eitaa logo
خانواده ایرانی
408 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼 🌸بیا که بی تو ✨نه سحـر را طاقتی است 🌸و نه صبـح را صداقتی؛ 🌸که سحـر ✨به شبنم لطف تو 🌸بیدار میشـود 🌸و صبح، به سلام تو ✨ازجا برمی‌خیزد... 🌸امام خوب زمانم ✨هر کجا هستی ... 🌸با هزاران عشق سلام.. 🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَــرَج🌼 ✨سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات✨ ✨الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨ @khanevadeherani
🌷یکشنبه تون پراز 🌼شڪوفه هاے اجابت 🌷امیدوارم ڪه 🌼روزتون پرازبرڪت 🌷مشڪلاتتون اندڪ 🌼شادے هاتون فراوان 🌷مهربانی راه و رسمتون 🌼ولطف خــدا همراهتون @khanevadeherani ســـــ🌸ـــــــلام 🌺صبح عالیتون متعالـی 🌸روزتون خوش و خـرم 🌼دلا تون مملو از عـشق 🌸بـا آرزوی بـهتـرین ها
هدایت شده از خانواده ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وداع مردم زاهدان با شهدای اغتشاشات روز جمعه در مراسمی مردم شهید پرور زاهدان با شهدای جنایت تروریستی روز جمعهه زاهدان وداع کردند. 📝اطلاعیه 🔴بنا به اطلاع قرارگاه قدس جنوب شرق؛ شهدای سپاه سلمان سیستان و بلوچستان امروز یکشنبه 10 مهرماه ساعت 9 صبح از میدان خاتم الانبیا(ص) تا فرودگاه بر دستان مردم شهید پرور زاهدان تشییع خواهند شد. پیکر پاک سردار شهید پاسدار سید حمید رضا هاشمی معاون اطلاعات سپاه سلمان پس از تشییع برای خاکسپاری به زادگاهش در کرمان منتقل خواهد شد. 🌷مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید مدافع امنیت شهید سیدحمیدرضا هاشمی 🔷زمان: یکشنبه ساعت ۱۴ فرودگاه کرمان @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش مرحله به مرحله نقاشی ابر @khanevadeherani 〰〰〰〰〰〰〰
⭕️امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است... بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. 👆🏻فرازی از وصیت سردار دلها سلیمانی روزی چند بار باید این قسمت از وصیت نامه را بخوانیم! @shohadaes @khanevadeherani
همه هست آرزویم شرف لقای مهدی چه خوش است گر ببینم رخ دلربای مهدی همه نازم آن خدا را که نمود او مقدّر من رو سیاه مسکین شوم آشنای مَهدی... 🌻اللهم عجل لولیک الفرج🌻 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥سلام صبح پاییزیی تون زیبا ☕️😊🍁 آرزو می کنیم🙏 در این صبح دو‌شنبه 🍁 دلتون پر از محبت🧡 روزتون پُر از رحمت🍁 زندگیتون پر از برکت 🍁 لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🍁 و عاقبتتون ختم به خیر باشد 🍁 امروزتون سراسر عشق و خوشبختی🍁🙏🍁 روزتون پراز خیر و برکت 🍁 🗓 امروز دوشنبه ☀️ ۱۱ مهر ١۴٠١ ه. ش 🌙 ۶ ربیع الاول ١۴۴۴ ه.ق 🌲 ۳ اکتبر ٢٠٢٢ ميلادی @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش حجت‌الاسلام عالی به آشوبها و اهانت به قرآن و چادر از سر کشیدن زن مسلمان ┈┈••✾•🍁🍊🌞🍊🍁•✾••┈┈       @khanevadeherani
156901122_-1863649338.mp3
18.81M
🎙 بشنوید | بیانات امام خامنه‌ای(مدظله العالی) در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح. ┈┈••✾•🍁🍊🌞🍊🍁•✾••┈┈       @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️خنده ما سر چند شیعه را بریده؟! به مناسبت : “شب قبل از عملیات، وقتی برخی افراد کم انگیزه بودند، فیلم به از قم، اصفهان و ... را پخش می‌کردم! نیروها بعد از دیدن این جشن‌ها و توهین‌ها، برای انجام عملیات مشتاق می‌شدند!” مراقب باشیم نباشیم @khanevadeherani
روز نُهُم رَبیع‌ُالاول روز آغاز امامت امام مهدی(عج)، دوازدهمین امام شیعیان است. بنابر نقلی در این روز، عمر بن سعد از قاتلان امام حسین(ع) کشته‌ شد. گاه در این روز محافلی به نام‌های، عیدُ الزهرا و فرحةُ الزهراء، به عنوان روز قتل عمر بن خطاب برگزار می‌شود. براساس گزارش‌های تاریخی، خلیفه دوم در ۲۷ ذی‌الحجه به‌دست ابولؤلؤ، ضربت خورد و سه روز بعد کشته شد. مراجع تقلید و عالمان دینی شیعه، برپایی مجالسی را که در آن اهانت به مقدسات و بزرگان دینی اهل سنت می‌شود، جایز نمی‌دانند.... مخالفت مراجع تقلید برگزاری مراسم به مناسبت کشته شدن عمر بن خطاب همواره مخالفت بسیاری از علما و مراجع تقلید را به دنبال داشته است. محمدحسین کاشف‌الغطاء از علمای نجف برگزاری این مراسم را ممنوع کرد.[۲۰] آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران انجام برخی کارها به نام شاد کردن دل فاطمه(س) را باعث شادشدن دشمنان او دانسته و آن را خلاف اهداف انقلاب اسلامی ایران معرفی کرده است.[۲۱] همچنین آیت‌الله سیستانی از مراجع تقلید ساکن نجف به شیعیان توصیه کرده که بر مشترکات تمرکز کنند و تصریح کرده که پرداختن به مسائل اختلافی دلیلی ندارد. به نظر آیت‌الله سیستانی مشارکت کردن در ایجاد تفرقه حتی به‌اندازه یک کلمه یا نصف کلمه جایز نیست. واجب است که از ادبیات تشنج‌آفرین پرهیز شود. به گفته آیت‌الله بهجت، در صورتی که این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند شود اگر قطره خونی..... https://b2n.ir/317569 پیشنهاد می شود لینک باز شود👆👆 @khanevadeherani
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇 @khanevadeherani
خانواده ایرانی
#اکبر_جوجه #آشپزی با ما همراه با
اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شده است. برای تهیه این غذای خوشمزه از مرغ های جوان با وزن کم استفاده می شود و به همین دلیل اکبر جوجه دارای بافتی نرم و بسیار لطیف می باشد. روش پخت این غذا به این شکل است که ابتدا گوشت مرغ را با مواد طعم دهنده طعم دار می کنند، سپس آنرا در مخلوطی از کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنند که باعث می شود این غذا کالری بالایی داشته باشد مواد لازم برای ۲ نفر مرغ کوچک ۱ عدد زعفران دم کرده یک چهارم فنجان کره ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه آبلیمو نصف لیوان رب انار نصف لیوان نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی روغن مایع ۱ لیوان دستور پخت اکبر جوجه مرحله اول برای تهیه اکبر جوجه خوشمزه ابتدا مرغ را می شویم، سپس از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار قرار می دهیم. توجه داشته باشید که برای تهیه اکبر جوجه به هیچ عنوان نباید پوست روی مرغ را جدا کنیم مرحله دوم نکته مهم در مورد اکبر جوجه این است که در رستوران های اکبر جوجه از جوجه مرغ استفاده می شود و اگر می خواهید اکبر جوجه شما مانند رستوران شود حتما از جوجه مرغ استفاده کنید، یا حداقل از مرغ ها کوچک استفاده کنید. مرحله سوم پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آبلیمو را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم مرحله چهارم مواد طعم دهنده را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. مرحله پنجم توصیه ما این است که هر زمان می خواهید اکبر جوجه درست کنید حتما از شب قبل گوشت مرغ را طعم دار کنید. طعم دار کردن گوشت مرغ یکی از مهم ترین دلایلی است که باعث می شود اکبر جوجه شما خوشمزه تر و لذیذتر شود. مرحله ششم پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود مرحله هفتم قطعات گوشت مرغ را در روغن داغ قرار می دهیم و پس از اینکه دو طرف قطعات مرغ طلایی شد و مرغ مغز پخت شد آنرا از قابلمه خارج می کنیم. در مرحله بعدی باید حدود ۵ دقیقه گوشت مرغ را در کره تفت دهیم تا لذیذتر شود. مرحله هشتم البته می توانیم برای اینکه وقت کمتری صرف شود، کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند. پس از اینکه کره به خورد گوشت مرغ رفت مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. @khanevadeherani مرحله نهم در این مرحله پس از اینکه جوجه ها به طور کامل سرخ و طلایی شدند، آنها را در توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان اکبرجوجه ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کته زعفرانی و رب انار ترش سرو می کنیم با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇 @khanevadeherani
خانواده ایرانی
اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می ب
استفاده از روغن مناسب مناسب ترین روغن برای سرخ کردن اکبر جوجه روغن مخصوص سرخ کردنی می باشد. به دلیل اینکه اکبر جوجه باید در روغن شناور سرخ شود اگر از روغن خوراکی استفاده شود روغن زیادی جذب مرغ می شود اما روغن های سرخ کردنی جذب کمتری دارند. به همین دلیل روغن های مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن اکبر جوجه مناسب تر هستند. نکته دیگر اینکه روغن مخصوص سرخ کردنی به راحتی نمی سوزد و برای سرخ کردن مناسب تر است و به همین دلیل باعث سیاه شدن مرغ نمی شود. نکات سرخ کردن اکبر جوجه یکی از نکات مهمی که هنگام سرخ کردن قطعات مرغ را باید در نظر داشته باشید این است که حتما خرده های پیاز را از گوشت مرغ جدا کنید، زیرا پیاز خیلی سریع می سوزد و علاوه بر اینکه بر طعم غذا تاثیر می گذارد باعث می شود زیبایی ظاهری اکبر جوجه هم کمتر شود. اکبر جوجه در سرخ کن روش درست کردن اکبر جوجه در سرخ کن بسیار ساده است و نکته خاصی ندارد. برای درست کردن اکبر جوجه در سرخ کن ابتدا مخلوط روغن مایع و کره را داخل سرخ کن می ریزیم، سپس جوجه ها را درون سرخ کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کامل طلایی شوند. برنج مناسب اکبر جوجه اکبر جوجه معمولا با دو نوع برنج آبکش شده ساده و کته سرو می شود. البته برای اینکه اکبر جوجه را به سبک مازندارنی سرو کنیم حتما باید آنرا با کته سرو کنیم. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇 @khanevadeherani
سالاد مجلسی برای دوستان خوش سلیقه بفرست🥗 @khanevadeherani
امشب شب خیلی عزیزی است شب سالروز آغاز امامت و ولایت صاحب الزمان (عج) 💚 امشب را "دعا" کن برای همه اونایی که یه درد گوشه قلبشون پنهونه برای ناگفته هایی که کسی جز "خدا" محرمش نیست برای دلهای شکسته... 💔 برای طاقت هایی که کم شده... برای تمام مریض ها که رو تخت بیمارستانن.... برای کسانی که مشکلات خستشون کرده... برای همه ادم ها...❣ ان شاء الله ظــهــورنزدیکه❣ شب زیباتون بخیر ✨ 🌙 ✨ عیدتون مبارک 🎊🎉🎁🎈 @khanevadeherani
🔸" ".... امام صادق عليه السّلام فرمودند: رَكعَتانِ يُصَلِّيهِما مُتَزوِّجٌ أفضَلُ مِن سَبعينَ رَكَعةٍ يُصَلِّيها غَيرُ مُتَزَوِّجٍ ؛ دو ركعت نمازى كه فرد همسر دار مى خواند ، برتر از هفتاد ركعت نمازى است كه فرد بى همسر مى خواند . 📚 بحار الأنوار ، ج۱۰۳ ، ص ۲۱۹ 🌸دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پیغمبر اکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) مبارڪ @khanevadeherani
کله پاچه یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که به طور معمول برای صبحانه تهیه می شود. البته باید از شب قبل آنرا بار بگذاریم تا بتوانیم به عنوان صبحانه سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کله پاچه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید. مواد لازم برای ۴ نفرکله گوسفند۱ عددپاچه گوسفند۴ عددپیاز۱ عدد درشتنخود (اختیاری)۱۰۰ گرمآب لیمو ترش تازه۵ قاشق غذاخوریچوب دارچین۲ عددسیر۲ حبهزنجبیل½ قاشق چایخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی طرز تهیه کله پاچه مرحله اول برای تهیه کله پاچه ابتدا باید کله و پاچه ها را تمیز کنیم. برای این منظور ابتدا کله و پاچه ها را به خوبی می شوییم، سپس چند مرتبه کله را محکم روی زمین می کوبیم تا ضایعات درون بینی گوسفند به طور کامل خارج شود. مرحله دوم برای تمیز کردن دندان ها گوسفند هم می توانیم از یک برس یا مسواک استفاده کنیم. در ادامه برای از بین بردن موهای بسیار ریز روی کله، آنرا روی حرارت قرار می دهیم، سپس به وسلیه چاقو موهای کز خورده را تمیز می کنیم. مرحله سوم در این مرحله مجددا کله را می شوییم تا سیاهی روی پوست کله به طور کامل از بین بروند، سپس آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم. مرحله چهارم حالا کمی روغن اضافه می کنیم و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیر را در حد یکی دو دقیقه تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود. مرحله پنجم در این مرحله زنجبیل را به همراه چوب دارچین، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مواد را یک دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه کله و پاچه را به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله ششم حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب بالاتر از سطح کله پاچه باشد. در ادامه آب لیمو ترش را نیز اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را تا آخر زیاد می کنیم تا آب سریع تر شروع به جوشیدن کند. مرحله هفتم پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کف های روی آب را می گیریم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود در پایان پخت کله پاچه طعم و بوی زهم نداشته باشد. پس از اینکه کف ها را به طور کامل گرفتیم، حرارت را روی کمترین حد ممکن قرار می دهیم. مرحله هشتم حالا باید به مدت ۸ ساعت زمان می دهیم تا کله پاچه به آرامی بپزد و روغن بیندازد. در همین حین نخودها را درون یک کاسه می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که نخودها زیر آب بروند، سپس کنار می گذاریم تا خیس بخورند. مرحله نهم در این مرحله ۲ ساعت مانده به پایان پخت کله پاچه، نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. یک ساعت مانده به پایان پخت کله پاچه، نمک آنرا اضافه می کنیم و چوب دارچین را از قابلمه خارج می کنیم. مرحله دهم پس از اینکه کله پاچه به طور کامل پخت، آب درون قابلمه را خارج کرده و از صافی رد می کنیم تا کاملا زلال شود، سپس مجددا به قابلمه بر می گردانیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه دیگر با کله و پاچه ها بپزد و روغن بیندازد مرحله یازدهم در پایان روغنی که روی سطح آب کله پاچه جمع شده است را با ملاقه جمع می کنیم و به همراه مقداری پودر دارچین در یک قابلمه کوچک می ریزیم، سپس روی حرارت قرار زیاد قرار می دهیم تا شروع به جوشیدن کند. مرحله دوازدهم حالا قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه کله و پاچه ها را تمیز می کنیم و درون یک دیس بزرگ می ریزیم، سپس آبگوشت کله پاچه را نیز در کاسه می ریزیم و برای هر کاسه آبگوشت مقداری از ترکیب روغن و دارچین می ریزیم. نکات طرز تهیه کل پاچه طرز تهیه کله پاچه با زودپز برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا کله و پاچه ها را به همراه مواد دیگر که در بالا ذکر کردیم درون زودپز می ریزیم، سپس درب زودپز را محکم می بندیم و روی حرارت قرار می دهیم. با زودپز این غذا را می توانیم به صورت ۲ ساعته آماده کنیم. اگر اگر می خواهید طعم واقعی کله پاچه را حس کنید، حتما آنرا به روش سنتی درست کنید تمیز کردن مغز گوسفند توجه داشته باشید که درون مغز گوسفند یک غده غیر خوراکی وجود دارد که باید پس از اینکه کله پاچه آماده شد، ابتدا آنرا خارج کنیم. تمام بافت مغز گوسفند نرم است و این غده که به اندازه عدس است را با دست به راحتی می توانیم پیدا کنیم. زمان مناسب اضافه کردن نمک زمان اضافه کردن نمک در کله پاچه خیلی مهم است. اگر نمک را در شروع پخت اضافه کنیم، باعث دیرپز تر شدن کله پاچه می شود و اگر آنرا دیر اضافه کنیم به خورد کله پاچه نمی رود و در پایان کله پاچه بی مزه می شود. به همین دلیل حتما یک ساعت قبل از پایان پخت باید نمک را اضافه کنیم. @khanevadeherani