🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#مربا_موز
@AshpazibaAsal
مواد لازم:
موز ۴ عدد
آب يك و يكچهارم پيمانه
شكر ۲ پيمانه
آب ليموترش ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهيه:
موزها را به صورت حلقه حلقه برش میدهیم. آب و شكر را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا شكر ذوب شود و شربت قوام آيد سپس آبليموی تازه را اضافه كرده و بعد از جوشيدن، موزها را اضافه میکنیم، به محض اضافهل كردن موزها، مربا را هم زده و سريع از روي حرارت برمیداریم.
بعد از سرد شدن مربا را چند روز بدون در داخل يخچال قرار میدهیم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
❄️✨🌼✨❄️✨🌼✨❄️
خدایا ...🙏
💫شب را
درسکوت و تاریکی آفریدی✨
تا همه از
هیاهو و شلوغی روز
به آرامش برسند
پس...
✨آرامش حقیقی
✨خیالی آسوده
✨و خوابی آرام
نصیب دوستانم بگردان
#شبتون_بخیر
@khane_ashpazzi
باما همراه شوید
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تزیین_حلوا
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#حلوا_هویج
@AshpazibaAsal
آرد سفید یک و نیم لیوان
هویچ نیم کیلو
شکر دو لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان البته من از کره استفاده کردم تا خوشمزه تر بشه
گلاب نصف لیوان
زعفرون دم کرده غلیظ دو ق غذاخوری
طرز تهیه:
هویچ و میشوریم و پوست میگیریم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد اینکه پخت پوره میکنیم من با غذاساز پوره کردم ( لطفا رنده نکنید تو حلوا تیکه تیکه میشه ) ، آرد و تفت بدین تا خامیش گرفته بشه حدود یک ربع کافیه ( لازم نیست رنگش عوض بشه ) ، هویچ پوره شده و شکر و گلاب و میزاریم رو حرارت هم میزنیم در حدی که شکر حل شه کافیه
خامی آرد که گرفته شد الک کنید بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم به مدت پنج دقیقه بعد مخلوط هویچ و شکر و گلاب و به مخلوط آرد و روغن کم کم اضافه میکنیم در آخر زعفرون اضافه میکنیم هم میزنیم تا از ظرف جدا شه و یه جا جمع شه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅دسر دنت موزی😋
✍مواد لازم
دنت موزی دو عدد
موز یک عدد
شیر دولیوان
بستنی وانیلی یک عدد از این قوطی کوچیکا
پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری
آب سرد برای بنماری کردن ژلاتین یک لیوان
خامه صبحانه یکی از این قوطی کوچیکا
من نداشتم خامه قنادی زدم
شکر دوقاشق غذا خوری تست کنید شیرینیش رو من خیلی زیادشیرین دوست ندارم اگر کم بود اضافه کنید.
🍜طرز تهیه
اول از همه پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنید ومیزارین رو بخار کتری آب تا کاملا حل شه وبیرنگ شه ( من داخل ماکروفر گذاشتم) بزارین کنار خنک شه
شیر رو با موز ،شکر ،دنت ،بستنی وانیلی،خامه داخل مخلوط کن بریزین کامل حل شه بعد ژلاتینتون که خنک شده واز داغی افتاده رو مخلوط کنید اگر دسرتون رو صفت تر دوست دارین نصف قاشق پودر ژلاتین اضافه تر بریزین با این مقدار که من زدم لطیف وعالییی بود یکم هم بزنید بریزین داخل قالبتون ( من قالبم رو یک ربع تا ده دقیقه قبل داخلش رو آب چرخوندم خالی کردم گذاشتم فریزر اینجوری موقع برگردوندنی خیلی راحت دسرتون برمیگرده) شب تا صبح بزارین بمونه خودتون نگاه کنید کامل گرفت از لبه ها آزاد کنید برگردونین تو ظرف سرتون من با پودر بیسکوئیت روش رو تزیین کردم مثلا بافت مخملی بگیره وبا بریلو بیرنگ روش قطره های شبنم گذاشتم.
#دسر_دنت_موزی🍮🍌
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️