eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🦪 😋 🔸ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید. در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه. در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان @khane_ashpazzi
لوبیا چیتى بانخودوعدس بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلورو اضافه کنید و بعد از نیم ساعت رشته آش رواضافه کنید @khane_ashpazzi
چـطورے سیب زمینے هارو سریعتر آب پز ڪنیم؟🤔 👈 ڪافیه قبل از انداختن سیب زمینے داخل آب با یه جسم نوک تیز سوراخ ڪنید سیب زمینے رو تا سریع تر آب پز بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi
😍 ✍️خب اول یه پیاز متوسط رو نگینے خرد میڪنم و با روغن زیتون و نمک و زردچوبه ڪمے تفت میدم. میتونید هر ادویه اے ڪه دوست دارید رو اضافه ڪنید. یه سیب زمینے ڪوچیک و یه هویج رو هم نگینے میڪنم و اضافه مے ڪنم. همین طور یه حبه سیر رنده شده. دوتا گوجه فرنگے رو با پوست میڪس مے ڪنم تا ڪاملا پوره بشه و اضافه مے ڪنم. همین طور یک پیمانه دال عدس شسته شده. احتیاج به خیس دادن نداره و زود مے پزه. اگر آب مرغ داشته باشید میتونید به سوپ اضافه ڪنید وگرنه آب معمولے بریزید. میزاریم تا سوپمون بپزه و جا بیفته. با روغن زیتون و آبلیمو فراوان سرو ڪنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @khane_ashpazzi
مواد لازم: برنج. ٢ پيمانه لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه ✍ طرز تهيه: برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد . لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد . براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد نوش جان @khane_ashpazzi
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بهترین روشهای مرینت کردن ماهی قزل آلا @khane_ashpazzi
✅1 : از ظروف فلزے در مایڪروفر استفاده نڪنید ؛از ظروف چینے شفاف و بدون حاشیه براق استفاده نمایید . ✔️2 : براے جلوگیرے از خشک شدن غذا ظروف را با درپوش بگذارید . ✅3 : مایڪروفر نسبت به دستگاههاے دیگر از دست دادن ویتامینهاے مواد غذایے آن ڪمتر است . ✔️4 : به یاد داشته باشیم مقدار ڪم امواج مایڪروویو براے ما ضررے ندارد ولے امواج تلفن ، ماهواره و... براے ما مضر میباشد . ✅5 : دقت ڪنید ڪه منافذ خروجے گرماے مایڪروویو را نپوشانید تا به دستگاه آسیب نرسد . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سینه مرغ : یک عدد نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: ۳ ق غ سیب زمینی: ۲ عدد شیر: ۲ لیوان جعفری: ۵۰ گرم کره: ۳۰ گرم کدو: ۱ عدد فلفل دلمه ای: یک عدد کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم . سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره سینه مرغ رو گریل کنید😋😋 @khane_ashpazzi
مواد لازم : آرد سفید:                    2 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ:           4 عدد روغن زیتون:                  2 قاشق غذاخوری کره:                            25 گرم پیاز:                             1 عدد، مکعبی ریز شده فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شده سیر: 2 حبه ریز شده رب گوجه فرنگی:           3 قاشق غذاخوری آب مرغ:                        2 پیمانه پونه خشک:                 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل:                به مقدار لازم سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین طرز تهیه: ابتدا تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود @khane_ashpazzi
من اول مرغم رو خوب با زردچوبه ماساژ میدم و سرخش میکنم و نمک و پاپریکا و فلفل میزنم و خوب که سرخ شد ..توی یه ظرف دیگه دو سه لیوان آب و چند قاشق زعفرون دم کرده و یه هویج خرد شده میریزم وقتی به جوش اومد مرغ رو اضافه میکنم میذارم بپزه با شعله ی ملایم،پیاز لازم نیست مرغ که پخت یه کره توی ماهیتابه ی دیگه میریزم و رب رو توش تفت میدم و مرغ رو دوباره تو رب سرخ میکنم زرشک هم کمی تو روغن و با یک قاشق چایخوری شکر تفت میدم و چند قطره گلاب میزنم😋😋 @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌭 یه وحشتناک راحت با نون تست و پنیر و هات داگ، مناسب زمانی که وقت کافی ندارین 😍😍 @khane_ashpazzi