eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
آرد۲۰۰ گرم بیکینگ پودر۱/۲ ق‌چ تخم مرغ ۴ عدد شکر۱۷۰ گرم وانیل۱/۴ ق‌چ پودر کاکائو۲ق‌غ نسکافه۲ ق‌غ آب جوش ۱/۲ لیوان ابتدا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و کنار میگذاریم. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می‌کنیم. سفیده رو با یک سوم شکر میزنیم تا فرم بگیره و در یخچال میگذاریم. زرده و بقیه شکر و وانیل رو حدود هفت دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. پودر کاکائو و نسکافه رو در آب جوش حل کرده و به مواد زرده اضافه میکنیم ، بعد آرد و سفیده را به تناوب ودر چند مرحله اضافه کرده و به آرامی با همزن دستی هم میزنیم.این مواد را در قالب کاپ کیکی ریخته طوری که دو سوم قالب پر شود و در فر از قبل گرم با درجه ۱۶۰ به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم. بعد از سرد شدن با گاناش شکلاتی یا کرم موکا یا خامه تزئین کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#چیپس_طبیعی کدو كدوهاراحلقه نازک میبریم روي آنهانمك وآويشن ريخته و درمايكروويو قرار مي‌دهيم تابه صورت خشك وچيپسي در آيدوباسس کچاب یاخردل سرومیکنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم برای ترشی لبو گل کلم هویج خیار لبو پخته شده نمک وسرکه همه موادخرد کرده داخل ظرف ریخته سرکه هم ریخته ودرظرف میبندیم موادلازم برای ترشی لیته گل کلم هویج سیب ترشی بادمجان کبابی یاپخته فلفل سیر سبزی ترشی نمک زردچوبه سرکه همه مواد میکس میکس مکنیم باسرکه مخلوط میکنیم وداخل ظرف میریزیم ودر جای خنک میزاریم. لازم برای ترشی هفت بیجارگل کلم سیب ترشی کرفس هویج بادمجان پخته شده به خیارفلفل سبز موسیرسیر پیاز ترشی سبزی ترشی نمک زردچوبه گلپرتخم گشنیز و سرکه همه موادخردکرده باهم مخلوط میکنیم وداخل ظرف ریخته وسرکه میریزم تاروی مواددر ظرف میبندی هواتوش نره جای خنک میزاریم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#نکته چطوری جوجه کباب رو ترد و خوشمزه کنیم 👈مرغ ها را در آب #پیاز بخوابونید تا طعم عالی بگیره و ترد بشه 👈لابه لای گوشت هم از مایونز و اب لیموی تازه استفاده کنید @khane_ashpazzi
برای کپک نزدن مربای خانگی،قبل از بستن در مربا یک لایه آلمینیوم روی شیشه بکشید تا مانع ورود هوا به شیشه شود @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
طرز تهیه:🍕 اول از همه یک‌ قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر رو مخلوط کرده ودر یک لیوان آب ولرم حل کرده وپانزده دقیقه استراحت داده که به عمل بیاد(نشونه به عمل اومدن اینه که روی لیوان چند سانت حالت کف بالا میاد) .حالا خمیر مایه عمل اومده رو با نصف پیمانه روغن مایع وکمی نمک که بستگی به ذائقه داره مخلوط کرده وبعدسه لیوان آرد (برای هر یک عدد پیتزا یک پیمانه آردلازم هست واندازه ی آرد وآب بستگی به آرد داره تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه )رو اضافه ومخلوط کرده و ورز داده و خمیر رو بصورت ضربه چند بار به ظرف زده تا خمیر یک دست بشه وبعد روی خمیر پارچه انداخته وبه مدت یک ساعت در جای گرم میزاریم تا حجم خمیر دو برابر بشه قالب مورد نظرمونو کاغذ روغنی‌میندازیم ودست رو چرب کرده وخمیر رو بادست بصورت یکنواخت در ظرف پهن کرده(خمیر این پیتزا باید یکم کلفت باشه) وروی اون مقداری سس کچاب ریخته وبعد کمی پنیر پیتزا در همه جای خمیر پاشیده وبعد سوسیس حلقه شده ی نازک (مواد پیتزا سلیقه ای هست)وفلفل دلمه ای نگینی شده،ورقه های نازک قارچ یا گوشت چرخکرده ( که با پیاز وکمی زرچوبه تفت خورده استفاده کرد) که با کمی نمک وپودر سیر مزه دار شده ،زیتون حلقه شده وذرت وبعد کمی پنیر پیتزا وسپس کمی آب روی پنیر اسپری کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد وهشتاد به مدت بیست وپنج دقیقه قرار داده وبعد از این مدت اگر خمیر پخته شده بود پیتزا رو ازفر بیرون آورده ودوباره به مقدار دلخواه پنیر پیتزا وپودرآویشن ریخته وبه اندازه ای که پنیر آب بشه توی فر قرار داده وسپس حرارت رو خاموش کرده و پیتزا آمادست. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
اگه دنبال رنگ طبیعی برای غذاهستید آب لبورادر قالب یخ بریزید هر وقت لازم داشتید یک حبه رااز فریز درآورید برای تزیین پلو،رنگ دسر،رنگ فرنی استفاده کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم: ▪️زرده تخم مرغ 2عدد ▪️کره 50 گرم ▪️آردسفید 3 قاشق غذاخوری ▪️شیر 1/2 پیمانه ▪️شکر 1/2 پیمانه ▪️خامه دو قاشق مرباخوری ▪️وانیل 1چهارم قاشق چایخوری ▪️آبلیمو ترش 1 قاشق مرباخوری ▪️ اسانس یا طعم دهنده دلخواه  طرز تهیه:🍨 زرده تخم مرغ .شکر و وانیل را انقدر میزنیم تا کشدار بشه. بعد شیر و خامه قنادی را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.زرده تخم مرغ باید خوب هم بخوره تا بوی ضخم اون گرفته بشه کره و آرد را داخل تابه  تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه وچند دقیقه هم میزنیم بعد مایه تخم مرغی را به آرد تفت داده شده اضافه میکنیم.اینجا دیگه باید حرارت را خیلی خیلی کم کرده و مدام هم بزنیم تا گلوله نشه و موادمون به خورد هم بره. میذاریم کرم ما به غلظت کافی برسه و بعد از روی شعله بر میداریم و میزاریم خنک بشه و اسانس دلخواه و رنگ مورد نظرمون را بهش اضافه میکنیم.کاربرد کرمفیل درانواع تارتها از جمله مواد میانی وروکش کیک ها داخل پیراشکی ودونات...و اکثر نانهای حجیم....قابل فرم دهی و استفاده در تزئین ها است. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا