❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَابْنَ عَلِيٍّ اَلْمُرْتَضَى...
🌱سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین .
سلام بر تو و بر روزی که زمین درد کشیده را، با عدالت علوی التیام خواهی داد.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
#اللهمعجللولیکالفرج
@khanevadeherani
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز بیست و سوم #ماه_مبارک_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمَّ اغْسِلْنی فیهِ مِنَ الذُّنوبِ
وَ طَهِّرْنی فیهِ مِنَ العُیوبِ
وَامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ
یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین
خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه
و پاكم نما در آن از عیبها
و آزمایش كن دلم را در آن به پرهیزكارى دلها
اى چشمپوش لغزشهاى گناهكاران.
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهمقداری
زرشکنصف پیمانه
زرده تخم مرغ۱ عدد
ماست چکیده یا پرچرب۱ پیمانه
طرز تهیه ته چین مرغ ساده
مرحله اول
برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.
مرحله سوم
در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش یا بهصورت نگینی متوسط خرد می کنیم.
مرحله چهارم
پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم
مرحله پنجم
هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله ششم
در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت دادیم، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
مرحله هفتم
سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.
مرحله نهم
لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم
استاد معتز آقائی23.mp3
زمان:
حجم:
4.11M
🔸باصدای استاد معتز آقایی
✅جزء بیست_و_سوم
#تلاوت_نور
💠تلاوت جزء ۲۳
قرآن کریم
🔷ثواب تلاوت امروز
را تقدیم می کنیم به
ارواح پاک و طیبه ی
🥀شهدای دفاع مقدس
🥀شهدای مدافع حرم،
🥀شهدای مدافع سلامت،
🥀شهدای مدافع وطن،
🥀شهدای مدافع امنیت،
🥀شهدای خدمت،
🥀شهدای هسته ای،
🥀شهدای ترور،
🥀شهدای جبهه مقاومت.
🥀شهدای جهان اسلام
🥀شهدای..
و جمیع مومنین و مومنات
مسلمین و مسلمات..
#قرآن
#جزء_خوانی
#شب_قدر
🌸✨سـلام ؛ به ۲۳ رمضان
⚪️✨خوش آمدید
🌸✨از خـدا میخواهیم
⚪️✨هر آنچه آرزو داریـد
🌸✨بی دلیل نصیبتان شود
⚪️✨عشق و آرامش
🌸✨در کنارتان
⚪️✨عزت و خوشبختی
🌸✨همراهتان
⚪️✨سلامتی و تندرستی
🌸✨همیشہ در وجودتان باشـــد
⚪️✨و اِن شاءَاللّٰه دعاهاتون به
🌸✨آسمــان اجابت رسیده باشه...
⚪️✨روزتون زیبا و پر برکت
خدایا به حـــرمت
این ایام عـــــزیز
نور ایمان، روزی حلال
عاقبت بخیری و زندگی
سراسر خیر و بـــرکت
نصیبمان بگردان.
الهی آمین
🌷طاعات و عباداتتون قبول
🌷امروزتون پر از استجابت دعا
#ماه_رمضان
@khanevadeherani 🌸🍃
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان خوراک گوجه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که در بین ایرانیان بسیار پرطرفدار می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با ما در کانال خانواده ایرانی همراه باشید. #آشپزی @khanevadeherani
مواد لازم برای طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
بادمجان ۸ عدد
گوجه فرنگی ۹ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی
#طرز_تهیه #خوراک_گوجه_بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوجه بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس آنها را به صورت دلخواه خرد کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون کاسه حاوی آب و نمک بمانند.
مرحله دوم
قرار دادن برش های بادمجان درون آب و نمک باعث می شود تلخی احتمالی آنها از بین برود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان گرفته شود، سپس روی دستمال می چینیم تا خشک شوند.
مرحله سوم
در ادامه سفیده تخم مرغ را از زرده ی آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود، سپس سطح بادمجان ها را به سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم.
مرحله چهارم
لازم به ذکر است بدانید آغشته کردن برش های بادمجان به سفیده تخم مرغ باعث می شود بادمجان ها روغن کمتری به خود جذب کنند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان های سرخ شده روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون همان تابه که بادمجان ها را سرخ کرده ایم می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و کاراملی شود. در این فاصله گوجه فرنگی و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه سیر را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود، سپس گوجه فرنگی را به همراه فلفل دلمه ای می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم. زمانی که آب اضافی گوجه فرنگی کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله نهم
در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس به تابه می افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم خوراک به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد و مزه ها ترکیب شوند.
مرحله دهم
پس از گذشت این مدت، زمانی که خوراک گوجه بادمجان کاملا جا افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و خوراک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه با ریحان یا نعنا تازه تزیین کرده و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان @khanevadeherani
💠فطریه امسال از سوی رهبر انقلاب اعلام شد
🔹️دفتر رهبر انقلاب میزان فطریه سال 1445 را به شرح زیر اعلام کرده است.
🔹️میزان فطریه قیمت گندم برای هر نفر 65 هزار تومان (شصت و پنج هزار تومان) و قیمت برنج برای هر نفر 180 هزار تومان (یکصد و هشتاد هزار تومان) است.
🔹️همچنین لیست وجوهات شرعی که از سوی دفتر ایشان اعلام شده، به این شرح است:
یک سال نماز قضا: هشت میلیون تومان
یک ماه روزه: چهار میلیون تومان
کفاره یک روز روزه عمد: 960 هزار تومان (نهصد و شصت هزار تومان)
کفاره یک روز روزه عذر: 16 هزار تومان (شانزده هزار تومان)
حداقل فطریه هر نفر: 65 هزار تومان (گندم)
کفاره عهد برای هر مورد (اطعام 60 فقیر): 960 هزار تومان (نهصد و شصت هزار تومان)
کفاره قسم یا نذر برای هر مورد (اطعام 10 فقیر): 160 هزار تومان (یکصد و شصت هزار تومان)
یک دوره ختم قرآن: یک میلیون تومان
قربانی: نه میلیون تومان
عقیقه: نه میلیون تومان
@khanevadeherani
@shohadaes
1.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@khanevadeherani
🌙دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
✍اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ، وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ، وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لا أَعْصِيَكَ، يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ.
خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود می کند از تو درخواست می کنم، و از آنچه تو را ناخشنود می کند به تو پناه می آورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
#ماه_رمضان
#شهید_حسین_میرگنجانی
"وصیت من آنست که تقوی و پرهیزگاری پیشه کنید تا به سعادت حقیقی برسید.
برادران و خواهران مسلمان و انقلابی ، امروز که انقلاب ما آماج حملات همه جانبه ی دشمن قرارگرفته است و تهاجم فرهنگی غرب در دل بعضی نفوذ کرده، باید هوشیار باشیم و علی زمان را در راه خنثی سازی توطئه و اهداف دشمنان یاری نماییم .
ما باید تا آخرین قطره ی خون دنباله رو ولایت و رهبری باشیم، چرا که چراغ هدایت در دستان ولایت می باشد.
عزیزان!
دشمن در ابعاد وسیعی به صحنه آمده است و اگر ما به هوش نباشیم ، ضربات جبران ناپذیری خواهیم خورد. پس توصیه می کنم همیشه به یاد خدا باشیم که یاد خدا آرام بخش دل ها است.
@khanevadeherani
با توکل به خدا و پیروی از ولایت فقیه ان شاءالله بر تمامی دشمنان پیروز خواهیم شد.