eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🥰🥰🥰 مواد لازم یک عدد انار دون شده یک بسته ژله ی آلویه ورا طرز تهیه: یک بسته #ژله را در آب داغ حل کرده و سپس یک آب به آن بیافزایید و مخلوط کنید. ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید و دوسوم ظرف را با ژله پر کنید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. در مرحله ی بعد ژله ای که کامل بسته شده را با سه یا چهار بار هم بزنید تا داخل ژله ایجاد شود یک دونه ی انار را روی سطح ژله بریزید و با قاشق به داخل ژله فرو کنید سپس ظرف مورد نظرتان را تا لبه ی ظرف دانه ی انار ریخته و روی دانه ها ژله بریزید. و داخل قرار دهید تا ببندد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍎 این توپکهای خوشمزه را میتوانید با سس کچاپ به عنوان شام و یا میان وعده و یا فینگرفود درست کنید. 📝مواد لازم: سیب زمینی اب پز ۲عدد(هر عدد سیب زمینی درشت ده عدد توپک به ما میده) تخم مرغ درشت خام ۱ عدد جعفری خورد شده ۲ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم کنجد مقداری 👩‍🍳طرز تهیه: سیب زمینی را ریز رنده کنید.سیب زمینی در هنگام پخت نباید له بشود.نمک و فلفل و جعفری را اضافه میکنیم.تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم میزنیم.نصف انرا به سیب زمینی اضافه میکنیم.مواد نباید شل باشد.یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .سپس به اندازه یک گردو برمیداریم اول در بقیه تخم مرغ میزنیم و در کنجد و سرخ میکنیم.اگر سیب زمینی خیلی له بشه مواد چسبنده میشه.اگر مواد موقع گرد کردن چسبنده بود دستتون رو با سرد یه کم خیس کنید تا به دستتون نچسبه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
. . . ده تا دونه کیوی رو پوست گرفته و‌خورد میکنیم و همراه با چهار تا پنج قاشق شکر روی حرارت میزاریم به مدت نیم ساعت تا کاملا بپزه. یک و نیم بسته پودر ژله ی کیوی و دوقاشق سرخالی پودر ژلاتین اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگه زمان میدیم تا پودر ژله هم کاملا آب بشه و شعله رو خاموش میکنیم و صبر میکنیم کمی از حرارت بیفته و بعد با بلندر کاملا میکسش میکنیم و میریزیم داخل قالب و میزاریم‌ داخل یخچال تا ببنده. حواستون باشه که کیوی کاملا بپزه و له بشه، اگه کیوی کامل نپزه ژله شل میمونه و‌نمیبنده. من داخلش اصلا آب و شیر و اینا نریختم و به نظرم نیازی هم نداره چون خود کیوی و شکر و پودر ژله کلی آب میندازن. برای زیباتر شدن رنگشم چند قطره داخلش رنگ خوراکی ریختم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه مقوی 😍😍😍 تقدیم به همه شما . جو دوسرپرک: ۴ قاشق غذا خوری موز: ۱ عدد (نصف برای داخل کار، نصف برای تزیین) فندق: ۲۰ عدد، ۱۰ عدد برای داخل ظرف، ۱۰ عدد برای تزیین شیر سویا (یا شیر کم چرب): حدود یک لیوان عسل: ۲ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) برای تریین دارچین : کم (اختیاری-برای تزیین) . بعد از مخلوط کردن جو دوسر، شیرسویا، موز و فندق، ۵ دقیقه صبر کنید تا جو کامل نرم بشه. امیدوارم که لذت ببرید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍋🍯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک فوق العاده خوشمزهه😋 برای محلبی انار (قرمز رنگ): ۴ فنجان چای خوری آب انار تازه ۳ فنجان چای خوری آب ۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم ۳ فنجان چای خوری شکر برای محلبی وانیلی: ۶ فنجان چای خوری شیر ۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم ۱ فنجان چای خوری شکر ۱ عدد انار دون شده ۱ ق چ وانیل مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد و به محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین😍😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حواستون باشه اگه برای غذاهای کودک زیر هشت ماه میخواید ازش استفاده کنید خرماشو نریزید مگر اینکه قبلش خرما دادید و مشکلی نداشته. یه پیمانه بادام چهار پیمانه آب سه عدد خرما وانیل یا عصاره وانیل و نمک ، یک چهارم ق چ خ (البته من نمک نمیریزم) اول بادومها رو حداقل هشت تا ۱۲ ساعت بزارید خیس بخوره بعد آبش رو خالی کنید و با چهار پیمانه آب ، خرما و وانیل بریزیدش تو مخلوط کن وقتی کامل میکس شد و کف کرد ، از یه پارچه یا تنظیف عبورش بدید و کامل صافش کنید . میتونید حداکثر تا چهار روز تو یخچال نگهش دارید نوش جان 💖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🍶🥜🍶🥜🍶🥜🍶
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می تونید برای تزئین کردن این لیوان ها از هندوانه و طالبی به جای خیار استفاده کنید نوش جان 💖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🍸🍷🍸🍷🍸🍷🍸
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرخ شده سیره که می تونید از قالبهای شکلات وبصورت یک وعده فریز کنید روشهای نگهداری طولانی مدت سیر الان که فصل سیر تازه هست می تونید برای سیر ترشی و همینطور چرخ و فریز یا سرخ کردن آماده کنید اگه قرار سیر رو خشک کنید برای زمستون نگهداریید بهتره اواسط خرداد سیر بخریید ,سیر این فصل برای نگهداری مناسب نیست بیشتر برای تازه خوریه تا نگهداری ,چون سیر هنوز کامل تو زمین نرسیده برای تازه خوری میکنن ,این سیر برای فصل پاییز و زمستون پوک و خراب میشه و دیگه هیچی ازش نمی مونه ,ولی می تونید باهاش سیر ترشی یا سرخ و پوره کنید نوش جان 💖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄