eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍌پودينگ موز 🍹اين دسر با اينكه سادست،ولي واقعا عاليه. مواد لازم:شیر سرد يك لیتر موز پوره شده دو عدد شکر اينجا به اندازه دو استکان کمر باریک استفاده ميكنه ولي شما ميتونيد مقدارشو تغيير بديد نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ دو عدد وانیل پودري نصف قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری کره يك قاشق غذاخوری @khane_ashpazzi
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در 👌 ویژه به روش کره ای 🔸مواد لازم :👇 نودل با طعم دلخواه سس باربکیو تند روغن بیکن خرد شده پنیر موزارلا زیتون سیاه ذرت 🌀طرز تهیه رو در ویدئو ببینید 💕💕 @khane_ashpazzi
اینم از #خورشت_کنگر که جزو خوشمزه های این فصلِ .  بهتون میشنهاد میکنم حتما درست کنید . عالیه 👌 اول از همه گوشت و پیاز رو تفت دادم بهش زردچوبه و رب گوجه و لپه و آب اضافه کردم و گذاشتم یک ساعت بپزه. بعد کنگر هارو که پاک کردم تفت دادم و به خورشت اضافه کردم . آخرای پخت هم بهش نمک و یکم آبغوره به عنوان چاشنی اضافه کردم .  من همیشه یک ساعت آخر پخت کنگر رو اضافه میکردم . یسری از آشناها میگفتن که کنگر و گوشت رو باید با هم بپزی چون دیر پخته میشه. یبار امتحان کردم کاملا لِه شد . پس تو این مورد اشتباه نکنید 😊 @khane_ashpazzi
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋 برای سس جوجه از ترکیب رب_گوجه و روغن_زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و پودرچیلی استفاده کنید. جوجه را هر چه بیشتر داخل این سس قرار دهید طعم بهتری پیدا می کند. موقع کباب کردن از سس باقیمانده روی جوجه ها بزنید. سماق و پیاز و گوجه_فرنگی و فلفل_کبابی فراموش نشه😍 @khane_ashpazzi
#ترفند_آشپزی 🍜اگر #ته_چین شما شل می شود🍃👇 حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
برای ۳ نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین . @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل خیلی ساده و خوشمزس حتما امتحان کنید @khane_ashpazzi