#ماهی_کنجدی 🦪 😋
🔸ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید.
در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه.
در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان
@khane_ashpazzi
#آش
#آش_آلو
لوبیا چیتى بانخودوعدس بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید
وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلورو اضافه کنید و بعد از
نیم ساعت رشته آش رواضافه کنید
@khane_ashpazzi
#خانه_داری
چـطورے سیب زمینے هارو سریعتر آب پز ڪنیم؟🤔
👈 ڪافیه قبل از انداختن سیب زمینے داخل آب با یه جسم نوک تیز سوراخ ڪنید سیب زمینے رو تا سریع تر آب پز بشه
@khane_ashpazzi
#سوپ_دال_عدس 😍
#سوپ
✍️خب اول یه پیاز متوسط رو نگینے خرد میڪنم و با روغن زیتون و نمک و زردچوبه ڪمے تفت میدم. میتونید هر ادویه اے ڪه دوست دارید رو اضافه ڪنید. یه سیب زمینے ڪوچیک و یه هویج رو هم نگینے میڪنم و اضافه مے ڪنم. همین طور یه حبه سیر رنده شده. دوتا گوجه فرنگے رو با پوست میڪس مے ڪنم تا ڪاملا پوره بشه و اضافه مے ڪنم. همین طور یک پیمانه دال عدس شسته شده. احتیاج به خیس دادن نداره و زود مے پزه. اگر آب مرغ داشته باشید میتونید به سوپ اضافه ڪنید وگرنه آب معمولے بریزید. میزاریم تا سوپمون بپزه و جا بیفته. با روغن زیتون و آبلیمو فراوان سرو ڪنید.
@khane_ashpazzi
#پلو_مخلوط
#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی
مواد لازم:
برنج. ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
✍ طرز تهيه:
برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .
لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .
براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد
نوش جان
@khane_ashpazzi
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی
یکی از بهترین روشهای مرینت کردن ماهی قزل آلا
@khane_ashpazzi
#نڪاتی_درمورد_مایڪروفر
✅1 : از ظروف فلزے در مایڪروفر استفاده نڪنید ؛از ظروف چینے شفاف و بدون حاشیه براق استفاده نمایید .
✔️2 : براے جلوگیرے از خشک شدن غذا ظروف را با درپوش بگذارید .
✅3 : مایڪروفر نسبت به دستگاههاے دیگر از دست دادن ویتامینهاے مواد غذایے آن ڪمتر است .
✔️4 : به یاد داشته باشیم مقدار ڪم امواج مایڪروویو براے ما ضررے ندارد ولے امواج تلفن ، ماهواره و... براے ما مضر میباشد .
✅5 : دقت ڪنید ڪه منافذ خروجے گرماے مایڪروویو را نپوشانید تا به دستگاه آسیب نرسد .
@khane_ashpazzi
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استیک_مرغ_سبزیجات با #پوره_سیبزمینی
#استیک
سینه مرغ : یک عدد
نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ ق غ
سیب زمینی: ۲ عدد
شیر: ۲ لیوان
جعفری: ۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
کدو: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم
.
سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید
سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه
سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره
سینه مرغ رو گریل کنید😋😋
@khane_ashpazzi
#خوراک_مرغ
مواد لازم :
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 25 گرم
پیاز: 1 عدد، مکعبی ریز شده
فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شده
سیر: 2 حبه ریز شده
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 2 پیمانه
پونه خشک: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود
@khane_ashpazzi
#زرشک_پلو_با_مرغ
من اول مرغم رو خوب با زردچوبه ماساژ میدم و سرخش میکنم و نمک و پاپریکا و فلفل میزنم و خوب که سرخ شد ..توی یه ظرف دیگه دو سه لیوان آب و چند قاشق زعفرون دم کرده و یه هویج خرد شده میریزم وقتی به جوش اومد مرغ رو اضافه میکنم میذارم بپزه با شعله ی ملایم،پیاز لازم نیست
مرغ که پخت یه کره توی ماهیتابه ی دیگه میریزم و رب رو توش تفت میدم و مرغ رو دوباره تو رب سرخ میکنم
زرشک هم کمی تو روغن و با یک قاشق چایخوری شکر تفت میدم و چند قطره گلاب میزنم😋😋
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_هات_داگ 🌭
یه #اسنک وحشتناک راحت با نون تست و پنیر و هات داگ، مناسب زمانی که وقت کافی ندارین 😍😍
@khane_ashpazzi