🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅گوشفیل😋
✍مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱۰۰ گرم (نصف لیوان )
روغن مایع ٢ قاشق غ
وانیل ۱/۴ قاشق چ
زعفران حل شده غلیظ ۱/٢ قاشق چ آرد ٢۵۰ گرم
روغن مخصوص سرخ کردن
#شربت_بار
آب ۱ لیوان
شکر ٢ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
آبلیمو ی۱ قاشق چ
زعفران ۱/۴ قاشق چ
🍜طرز تهیه
اول شربتو درست کنید . آب و شکر رو با لیسکِ سیلیکونی مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا حجمش تقریبا نصف بشه , از روی حرارت بردارید و آبلیمو و زعفران و گلاب رو اضافه کنید . کنار بگذارید تا خنک بشه .
حالا مواد شیرینی رو آماده کنید . غیر از آرد , همه ی موادو داخل کاسه بریزید و با ویسک ( همزن دستی ) یکدستشون کنید . آرد الک شده رو اضافه کنید . اول با قاشق و بعد با دست خوب مخلوط کنید تا خمیرتون کاملا لطیف بشه . حالا روی سفره ی سیلیکونی ( اگر در دسترس نداشتید یک سطح صافو کمی آرد پاشی کنید ) خمیر رو نازک باز کنید . بعد اون رو به شکل مربع های یک اندازه برش بزنید . ( من ٧ در ٧ بریدم ) . روشونو با غلتک سوراخ زن یا هر ابزاری که در اختیار دارید سوراخ سوراخ کنید تا وقت سرخ کردن پف نکنن . حالا اونها رو به شکل گوشِ فیل یا پاپیونی شکل بدید . قسمتی که جمع کردید رو فشرده کنید تا در حین سرخ شدن باز نشه . همه رو داخل سینی آرد پاشی شده بزارید و بعد از تموم شدن کارِ برش , تو یک قابلمه ی کوچیک روغن فراوون بریزید و روی حرارت بگذارید . بعد از داغ شدن روغن , گوشفیل ها رو چندتا چندتا داخلش بندازید . بعد از سرخ شدن , اونها رو تو شربت بار خنک شده بریزید و زیر و روشون کنید و بعد از یکی دو دقیقه درشون بیارید .
این شیرینی_شربتی خیلی ساده تر از انواع دیگه است و مثل همونها خوشمزه و عالی . و شربت زیاد داخلشون نفوذ نمیکنه .
#گوشفیل
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
♀♀
#ترفند
#سلامتی🍋
💢لیمو حلقه کنید +عسل+دارچین☝️☝️
لایه لایه توی شیشه میریزیم میزاریم برسه،درمان قطعی برای سرماخوردگی های زمستانی
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅لیمو شکری😋
🍜طرز تهیه
در ابتدا برای هر یک کیلو لیمو به یک کیلو شکر نیاز دارین.شکرهایی که بعدا قاشق قاشق اضافه میکنین جزو این یک کیلو محسوب نمیشن .لیموهارو بشورین و کامل خشک کنین.لیمو هارو حلقه های باریک بزنین و دونه هاشو حتتتتما دربیارین وگرنه تلخ میشه.بعد داخل شیشه خشک یک لایه لیمو و یک لایه شکر بریزین تا شیشه پر بشه.بذارین زیر نور آفتاب تا شکرها کم کم باز بشن.تا چهل روز هر سه روز یکبار درشیشه رو باز کنین و با قاشق چوبی هم بزنین و یک ق م شکر روش بریزین و لیموهارو با پشت قاشق فشار بدین تا گاز و هوای داخلش خارج بشه.وقتی شکرش آب شد بذارین توی محیط آشپزخونه .بعد چهل روز قابل استفاده اس.بهتره بعد 40 روز توی یخچال نگهداری بشه.میتونین همراه چای میل کنین یا اینکه باهاش شربت خوشمزه درست کنین.من با چایی شو ترجیح میدم.
#لیمو_شکری🍋
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کتلت_سویا_و_جعفری
سویای ریز: 400 گرم
سیب زمینی: 600 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
جعفری خردشده: 100 گرم
گشنیز: 30 گرم
پودر سیر: در صورت دلخواه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد سوخاری: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر سویا را یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس در یک کیسه نخی بریزید و کاملا آب را از آن جدا کنید در ظرفی بریزید. پیاز را خیلی ریز خرد کرده بهمراه جعفری و کمی گشنیز خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده مخلوط کنید سپس تخم مرغ، نمک و ادویه را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. به اندازه یک گردو از مواد برداشته، کمی در پودر سوخاری بغلتانید و کف دست صاف کنید سپس در روغن داغ سرخ کنید.
میزان سبزی را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.
پس از قراردادن تمام کتلت ها در ماهیتابه، زیر حرارت را کم کرده و تا کاملا سرخ نشده برنگردانید زیرا فرم کتلت خراب خواهد شد.
اگر پارچه نخی در دسترس نبود می توانید سویا را با دست فشرده کنید تا آب اضافه آن گرفته شود.
پودر فلفل پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) هم می توانید استفاده کنید.عطر و طعم خوبی به کتلت خواهد داد.
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️