# کتلت سیب زمینی
سیب زمینی ۱کیلو
پیاز ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۴ عدد درشت هم دمای محیط
پودر سوخاری خام..۲قاشق غذا خوری پر
ارد نخودچی ۲قاشق غذاخوری پر
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
پودر کاری نصف قاشق چای خوری
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
نمک ب اندازه کافی
پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
دارچین نصف قاشق چای خوری
نصف سیب زمینی گذاشتم ابپز شد و نصف دیگه رو خام رنده کردم بعد پیاز داخل سیب زمینی خام رنده شده رنده کردم و خوب اب سیب زمینی و پیاز و گرفتم ...سیب زمینی هایی ک گذاشته بودم ابپز شد داخل مواد خام رنده کردم و بعد تخم مرغ ها و بقیه مواد اضافه کردم حدود ۵ادیقه ورز دادم روغن ریختم داخل تابه خوب ک داغ شد از گردو بزرگتر دستم با اب خیس کردم و گلوله کردم و بعد کمی حالت دادم و داخل روغن داغ سرخشون کردم....بسیار بسیار خوشمزه و ترد و لذیذ و خوش عطر بو هست این کتلت سیب زمینی حتما امتحان کنین.نوشجان
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذاها:
پلو و کباب
سوپ خامه ای
کوکو لوبیا مجلسی
سالاد خسرو شاهی
دسر لیوانی
#ایده ♥️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#لوکوم_نارنگی😍
مواد لازم:
سه لیوان آب نارنگی
یک لیوان شکر
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت(من از ۴قاشق نشاسته گندم استفاده کردم)
یک قاشق مرباخوری کره
طرز تهیه لوکوم نارنگی:
آب نارنگی شکر و نشاسته را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت تا جوشیدن مدام هم بزنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و ۳دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده و تا آب شدن کره مدام هم بزنید قالب ها (من داخل استکان و گیلاس ریختم) را کمی مرطوب کنید و از مواد داخل قالبها ریخته و صبر کنید تا هم دمای محیط شود بعد از سرد شدن ۳-۴ ساعت یا یک شب داخل یخچال بگذارید بعد از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلتانید.
نوش جان
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ژله_بستنی_نارنگی
۲بسته پودر ژله آلوئه ورا
۳ عدد نارنگی
یه لیوان بستنی وانیلی
۲لیوان آب جوش برای ژله
بطری پلاستیکی یه دلستر رو از بالا برش دادم
نارنگی های پوست کنده رو همون طوری درسته سیخ چوبی رو از داخلش رد کردم
و با سیخ آروم داخل بطری دلستر قرار دادم
هر بسته ژله آلوئه ورا رو که با ۱ لیوان آب جوش و نصف لیوان بستنی آماده کرده بودم رو داخل بطری دلستر که نارنگی ها داخلش بود ریختم و برای مدت ۴،۵ ساعت داخل یخچال قرار دادم
بعد آروم بطری رو از اطراف قیچی کردم و ژله رو دراوردم
و با چاقو به صورت حلقه حلقه برش زدم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_بدون_فر
برای سس بشامل:
یه قاشق کره رو آب کنین
۲ قاشق آرد رو اضافه کنین و همشون بزنین تا یکدست بشن
شیر رو کم کم اضافه کنین و وقتی مواد یکدست شد ادویه ها رو بریزین توش. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سفید و پودر سیر و اورگانو
اگه جوز هندی دارین، نصف قاشق چایخوری جوز هم بریزین توش استفاده از پنیر پارمسان یا خامه هم اختیاریه ولی نیازی نیست.
برای مواد گوشتی:
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
لازانیا : ۱۰ عدد
پنیر چدار: پنج ورق
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه.
🍂🍁
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پاستیل شیره خرما
سه قاشق شیره خرما
سه قاشق غذاخوری پودرژلاتین .
یک لیوان اب ولرم
همه باهم ترکیب و روی گاز میزاریم تا حل بشن بعد میریزیم تو ظرف وبا کاتر سیب زمینی برش دادم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#قند_طعم_دار
یه قاشق غذاخوری پودر قند و با کمی دارچین یا زنجبیل و هر چیزی که دوست دارین مخلوط کنین یه قاشق چای خوری آب بریزید و یکم حالت خمیری شکل میشه و قالب بزنید بزارید تو هوای محیط خشک بشه
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🎂🎂کیک دبل چاکلت کافی شاپی 🎂🎂
سلام بروی ماهتون...من اومدم با آموزش یه کیک خوشمزه مخصوص خاص پسندها 🙏🏽🙏🏽
مواد لازم
آرد اونیم پیمانه
شکر ا پیمانه
روغن ۲ سومه پیمانه
شیر نصفه پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصفه ق چ خ ......پودر کاکائو ۴قاشق
بکین پودر یه قاشق مرباخوری
شکلات تخته ای خورد شده ۵ قاشق
برای تزئین روی کیک هم شکلات تخته ای یا سکه ای با مقداری ترافل رنگی 🍩🥧🍩
طرز تهیه...اول تخم مرغ ووانیل با همزن برقی میزنیم شکرو طی سه مرحله اضافه کرده تا خوب سفید و کشدار شه بعد روغن و شیرو اضافه کنید....بعد پنج قاشق شکلات تخته ای رو بنماری کرده و اضافه کرده ...در آخر آرد و بکین پودر و پودر کاکائو که از قبل سه بار علک شده اضافه کنید و هم بزنید ودر قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید...
دمای فر ۱۷۰
زمان پخت ۴۵ دقیقه
وقتی کیک پخت و سرد شد از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید ....روشو شکلات بنماری بریزید و سطح شو صاف کنید حالا منظم برش بدید و با
ترافل های رنگی تزئینش کنید 🎂🎂🎂
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🍩🥧دوست و همراه شما سمیرا پسندی ❤❤❤❤❤🍩🍩
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
شیرینی ساده
آرد یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
همه مواد را به خوبی با مخلوط میکنیم و اندازه گردو قلقلی میکنیم و روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار میدهیم
و روی آن را هر طرحی که داریم میزنیم و با کنجد تزیین میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ میگذاریم
و تمام
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
این خوشگله که میبینید دسر موکای
محششششر هستن😋😋
تو قالب مافین قلب سورپرایز
جنسشون سیلیکونیه
و بسیاااار کاربردی هستن.
این قالب جذاب تولید شرکت پاستیلِ
.
.
.
مواد لازم برای دسر موکا
شیر سه و نیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم
نشاسته ذرت 3 قاشق(میتونید حذف کنید)
ژلاتین 3 قاشق همراه با نصف لیوان اب
پودر کاکائو 2 قاشق
نسکافه یه قاشق یا یه بسته کافی میکس
شکلات تخته ای یا سکه ای 50 گرم
.
.
شیر و شکر و نشاسته ذرت و نسکافه، پودر کاکائو رو روی حرارت بذارین و هم بزنین تا کمی غلیظ بشه و از حرارت بردارین
شکلات رو اضافه کنین
ژلاتین رو با اب سرد بنماری کنین و بذارین خنک بشه
خامه بنماری شده رو اضافه کنین
ژلاتین خنک شده رو بریزین تو مایه دسر و از صافی رد کنین
قالب رو کمی با روغن مایع چرب کنین و مایه دسر رو بریزین تو قالب و حداقل ۶ ساعت بذارین تو یخچال تا کاملا ببنده.
بعد اطراف دسر رو به سمت داخل بکشین و برگردونین تو ظرف
نوش جانتون😍😍😍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
این خوشگله که میبینید دسر موکای
محششششر هستن😋😋
تو قالب مافین قلب سورپرایز
جنسشون سیلیکونیه
و بسیاااار کاربردی هستن.
این قالب جذاب تولید شرکت پاستیلِ
.
.
.
مواد لازم برای دسر موکا
شیر سه و نیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم
نشاسته ذرت 3 قاشق(میتونید حذف کنید)
ژلاتین 3 قاشق همراه با نصف لیوان اب
پودر کاکائو 2 قاشق
نسکافه یه قاشق یا یه بسته کافی میکس
شکلات تخته ای یا سکه ای 50 گرم
.
.
شیر و شکر و نشاسته ذرت و نسکافه، پودر کاکائو رو روی حرارت بذارین و هم بزنین تا کمی غلیظ بشه و از حرارت بردارین
شکلات رو اضافه کنین
ژلاتین رو با اب سرد بنماری کنین و بذارین خنک بشه
خامه بنماری شده رو اضافه کنین
ژلاتین خنک شده رو بریزین تو مایه دسر و از صافی رد کنین
قالب رو کمی با روغن مایع چرب کنین و مایه دسر رو بریزین تو قالب و حداقل ۶ ساعت بذارین تو یخچال تا کاملا ببنده.
بعد اطراف دسر رو به سمت داخل بکشین و برگردونین تو ظرف
نوش جانتون😍😍😍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦