طرز تهیه #زیتون_شور_بدون_استفاده_از_مواد_شیمیایی
روش سنتی و طبیعی شیرینکردن زیتون که از قدیم در مناطق زیتونخیز طارم زنجان مرسوم بوده است، شیرینکردن یا گرفتن تلخی زیتون به وسیله آب و نمک میباشد. در این روش طعم تلخی زیتون کاملا از بین نمیرود و مزه تلخ در حد کم که مطلوب ذایقه مردم ایران است، باقی میماند. این روش به علت عدم مصرف مواد شیمیایی طرفداران زیادی دارد. زیرا هم منافعی برای عامل تلخی زیتون در معالجه بعضی از بیماریها ثابت شده است و هم اینکه خطر افزودنی مواد شیمیایی (سدیم Na-oH) که ممکن است در کنسرو باقی مانده باشد وجود ندارد. روش کار به صورت زیر است:
در این روش باید بر روی میوه زیتون تمیز شده خراشی ایجاد کنید. ایجاد خراش میتواند به صورت خراشیدن پوست میوه زیتون از ۴ طرف باشد و یا ضربه زدن به میوه زیتون به نحوی که پوست میوه خراشیده شود و یا اینکه با چاقو از دو طرف زیتون برشهای عمیقی تا هسته بزنید تا آب تا مرکز میوهها نفوذ کند.سپس زیتونهای شکسته شده را خوب شسته و درون ظرفی که حداقل دو برابر حجم زیتون گنجایش داشته باشد ریخته و ظرف را با آب ساده و سرد پر کنید. به مدت ۱۰-۷ روز بطور مرتب هر صبح آب ظرف را تعویض کنید.در این حالت زیتونها بطور نسبی تلخ زدایی میشوند. باید توجه داشت که ظرف آب و زیتون در آفتاب یا مکان گرم نگهداری نشود. اگر در خلال این مدت گندیدگی در زیتونها مشاهده شد، افزودن کمی نمک توصیه میشود.سپس زیتونها را به مدت ۳ هفته، داخل آب نمک غلیظ (۱۰-۱۲%) قراردهید. آب نمک بهتر است با آب جوشانیده و سرد تهیه شود و برای شور کردن آب بهتر است از سنگ نمک استفاده کرد و حتی الامکان از نمک یددار استفاده نشود.زیتونها با کمک سبدهای پلاستیکی در زیر آب قرار میگیرند. به جای سبد میتوان از توریهای پلاستیکی مناسب بطوری که زیتونها کاملا در آب غوطه ور شوند استفاده کرد. زیتونها روی آب میآیند و برای همین باید به کمک توری یا آبکش زیتونها را داخل آب فرو کنید وگرنه زیتونهایی که روی آب و در مرز هوا و آب هستند دچار گندیدگی میشوند.در طی هفته دوم و سوم چنانچه غلظت آب نمک کم شود، باید تا حدود غلظت فوق اضافه شود.برای نمک زدایی، زیتونها را از آب نمک خارج نموده و به مدت ۴۸ ساعت داخل آب خالص قرار داده و چند مرتبه آب را تعویض کنید. سپس در آب نمک ۳ درصد و سرکه ۳ درصد نگهداری کنید.زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است.
همانطور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی میماند و یکی از مصارف این زیتونهای سبز شکسته، تهیه زیتون پرورده شمالی خوشمزه میباشد.
@khanevadeherani
🏴
چاقها عرق نعناع بخورند !🌱
مصرف عرق نعناع باعث میشود تا حرارت معده افزایش یابد و در نتیجه هضم معده را بالا میبرد. از سوی دیگر میزان چربیسازی را نیز در بدن کاهش میدهد
🍃🍎 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تلنگر شهیدمطهری به کسانی که هرچه را میشنوند بدون تحقیق بازگو میکنند؛ یا هرچه بدستشان میرسد فوروارد میزنند!
@khanevadeherani
┄┄┄┅═✧❁🥀❁✧═┅┄┄┄
▪️هرگز نگذاشت تا ابد شب باشد
▪️او ماند ڪه در ڪنار زینب باشد
▪️سجّاد ڪه سجّاده به او دل میبست
▪️تدبیر خدا بود ڪه در تب باشد
⚫️شهادت حضرت علیبنالحسین امام زینالعابدین علیهالسلام را تسلیت عرض میکنیم
┄┄┄┅═✧❁🥀❁✧═┅┄┄┄
#محرم
#امام_سجاد
@khanevadeherani
#نیایش_شبانه
بارالها
از تو می خواهم
•نه مثل مختار بعد از واقعه...!
•نه مثل حر میان واقعه...!
•و نه مثل توابین بعد از واقعه...!
بلکه مثل عباس (علیه السلام) درتمام واقعه!
مثل مسلم پیشتاز واقعه!
در رکاب کسی باشم که به انتظارش ایستادهام!🖤^^
اللهم عجل لولیک الفرج🌱^^
عزاداری هاتون مورد قبول حق
اجرتون با سید الشهدا
حاجت روا بشید ان شاءالله🖤
شورتان حسينى
شبتون حسینی
التماس دعا 🤲
#محرم #دلتنگ_کربلا
@khanevadeherani
﴿إِنَّ اللّٰهَ وَ مَلاٰئِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يٰا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيماً﴾ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَبارِكْ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَتَحَنَّنْ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَسَلِّمْ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ كَأَ فْضَلِ ما صَلَّيْتَ وَبَارَكْتَ وَتَرَحَّمْتَ وَتَحَنَّنْتَ وَسَلَّمْتَ عَلىٰ إِبْراهِيمَ وَآلِ إِبْراهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ؛
همانا خداوند و فرشتگانش بر پیامبر رحمت و درود میفرستند، ای مؤمنان! بر او درود بفرستید و آنگونه که سزاوار است تسلیم [او] باشید، خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و بر محمّد و خاندان محمّد برکت ده و بر محمّد و خاندان محمّد مهر ورز و بر محمّد و خاندان محمّد سلام فرست، همانند برترین درود و برکت و رحمت و مهرورزی و سلامی که بر ابراهیم و خاندان ابراهیم فرستادی، تو ستوده و بزرگواری @khanevadeherani
🌹بر جمال و رُخ زیبای محمد صلوات
🍃بر کمال و مه بی تای محمد صلوات
🌹تا که فیض ازلی شامل حالت بشود
🍃بر خصال و قد رعنای محمد صلوات
🌹 اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍃 محَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹 وعَجِّلفَرَجَهُــم
@khanevadeherani
🥀سلام
✨صبحتون بخیر
🥀عزاداری تون قبول حق
🥀امروز روز شهادت
✨وارث داغ کربلاست
🥀بزرگ مردی که در سالیان دراز
✨غم عظیم کربلا را لابلای بغض و
🥀مناجات به زمینیان و اهل آسمان هدیه کرده
🥀شهادت #امام_سجاد علیه السلام
✨یاور تنهایی و غربت و اسارت
🥀 حضرت زینب (س) تسلیت باد
هر چه ما روضه شنیدیم تمامش را دید
آتش و سوختن اهل خیامش را دید
#شهادت_امام_سجاد(ع)🥀
#تسلیٺ_باد🏴🥀
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🥀در پناه عنایت امام سجاد(ع)
✨روزتون پر خیر و برکت ان شاءالله
@khanevadeherani
🌸 سلام
☕️صبح شنبه تون بخیر
🏴عزاداریهاتون قبول
🌸 صبحی دلنشین
☕️روزی سرشاراز موفقیت
🌸آرامشی عمیق
☕️لطف همیشگی خدا
🌸لحظه های پر از استجابت دعا
🌸سلامتی و سعادت دو دنیا
☕️آرزوی همیشگی ما برای شما
اول هفته تون پراز خیر و برکت💐
التماس دعا....
@khanevadeherani
پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله و سلم فرمودند :
قالَ رَسُولُ اللّهِ صلّى اللّه علیه و آله :
اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرَدُ اَبَداً.
پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود:
براى شهادت حسین علیه السلام، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود.
منبع : کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556
@khanevadeherani
🦋 احکام 🦋
💐 #احکام
🔶#اینومیدونستی ⁉️ 👆👆
✅ اقتدا در رکعت سوم و چهارم ⁉️
🏴┄═✼✿🌼✿✼═┄🏴
@khanevadeherani
#مردان_بخوانند
#همسرداری
رفع دلخوری از همسر
پیش از آن که دلخوری خود را با همسرتان در میان بگذارید،
ابتدا عین آن را روی کاغذ بنویسید.📝
به این ترتیب سهم خود را در پیشامد مربوطه بهتر خواهید دید.
از سوی دیگر نوشتن ماجرا از ابتدا تا انتها باعث آرامش نسبیتان میشود
و در عین حال با یادآوری ماجرا به علتهای آن بهتر واقف میشوید. 🤔
پیش از صحبت سعی کنید خود را جای همسرتان بگذارید. 💁♀
با این کار بهتر به مشکلات او پی میبرید.👌
#همسرداری ❤️
❣دلسردی ازهمسر و زندگی را چگونه از بین ببریم❓
👈افزایش محبت با هدیه
اولین مهارت این هست که بتوانید از تکنیک هدیه دادن استفاده کنید. نیاز نیست که هدیه بزرگ باشد، یا حتما آن را خرید کرده باشید، گاهی یک نوشته چند خطی از ابراز محبت می تواند همسرتان را خوشحال و غافلگیر کند. از علاقه به همسرتان بنویسید. با ظرافت و غافلگیری می توانید صحنه زندگی را متفاوت کنید، تنوع بخشی باعث نشاط فزاینده در زندگی شماست. در آغاز زندگی مشترک انواع تنوع ها باعث لذت بردن از زندگی هست، به همسرتان نشان بدهید که زندگی با او را دوست دارید، هدیه دادن راهی است که زندگی را تنوع می بخشد.
با هدیه همسرتان را غافلگیر و هیجانزدهکنید
امتحان کنید...
#زنان_بخوانند
─═ई✨🍃🖤🍃✨ई═─
🖤 @khanevadeherani 🖤
#جوجه_کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی مرسوم ترین کباب های ایرانی است که پای ثابت دورهمی ها و مهمانی ها است و به همین دلیل به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی شناخته می شود. علاوه بر این جوجه کباب به دلیل اینکه خیلی فوری آماده می شود و می توانیم مواد آنرا از قبل آماده کنیم، از غذاهای حاضری محسوب می شود که بیشتر در گردش های بیرون از خانه و پیک نیک استفاده می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی در ادامه با کانال خانواده ایرانی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۱ عدد متوسط
پیاز۲ عدد بزرگ
ماست چکیده۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
زنجبیل تازه۵۰ گرم
آبلیمو۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
#طرز_تهیه
#مرحله_اول
ابتدا مرغ را می شوییم و پوست های اضافی انرا جدا می کنیم سپس به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم. اگر می خواهید جوجه کباب را به صورت مجلسی برای مهمانی های خود تهیه کنید بهتر است فقط از سینه استفاده کنید
#مرحله_دوم
پس از خرد کردن مرغ آنرا داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه پیاز ها را به صورت خلالی درشت یا حلقه ای خرد می کنیم و میان گوشت های خرد شده مرغ قرار می دهیم. البته در صورت تمایل می توانید از آب پیاز هم برای طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کنید.
#مرحله_سوم
در این مرحله ابتدا روغن زیتون را اضافه می کنیم و خوب با گوشت مرغ مخلوط می کنیم سپس آبلیمو را به همراه نمک ، فلفل سیاه ، ماست چکیده و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و با دست مواد داخل کاسه را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
#مرحله_چهارم
در مرحله بعدی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و کاسه را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ علاوه بر اینکه استراحت کند ، طعم دار نیز شود. البته اگر می خواهید جوجه کباب شما مانند رستوران ها شود بهتر است گوشت مرغ را از شب قبل طعم دار کنید.
#مرحله_پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم سپس گوشت های مرغ را روی یک سطح صاف مثل تخته گوشت قرار می دهیم و با دست هر قطعه گوشت مرغ را نگه میداریم و سیخ را از داخل آن عبور می دهیم
#مرحله_ششم
برای سیخ کردن باید یک نکته مهم را در نظر بگیرید ، مثل قسمت های استخوانی مثل کتف و بال ها را در یک سیخ قرار دهید و قطعات گوشت لخم مانند گوشت سینه را در یک سیخ قرار دهید تا جوجه کباب ها به طور یکسان بپزند.
#مرحله_هفتم
در این مرحله باید منقل ذغال را اماده کنیم ، پس از اینکه منقل ذغال اماده شد حتما به این نکته توجه داشته باشید که ذغال ها کاملا روشن باشند و دود نکنند زیرا دود موجود در ذغال ها علاوه بر اینکه برای بدن زیان آور است باعث می شود طعم کباب ها دودی شود.
#مرحله_هشتم
پس از اماده شدن ذغال ها ، سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم کباب ها کمی خودشان را بگیرند سپس آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. در حین کباب شدن جوجه ها باید سس کره را اماده کنیم.
#مرحله_نهم
کره را ذوب می کنیم و باقیمانده زعفران دم کرده را به ان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه جوجه ها به طور کامل کباب شدند با یک قلموی تمیز از سس کره روی دو طرف جوجه های می مالیم و اجازه می دهیم یک دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.
#مرحله_دهم
پس از گذشت یک دقیقه سیخ جوجه کباب را از روی منقل بر می داریم و روی دیس قرار می دهیم. با دست جوجه ها را نگه می داریم سپس سیخ را بیرون می کشیم. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
@khanevadeherani
#نکات
#سفت_شدن_جوجه_کباب
اگر می خواهید جوجه کباب شما خشک و سفت نشود و مانند رستوران ها نرم و خوشمزه باشد ، حتما مقدار آب لیمو ترش موجود در جوجه کباب را با دقت اضافه کنید و از اضافه کردن آب لیمو ترش زیاد خودداری کنید زیرا گوشت مرغ را سفت می کند.
اضافه کردن آبلیموی زیاد علاوه بر اینکه باعث سفت شدن جوجه کباب می شود باعث می شود طعم جوجه کباب شما بیشتر از اینکه شبیه جوجه کباب باشد شبیه جوجه ترش شود و به طور کل ماهیت کباب شما زیر سوال برود
نکته دیگر اینکه حتما قبل از اضافه کردن مواد طعم دهنده ، روغن زیتون ( یا روغن مایع ) را به گوشت مرغ اضافه کنید و گوشت را به خوبی با روغن مخلوط کنید تا روغن به طور کامل گوشت را کاور کند، سپس دیگر مواد را اضافه کنید.
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا حسین
خـدایـا
به حرمت
#نام_امام_حسین(ع)
دواے درد همـــه
دردمنـدان باش
پنـاه همـه بےکسان باش
گـره از مشکلات
همـه باز کن
ای مهـربان
دستی که به سوی تو
بلنــد شد خالے برنگردان
آمیــن
شبتـون حسینی
در پنـاه خداوند باشید
#محرم
@khanevadeherani
29.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
♦️فراق ...
🔷من ایرانم و تو عراقی...
💠فقط دعا کنید ...
امسال اربعین ...
🔷با نوای:
کربلایی محمدحسین
پویانفر
#محرم
#امام_حسین
@shohadaes
@khanevadeherani
پيامبر صلي الله عليه و آله : إنّ مِن إجلالي تَوقيرَ الشَّيخِ مِن اُمَّتي ؛ [ ميزان الحكمه ، ح 9927 .]
@khanevadeherani
پيامبر صلي الله عليه و آله :احترام به فرد سال خورده از امّت من ، احترام به من است .
#حدیث
🌱
خواص شگفت انگیز دمنوش گیاه گل پنیرک👇
– دمنوش گل پنیرک برای عفونتهای مثانه، اسهال خونی موثر است.
– دمنوش آن برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و رودههای تنبلی هستند، توصیه میشود.
– دم کرده گل ها یکی از داروهای خوب ضد سرفه است.هم چنین به عنوان برطرف کننده تورم دهان و گلو مصرف می شود.
انسداد مجاری کبد را باز می کند و موجب ازدیاد ترشح ادرار می شود.
– همچنین تأثیر آن در درمان سرماخوردگی تأیید شده است.
@khanevadeherani
💠 مسئولین وظیفه دارند مشکل ازدواج جوانان را تا جایی که میتوانند حل کنند
❓ اما ما چقدر حاضریم تلاش کنیم ؟!
❓ حاضریم برای ازدواج جوانها خودمان را تو قرض بندازیم ؟
❓ اصلا قرض نه حاضریم بریم دنبالش ؟
❓ اصلا میتونیم درک کنیم که بچه هامون دارن زیر فشار روحی ، عاطفی و جسمی له میشن ؟
❓ میتونیم درک کنیم اگه شرایط ازدواج شون رو فراهم نکردیم اونا به انحراف کشیده میشن ؟
❓ آیا حاضریم خونه مون رو به عروس داماد به قیمت کمتر اجاره بدیم ؟
❓ حاضریم واسطه در ازدواج بشیم که دو نفر از دست شیطان نجات بدیم ؟
⚠️ و هزار کار دیگه میتونیم انجام بدیم و الکی میندازیم تقصیر مسئولین وقتی من خودم هیچکاری نمیکنم چه انتظاری میتونم از دیگری داشته باشم
#از_خودمان_شروع_کنیم بخاطر اهل بیت، بخاطر امام حسین علیه السلام...
@khanevadeherani