🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#شيرينى_پِرِسى_شكلاتى
مواد لازم:
كيك شكلاتى سيصد و بيست گرم، نسكافه فورى كلاسيك يك و نيم قاشق مرباخورى، خامه صبحانه شكلاتى صد ميلى ليتر، شكلات تخته اى تلخ شصت درصدى صد گرم، گردو خرد شده سه قاشق غذاخورى، پودر كاكائو يك دوم قاشق مرباخورى.
شكلات را به روش بن مارى روى بخار، آب مى كنيم، نسكافه را به آن اضافه كرده، پس از برداشتن از روى بخار خامه را نيز با آن مخلوط مى كنيم.
كيك را توسط چنگال كاملاً ريز و پودر مى كنيم، گردو خرد شده و مواد شكلاتى را اضافه و با قاشق مخلوط مى كنيم تا مواد يكدست شود.
سپس مواد را با دست به صورت يك استوانه در آورده و روى يك كيسه فريزر از وسط باز شده يا سلفون قرار مى دهيم، كيسه را روى آن كشيده و با دست به آن شكل مى دهيم.
چهار سمت آن را صاف كرده و به صورت يك مكعب مستطيل در مى آوريم، سپس دو طرف آن را بسته و چهار ساعت در يخچال قرار مى دهيم.
پس از بيرون آوردن از يخچال با چاقو برش مى زنيم و روى آنها پودر كاكائو مى پاشيم و به شكل دلخواه تزئين مى كنيم. نوش جان.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#چیکن_کوردن_بلو
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ،ژامبون گوشت،پنیر پیتزا،پنیر گودا و فلفل دلمه ای رنگی
طرز تهیه :
ابتدا هر سینه مرغ را از قطر به دونیم کرده با بیفتک کوب روی آن کوبیده تا کمی نازک شود بعد با کمی نمک،فلفل سیاه،پودر سیر مرغ را طعم دار کرده و نیم ساعت استراحت داده
مرغ را روی تخته پهن کرده یه تکه ژامبون بعد پنیر گودا بعد فلفل دلمه ای و در
آخر پنیر پیتزا روی ان گذاشته، لبه نازک مرغ را روی مواد گذاشته و بعد لبه پهن را روی آن آورده طوری که رول شود
سپس باخلال دندان فیکس کرده بعد مرغ آماده را ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد ارد سوخاری غلتانده و نیم ساعت درون یخچال گذاشته تا استراحت کند در آخر در روغن سرخ کرده.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ماهی شکم پر رو بابرنج زعفرونی ولی ماهی سرخ شده(کات نعلی شکل) روباسبزی پلو نوش جان می کنیم😉
اضافه شده 👇 . ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش 👈جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم😎) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش یعنی شد زندگی عشق😋 . 💥ماهی شکم پر
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️