eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق ژله ای خوشمزه😍 مواد لازم نصف لیوان نشاسته گل یک و نیم لیوان آب دو سوم لیوان شکر کمتر هم میشه‌زد چون پودر ژله خودش شکر داره. پودر ژله یک عدد روغن دو قاشق همه رو با هم ترکیب کنید و بذارید رو حرارت خیلی کم تا بیست دقیقه هم بزنید و آخر سر روغن رو اضافه کنید و بریزید تو ظرفی که چرب کردید. نیم ساعت تو فریزر یا دو ساعت تو یخچال بمونه آمادست. حتمن یا آردی کنید یا پودر نارگیل بزنید که به دست مچسبه. من برای اطمینان بیشتر برای هر طعم‌ نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین زدم. ولی اختیاری ه. نوش جان.🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
نیایش شبانگاهی ❄️ 🤍خداوندا.... مرا از اسراف بازدار، و روزی ام را از تلف شدن نگاه دار، و دارائیم را به وسیله برکت دادن افزون کن، و مرا در انفاق از آن مال در امور خیر به راه درست، هدایت فرما. 🤍بارخدایا... مرا از سختی و رنج به دست آوردن روزی کفایت کن، و روزی ام را از جایی که گمان نمی‌برم به من عنایت فرما، تا در راه به‌دست آوردن روزی، از بندگی ات باز نمانم، و سنگینی وبال آن را به دوش نکشم. 🤍 الهی آمین...
. دوست من یادت نره تو میتونی چون اشرف مخلوقاتی چون قوی هستی نگاه کن به گذشته ات. کی مثل تو میتونست از پس همه ی اون مشکلات بربیاد ؟ فقط تو تو قوی هستی مهم نیست که دیگران الان با چه چشمی به تو نگاه میکنن. مطلقه، تنها، بی پول، بیکار، ضعیف، بی عرضه، ... مهم اینه که تو با چه چشمی به خودت نگاه کنی. تو به خودت به چشم قوی تـرین و بهترین نگاه کن چون هستی و فقط کافیه اراده کنی نگو نه نمیتونم. نگو نه نمیشه. نگو خسته شدم. بگو اینبار میشه یعنی باید بشه، کافیه تو بخواهی همین خواستن از ته دلت باشه قدماتو محکم بـردار. برای اینکه راحتر باشی خودتو بزن به ناشنوایی. اینطور بهتر راه میری و واسه رسیدن به هدفت تلاش میکنی. یادت نره آینده مال توست دوست من فقط خودتی که اونو میسازی پس مصمم باش. محکم باش. قوی باش و بسازش.. همینهایی که الان به تو میگن نمیتونی و با تحقیر به تو نگاه میکنن یه روز با حسرت میگن کاش ما جای اون بودیم. یه روز با حسرت میگن این دوست ما بوده... بجنگ جلو برو قوی باش بهترینها نصیبت میشه.♥️✨
چیزکیک کیوی 🥝😋 دوبسته بيسکوئيت را آسیاب کرده ۱۵۰گرم کره آب شده بهش اضافه میکنیم خوب ورزداده . کف قالب کیسه فریزر انداخته بیسکویت را کفش پهن کرده وصاف میکنیم .داخل یخچال گذاشته تاخودشو بگیره . خامه وپودر قند وپنیر خامه با دوقاشق پودرژلاتین بنماری شده خوب مخلوط کرده .روی بیسکویت میریزیم . دوباره داخل یخچال تانیمبند شده . برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله دلخواه را بایک لیوان آب‌جوش روی بخار کتری خوب هم میزنیم تا شفاف ویکدست بشه . وقتی که ژله خنک شد روی لایه پنیری میریزیم . دوسه ساعت تویخچال بمونه تا کاملا بسته بشه 😋😋 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی یلدایی آسون😍 انار ژله الورا رو با نصف لیوان اب‌درست کنین بریزین تو قالب ۴ ساعت یخچال ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جذاب ترین و آسون‌ترین ایده یلدایی رو براتون آوردم که میتونید کلی باهاش میز شب یلداتون رو خاص کنید😍😍😍 برای درست کردنش مطابق ویدیو سیب هارو برش بده وسطشون رو با هر وسیله ای که داری یه حلقه خالی کن شکلات سکه ای یا تخته ای رو بن ماری کن تا ذوب بشن بعد روی سیب هایی که به سیخ چوبی وصل کردی بریز و هرمدل که دوس داری تزیین کن و تماااااام😍🤩🤌🏻 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک کارامل🤩 مواد لازم : بیسکوئیت پتی‌پور ۲ بسته کره ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ژلاتین ۳ ق غ کارامل ۱ بسته شیر داغ نصف لیوان 🍰 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
. روغن مایع ۱لیوان شکر ۱لیوان آرد ۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری تخم مرغ ۲عدد پودر کاکائو۲ الی ۳قاشق غذاخوری ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با هم مخلوط کرده حدود هفت هشت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه و بعد روغن را اضافه کرده حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه رو یهو اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد) کف سینی کاغذ روغنی میندازیم اندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها رو بافاصله تو سینی بچینید چون پف میکنند و بزرگ میشن . فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۵دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی های خوشگلو بپزید. بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید. نکات وقتی گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه تو ظرف در بسته نگهداری کنید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ وانیل یا هل ساییده نوک ق چ. من دارچین زدم تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزیدروش پخت روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدایی 😍😋 این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هل و گلاب و زعفران مواد لازم ۴ تا تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن ۱ق.چ پودر هل ۲ق.چ بکینگ پودر ۲ لیوان آرد قنادی ۳ قاشق زعفرون دمکرده ۲ قاشق گلاب طرز تهیه: 🥧تخم مرغ هارو با شکر ۵ دقیقه ای هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید 🥧پودر هل و زعفرون و گلاب رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو به همراه بکینگ پودر الک کنید و تو سه مرحله به مواد اصلی اضافه کنید و آروم به صورت دورانی هم بزنید. 🥧قالب رو با یک قاشق روغن جامد یا کره چرب کنید بعد یک قاشق آرد الک کنید و در نهایت آرد اضافی رو خالی کنید مواد کیک رو بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵_۵۰ دقیقه تا بپزه بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب در بیارید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
زرده ی تخم مرغ ۲عدد آردبرنج ۳قاشق نشاسته ی گل ۲قاشق شیر۲لیوان شکر۴قاشق غداخوری بستنی وانیلی یک لیوان وانیل کمی گلاب نصف لیوان زرده ی تخم مرغ رابانصف شکرخوب میزنیم وانیل اصافه کرده شیرواردبرنج ونشاسته ومابقی شکررامخلوط کرده روی حرارت گداشته تخم مرغ زده شده رابه آرامی اصافه کرده گرم که شدگلاب ودراخربستنی را اضافه کرده خوب مخلوط که شدوکمی علیظ شد آماده ست میتونیم ۳قسمت کنیم وکاکائووزعفران اصافه کنیم 🍃🌷 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦