✅ پیغام امام زمان(عج) به علامه طباطبایی(ره)
🎙 آیت الله مصباح یزدی ره:
استاد ما #علامه_طباطبایی(ره) مىفرمودند:
🔸 هنگامى كه در #نجف اشرف مشغول تحصيل گرديديم، مشكلاتى برايمان پيش آمد، زندگى ما از اجاره مزرعهاى كه در تبريز داشتيم تأمين مىشد و مبلغ مورد نظر را از ايران ارسال مىكردند امّا مشكلات سياسى، منطقهاى و تنگناهايى كه حكومت وقت ايران (رضاخان) پديد آورد موجب قطع شدن اين پول شد و ما در شرايط دشوارى قرار گرفتيم.
🔸 گرفتارى چنان شدت يافت كه براى تأمين هزينههاى ضرورى خانواده هم دچار مضايقى شديم. در همين افكار بودم كه شنيدم كسى درب مىزند، پاسى از شب گذشته بود، ديدم فردى با قيافه و لباسى نامأنوس بر در خانه ايستاده است، سلام و احوالپرسى بين ما و او ردّ و بدل شد، پرسيدم شما كى هستيد؟ گفت: من شاه حسين ولى هستم، شگفتزده شدم زيرا چنين اسمى به گوشم نخورده بود. افزودم آيا فرمايشى داريد؟ گفت: آقا فرمودند از اين وضع نگران نباش، دوازده سال است ما متكفّل مخارجتان هستيم.
🔸 اين را بر زبان آورد و رفت، من هم در را بستم و آمدم داخل خانه، در فكر فرو رفتم كه چنين شخصى با چنين قيافهاى كه مربوط به چند قرن قبل بود اينجا چه مىكرد، خانه ما را چگونه مىدانست، از يك سوى تصوّر كردم كه منظور وى آقا اميرالمؤمنين(عليه السلام) است بعد از ذهنم گذشت كه ما كمتر از دوازده سال است كه به نجف آمدهايم، ديدم اين تاريخ تطبيق نمىكند، ناگهان يادم آمد از #مُعمّم شدن من بيش از دوازده سال نمىگذرد و آن وقت متوجه شدم منظور از آقا، مولا امام زمان(عليه السلام) است.
از فرداى آن روز گشايشى در كارمان بوجود آمد، مسافرى از تبريز به نجف آمد و مبلغى را كه بابت اجاره آن زمين كشاورزى دريافت شده بود برايمان آورد.
🔸 امّا همچنان كنجكاو شده بودم كه بدانم اين آقا كيست كه من او را نمىشناختم ولى او محل سكونت ما را به خوبى مىدانست، تا آنكه برگشتم به ايران، در حوالى تبريز در يك قريهاى كه امروز جزو اين شهر شده، براى فاتحه به قبرستان رفتم ديدم در گوشهاى يك مقبره مخروبهاى ديده مىشود، از پيرمردى كه در آن حوالى بود پرسيدم چه كسى در اينجا آرميده است؟ جواب داد: نمىدانم، مىگويند: شاه حسين ولى مىباشد، معلوم شد آن صورتى كه من ديدم حالت برزخى وى بوده و چون با امام عصر عج رابطهاى داشته، چنين مأموريتى را انجام داده تا مرا از نگرانى برهاند و مشكلاتم را حل كند.
🗓
برگرفته از سخنرانى آیت الله مصباح در حوزه علميه امام خمينى ره اروميه؛ ۲۲ آبان ۱۳۷۹🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#فهرست_مطالب
⏪ برای پیگیری مباحث و موضوع پیامهای ارسالی در کانال هشتگ های زیر را دنبال نمایید:
📌 #مکتب_امام؛ دوره نظام اندیشهای مکتب امام با تدریس استاد مهدیان
📌 #اندیشه_فقهی_رهبر؛ برشهایی از درس خارجهای رهبر معظم انقلاب
📌 #پای_درس_تفسیر_رهبر؛ معارف تفسیری رهبر انقلاب
📌 #پای_درس_اخلاق؛ برش هایی از درس اخلاقهای امام خمینی ره و امام خامنهای و علمای اعلام
📌 #تاریخ_اسلام؛ بیانات رهبر انقلاب در موضوع تاریخ اسلام
📌 #تاریخ_معاصر؛ بیانات رهبر انقلاب در موضوع تاریخ معاصر
📌 #دشمن_شناسی؛ بیانات رهبر انقلاب در باب دشمن شناسی
📌 #معرفی_کتاب؛ برای مطالب معرفی کتابهاز موضوعی
📌 #روایت_کرونا؛ پادکستهای روایت کرونا را با این هشتگ پیگیری نمایید.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ قوّه #محبّت، سرعت نامتناهی
▫️ ما قوایی داریم که بعضی از آن را می شناسیم؛ مثلا #چشم داریم برای دیدن، #گوش داریم برای شنیدن؛ و حواسمان هست که اگر این چشم یا گوش بخواهد آسیبی ببیند، با مراجعه به پزشک آن را اصلاح کنیم تا این سرمایه و قوای ما از دست نرود.
▫️ اما قوایی داریم که به مراتب عظیم تر از چشم و گوش است؛ ولی چون شناخت ما از این قوا کم و باور ما به اینکه اینها نیز سرمایهاند کم است، این قوا را به راحتی مصرف می کنیم و مراقب صدمه دیدنشان نیستیم. از جمله ی این قوا که خیلی عظیم است و اساس دین بر این قوا است، #محبت و #بغض است. «هل الدین الا الحب و البغض»
▫️ محبت و بغض اگر در جای خودش، درست مصرف شود، از عظیم ترین قوای وجودی انسان است که سرعت سیر انسان را به #بینهایت می رساند. اگر چشم یک یا دو کیلومتر را می بیند، قوه محبت طبق روایات، زمان و مکان را در می نوردد.
▫️ محبت سرمایه ای است که انسان را از تنگنای بدن خارج می کند و او را به گونه ای می سازد که سرعت او به سمت نامتناهی برود.
▫️ اسلام بنا و اساسش بر حرکت حبّی و محبّتی استوار است و تنها دینی است که مرکَب حرکت و سیرش بر اساس محبت است.
▫️ به تعبیر #شهید_مطهری محبت مانند انرژی هستهای است که وقتی ظاهرش را می بینیم یک جسم آرام است، اما وقتی هستهی آن شکافته می شود، آنقدر انرژی از آن تراوش پیدا می کند که اگر کنترل نشود، ویرانی به بار می آورد.
انسان با محبت این قدرت هستهای درونش را می شکافد و باز می کند.
▫️ اگر ماشینی را از چهار طرف هُل دهیم حرکت نمیکند، چرا که این حرکت ها یکدیگر را خنثی میکند. اگر محبت ها درست و دقیق به کار گرفته نشود، محبت نیز خود را خنثی میکند. اما اگر درست به کار گرفته شود و همه از یک طرف انرژی وارد کنند، سرعت به سمت نامتناهی می رود.
▫️ پیامبراکرم(ص) در جمعی نشسته بودند که سوال شد محکم ترین ریسمان و دست آویز #ایمان چیست؟
کسی گفت #نماز است زیرا ستون دین است، دیگری گفت #حج است، دیگری گفت #جهاد است و هر کسی چیزی از حقایق دینی را گفت.
پیغمبر اکرم فرمودند که اینها همه جزو دین است اما محکم ترین ریسمان دین، الحب فی الله و البغض فی الله است که نماز و حج و جهاد نیز می خواهند آن را ایجاد کنند.
🗓 #استاد_عابدینی؛ حرممطهر #امام_رضا (ع)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
🔶🔸فراخوان جذب نیرو
برای چند اداره و مجموعه فرهنگی🔸🔶
🎓 ویژه آقایان و بانوان اهل علم
✅ آقایان حوزوی:
🔆 معاون فرهنگی
🔆 رئیس اداره (قم و بخش های آن)
🔆 کارشناس روابط عمومی و رسانه
🔆 کارشناس فرق و ادیان
🔆 کارشناس آموزش
🔆 کارشناس امور قرآنی
🔆 مسئول دفتر
✅ بانوان حوزوی:
🔆 نیروی ستادی و مدیریت میدانی
🔆 کارشناس رسانه
🔆 کارشناس آموزش
🔆 کارشناس شبکه سازی
🔆 کارشناس برنامه ریزی
✅ آقایان و بانوان دانشگاهی:
🔆 مربی زبان انگلیسی، عربی و اسپانیایی
🔆 مدیریت کانال های آموزشگاهی
🔆 سردبیری تارنمای فرهنگی
و موارد مختلف دیگر مثل مدرس، پژوهشگر، مشاور و ... 🔍🔍🔍
🏴 کانال رزقی نو (کانالی برای استخدام کار تمام وقت، پاره وقت و دورکاری مخصوص نیروهای فرهنگی و مومن)
https://eitaa.com/rezghino
📌
خانه طلاب جوان
#دشمن_شناسی 1⃣ ❓#دشمن يعنى چه كسى؟ ⏪ يعنى آن كه از #انقلاب آسيب ديده؛ آنهايى كه اينجا يك حكومت د
#دشمن_شناسی 2⃣
❗️دشمنان میخواهند این طور وانمود کنند که ایران آیندهای ندارد. القا میکنند که ده سال دیگر، پانزده سال دیگر، بیست سال دیگر شما هیچ چیز ندارید. حالا شما ملاحظه کنید وقتی یک ملت به آینده نگاه میکند، اگر ببیند امیدی در آینده نیست و سپیدهای در افق وجود ندارد، ببینید این نومیدی چقدر او را میکوبد و آشفته میکند. این ناامیدی، کلّ حرکت یک ملت را به هم میزند. اینها قصد دارند چنین ناامیدی این را به وجود آورند.
❗️البته امروز قلب ملت ما جوشان از #امید است. امروز هیچ نگرانیای نیست. دشمنان کاری میکنند که بعد از سه تا پنج سال دیگر به هدف خود برسند. ما باید از حالا توجّه داشته باشیم. باید بررسی شود از چه راهی میخواهند مردم را به آینده بیاعتماد کنند.
🔺 یکی از راه تشکیک در تواناییهای دولتمردان و کسانی که ادارهی امور به دست آنهاست. وانمود میکنند که این مسؤولین، آدمهای کارآمدی نیستند. بدیهی است هر انسانی تا مادامی که معصوم نباشد، خطا دارد. این کار صحیحی نیست که یک خطا را از انسان بزرگ کنند.
🔺 مثل اینکه از یک عالم فقیه و ملاّیِ مسلّطِ بر تمام فروع فقهی، هر چه میپرسند، فیالمجلس جواب میدهد؛ زیرا به تمام فروع مسلّط است. ولی یک وقت به علّت مطالعهی زیاد یا نیاز به خواب و ... حواسش سر جا نباشد و یک فرع را غلط جواب دهد. حالا اگر عدّهای آمدند و همین یک فرع را اینجا و آنجا گفتند؛ چاپ کردند و در بلندگو و سر منبر گفتند که این آقا فلان فرع را غلط جواب داد، شما ببینید مردمی که این را میشنوند، نسبت به آن آقا چه نظری پیدا خواهند کرد! حدّاقل این است که آن اعتقاد بالا به فقاهت او، ساقط خواهد شد. گفته میشود: عجب. ایشان چنین اشتباه واضحی کردند! علما سر میجنبانند که: عجب! ایشان اشتباه کردند! طلبهها، فضلا، و کسانی که این مسأله را بلدند نیز تعجّب میکنند. روشن است وقتی که یک خطا را برای عامهی مردم صدبار گفتید، تبدیل به صد خطا میشود و دیگر یک خطا نیست!
🗓 گردهمایی ائمه جمعه؛ ۱۳۷۴/۰۶/۲۰
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
❓پیغمبر خدا برای چه میآید؟
🔻 گفتیم که پیغمبر میآید برای به #تكامل رساندن انسان، میآید برای تخلّق دادن انسانها به #اخلاق_الله، میآید برای كامل كردن و به اتمام رساندن #مكارم_اخلاق.
🔻 آنچه كه گفتم مضمون احادیث است؛ «بُعِثتُ لِاُتَمِّمَ مَكارِمَ الاَخلاقِ» ، پیغمبر برای ساختن انسانها میآید، برای به قوام رساندن این مایهای كه نامش انسان است، میآید.
❓ازچه راهی و از چه وسیلهای پیغمبر استفاده میكند برای ساختن انسان؟ چهجوری انسانها را پیغمبر میسازد؟ مدرسه درست میكند؟ مكتب فلسفی درست میكند؟ پیغمبر صومعه و جایگاه عبادت درست میكند؟
🔻 گفتیم که نه؛ پیغمبر برای ساختن انسان، #كارخانه_انسانسازی درست میكند. پیغمبر ترجیح میدهد كه ده سال، بیست سال، دیرتر موفق بشود؛ اما آنچه میسازد، یك انسان و دو انسان و بیستتا انسان نباشد؛ كارخانه انسانسازی درست كند كه بهطور خودكار انسانِ كاملِ پیغمبر پسند تحویل بدهد. پس پیغمبر برای ساختن انسانها و به قِوام آوردن مایه انسان، از كارخانه انسانسازی استفاده میكند. كارخانه انسان سازی چیست آقا؟ كارخانه انسان سازی، جامعه و نظام اسلامیست.
🗓 طرح كلی اندیشه اسلامی در قرآن، ص۵۱۷
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#انسان_سازی
#جامعه_سازی
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
خانه طلاب جوان
#پای_درس_تفسیر_رهبر 1⃣1⃣ "رَبَّنا وَابعَث فيهِم رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِكَ وَيُعَلِّمُه
#پای_درس_تفسیر_رهبر 2⃣1⃣
"... وَضُرِبَت عَلَيهِمُ الذِّلَّةُ وَالمَسكَنَةُ وَباءوا بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ ۗ ذٰلِكَ بِأَنَّهُم كانوا يَكفُرونَ بِآياتِ اللَّهِ وَيَقتُلونَ النَّبِيّينَ بِغَيرِ الحَقِّ..." (بقره؛ ۶۱)
✅ حفظ نعمتهاى الهى مشکلتر است از به دست آوردن نعمتها
🔺 حفظ نعمتهاى الهى مشکلتر است از به دست آوردن نعمتها. به دست آوردن نعمت خدا -چه نعمتهاى مادّى و چه نعمتهاى معنوى- یک کار است، امّا حفظ این نعمتها و تداوم دادن به این نعمت، چندین کار است.
🔺 بعد از آنکه خداوند متعال نعمتهاى خودش را به فردى یا به ملّتى عطا کرد و داد، یک تلاش و زحمتى لازم است براى حفظ این نعمتها؛ چه این نعمت، نعمت مادّى باشد، مثل ثروت، مثل رفاه، مثل سلامتى و از این قبیل؛ و چه نعمت معنوى باشد، مثل عزّت، مثل استقلال، مثل آزادى، مثل ایمان، مثل روحیهی جهاد و مقاومت.
🔺 خیلى از ملّتها را ما در تاریخ سراغ داریم که نعمت خدا شامل حال آنها شد، امّا نتوانستند این نعمت را براى خودشان حفظ کنند. در قرآن بارها به بنیاسرائیل خطاب شده است که ما شما را بهترین خلایق قرار دادیم "وَ اَنّی فَضَّلتُکُم عَلَی العّْلَمین" امّا همین بنیاسرائیل بهخاطر ناشکرى، بهخاطر اینکه نتوانستند نعمت الهى را حفظ کنند، کارشان به جایى رسید که قرآن فرمود: "ضُرِبَت عَلَیهِمُ الذِّلَّةُ وَالمَسکَنَة" تاریخ ملّتها و تاریخ بشر پُر است از تجربهی ملّتهایى و افرادى که نعمت را به دست آوردند، امّا نتوانستند آن را نگه دارند.
🗓
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم؛ ۱۳۶۸/۰۶/۰۱🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 @Khanetolab
خانه طلاب جوان
#تاریخ_معاصر 4⃣ ✅ آیتالله مهدویکنی، الگوی یک سیاستمدار صادق و انقلابی "مناسبت سالروز ارتحال آیت
#تاریخ_معاصر 5⃣
"بمناسب ۱۰ آبان شهادت اولین شهید محراب، آیت الله سید محمد قاضی طباطبائی"
▫️ مرحوم آقای #قاضی (رضوان الله علیه) را هم واقعاً فراموش نکنیم و از یاد نبریم؛ آن مرد بزرگ، مرد #روشنفکر، مرد #اهل_قلم، #اهل_مبارزه، که ایشان هم بایستی همیشه در یادها زنده باشند.
▫️ او اوّلین کسی بود که در #تبریز در موضع #منبر_انقلاب ایستاد و حقیقتاً کاری را که باید بکند، کرد. خب، خیلی با آقای قاضی هم مقابله و معارضه شده بود.
▫️ بنده قبل از انقلاب رفته بودم تبریز و اوضاع تبریز را میدانستم چه جوری است و آقای قاضی ره هم خیلی رنج کشید. #شهید_اوّل_محراب در تبریز آقای قاضی است، شهید دوّم هم آقای مدنی است، که هر کدام واقعاً برجستگیهایی دارند. البتّه شهید مدنی بهنظر من جزو آن چهرههای روحانی است که نظیرش را خیلی کم میشود پیدا کرد؛ یعنی همهی این ابعاد گوناگون در این مرد بزرگ بود.
🗓 ۱۳٨٠/۶/۱۲
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
@Khanetolab
💠 مسئولیتهای حوزه در امت
🔹 حوزه بهحکمِ ماهیت وجودیاش و میراثداری وظایف انبیا و امامان، مسئول بیان و #تبلیغ_و_حفظ_دین است؛ یعنی حوزه موظف است که اولاً مفاهیم و معارف اسلام در همۀ عرصهها را بیان کند و ثانیاً این مفاهیم را نشر داده و تبیین نماید و از این مفاهیم دفاع فکری کند و آنها را در عرصۀ نظری صیانت کند و ثالثاً با تبلیغ و دعوتگری، در عمل و واقع از اسلام دفاع و آن را حفظ کند. مجموعۀ این سه محور، مأموریت اصلی حوزه در میان امت است.
🔸 محور اول: تبیین نظری
منظور از تبلیغ مفاهیم اسلام، بیان همۀ معارف و جنبههای تشریعی اسلام است که باید براساس فراگیری و شمول اسلام نسبت به همۀ عرصههای زندگی تبیین شود و در این راستا تنها به برخی از بخشها اکتفا نگردد؛ بلکه اسلام بهعنوان نظامی جامع و دربردارندۀ همۀ عرصههای زندگی مطرح شود.
🔸 محور دوم: دفاع نظری
هدف از محور دوم این است که ما تنها به بیان این طرح اکتفا نکنیم، بلکه از این احکام و مفاهیم بهصورت فکری و نظری دفاع کنیم و شبهات موجود درباره آنها را پاسخ دهیم و آنها را با سایر اندیشهها و طرحها مقایسه کرده، به مسلمانان نشان دهیم که اسلام تنها راهی است که در جامعۀ اسلامی زندگی واقعی را برای انسان فراهم میکند.
🔸 محور سوم: دفاع عملی
محور سوم، محور دفاع عملی از اسلام در واقعیت است. دو محور پیشین بهتنهایی کافی نیستند؛ زیرا اگر فرض کنیم که حوزه بتواند اندیشۀ اسلامی را طرح و از آن در ساحت فکر و نظر دفاع کند، باز هم این بهتنهایی کافی نیست؛ زیرا حفظ اسلام بهمعنای حفظ وجود آن در خارج و حفظ آن بهعنوان یک سلوک و فکر در عالم واقع است؛ چراکه اسلام دو معنا دارد :
یکی صرف اندیشههای موجود در قرآن و روایات است که این معنا از اسلام با محور اول و دوم حفظ میشود.
دیگری همان نمازِ نمازگزار، روزۀ روزهدار، معاملۀ پاک بین دو معاملهکننده، حکومتی پاسدار عدالت و امثال این است که حفظ این اسلام تنها با بیان احکام و دفاع نظری از آنها محقق نمیشود، بلکه باید در جهان واقع نیز از آن دفاع کرد.
📚 حوزه و بایستهها #شهید_صدر، ص۶٩-٧٠
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @khanetolab
#نشست_زنده
⭕️ انقلاب دوم، تسخیر لانه شیطان (پیرامون مسائل تسخیر سفارت آمریکا و اسناد جاسوسی)
⚠️ موضوعات گفتگو
🔻نظرات حضرت امام و رهبری در مورد این حادثه
🗒 چه اسنادی از درون سفارت بدست آمد؟
👤 مخالفان و موافقان تسخیر سفارت چه کسانی بودند؟
و ...
🕰 زمان : چهارشنبه مورخ 12 آبانماه | ساعت 16 |
📡 مکان برگزرای : پخش زنده ایتای نشریه عهد
#اسناد_لانه
🔗 لینک عضویت در کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
🆔 @khanetolab
❌ خطر اسلام آمریکایی!
🔸 اسلام و حرکتهای اسلامی همواره از #نفاق بیش از #کفر_صریح لطمه دیده است.
🔸 امروز خطر #اسلام_آمریکایی -یعنی آنجا که نام و #عنوان_اسلام در
#خدمت_طواغیت و در جهت هدفهای آمریکا و دیگر مستکبرین است- از خطر ابزارهای نظامی و سیاسی آمریکا کمتر نیست و بیشتر است!
🔸 از علمداران اسلام آمریکایی، چه در لباس #عالم_دین و چه در موضع #سیاستمدار بر حذر باشید و آنان را در سخن و اشاره و جهت گیریشان #متهم_کنید و هرگز درصدد جلب کمک آنان نباشید!!
🗓 ۱۳۷۰/۳/۲۶
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 در راه قله
🔻 شهادت قلّه است و قلّه بدون دامنه معنا ندارد... این دامنه و این مسیر چیست؟ اخلاص است، ایثار است، صدق است، معنویّت است، مجاهدت است، گذشت است، توجّه به خدا است، کار برای مردم است، تلاش برای عدالت است، تلاش برای استقرار حاکمیّت دین است. آن کسی که به قلّه میرسد، از اینجا باید برود و از این مسیرها حرکت کند.
🗓 ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab