eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم لوبیاچیتی پیاز رب گوجه آب قلم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره طرز تهیه لوبیا رو چندساعتی گذاشتم خیس خورد آبش رو خالی کردم بعد دوباره آب ریختم گذاشتمش روی گاز یه قاشق کره ریختم داخلش وقتی جوشید زیرش رو‌کم کردم کمی بعد آب قلم رو اضافه کردم سپس پیاز خورد کردم سرخش کردم ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کردم یه تفت دادم تا رب رنگ باز کنه بعد به لوبیا اضافه کردم درش رو گذاشتم تا کاملا غلیظ شه و لعاب دار بشه اخراش یه قارچ رو خورد کردم و با کمی نمک و ابلیمو تفت دادم و ریختم داخل قابلمه یه وقتایی قارچ نداشته باشم سیب زمینی میریزم میتونید قارچ رو تفت ندید و‌بعد از خورد کردن اضافه کنید 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 🍝🎂🍝🎂🍝🎂 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 5_4 عدد سیب زمینی متوسط پیرزولا مرغ (گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، با قسمتهای دیگه مرغ هم میشه درست کرد)1 عدد پیاز،1 عدد فلفل سبز،1 عدد فلفل قرمز،4_3 حبه سیر، نمک ، زیره ، فلفل سیاه ، آویشن،روغن مایع،1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی،پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا گوشت مرغ را در اندازه کوچک خرد کنید کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آب مرغ کشیده شود بپزید.در زمانی که مرغ میپزد پوست سیب زمینی را بکنید و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی ها را خالی کنید. در این زمان پیاز و سیر و فلفل های خرد شده را به مرغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.در آخر ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه با روغن داغ کمی سرخ کنید و سپس داخل ظرف مناسب فر بچینید. مواد مخلوط مرغ را به مقدار یکسان داخل سیب زمینی ها بریزید. رب را در 1 لیوان آب حل کنید و داخل ظرف فر بریزید.در فر 180 درجه تا وقتی که روی مواد کمی سرخ شود بپزید. سپس روی مواد پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و مجدد در فر بذارید. وقتی پنیر آب شد آماده خوردن است ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مرغ مواد لازم :👇 برنج ایرانی : ۴ پیمانه زرده تخم مرغ : ۴ عدد سفیده تخم مرغ : یک عدد زعفران دمکرده غلیظ : به میزان لازم ماست چکیده : یک پیمانه معادل ۱۰ قاشق غذاخوری روغن مایع : نصف پیمانه سینه مرغ پخته و مزه دار شده : یک عدد متوسط نمک، فلفل سیاه و قرمز کره ۵۰ گرم . طرز تهیه :👇 برای تهیه ته چین ابتدا برنج رو آبکش می کنیم و زنده تر از حالت معمول برمیداریم. در ظرفی بزرگ ماست و تخم مرغ ها، روغن و زعفران و نمک را کاملا باهم مخلوط میکنیم و سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه (میتونید کل برنج رو هم اضافه کنید) سپس ظرف مورد نظر را با کره چرب میکنیم و مواد ته چین رو داخل آن میریزیم و صاف میکنیم و مرغ رو اضافه میکنیم (من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه آب پز کردم و بعد ریش ریش کرده و با رب، کمی آبلیمو، فلفل و دارچین تفت دادم) مقداری زرشک‌ در روغن تفت داده شده می پاشیم و بعد مابقی برنج سفید رو روی مواد مرغمون اضافه میکنیم (اگر کل برنج رو به مواد ته چین آغشته کردید از همون برنج روی مواد مرغ بریزید) روشو هم در صورت دلخواه چند تکه کره میزاریم و فویل کشیده، در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار میدیم. روی شعله پخش کن اجاق گاز هم‌ میتونید درست کنید. در نهایت بعد از برگرداندن در ظرف روشو با خلال پسته و بادام و زرشک تزئین میکنیم ... نوش جان •
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن پوست لیمو 1 عدد آب 1 لیمو نصف قاشق چایخوری زردچوبه 👈🏻قابل حذف 2 لیوان ارد بیکینگ پودر 10گرم وانیل5گرم 2 قاشق غذاخوری پودر قند برای سس آب نصف
روغن جامد 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد آرد 1 پیمانه بکینگ پودر 1 ق چ شیر 4 ق غ وانیل یا هل کمی روغن و شکر را میزنیم تا حجیم شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه میکنیم و بعد آرد و بکینگ پودر.ابتدا ساندویچ سازو با قلم چرب کنید یکبار اینکارو بکنید کافیه بعد مواد را با قاشق یا در قیف ریخته و بعد در ساندویچ ساز ریخته و دربش را میبندیم تا بپزد.با خلال دندان تست کنید ببینید پخته یا نه.اگر خواستید کمی از مواد را پودر کاکائو بزنید بعد در قالب ساندویچ ساز کمی از مواد وانیلی و کمی کاکائویی بریزید
به همراه سبزیجات 🌹👇😍 سیب زمینی تنوری کدو و هویج مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه نوش جان 😋 ➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوم 🎀 🌸 🎀 ❣ترفند ناب خانه داری ❣ 🌹😍 @Tarfande_nab 💯 😍 کانال دوم ما آشپزی در خانه 👇👇 🌺😍 @khane_ashpazzi به دوستاتونم بفرستین💞
ماست یک قاشق شیر نصف لیوان جوش شیرین نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری نمک کمی شربت بار 1قاشق غدا خوری روغن جامد 2 قاشق غدا خوری ارد تا اندازه ای که خمیر با دست نچسبدهمه مواد رو با هم مخلوط کرده ارد رو کم کم میریزیم تا خمیر خوبی به دست بیاد کمی ورز میدیم 2ساعت استراحت میدیم سطح رو ارد پاشی کرده خمیر رو 3میل باز میکنیم به هر شکل دوس دارین برش بزنین تو روغن داغ سرخش کنین وقتی از روغن خارج کردین سریع تو شهد ولرم بندازین 1دقیقه صبر کنین و از شهد خارج کنین تو سبد بزارین تا
نون_خرمایی_ مواد لازم : آردسفید 3 پیمانه _ شیر 1/2پیمانه _ خمیرمایه 1 قاشق سوپخوری _ شکر 1 قاشق سوپخوری _ روغن مایع 5 قاشق سوپخوری _ ماست پرچرب 1/2 پیمانه _ نمک 1 قاشق چایخوری _ تخم مرغ 1 عدد مواد میانی : خرمای هسته گرفته _ پودر دارچین _ گردوی کوبیده رومال : زرده تخم مرغ 1 عدد _ زعفران دم کرده _ شیر دو قاشق سوپخوری _ کنجد و تخم خرفه به مقدار لازم . طرزتهیه : نصف پیمانه از شیر را گرم کرده تا ولرم بشه شکر را اضافه می کنیم و مایه خمیر را روی آن پاشیده و به آرامی هم می زنیم و با حوله ظرف را پوشانده و می ذاریم تا عمل بیاد( 10 دقیقه ) تخم مرغ ، ماست و روغن را با هم مخلوط کرده و مقداری از آرد و نمک را هم داخل ظرف ریخته و خمیر مایه را اضافه می کنیم . کل آرد را اضافه نمی کنیم تا جائیکه خمیر به دست نچسبه . بعد از ورز دادن شروع می کنیم به کوبیدن خمیر . من حدود 100 ضربه به خمیر زدم طفلکی دیگه جرات نکرد بچسبه . داخل ظرف بزرگی کمی چرب کردم و خمیر را جمع کرده داخل ظرف گذاشته سلفون کشیدم و توی مایکروویو یا هر مکانی که جریان هوا نباشه به مدت یک ساعت و بیست دقیقه قرار می دیم . مواد میانی هم از مخلوط خرمای بدون هسته ، پودر دارچین و گردوی کوبیده تشکیل شده که آماده کرده کنار می ذاریم . بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و چونه هایی به اندازه یه نارنگی برداشته و صاف می کنیم و از فیلینگ مقداری داخلش گذاشته مثه بقچه جمع کرده و بعد روی سطح کار گذلشته و با وردنه یا کف دست صاف می کنیم و با کارد برش می زنیم و مجددا روشو پوشونده 20 دقیقه دیگه استراحت دوم داده حسابی پف کرد و
دوستای خوشگل و نازنینم خوبین ؟ میگما اگه میونه شما با گوشت قرمز زیاد خوب نیست این کوکو رو جدیدا کشف کردم که خیلی خیلی خوشمزس اصن یه چیزیه 😍😋 . ♦️لطفا عکسها ی مراحل روببینید👆🏻 . بادمجان ۳ عدد ... کدو  ۳ عدد ...سیب زمینی  ۴ عدد ... پیازچه سه ساقه ...گوجه فرنگی یک عدد متوسط ... فلفل دلمه ای خرد شده سه چهار ق غ ...تخم مرغ چهار الی پنج عدد فلفل سیاه ... آویشن ... پودر سیر یا دوحبه سیر له شده ... نمک .. ( قارچ هم دلخواه اگه دوس داشتین کمی بریزین) ابتدا بادمجونا رو پوست بگیرین و حدود سه الی چهار ساعت داخل اب و نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه و روغن کمتری بخوره ... و بعد نگینی ( بصورت مکعبی ریز) خرد کنید ..کدو و سیب زمینی را هم نگینی خرد کرده و ابتدا سیب زمینی را با کمی زردچوبه سرخ کنید دربیارین و کنار بزارین .. سپس کدو را کمی سرخ میکنیم در حدی که نرم بشه کفایت میکنه پس زیاد روغن نریزین . درنهایت بادمجونا رو سرخ میکنیم با حرارت کم درتابه رو بزارین تا نرم بشه اینجوری روغن کمتری میخواد بعدش در تابه رو برداشته و اجازه بدین سرخ بشه. همه مواد رو مخلوط کنید بهش فلفل دلمه و پیازچه و گوجه فرنگی خرد شده و ادویه را اضافه کنید وقتی خنک شد تخم مرغ را اضافه کنید و دو ق غ ارد گندم هم بهش اضافه کردم و خوب هم زدم میزان تخم مرغ چشمی میریزم خوب هم میزنیم باید کمی مایه کوکو شل باشه ..درون تابه روغن بریزین وقتی داغ شد مایه کوکو رو داخل تابه بریزین و با پشت قاشق صافکنید درتابه رو بزارین وقتی سفت شد برگردونید طرف دومش هم بپزه .این کوکو خیلی خوشمزس امتحانش کنید نوش جان
مواد لازم: فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :۱۵۰ گرم پیاز کوچک : ۲عدد یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل طرز تهيه: ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم. سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش
دو پیمانه لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید،یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید،سرخش کنید،سه عدد گوجه رو پوست بگیرید رنده کنید و بریزید تو قابلمه زیرش رو کم کنید،بذارید کاملا آبش کشیده بشه و بعد داخل پیاز بریزید و کمی با روغن تفت بدید،حالا لوبیا هارو آبش رو خالی کنید داخل قابلمه بریزید،از قبل قلم رو که پخته بودم،آبش رو ریختم توی لوبیاها،یک عدد سیب زمینی رو خیلی ریز نگینی کردم،و همراه پیاز و گوجه سرخ شده،ریختم روی لوبیاها،تا باهم خوب بپزن،نمک و فلفل فراموش نشه،در آخر قارچ رو سرخ کردم و روی لوبیامون ریختم. 😋👇