🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#فلافل
مواد لازم برای۴ نفر
نخود ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز ۱ دسته
زیره سبز و تخم گشنیز به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود.
۲- سپس آنرا بپزید و در حالیکه داغ است همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را هم به آن اضافه کنید.
۳- ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما را به ادویه های بازاری شبیه تر می کند.
۴- یک ظرف گود و کوچک انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. برای سرخ کردن اگر از قالبهای آماده استفاده کنید فلافل شما ظاهر بهتر و مرتب تری خواهد داشت.
۵- فلافلها را در روغن سرخ کنید و هنگامیکه رنگ آنها سرخ شد از روغن خارج کنید و در دستمال روغن گیر قرار دهید.
سایر نکات
در فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.
فلفل زیاد فلافل شما را خوشمزه تر می کند.
فلافل را می توانید با سس تارتار یا با سسی که با رب گوجه و سرکه درست کردید سرو کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#مربای_آلبالو
آلبالو ۱کیلو
شکر ۱کیلو و۲۰۰گرم
من این مقداررو که گفتم شما به نسبت هرکیلو برای آلبالوهاتون به این شکل حساب کنید البته اگر دوست دارین شربت آلبالو بیشترداشته باشین
اولین کاری که میکنیم هسته آلبالوهارو گرفته بعد توی ظرفی مناسب یواش یواش ریخته ومابینش شکر میریزیمبه مدت ۲۴ساعت توی یخچال گذاشته تاخوب آب بندازه بعد توی یک ظرف استیل یاروحی ویامسی که بهترین گزینه هابرای درست کردن مرباهستن میریزم وحدود نیم ساعت روی شعله متوسط گذاشته تا شروع به جوشیدن وغلیظ شدن کنه باید مرتب سرکشی کنید تا مربا سرریزنشه حتما کف روی مرباآلبالو رو بگیرین بعداز تایم گفته شده شعله رو خاموش کرده ومیزاریم کاملا سرد بشه من برای راحتی کار مربارو صاف میکنم آلبالوهارو توی ظرفهای مورد نظرمیریزیم وبعدشربت رو به مقداری که لازمه بهش اضافه میکنم این کاربرای جداکردن شربت راحته ودر آخرشربت رو درون شیشه ریخته ودر جایی خنک به مدت ۱تا۲سال نگهداری می کنم
نکته علت خوش رنگ شدن مرباوشربت فقط تایم کمه هرچه بیشتربجوشه رنگش تیره ترمیشه 😉ازظروفی که گفتم استفاده کنید بازاینم توی خوش رنگ بودنش خیلی تاثیر داره
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍎🍏
#تغذیه
#غذای_کمکی
حریره جو با سیب و خرما 12ماه به بالا
مرحله 1) یک عدد سیب را کاملا پوست بگیرید و دانه های آن را خارج کنید و در ظرفی بریزید. سپس یک چهارم فنجان خرما را که پوست و هسته آن گرفته شده را به سیب داخل ظرف اضافه کنید و هر دو را با هم با کمی آب رو حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید.
مرحله 2) دو سوم فنجان شیر را در قابلمه ای کوچک جداگانه بریزید و 2 قاشق غذاخوری بلغور جو را داخل آن بریزید و هم بزنید تا جوش بیاید.سپس 3 تا 4 دقیقه یا تا وقتی که غلیظ شود با حرارت ملایم بپزید و فراموش نکنید که شیر و جو را مدام هم بزتید تا ته نگیرد. جو زود خواهد پخت و حدود 5 دقیقه بعد شیر و جو پخته است.حالا سیب و خرما را هم که در مرحله اول پخته شد را به آن اضافه کنید.تا یکی دو دقیقه با هم بپزند.
مرحله 3) همه مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
📝 نکته:
1⃣ بسیاری از پزشکان مصرف شیر پاستوریزه را برای کودکان از 6 ماهگی در غذا مجاز می دانند. اگر کودک شما جزو آن دسته از کودکانی است که از 6 ماهگی شیر پاستوریزه را در غذا تجربه کرده است، می توانید این غذا را از 9 ماهگی به کودک بدهید در غیر اینصورت پس از 1 سالگی که مصرف شیر مانعی ندارد غذا برای کودک مجاز است.
2⃣ امروزه جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های غیر واگیر دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» نیز شناخته شده است. جو براي كم خوني مفيد است و نرمي استخوان كودكان را از بين ميبرد.
3⃣ خرما، خوراکی بسیار مقوی است و کالری بالایی دارد. شیرینی خرما طبیعی است و به راحتی جذب بدن نوزادان و کودکان می شود. خرما سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامین ها بوده که برای تأمین سلامتی بدن بسیار مفید و ضروری اند.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تست خوشمزه با سیبهای رنگی و
بستنی😋
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تست خوشمزه با سیبهای رنگی و
بستنی😋
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️