همیشه در زنجیر
همیشه در زندان
دلش پر از غصه
لبش ولی خندان
همیشه در سجده
همیشه در تکبیر
همیشه میخواند او
نماز در زنجیر
سیاه چال و نور
ستاره ای در بند
سکوت و تاریکی
عبادت و لبخند
همیشه خشم او
برای ظالم بود
امید مظلومان
امام کاظم (ع) بود ———————————— #امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع #کاربرگ #نقاشی @KHANEVADEHERANI
👆👆
مصرف میوه بنه نفخ معده را کاهش داده برای سرفه ، فلج، رفع سر درد، تقویت اعصاب، صاف کردن صدا، یرقان، درد کمر، زانو درد و درد مفاصل مؤثر و مفید می باشد وبرگ آن خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
@khanevadeherani
بنه یا پسته کوهی
طرز تهیه #قاتق_بنه :دانه های بنه را با پوست میکوبیم یا آسیاب کرده، به صورتی که مغز دانهها کاملا با پوسته دانه مخلوط شوند. بنه راداخل ظرفی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته و با ساییدن بنه ها به آنها نیز آب خیلی کم میریزیم مقدار کمی نمک نیز اضافه کرده ،ساییدن خمیره حاصل از دانه های بنه را تا پیداشدن چربی ( آزاد شدن چربی موجود در هسته دانه های بنه)ادامه می دهیم بعد از این به آن آب بیشتری اضافه می کنیم تا قسمتهای چوبی مربوط به دانه های بنه از سایر قسمتها جدا شوند (قسمت های چوبی در ته ظرف باقی می مانند،آنها را الک می نماییم تا آب آن را جدا نموده ). مایع به دست آمده را قاتق بنه می گویند و با پیاز،یا آب لیمو می خورند بعضی ها آن را با ناردون میخورند @khanevadeherani
zndn.pdf
7.98M
🦋 داستان 🦋
🌞نام داستان: زندان🔥
✔️داستان شهادت امام موسی کاظم علیه السلام 🌺
👦🏻مخاطب: دبستان
✍️نویسنده: حسین فتاحی
#داستان
#امام_کاظم
#شهادت_امام_کاظم
#دبستان
@khanevadeherani
🌷🏴🌷🏴🌷🏴🌷🏴🌷
أوشَک دَعوَةً وَ أسرَعُ إجابَةُ دُعاءُ المَرءِ لاِخیهِ بِظَهرِ الغَیبِ
دعایی که بیشتر امید اجابت آن میرود و زودتر به اجابت میرسد، دعا برای برادر دینی است در پشت سر او.
اصول کافی، ج. ۱، ص. ۵۲، ——————————— درود فراوان خداوند بر او که خشم خود را می خورد و بردباری را به اوج می رساند، او که زندان های طولانی و شکنجه های بی حد و اندازه را با متانت و بزرگ منشی می آراست و دل سنگ زندانبانان را با صبر خود حیرت زده می کرد.
سلام بر امامی که آرامگاهش دروازه گشایش و رحمت است و دل های شکسته در هوای ملکوتی اش التیام می یابند، دست ها از آستانه اش حاجت روا بازمی گردند و قلب ها به راحتی و آسایش می رسند.
سلام بر امامی که نیازمندان را باب الحوائج است.سلام بر نام معطر و زیبایش، که الهام بخش ِ صبوری ، شکیبایی ، بردباری و حلم است.
———————————-
#امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع @khanevadeherani
دلها در فراق امام غریبی سوگوار اسـت کـه سالها تحت اذيت و تعقیب و شکنجه بود، امامی کـه مدتها زیر نظر بودو در تبعید و زندانهاي تک سلولی و سیاهچالهاي بغداد در غل و زنجیر بـه سر می برد. ۲۵ رجب شهادت هفتمین مقتدای مومنان، حضرت امام موسی کاظم«ع» را بر رهروان شکیبای قافله ایمان تسلیت عرض مینمائیم. https://b2n.ir/f04694 ————————— #امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع =================== @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انیمیشن
#داستان شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
#امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع
#کودکان
@khanevadeherani
1_882004177.mp3
13.02M
🔖منبر کامل🔖
#استاد_رفیعی
💠زندگانی و سیره امام کاظم علیه السلام
✍ امام کاظم علیه السلام
#امام_موسی_بن_جعفر علیه السلام
+++++++++++++
#امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع
@khanevadeherani
کانال تخصصی هروله_۲۰۲۲_۰۲_۲۶_۲۰_۱۶_۲۱_۹۵۵.mp3
8.8M
• از تو نمانده غیر از
عبایی در کنج زندان....
حاج میثم مطیعی🎤
#شهادتامامموسیکاظم(ع)
#امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع
@khanevadeherani
۴- تمیز کردن شیشه ها:
تمیز کردن شیشه برای عید و خانه تکانی
برای تمیز کردن شیشه ها ابتدا با یک دستمال خشک خاک آن را بگیرید . بعد سرکه سفید و آب و آب لیمو را مخلوط کنید و داخل اسپری بریزید و روی شیشه ها اسپری کنید . به این صورت می توانید شیشه براقی داشته باشید.
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام موسی کاظم (ع) و نماز
#امام_کاظم ع
#شهادت_امام_کاظم ع
#یا_باب_الحوائج_ع
#کودکان
@khanevadeherani
4_6010516296473513680.mp3
5.99M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
#امام_کاظم
@khanevadeherani
✨بر خلق خوش و
🌸خوی محمد (ص) صلوات
✨بر عطر گل
🌸روی محمد (ص) صلوات
✨در گلشن
🌸سر سبز رسالت گوييد
✨بر چهره
🌸گل بوی محمد (ص) صلوات
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
🌸ای احمدیان به نام احمد صلوات🌸
🌸هردم به هزارساعت از دم صلوات🌸
🌸از نور محمدی دلم مسرور است🌸
🌸پیوسته بگو تو بر محمد صلوات🌸
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟💐
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟💐
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟💐
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟
#مبعث
#عید_مبعث
#ماه_رجب
@khanevadeherani
صلوات.mp3
4.79M
🎧 #سرود | صلوات
🌸عید مبعث بر همگان مبارک 🌸
🌸آید از سوی بهشت و آسمانها بـــرکات
🌸هر زمانی که فرستی بر محمّد صلوات
#مبعث
#عید_مبعث
#ماه_رجب
@khanevadeherani
.🎊💐🎊💐🎊💐🎊💐🎊💐🎊
از حراء آیات رحمان و رحیم آمد پدید
با نخستین حرف، قرآن کریم آمد پدید
صوت اقراء باسم ربک میرسد بر گوش جان
یا که از غار حراء خلق عظیم آمد پدید
💐#عید_مبعث_مبارک_باد💐
🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸
#مبعث
#عید_مبعث
#ماه_رجب
@khanevadeherani
سلام ای گل محمدی-قصه.pdf
2.6M
📚#کتاب سلام ای گل محمدی
💐داستان های
💐 #حضرت_محمد صلی الله علیه وآله برای کودکان عزیز
👏🌈#عید_مبعث 🌷
@khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱
#رنگ_امیزی
#شعر_کودکانه
🌹 پیغمبر خوب ما
پیغمبر خوب ما
نور خدا محمّد
چراغ راه مردم
رهبر ما محمّد
ما کودکان همیشه
گوییم یا محمّد
ما پیرو تو هستیم
صلّ علی محمّد
ای پیرو محمّد
ای کودک مسلمان
قلب تو پاک و روشن
از نور دین و ایمان
یار و نگهدار تو
باشد خدا و قرآن
بگو تو یا محمّد
صلّ علی محمّد
💟 ویژه :
❣کودکان❣نوجوانان❣والدین❣مربیان
❣🌸❣🌸❣🌸❣🌸❣🌸
@khanevadeherani
#نقاشی
#دفترمشق
#عید_مبعث
#سالاد
#سفره_آرایی
#ایده_برای_سالاد
#عید_مبعث
فوروارد کنید
برای خانم های هنرمنــــد💛🌵
@khanevadeherani
طرز تهیه سیرابی
خوراک سیراب و شیردان یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که همچنان طرفداران پر و پا قرصی دارد
مواد لازم برای ۴ نفر
سیراب و شیردان۱ دست
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نخود½ پیمانه
دارچین۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه سیرابی
مرحله اول
برای تهیه سیرابی خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل داخل یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود. در صورت امکان بهتر است آب درون کاسه را یک یا چند مرتبه تعویض کنیم و آب تازه اضافه کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیرابی ها را پس از شستشو داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب چند بند انگشت بالاتر از سطح سیرابی ها باشد. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه آب به نقطه جوش برسد، کف موجود در سیرابی ها خارج می شود و روی آب جمع می شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه که کف سیرابی ها به طور کامل خارج شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و سیرابی ها را مجددا می شوییم.
مرحله چهارم
حتما باید این کار را انجام دهیم تا در پایان سیرابی ما عطر و طعم نامطبوع نداشته باشد. در ادامه پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس سیرها را رنده می کنیم و به قابلمه می افزاییم. سیرها را در حد یکی دو دقیقه تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود.
مرحله ششم
حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیرابی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و آنها را نیز چند دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. باید به اندازه ای آب اضافه کنیم که سیرابی ها به طور کامل زیر آب قرار بگیرند. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سیرابی ها به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزند.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۲ ساعت نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم نخود هم به همراه سیرابی به مدت یک تا یک و نیم ساعت دیگر بپزد و به طور کامل نرم شود.
مرحله نهم
اگر در میانه پخت سیرابی ها، آب درون قابلمه کم شد، فقط باید آب جوش اضافه کنیم. هر چند توصیه می شود در شروع پخت، آب کافی در قابلمه بریزید تا در میانه پخت نیاز به اضافه کردن آب نباشد، چون روی طعم سیرابی تاثیر منفی می گذارد.
مرحله دهم
پس از گذشت یک ساعت از اضافه کردن نخود، نمک غذا را اندازه می کنیم و مقداری نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیرابی ها به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزند. توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن نمک خیلی مهم است.
مرحله یازدهم
اگر نمک را اوایل پخت اضافه کنیم، باعث دیر پز شدن سیرابی ها می شود و اگر خیلی دیر اضافه کنیم، سیرابی ها بی مزه می شوند. در پایان پس از اینکه سیرابی آماده شد، دارچین و آب لیمو ترش را اضافه کرده و اجازه می دهیم یک جوش دیگر بخورد.
مرحله دوازدهم
مهم ترین نکته در تهیه غذاهای سنتی مثل سیرابی زمان کافی است و هر چقدر غذا با حرارت کمتر و زمان طولانی تری بپزد خوشمزه تر خواهد شد. در پایان خوراک سیرابی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک سرو می کنیم.
نکات
@khanevadeherani
اگر تمایل دارید در منزل سیرابی درست کنید، بهترین زمان برای درست کردن سیرابی فصل های بهار و تابستان است. دلیل این موضوع این است که در این فصول دام ها با علوفه تازه تغذیه می شوند.
#عید_مبعث
#مبعث