#خورشت_بوقلمون
طرز تهیه:🍲🍲
اول گوشت بوقلمون رو(هر قسمتى از بوقلمون كه دوست داشتين) رو به مدت یک ساعت با يدونه پياز خرد شده و مقدارى زعفرون قرا ميديم و ميزاريم داخل يخچال. بعد گوشت رو به يك عدد پیاز خرد شده و 3 قاشق روغن زیتون روی حرارت ملایم بزاريد و تفت بديد، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بزاريد به مدت 45 دقیقه بپزه تا گوشت نرم بشه.بعد يدونه سیب زمینی و دو قاشق تخم آفتابگردان و دو قاشق جعفرى خرد شده رو اضافه کنید.وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی اون بریزید.
@khane_ashpazzi
#پاستیل_زنجبیلی 😋
۲۰۰گرم زنجبیل تازه
۳قاشق غذا خوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک لیوان عسل
🔸زنجبیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم
پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه مثل فرنی غلیظ بشه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش بره
ویه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه
پاستیل زنحبیلی ما امادس نوش جونتون
این پاستیل طعمش کمی تنده ولی با چایی عالی میشه وپر خاصیته
@khane_ashpazzi
خوراك مرغ و سبزيجات رژيمي
🍗
طرز تهيه براي دو نفر: فر رو با دريست درجه روشن كنيد تا گرم بشه.
اول ادويه ي اين غذا رو آماده كنيد.در يك كاسه اينا رو با هم مخلوط كنيد:نصف ق چ پودر آويشن+نصف ق چ پودر سير+نصف ق چ پودر پياز+نصف ق چ #پاپريكا+نصف ق چ فلفل سياه+نمك .حالا دو تا تكه سينه ي مرغ لازم داريم ،مقداري روغن زيتون به همه جاي مرغها بزنيد بعد نصف بيشتر ادويه رو هم به همه اطراف مرغ بزنيد و وسط ظرف مناسب فر بذاريدشون.بعد يدونه بروكلي كوچيك و دو تا هويج رو خرد كنيد و در يك ظرف با يكم روغن زيتون و بقيه ادويه مخلوط كنيد و بعد دور مرغ بريزيدشون.حدود نيم ساعت تا چهل دقيقه طبقه وسط فر بذاريد و بعد نوش جان.
پ ن:داخل تابه رژيمي هم ميتونيد تهيه کنید
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅شيريني رشته اي😋
✍مواد لازم براي كراست(خمير زير)
هفت عدد كره پنجاه گرمي
دويست گرم پودر شكر
شش عدد تخم مرغ
٧٠٠ گرم آرد شيريني
يك ق چ بكينگ پودر
✍مواد لازم براي لايه دوم
پودر پسته سه پيمانه با يك ق غ پودر هل مخلوط شود(براي هر قالب يك و نيم پيمانه)
دو عدد سفيده ي تخم مرغ با كمي وانيل(براي هر قالب يك عدد)
✍مواد لازم براي تاپينگ(مواد رويه)
يك بسته رشته ي كادايف
كره يك عدد
عسل شش ق غ
شير عسل شش ق غ
✍مواد لازم براي شيره
آب سه پيمانه
شكر يك پيمانه
زعفران به ميزان دلخواه:همه ي مواد را روي حرارت گذاشته تا شيره شود.
🍜طرز تهيه
ابتدا كره و پودر شكر را ميزنيم تا كرم رنگ شود و تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه ميكنيم،وقتي تمام مواد با هم مخلوط شدند آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه كرده و فولد ميكنيم تا خمير بدست بياد،كف دو قالب را كاغذ روغني پهن ميكنيم و خمير رو به دو قسمت تقسيم كرده و با وردنه دستي كوچك خمير را كف قالب پهن ميكنيم،و براي هر قالب يك عدد سفيده و وانيل رو خوب زده و با فرچه روي خمير مي ماليم و پودر پسته و هل را اضافه ميكنيم و همه جاي قالب به يك اندازه ميريزيم و با وردنه صاف ميكنيم،حالا ميريم سراغ مواد رويه:
يك عدد كره را روي حرارت گذاشته تا باز شود و سپس عسل و شير عسل را اضافه ميكنيم تا خوب مخلوط شوند و رشته ي كادايف را اضافه ميكنيم و چند دقيقه صبر ميكنيم تا نرم شوند و به مقدار مساوي روي دو قالب ريخته و صاف ميكنيم،توجه داشته باشيد كه تمام سطح شيريني به يك اندازه از مواد رويه بريزيد و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ به مدت سي دقيقه بپزيد،نسبت به درجه حرارت فر ها بايد بعد از بيست دقيقه مدام شيريني رو با يك چاقو چك كنيد شايد براي شما زودتر يا ديرتر بپزه.
#شیرینی_رشته_ای🍪
@khane_ashpazzi
#ادویه_ترشی
#سیاه دانه را قبل از استفاده در تابه روي حرارت در مدت زمان کوتاه تفت دهید. و هنگامي كه بوي معطر سياه دانه به مشام رسيد از روي حرارت برداريد.
@khane_ashpazzi
✅ آش رشته😋
✍مواد لازم:
رشته آش زر ماکارون: 1بسته
سبزی آش رشته:1کیلو گرم
نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم
پیاز:4عدد(بزرگ)
نعنا خشک:1قاشق غذا خوری
نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین
🍜طرز تهیه:
ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد.
2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد.
آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم.
#آش_رشته
@khane_ashpazzi
✅ دسر سه رنگ اورئو 😋
✍مواد لازم:
👈برای پودینگ شکلاتی
2لیوان شیر
نصف لیوان کمی بیشتر خامه صبحانه
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2/5قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
100 گرم شکلات شیری و تلخ مخلوط
👈برای پودینگ انجیری
2 پاکت پودینگ اماده انجیر (یا هر پودینگ سفید یا کرم رنگ دلخواه تون میتونه باشه)
2 تا 3 بسته بیسکوییت اورئو (یاکرمدار شکلات تلخ یا هر بیسکوییت دیگری)
🍜طرز تهیه:
بیسکوییتها را در غذاساز بریزید و در کف جامها به اندازه دلخواه بریزید.1پاکت پودینگ انجیر را مطابق دستور روی ان آماده کنید و بپزید و روی بیسکوییتها یک لایه پودینگ انجیر بریزید و تقسیم کنید.
برای پودینگ شکلاتی به جز شکلات همه مواد را در یک قابلمه بریزید و روی گاز تا زمانی که قوام میگیرد(مانند
فرنی)بپزید و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از اینکه
پودینگ قوام گرفت از روی گاز بردارید و شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس از این
پودینگ شکلاتی یک لایه هم روی پودینگ انجیر بریزید و روی پودینگ انجیر باز یک لایه بیسکوییت پودر شده و در اخر یک لایه پودینگ انجیر را بریزید. از دو بسته پودینگ انجیر یک بسته برای لایه کف و بسته دوم برای لایه رویی استفاده میشود و با پودینگ انجیر جامها را پر کنید و بدلخواه تزیین کنید.
#دسر
@khane_ashpazzi
✅ تیتاپ خانگی(بدون.فر) 😋
✍مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
ارد یک لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یک ق سر پر غذا
🍜طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید.
#تیتاپ #بدون_فر
@khane_ashpazzi