زرد رنگ برای خشک کردن و پختن باقالی در زمستون مناسب هستن
نکته_برای نخود فرنگی هم از اونایی استفاده کنید که غلاف سبز رنگ و مغز درشت دارن ،اونایی که غلاف قهوه ای دارن زمان پختشون خیلی طولانی تر میشه و از تردیشون کم میشه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از 💕ترفندهای خلاقانه زندگی💕
⚜جدیدترین طرحهای پشت تلویزیون
⚜جدیدترین طراحی کابینت
⚜جدیدترین مدلهای بوفه
⚜جدیدترین طرحهای داخلی کلی مطلب در مورد( معماری،مبلمان و دکوراسیون)⚜
http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59
هدایت شده از 🌶️آشپزی درخانہ🌶️
خدایا امشب
برای همه دوستان و عزیزانم
قلبی نورانی
ضمیری آروم
لبی خندان
خوابی آرام و
رستگاری عنایت بفرما
دلتون مالامال از امید
شبتون نیلوفری زیبا
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
برنج لقمه ای
مواد لازم برای۲ نفر:
برنج ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
ماست ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز خلال شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۱/۲ عدد
فیله مرغ ۳ قطعه
هویج خلال شده بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.
قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.
و درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.
بعد برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیبزمینیهایی را که آبپز کردهاید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.
سپس یک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سیبزمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.
بعد ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.
دلیل چیدن سیبزمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایقها است که این قایقها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آنها تغییر رنگ ندهد.
بعد لقمههای قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
میتوان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابهای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمهای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
حالا فیلههای مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتیمتری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️