#فوت_فن
افزایش غلظت سوپ
برای غلیظ کردن سریع یک سوپ خانگی، کمی پورهٔ سیبزمینی قبل از سرو کردن به آن اضافه کنید و یا کمی آرد گندم یا جوانه گندم در حین پخت به آن اضافه کنید.
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#دسر
دسرماست وخرما
مواد اولیه :
پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری(۲۰ گرم)
آب نصف پیمانه(۸۰ میلی لیتر)
ماست یک و نیم پیمانه(۳۰۰ گرم)
خرما بدون پوست و هسته ۱۲ عدد(۲۰۰ گرم)
خامه شیرین شدهیک پیمانه(۲۰۰ گرم)
عرق بیدمشک یک قاشق چایخوری(هفت میلی لیتر)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود. ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم. خامه را با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم. ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم. مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود، سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کتلت
کتلت گیاهی بدون گوشت
این کتلت، اصلا گوشت ندارد و برای گیاهخواران و یا افرادی که باید در مصرف گوشت احتیاط کنند، بسیار مناسب و مفید است.
مواد لازم برای ۵ نفر:
سیب زمینی سه عدد متوسط
لوبیا قرمز یک پیمانه
بلغور گندم یا جو یک دوم پیمانه
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
روغن مایع یا زیتون ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
* سیب زمینیلوبیا قرمز و بلغور را پخته و چرخ میکنیم.
* ادویه، پودر نعنا، زیره و جوز هندی و دو عدد تخم مرغ خام را اضافه کرده، خوب با دست ورز میدهیم.
* سپس مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی برداشته و گلوله میکنیم با استفاده از دو کاردک به شکلهای مختلف قالب زده بعد در روغن مایع داغ داخل ماهی تابه سرخ میکنیم.
* به این ترتیب که چون کتلت بدون گوشت میباشد میتوان زیر شعله گاز را نسبتاً تند کرد تا زود سرخ شود و برای سسنیز روغن زیتون و ادویه و گوجه فرنگی رنده شده را با هم مخلوط میکنیم بعد زیر شعله گاز را کم میکنیم و سس را روی اجاق گرفته و مرتب به هم میزنیم تا ته نگیرد.
* بعد سس را روی کتلت های چیده در دیس میریزیم و تزیین میکنیم.
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
🍎عنوان مطالب درخواستی خود را بامدیر کانال درمیان بذارید🍹🍹
@banoozainab 👈👈
🍽به ارتقای کانال خودتون کمک کنید💞
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#شیر_برنج
مواد لازم برای تهیه شیر برنج
برنج 1 پیمانه
گلاب یک پیمانه
شکر 1 و نیم پیمانه
شیر یک لیتر
هل ساییده یک قاشق چ
خامه دو-سه قاشق س
نمک نصف قاشق چ
روش تهیه شیر برنج
اگه بخواید عطر گلاب در شیر برنجتون قالب بشه بهتره که برنج رو از شب قبل با گلاب خیس بدید. برنج رو با دو پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت میذاریم و اونقدر میپزیم تا کاملا وا بره. میتونید از برنج نیم دونه هم استفاده کنید.
بعد از اینکه برنج کاملا پخت، اگر از برنج کامل استفاده کرده بودید و نیم دونه نبود با پشت قاشق سعی کنید کمی برنج رو له کنید.
بعد هم شیر رو به همراه خامه اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا به جوش بیاد. فقط در این بین مراقب باشید که شیر برنجتون سر نره.
بعد از به جوش اومدن شکر و پودر هل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کالا حل بشه. این مقدار شکر به اندازه شیرینی متوسط هست. پس شیرینیش رو هم تست کنید و اگر به نظرتون کم بود باز هم شکر اضافه کنید. گهگاهی هم بزنید تا سر نره.
این کار رو ادامه بدید تا حدود یک ساعت و نیم شیر برنج کاملا جا بیفته و بافتی مثل شله زرد پیدا کنه. توی این زمان مقداری از حجم شیر برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشه. در ده دقیقه آخر هم گلاب رو اضافه کنید
بعد از اینکه شیر برنجتون بافتی مثل شله زرد پیدا کرد و کاملا جا افتاد زیرش رو خاموش کنید.
توصیه میکنم تا داغه در ظرف مورد نظرتون بکشید، چون وقتی که خنک بشه سطح روش یک لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی نداره.
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#نان_هل
#رمضان
آرد ۴ونیم پیمانه
کره آب شده ۵۰گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
شیر ۱پیمانه سرپر
تخم مرغ درشت ۱عدد
خمیرمایه ۱قاشق سوپخوری یعنی ازقاشق س
کمی بیشتر
شکر ۴قاشق س
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر هل ۱قاشق چایخوری پر
ابتدا شیررا مقداری گرم می کنیم به حدی که دست نسوزد خمیرمایه و۱قاشق سوپخوری شکر همراه باشیرولرم درون ظرفی گود ریخته کمی هم می زنیم وحدود ۵دقیقه به حاله خودرهامی کنیم بعدازفعال شدن تخم مرغ کره نمک و۳قاشق غذاخوری شکربه مواداضافه کرده کمی هم می زنیم در آخریواش یواش آرد سفید را که ازقبل الک کردیم به مواداضافه می کنیم باقاشق یاهم زن می زنیم وقتی موادبه سفتی رسید بادست شروع می کنیم به ورز دادن یواش یواش آرد اضافه کنید مقدارآرد تقریبیه ممکنه برای هرکس میزان آرد متفاوت باشه حدود ۱۰۰بارخمیررو که مقداری چسبناکه روی تخته یاکانتر میکوبیم تاخمیرعالی بدست بیادیازیادورز بدین بعدازاین مراحل درون ظرفی گود کمی چرب می کنیم وخمیررا درونش قرارمیدهیم توی فرکمد یاکابینت محله خوبی برای عمل آمدن خمیره حدود ۱ساعت ونیم طول میکشه حالا بادست هوای خمیر که چندبرابرشده رامی گیریم ودوباره کمی ورز میدهیم روی کانترکمی آرد پاشیده خمیررا به ۳تکه مساوی تقسیم می کنیم به صورته رشته ای در می آوریم سرسه رشته رو به هم وصل می کنیم وشروع به گیس میبافیم ودر آخرسرشون رو به هم وصل می کنیم درون قالب لوف کاغذ روغنی پهن می کنیم وخمیردو درونش قرارمیدهیم به مدت۰ ۲دقیقه استراحت میدهیم بعدازاین مرحله یک عددزرده تخم مرغ ۱عددزرده تخم مرغ مقدار زعفران پودر هل روبامقداری کره حل شده و۱قاشق شکر مخلوط کرده وهمراه باکنجد روی نان رومال می کنیم درون فری که از قبل با۱۸۰درجه گرم کرده ایم قرارمی دهیم به مدت ۴۵ دقیقه بعد به مدت ۵دقیقه شعله گریل را روشن کرده تاروی نان طلایی بشه ودر آخرباعسل رقیق روی سطحش رومال می کنیم گزینه خیلی خوبی برای صبحانه وافطاری میباشد
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا
فیلم آموزشی کامل زولبیا
@khane_ashpazzi
🍠باما همراه شوید 🍠
هدایت شده از 🌶️آشپزی درخانہ🌶️
گفتی که به خواب بینی ام اما من
هر صبح تو را ندیده بیدار شدم
سلام صبح زیباتون بخیر❤️
@khane_ashpazzi
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🍍با ماهمراه شوید 🍍