eitaa logo
خانواده ایرانی
389 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای ۴ نفر پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد برگ کرفس ۲۰۰ g روغن مایع به اندازه کافی ساقه کرفس تازه ۴۰۰ g گوشت خورشتی ۴۰۰ g نعناع تازه ۵۰ g جعفری تازه ۱۵۰ g رب گوجه ۱ ق غ (دلخواه) نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی 1_ برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود. در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود. 2_پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد. ۳_رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید. ۴_حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود یا می توانید لیموعمانی ها را از وسط به دو نیم کنید هسته آن را خارج و در آب قرار دهید و بهتر است برای گرفتن تلخی لیمو یک قاشق یا جسمی روی لیمو ها قرار دهید تا کاملا در آب فرو رفته باشند سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. ۵_ پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد. این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید. خورش کرفس با گوشت مرغ در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود. کرفس مناسب برای خورش کرفس در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید. کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید. استفاده از لوبیا قرمز یا چیتی خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید. ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوش و آب قرمز را دور بریزید سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید. @khanevadeherani
@khanevadeherani غلیظ و مجلسی با گوشت بهتر است از گوشت استخوان دار و تکه ای برای تهیه خورش کرفس استفاده شود. سبزی خورش کرفس برعکس خورش قورمه سبزی نباید خیلی سرخ شود زیرا به دلیل نعنا و جعفری باعث تلخی خورش می شود. می توانید به جای لیموعمانی در انتهای پخت ۱.۵ ق غذا خوری آبغوره یا آب نارنج یا آب لیموترش اضافه کنید. خورش کرفس هرچقدر آب کمتری داشته باشد بهتر است. می توانید به دلخواه مقدار نعنا و جعفری را بیشتر بریزید زیرا طعم و مزه بسیار خوبی به خورش کرفس می دهد همیشه نسبت نعنا و جعفری ۳ به ۱ می باشد. برگ های کرفس را کمی کره تفت دهید تا عطر و بوی خوبی به غذا بدهد. ساقه های خرد شده کرفس را تفت دهید تا شکل و ظاهر آن در حین پخت از بین نرود. اگر سبزی خورش خوب خشک نشود در هنگام پخت له می شود. از کنگر و ریواس برای خوشمزه تر شدن خورشت کرفس می توانید استفاده کنید. می توانید رب را حذف کنید.
✂️ 📍 خرس کوچولوی بامزه و مراحل ساختش با خمیر بازی های بامزه 🐼 @khanevadeherani
💞فوروارد کن برا خانومهای هنرمند •-----✾•🍏🍉🍏•✾-----• @khanevadeherani ♡~~~~~~~~~~~~♡
4_5877551646656954609.PDF
6.08M
📚عنوان کتاب : به مجنون گفتم زنده بمان (شهید مهدی باکری) ✍️نویسنده : فرهاد خضری 📖موضوع : دفاع مقدس 📄تعداد صفحات : ۱۹۹ صفحه @khanevadeherani
🔖درمان‌های خانگی دندان درد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @khanevadeherani
🌸به نام خدایی که باقیست ✨و همه چیز، غیر او فانیست 🌸شروع کارها با نام مشکل گشایت: ✨یاٰ مَنْ هُوَ یَبقیٰ وَ یَفنیٰ کُلُّ 🌸بسم الله الرحمن الرحیم ✨الهی به امید لطف و کرمت ✨خدایا.. 🌸به حق نام بزرگ و با عظمتت 💫همان نامی که همه درهای 🌸بسته را می گشاید و 💫سختی ها را آسان می کند 🌸همان نامی که همه تاریکی ها را 💫می زُداید و دشواری ها را برطرف می کند 🌸به حق نام عظیمت 💫همان که کهکشان ها را می آفریند 🌸یا زیر و زِبَر می کند 💫دستهایمان را بگیر,, 🌸همه غمها، بیماریهاو گرفتاریهای، 💫دوستان و عزیزان را 🌸 تبدیل به شادی ، سلامتی 💫 و گشایش در زندگیشان بفرما 🌸آمیــن🙏 @khanevadeherani 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح دعوتی است 🌿به بیداری و تفکر 🌼بندگی و مهربانی .. 🌼خدا هر صبح می گوید 🌿که ای بنده ی من 🌼برخیز و بیندیش 🌿بکوش و مهربانی کن 🌼لبخند بزن و زندگی کن 🌿که من در کنار توام.. روزتون سرشار از آرامش در این روز خوشگل زیبا🌷 یـک سلام صمیـمی💚 يك دنـيـا ارادت🌷 يك جام شفق💚 تقـدیم بــه 🌷 دوستان و💚 عـزیـزانـی 🌷 که بـهانـه مـهر💚 و سرآمد ِعشقنـد🌷 هر روزتـون بـخـیـــر 💚 وجودتان سبـز و سلامت🌷 سه‌شنبه تـون پـرازخیر و بـرکت 💚 @khanevadeherani 🌸🍃
 یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی ها می باشد که بسیار خوشمزه و سالم است و از جگر گوسفندی تهیه می شود و به روی زغال یا روی گاز و یا حتی در فر نیز قابل تهیه می باشد. این غذا با قدمت بالایی که در بین ما دارد بسیار سالم است و آنقدر برای بدن مفید است که حداقل ماهی یکبار باید این غذا تهیه کنید شما به راحتی می توانید جگر کبابی در منزل تهیه کنید. این غذا به حذف کردن ماده های سمی بدن کمک می کند و همچنین باعث بازسازی دستگاه ایمنی و گوارش بدن می شود. با خوردن جگر انواع ویتامین به بدن می رسد و از همه مهم تر برای رفع کم خونی یکی از غذاهای بسیار مفید و تاکید شده است. در هنگام خرید جگر به این موضوعات توجه داشته باشید تا جگر تازه و سالم تهیه کنید رنگ آن متمایل به قرمز باشد، نداشتن بوی بد، قابلیت ارتجاع، نداشتن کیست یا انگل. امروز در کانال @khanevadeherani جگر کبابی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه جگر گوسفندی ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد آب لیموترش ۱ ق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم مرحله اول: آماده سازی جگر ابتدا باید جگر را آماده کنید برای شروع جگر را خوب بشورید و یک لایه نازک روی جگر را با چاقو جدا کنید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید (جگر نباید خیلی بزرگ باشد که مغز پخت نشود و یا خیلی ریز که بسوزد) سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. مرحله دوم: مزه دار کردن پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید و داخل یک کاسه ریخته و به همراه آن جگر و آب لیموترش و ادویه ها و نمک را اضافه کنید و کاسه را برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا جگر مزه دار شود. مرحله سوم: کبابی کردن روی زغال در ادامه جگر ها را از پیاز جدا کنید و به سیخ بزنید و از قبل زغال را خوب داغ کنید و سیخ ها را روی زغال قرار دهید و مدام بچرخانید تا جگر خوب پخته و برشته شود بسته به ذائقه خود می توانید کمی زودتر به صورت آبدار از روی زغال بردارید یا بگذارید کاملا مغز پخت شود مرحله چهارم: تهیه جگر کبابی به روی گاز با ماهیتابه اگر می خواهید این جگر را به روی گاز تهیه کنید بهتر است از این روش عمل کنید جگر ها را به روی سیخ های چوبی یا فلزی کوچک بزنید و تابه را کمی چرب کنید و بگذارید تا تابه داغ شود سپس سیخ های جگر را داخل تابه قرار دهید و بگذارید یک طرف آن کاملا سرخ شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. مرحله پنجم: تهیه جگر کبابی در فر برای تهیه جگر در فر باید ابتدا فر را روشن کنید و توری مخصوص را روی سینی فر قرار دهید سپس سیخ های جگر را روی توری قرار دهید حتما باید سینی و توری روی هم باشد وگرنه فر را بشدت کثیف می کند (توری فر یک صفحه مشبک است) سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید و هر ۱۰ دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا جگر ها پخته و برشته شوند سپس در انتها به همراه نان و پیاز و جعفری میل کنید. نوش جان در تهیه جگر کبابی حتما لایه نازک روی جگر را جدا کنید وگرنه جگر در هنگام پخت سفت می شود.می توانید جگر ها را در مخلوط آرد و بیکینگ پودر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.سیخ ها را مدام بچرخانید تا یکدست کباب شود.
یادتان باشد شما به‌زودی باهمسرتان آشتی می‌کنید؛ اما تصویری که از او درهنگام ناراحتی در ذهن دیگران می‌سازید هرگز فراموش نمی‌شود؛ در زمان قهر، با دیگران درمورد همسرتان، صحبت نکنید. @khanevadeherani
گریه نكن! مرد که گریه نمیکنه! ۲ سال اول زندگي، كودك را به بهانه بغلي نشدن، بغل نمي‌كنند و مي‌گذارند تا مي‌تواند گريه كند، جيغ بكشد و در تنهايي خود احساس ناامني را خوب مزه‌مزه كند، درحالي‌كه ۲ سال اول كودك بايد بغل شود، صداي قلب مادر و اطرافيان را بشنود، گرماي تن آنها را حس كند و مجبور نباشد براي هر خواسته‌اي جيغ بكشد. در عوض بعد از ۲ سال دائم به كودك يادآور ميشويم «گريه نكن»، «چرا گريه مي‌كني اينقدر»، «گريه نداره كه»، «مرد كه گريه نمي‌كنه»، «تو ديگه بزرگ شدي، گريه كردن برات زشته»! گريه عكس ‌العملي طبيعي در مقابل موقعيت تلخ و دردناك و احساس غم و اندوه است چرا جلوي يك عكس‌العمل طبيعي را ميگيريم و آن را به بزرگي و مرد بودن ربط ميدهيم؟ بگذاريد كودك گريه كند، آرام شود و بداند گريه كردن ربطي به مرد و زن بودن و بزرگ و كوچك بودن ندارد و نيازي نيست او هميشه بغضش را نگه دارد. @khanevadeherani