فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔻دعای روز بیست و ششم #ماه_مبارک_رمضان.🌙
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸اَللّهُمَّ اجْعَلْ سَعْیی فِیهِ مَشْکورا وَ ذَنْبِی فِیهِ مَغْفُورا وَ عَمَلِی فِیهِ مَقْبُولا وَ عَیبِی
فِیهِ مَسْتُورا یا أَسْمَعَ السَّامِعِینَ
🔹خدایا کوششم را در این ماه مورد سپاس، گناهم را آمرزیده، عملم را پذیرفته، و عیبم را پوشیده دار، ای شنواترین شنوایان
#ماه_رمضان
🎯🕊
@khanevadeherani
Shab18Ramazan1397[03].mp3
23.75M
📿 #مناجات
#ماه_رمضان
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش سیزدهم
🎤حاج میثم مطیعی
به رسم هرروز بخش سیزدهم دعای ابوحمزه با نوای دلنشین میثم مطیعی تقدیم میشود التماس دعا
🌾🌹🌾
يَا مَوْلاَيَ بِذِكْرِكَ عَاشَ قَلْبِي وَ بِمُنَاجَاتِكَ بَرَّدْتُ ألَمَ الْخَوْفِ عَنِّي فَيَا مَوْلاَيَ وَ يَا مُؤَمَّلِي وَ يَا مُنْتَهَي سُؤْلِي
اي مولاي من دلم به ياد تو زندگي كرد، و با مناجات با تو آتش هراس را بر خود سرد نمودم، اي مولايم و اي آرزويم و اي نهايت خواسته ام،
فَرِّقْ بَيْنِي وَ بَيْنَ ذَنْبِيَ الْمَانِعِ لِي مِنْ لُزُومِ طَاعَتِكَ
ميان من و گناهم جدايي انداز، گناهي كه بازدارنده من از ملازمت طاعت توست،
فَإِنَّمَا أَسْأَلُكَ لِقَدِيمِ الرَّجَاءِ فِيكَ وَ عَظِيمِ الطَّمَعِ مِنْكَ الَّذِي أَوْجَبْتَهُ عَلَي نَفْسِكَ مِنَ الرَّأْفَهِ وَ الرَّحْمَهِ
تنها از تو درخواست مي كنم، به خاطر اميد ديرينه به تو، و بزرگي طمع از تو، كه از مهر و رحمت بر خود واجب كرده اي،
فَالأَْمْرُ لَكَ وَحْدَكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ وَ الْخَلْقُ كُلُّهُمْ عِيَالُكَ وَ فِي قَبْضَتِكَ
پس فرمان توراست، يگانه اي و شريكي نداري، و همه خلق جيره خوار تو، و در دست قدرت تواند،
🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹
#ماه_مبارک_رمضان
#روز_قدس
@khanevadeherani
🤲التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی🌸🍃
✨خداوندا ...
🌸حال که منت نهادی و در بامدادی دگر
💫 بیدارم ساختی،
🌸و جانی دوباره ام بخشیدی،
💫تا ببینم ، بشنوم ، بگویم و بدانم ،
🌸باز منت گذار و یاریم ده تا ببینم تمام
💫زیبائی ها و خوبی ها را.
🌸بشنوم فریاد سکوت بی پناهان را
💫و بر زبان برانم آنچه تو را خشنود می سازد
✨خدایا ...
🌸برای خوب شدن و خوب ماندن
💫اراده کرده ام
🌸پس یاریم ده تا همانی باشم
💫که تو میخواهی ...
🌸آمین ...🙏
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani 🌸🍃
🌷سلام
🌷صبح زیباتون بخیر
بیست و شش روز
طاعات عبادات و بندگیتون
مورد قبول حق تعالی
روزتون
سرشار از معجزه الهی
امیدواریم
زندگیتون پراز برکت
لحظه هاتون پرازموفقیت
وعاقبت تون ختم بخیر باشه
🌷در پناه لطف خدا
🌷دوشنبه تون پر خیر و برکت
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
#نکات مهم در تهیه یک #شله_زرد
@khanevadeherani
۱- بهتره از برنج ایرانی استفاده کنید نه برنج خارجی، چون برنج های خارجی همون طور که اطلاع دارید توانایی عجیب غریبی در خمیر نشدن دارند و ما برای شله زرد برعکس پلو که دوست داریم دون در بیاد ترجیح میدهیم دونه های برنج پیدا نباشند.
۲- برای مقرون به صرفه در آمدن شله زرد بخصوص اگه برای تعداد زیاد و نذری تهیه میکنید استفاده از برنج ایرانی نیم دونه ست که قیمت کمتری نسبت به تمام دونه داره ولی همون طعم و بو و کیفیت رو داره .
۳- بجز نکته اول یکی دیگه از عیوب برنج خارجی برای شله زرد بوی نچندان مطلوبشه . پس اگه مجبور شدید از برنج خارجی استفاده کنید حداقل ۲۴ ساعت برنج رو بخیسونید و چند بار در این مدت آبش رو عوض کنید .
۴- اگر دونه های زعفران رو مستقیما در شله زرد بریزید اون رنگی مطلوب رو نمیده . پس اول حسابی توی هاون زعفران رو بسابید بعد دم بذاریدش تا حسابی رنگ پس بده و شله زردتون خوش رنگ بشه .
۵- کلا در مورد برنج هر چی ریز تر باشه بهتره اگه مقدار شله زردتون خیلی زیاد نبود بعد یه روز که برنج رو خیسوندید با دستاتون ورزش بدید که خرد بشه و حسابی لعاب بندازه .
۶- اگر به جای برنج نیم دونه از برنج کامل استفاده کردید باید مقدار آب بیشتری برای پخت استفاده کنید . (مثلا نسبت ۶به یک با برنج)
۷- در مورد دم کردن زعفران، بعد از سابیدن زعفران به جای دم گذاشتنش با آب جوش، یک قالب یخ روش قرار بدید و بذارید کنار خودش به مرور آب میشه وباعث میشه زعفران ساییده شده حسابی رنگ بدهد
۸- اگه نمیخواید غذاتون مثل بعضی از شله زرد ها که دونه های سفید برنج توش دیده میشه باشه باید اول زعفران رو اضافه کنید بعد شکر رو چون وقتی شکر رو اضافه میکنید شکر یک لعابی به غذا میده که مانع از رنگ گرفتن درست برنج میشه . پس اول زعفران بعد شکر .
۹- باید به غلظت مناسب برسه نه خیلی شل نه خیلی سفت . ولی مطمئنا در هر حال دوست ندارید شله زردتون آب بندازه، بعد از این که شله زردتون کارش تموم شد یه شعله پخش کن بذارید زیرش و شعله رو خیلی خیلی کم کنید درش رو بذارید تا مقدار باقی مونده آبش هم کشیده بشه
۱۰-پودر هل رنگش سیاهه ممکنه اگه زیاد بریزید رنگ شله زردتون رو سیاه کنه اونوقت خدای نکرده مردم فکر میکنن شله زردتون ته گرفته .پس بجای ریختن مستقیم پودر، این کارو بکنید که پودر هل رو بریزید تو یه دستمال تمیز تمیز ،بعد گره بزنید و بذارید توی لیوان و آب جوش بریزید توش بعد از دو ساعت در بیارید و فشارش بدید و بذارید ته نشین کنه بعد این آب رو بجای خود پودر هل به شله زرد اضافه کنید .
۱۱-راه دیگه برای اضافه کردن هل اینه که مثل وقتی هل رو میشکنید و میندازید تو چای ، چند تا دونه هل رو بشکنید و با آب جوش نیم ساعت دم کنید و دم کرده هل رو بجای خود به شله زرد اضافه کنید.
۱۲- و اما بادام، چند ساعت قبل بادام های پوست کنده و خلال شده رو بریزد تو گلاب خیس بخوره و نرم بشه علاوه بر نرم شدن اینطوری عطر و طعم هم میگیره بادامتون . بعد هر وقت موقع اضافه کردن گلاب شله زرد شد بادام و گلاب رو دوتایی با هم اضافه کنید .
۱۳-بعد از اضافه کردن شکر شله زرد دیگه بیشتر نمی پزه پس هر وقت به نظرتون پخت برنج کافی بود، شکر رو اضافه کنید ( بعضیا دوست دارند برنج له له بپزه بعضیا دوست دارند یکم دون باشه این به میل و سلیقه خودتون بستگی داره )
۱۴- بعد از اضافه کردن شکر یککم آب میندازه غذا، پس اگه حس میکنید شله زردتون آب میخواد اول شکر بریزید اگه بازم آب لازم داشت اون موقع شکر هم اضافه کنید.پس اگه مثلا میخواید شله زردتون تا یه حدی غلیظ باشه بذارید بیشتر از اون حد غلیظ بشه بعد که شکر رو ریختید خود به خود یکم آب میندازه و میشه همون که شما میخواستید.
۱۵- یه نکته دیگه در مورد شکر اینه که بعضیا شله زرد و کلا شیرینی جات رو پر شکر دوست دارن بعضیا کم شکر . اگه برای خودتون شله زرد می پزید که هیچ ولی اگه شله زردتون نذریه تو این مورد میانه رو بگیرید که همه دوست داشته باشن.
۱۶- بعد از اضافه کردن شکر خطر ته گرفتن بیشتر میشه پس بعد از ریختن شکر باید دائما مثلحلیم همش بزنید که ته نگیره .
۱۷- معموله که شله زرد یککم شل باشه مثل آش بعد بریزین تو کاسه و تزیینش کنین ولی بعضیا دوست دارند مثل یه جور دسر حسابی غلیظ بشه بعد تو یه ظرف بریزن بذارن سرد بشه وقتی فرم ظرف رو گرفت برش گردونن و تزیینش کنن . که اگه حالت دوم رو دوست دارید باید یکم غلیظ تر و کم آب تر بپزید شله زردتون رو .
۱۸- یه فوت کوزه گری این که همه دوست دارن شله زرد حسابی زرد باشه . و این از امتیازات یه شله زرد محسوب میشه ولی برای صرفه جویی و این که لازم نباشه کلی زعفران استفاده کنیم اجازه داریم کمی زردچوبه اضافه کنیم که نتیجه هم روی طعم و هم ظاهر غذا تاثیر مثبتی داره. فقط حواستون باشه زیاده روی نکنید.
@khanevadeherani
۱۸- یه فوت کوزه گری این که همه دوست دارن شله زرد حسابی زرد باشه . و این از امتیازات یه شله زرد محسوب میشه ولی برای صرفه جویی و این که لازم نباشه کلی زعفران استفاده کنیم اجازه داریم کمی زردچوبه اضافه کنیم که نتیجه هم روی طعم و هم ظاهر غذا تاثیر مثبتی داره. فقط حواستون باشه زیاده روی نکنید.
۱۹- در مورد اضافه کردن زرد چوبه این روش خوبه که وقتی برنج نیم پز شد زردچوبه رو باکمی کره تفت میدیم که بوش گرفته بشه ( چون ما اینجا فقط زردی زردچوبه رو میخوایم نه طعمش رو ) بعد به برنج اضافه میکنیم .بعدش هم زعفران و آخر سر شکر.
۲۰ – بعد از مرحله بالا برنج تقریبا یک ساعته خوب میپزه مگر این که برنج خارجی باشه یا خیسش نکرده باشید که خوب زمان بیشتری میخواد هر وقت دیدید آب کمه بهش آب اضافه کنید.کلا هر چی اون اول برنج بیشتر خیس بخوره نتیجه کار هم ظاهرش هم طعمش بهتر میشه .
۲۱- اگه شله زردتون رو تو قابلمه روحی پختید حواستون باشه با قاشق فلزی هم نزنید که سیاه بشه از قاشق چوبی استفاده کنید.
۲۲- مثل همه غذاهای دیگه موقع اضافه کردن گلاب آخر غذاست که بویش حفظ بشه و از بین نره همینطور هل و غیره .
۲۳- نذری تون با یه نیت خوب و یاد رفتگان بپزید . غذایی که با عشق پخته بشه حتما لذیذ تره .
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋کاردستی🦋
#رحل قرآن
کودک ونوجوان
@khanevadeherani
🌸هر کار مهمی که درآن
💖 “بسم الله ” ذکر نشود،
🌸بی فرجام است.
💖بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ 💖
🌸سلام صبحتون بخیر
💖فرجامتون نیک باد
روزتون به زیبایی نام خدا 🌸
سـ🌸ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
🗓 امروز سه شنبه
☀️ ٢٩ فروردین ١۴٠٢ ه. ش
🌙 ٢٧ رمضان ١۴۴۴ ه.ق
🌲 ١٨ آوریل ٢٠٢٣ ميلادی
🔸اذان صبح ٣/۵٩
🔹اذان ظهر ١٢/٠٣
🔸اذان مغرب ١٨/۵٨
@khanevadeherani
خدایا ؛
دربیست و هفتمین
روز از ماه مبارک رمضان 🌙
برای همه دوستان،سلامتی،
آرامش وعاقبت به خیری
را آرزو دارم
#ماه_رمضان
خدایا ؛
بعد از تنی سلامت،
عطا کن به آنان هر آنچه
بر ایشان خیر است❤️
آمیـــن یا رَبَّ الْعالَمین
ای پروردگار جهانیان
خدایا
در آخرین سهشنبه ماه مبارک رمضان 🌙
ما را قلبی بخش که شوق و عشق❤
به تو نزدیکش سازد،
و زبانی عطا کن که صداقت و راستی اش
به درگاهت بالا رود و نگاهی بخش،
که حقیقتش، زمینه ساز قرب به تو گردد
"آمیـــن "
🌸ماه رمضان
✨یواش یواش رو به پایان است
🌸خوشابه حال کسانی که
✨لحظه لحظه و ثانیه ثانیه از این 🌸مهمانی استفاده کردند
🌸در روزهای آخر این ماه مبارک
✨ما رو از دعـای
🌸 خیرتون بی نصیب نکنید
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔻دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان.🌙
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَيِّرْ أُمُورِي فِيهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْيُسْرِ
🔹اى خدا در اين روز فضيلت ليلة القدر را نصيب من گردان و تمام امور و كارهاى مشكل مرا آسان گردان
🔸وَ اقْبَلْ مَعَاذِيرِي وَ حُطَّ عَنِّيَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ يَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِينَ
🔹و عذرهايم بپذير و وزر و گناهم محو و نابود ساز اى رءوف و مهربان در حق صالحان.
#ماه_رمضان
#روز_قدس
@khanevadeherani
Shab20Ramazan1397[03].mp3
16.94M
📿 #مناجات
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش چهاردهم
🎤حاج میثم مطیعی
🤲التماس دعا
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
Shab21Ramazan1397[05].mp3
25.9M
📿 #مناجات
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش پانزدهم
🎤حاج میثم مطیعی
🤲التماس دعا
#ماه_رمضان
#قدس
#فلسطین
#روز_قدس
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷ارتش ایران پرورش دهنده
💫مخلصان پاکی است که در
🌺پاسداری از مرزها و مقابله با
💫تجاوزات دشمن
🌺خالصانه انجام وظیفه دارند.
🌺امروز بهانه ایست
💫برای تجلیل از دلاور مردان
🌺و تکاوران نام آور ارتش
💫 که با افتخار در خدمت
🌺بی منت به ملت قرار دارند.
۲۹ فروردین #روز_ارتش گرامی باد 🌹
#رمضان
@khanevadeherani
@shohadaes
در واپسین شبهای ماه رمضان
دعا کنیم حکمت خدا با
آرزوهامون یکی باشه
در واپسین شبهای عزیز
ماه مبارک رمضان برای همه
آنهائی که چشم انتظار هستن
و التماس دعا دارن دعا کنیم
خدا رو چه دیدی
شاید ما هم توی دعای دیگران بودیم
شبتـ🌙ـون به نور خدا روشن🌟
🌼طاعات وعبادات قبول🌼
🌟شبتون ستاره باران🌟
ــــــــــــــــــ🌱ـــــــــــــــــ
#اللّهمـعجللولیکــالفرج💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماه_رمضان
روایت باورنکردنی یک مادر شهید از پایبندی فرزندش به نماز در ۸ سالگی
♥️🍃
ماجرای شال سبز مادر شهید محمد معماریان 🤔
🌹بشنویم از زبان مادر شهید
@khanevadeherani
طریقه ی درست کردن #پنیر_خونگی
یک لیتر شیر
ماست مقدار(یک پیاله)
نمک
زیره یا ساهدانه
ابتدا شیر رو روی شعله گاز می گذاریم تا بجوش اید در حین اینکه به جوش امد ماست رو اضافه می کنیم و با قاشق به هم زده
همچنان می جوشد تا اینکه اب سبز رنگ در گوشه قابلمه تشکیل شود و پنیر هم جدا می شود(شعله رو خاموش کرده) و تا سرد شدن پنیر صبر می کنیم .ان رو درون یک پارچه ریخته تا اب ان برود(نیم ساعت الی یک ساعت)، و بعد از ان نمک و سایر مواد رو اضافه کرده
@khanevadeherani
#مردان_بدانند
✨✨✨✨✨
✨همیشه زمانی اختصاصی رو،
برای بودن در کنار خانمِ تون قرار بدین،
و پیوسته از کارها، زحمات و مهربونی هاشون تشکر کنید.💞
✨هیچ وقت توی جمع نسبت به خانم تون بی اهمیت نباشید،گاهی وقت هابایک لبخندبهش نشون بدیدکه درجمع هم به فکرش هستید.💞
✨درکنارخانوده خودتون ازش تعریف کنید و ویژگی های مثبت اخلاقیشو بگید، اینکار میتونه زندگی شماروبه طورشگفت انگیزی خوب کنه😉👌😍.
✨هیچ وقت ازمحبت کردن به خانم تون دست نکشید،وهمیشه ازکلمات محبت آمیز استفاده کنید.💞
💙 این کارها تأثیربسیارخوبی در زندگی شمامیزاره و میتونه زندگیتون رو گلستون کنه😉💙
✨✨✨✨✨
💞 @khanevadeherani
🎀✨🎀✨🎀✨🎀
😍 راه قرآنی #جواب_مثبت گرفتن در خواستگاری
💖 سورهای مخصوص #خواستگارها و بی خواستگارها سوره طه نام دارد
از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده: هر کس سوره (طه) را بنویسد و در پارچه سبزی قرار داده و به #خواستگاری برود، خواستگاریاش رد نمیشود و حاجتش برآورده میشود. (تفسیر برهان، ج6، ص696)
💖 #آسان_شدن_ازدواج
روایت از امام صادق علیه السلام: هر کس که خواستگاری ندارد یا به خواستگاریش جواب نمیدهند سوره طه را بنویسد و بشوید و آب آن را بر صورت خود بریزد، خداوند ازدواجش را آسان میکند. (تفسیر برهان، ج6، ص696)
منبع: سایت تبیان
🌹🌱🌹🌱🌹🌱
@khanevadeherani
@khanevadeherani
طرز تهیه #کیک_خانگی_بدون_روغن(9نفر)
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
ارد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 3 ق چ
شکر یا عسل 1 پیمانه
ماست 1 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
1_شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به هم می زنیم
2_ماست +شیر+گلاب
3_1+2 را مخلوط کرده
بکینگ پودر و ارد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه می کنیم
غلظت کیک باید مثل ماست چکیده شود
بعد از اینکه اردو بیکینگ پودر اضافه شد زیاددبهم نزنید چون کیک پف نمی کند
وقتی که توی قالب میریزید نمک رو اضافه کرد
کف قاب رو با روغن دنبه چرب کرده آرد می پاشیم با برس کوچک ارد و روغن قاطی کرده
طبقه وسط فر←40 دقیقه←چنگال می زنید اگر چسبیده بود ←هنوز خام
قالب فر اگر کوچک 20 دقیقه
(اگر خواستیم روغن به کیکمان هیچ نزنیم ته قالب کاغذ روغنی می گذارم دیگه روغن دنبه به کیک هم نمیرسه)
#خانومها_بخونن
❌کدام حرف ها را نباید به شوهرتان بگویید
🔵ديدي؟ ديدي؟
🔵با خانواده همسرتان دچار اختلاف شدهايد و در خانه مدام براي همسرتان خط و نشان ميكشيد؟ تا به حال به اين فكر كردهايد كه او مسئول رفتارهاي ديگران نيست و قرار نيست مدام به آنها براي درست رفتار كردن آموزش دهد؟
🔵 مردها در بسياري از مواقع بهخاطر اشتباههای خانوادهشان شرمنده ميشوند اما وقتي خط و نشان كشيدنهاي همسرشان را ميبينند و احساس ميكنند در دعواهاي زن و شوهري مظلوم واقع شدهاند، تصميم به انكار اشتباههای خانواده خود و جبهه گرفتن در برابر حرفهاي همسرشان ميگيرند.
🔵آنها به اين فكر نميكنند كه رفتار خانوادهشان درست بوده يا نه، بلكه تنها ميخواهند در يك جنگ زن و شوهري بازنده نباشند. اگر نميخواهيد حمايت همسرتان را از دست دهيد، شكايتهاي هر روزهتان از اشتباههای خانوادهاش را بر سرش آوار نكنيد و از او نخواهيد پيغامها و تهديدهايتان را به گوش آنها برساند.
🔵 يك توصيه مفيد برايتان داريم. حساب خانواده همسرتان را از او جدا كنيد و تا زماني كه اشتباههایی را در رفتار شريك زندگيتان نديدهايد، بهخاطر خطاهاي ديگران او را مجازات نكنيد.
#ته_چین_مرغ
برنج 5 پیمانه
سینه مرغ 2 تا 3 عدد
ماست 1/5 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
زعفران دم کرده به مقدارلازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف استکان
پیاز بزرگ 1عدد
پیاز رو نگینی خردکن و با مرغ های خرد شده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه همزمان با هم تفت بده با حرارت متوسط مرتب بالا سرش باش و هم بزن
تا پیازها به حالت لعابی در بیاد .
هیچ وقت اول پیاز رو سرخ نکنی بعد گوشت هارو اضافه کن .همینطور که خام هست با گوشت تفت بده تا آب پیاز بوی گوشتها رو از بین ببره .درمورد همه غذاها و خورش ها
وقتی پیازها لعابی شد1لیوان پر آب جوش رو اضافه کن و بزار با حرارت کم تا کاملا بپزه به حدی که دو سه قاشق آب غلیظ باقی بمونه .
در ظرفی 1/5 لیوان ماست به همراه 2 عدد زرده تخم مرغ و روغن مایع و دارچین و زعفران را بریز و هم بزن
یه نکته اگه دوست داری ته چین مثل کیک بهم بچسبه و سفت باشه سفیده تخم مرغ ها رو هم اضافه کن و گرنه همون زرده ها کافیه
برنج آبکش شده را که بهتر از کمی زنده تر از حد معمول برداری
به مواد اضافه میکنی و کامل مخلوط میکنی (نمک نمیریزی چون برنج نمک داره فلفل هم نمیریزی چون مرغ فلفل داره)
با مواد ترکیب میکنی
کف تابه تفلون رو چرب کن
و نصف مقدار برنج رو داخل ظرف بریز و با پشت قاشق پهن و فشرده کن
میتونی این کار رو در دو تا سه مرحله انجام بدی
مرغ پخته شده را روی سطح برنج بریز .دقت کن مرغ ها به دیواره تابه نرسه یه کم فاصله بده
#آشپزی
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
دو سه قاشق از آبی که در تابه مانده بود را نگه دار.
بقیه برنج را روی مرغها بریز و صاف کن
یک کره 15 گرمی رو روی سطح برنج خرد کرده و پخش کن.
اون آب غلیظ مرغ رو هم روی سطح برنج بریز.
از کره ای استفاده کن که در فریزر باشه
تا آرام آرام به خورد برنج بره
روی ظرف را فویل کشیده و چند سوراخ روی فویل ایجاد کن. و در فر 170 درجه بمدت 1/5 ساعت بزار بپزد.
میتوانی اگر تابه در دارد دم کنی گذاشته یا همون فویل بکشی و روی گاز با شعله پخش کن بمدت 2 ساعت ملایم بزاری بپزه.
وقتی اطراف تابه طلایی شد یعنی ته چین آماده است.
در ظرف سرو بر میگردونی و با تزیین یا بدون تزیین سرو میکنی
میتونی برای تزیین از ماست چكیده، خلال بادام و پسته و زرشک استفاده کنی
و اینکه میتونی ته چین رو داخل دو تا ظرف کوچک و بزرگ، حالا یا گرد یا مستطیل ، درست کنی و بعد از پخت روی هم بزاری که دو طبقه بشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 💐
اگه از برنج ایرانی استفاده کنید عالی میشه
تابه اینجا 25 در 35 بود
اگر کنار یه غذای دیگه سرو کنید برای 10 تا 12 نفر
اگر وعده غذای کامل باشه برای 5 تا 6 نفر