eitaa logo
خانواده ایرانی
389 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑📸 این لیست بهت کمک میکنه که دیگه برای غذا درست کردن راحت باشی👌 بفرستید برای مامانا تا دیگه ازتون نپرسن غذا چی درست کنم😁 ➖➖➖➖➖➖➖➖ *♥️♥️***** 🏠با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی 💐💐 🏡 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیا با هم دوچرخه بسازیم🚲 با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇 @khanevadeherani
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت گوشت 🍗🍖😍😋 گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم پیاز متوسط ۲ عدد ادویه شامل نمک،فلفل،زردچوبه،کاری،سماق جعفری خشک ۱قاشق غ خ مواد میانی پیاز داغ و زرشک ،تخم مرغ پخته ، گردو آلو به دلخواه مواد لازم برای سس ۳عدد گوجه فرنگی متوسط ۲عدد پیاز رب گوجه ۱قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه و چند عدد آلوی تازه ۲عدد پیاز رنده شده اب گرفته را به همراه ادویه ها و جعفری خشک به گوشت اضافه کرده و ۵دقیقه ورز می‌دهیم روی تخته کار یک مشما پهن کرده و روی آن را با مقدار کمی آب خیس کرده و گوشت را روی آن پهن میکنیم یک مشمای دیگر روی آن گذاشته و با و با گوشت کوب یا دست یا وردنه به شکل مستطیل به قطر نیم سانت پهن میکنیم،مشمای روی گوشت را برداشته وروی آن زرشک و پیازداغ ...ریخته و رول میکنیم و ۱ ساعت در فریزر استراحت میدهیم و هر دو طرف رولت گوشت را در روغن سرخ کرده و داخل سس در حال جوش قرار میدهیم نیم ساعت اول بدون درب و بعد از آن به مدت ۱ساعت درب تابه را گذاشته و شعله گاز را کم کرده تا جا بیفتد و مغز پخت شود . @khanevadeherani
22.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳عدد سینه مرغ کامل، پیاز ۳عدد متوسط، سیر ۳ حبه، پاپریکا ۱ق چ، فلفل سیاه و قرمز ۱ق چ، نمک وزردچوبه ۱ق غ، جعفری خرد شده ۴ق غ، پیازداغ برای مغز رولت، گردو خرد شده، بادمجون به میزان لازم ✅نکات؛ ✅میتونید همراه مرغ یکی دو عدد فلفل سبز تند هم چرخ کنید اگه تند دوست دارین. ✅برای سس هم ۷الی۸ عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و با دستگاه پوره کنید. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸شب ها آرامشی دارند 💫از جنس خـدا 🌸پروردگارت همواره 💫بـا شما همراه است 🌸امشب 💫از همان شب‌هایی‌ست 🌸که برایتان یک شب بخیر 💫خــدایی آرزو کـردیم 🌸شبتـون پر از عطر خدا ‎‌‌‌‎  ‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌✾࿐༅✧❤️✧ ༅࿐✾ کانال  ما را به دوستان خود معرفی کنید:🌈🦋 @khanevadeherani
به نام خدایی که جان آفرید زمین و زمان و مکان آفرید خداوند دانا، خداوند هوش خداوند روزی ده عیب پوش خدایی که داراست، علم غیوب توانای مطلق بپوشد عیوب خدایی که در خلقت این جهان نبودست محتاج، بر این و آن خدایی که بخشید هستی به ما دلیل وجودش زهستیّ ما خداوند رحمان، خدای رحیم که هم قهروهم عفو او شد عظیم امید همه بندگان، عفو اوست نشاید که نومید گشتن ز دوست @khanevadeherani
دختر بچه هاتون رو آرایش نکنید❗️ اینکار علاوه بر دچار بحران هویت ، حمله به حریم کودکیه. زیبایی طبیعیش رو زیر سوال میبرید و ناخودآگاه بهش یاد میدین که خوشگلیش مهم ترین ارزشه ! @khanevadeherani
⚠️🌱 تا حالا به این فکر کردین↯ که اگه، نیّت ما از غذا خوردن، انرژے گرفتن🔗"! واسه خدمت به امام زمان باشه، غذا خوردنمون هم... عبادت به حساب میاد؟!🌱 سعے کنیم همه کارامون در درجه اول نیت خدایی سپس نیت مهدوے داشته باشن ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ @khanevadeherani
@khanevadeherani 🍁ســـــلام ☕️عصرتون قشنــگ 🍁اولین شنبه اسفند ماه تون پر از سلامتی ☕️امروزتون سرشار از مهر و دوستی 🍁موفقیت و لطف خدای مهربان ☕️با آرزوی شنبه ای عـالـی 🌺آغاز هفته تون شاد و زیبا ☀️امروز را باگامی تازه 🌺به سوی آغازی نو ☀️به سوی مهربانی 🌺به سوی شاد کردن ☀️دلهای هم و 🌺به سوی دست هم را برای ☀️دوستی فشردن 🌺شروع کنید
سلام کلبه ای که در آن مهربانی هست و ساکنین آن می خندند بهتر از کاخی است که مردمان آن دلتنگ هستند کلبه زندگی تان گرم محبت @khanevadeherani
“زیتون پرورده” از آن مزه هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است. @khanevadeherani زیتون پرورده از محصولات زیرشاخه زیتون می باشد که در کنار سفره ها می تواند به یک خوراکی فوق العاده دوست داشتنی تبدیل شود که ما بر این اساس برای شما طرز تهیه اصلی و اصولی زیتون پرورده را آماده کردیم تا شما نیز بتوانید این خوراکی کنار غذای خوشمزه را در سفره هایتان داشته باشید. مواد لازم زیتون 1کیلوگرم رب انار 1 ق غ مغز گردو 300 گرم آب انار نصف استکان دانه انار نصف پیمانه روغن زیتون 3 ق غ سیر رنده شده 1 بوته سبزی معطر مقداری نمک میزان لازم گلپر میزان لازم برای درست کردن زیتون پروده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود مخلوط کردن زیتون با گردو و رب انار بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین ، آب انار و به همراه آن دانه های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اضافه کردن سبزی و سیر در مرحله آخر سپس سبزی معطر را خوب خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.بعد از اضافه کردن سبزی ،سیر را به همراه گلپر ، نمک و در آخر روغن زیتون ،به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. زیتون پروده را 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.🌸 نکته های کلیدی برای خوشمزه تر کردن زیتون پرورده : سبزی اصلی برای تهیه زیتون پرورده سبزی شمالی چوچاق است اما از آنجا که این سبزی فقط در شمال یافت می شود می توانید از ترکیب نعناع و گشنیر به جای آن استفاده نمایید. 💐چوچاق ↓ نام فارسی این سبزی شش شاخ می باشد که در شمال کشور می روید که منبع فوق العاده عظیمی از خواص ها می باشد که از جمله آن ها می توان 💐اگر زیتون تلخ بود برای درست کردن زیتون پرورده چیکار کنیم ؟ اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. استفاده کم و زیاد از انار و گردو در زیتون پرورده چه تاثیری خواهد داشت ؟ اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد. 💐طعم بهتر زیتون پرورده با زیتون ریز یا درشت ؟ زیتونی که استفاده می کنید باید سبز، بدون هسته و ریز باشد. هر چه زیتون ها ریز تر باشند، خوشمزه ترند و طعم زیتون پرورده بهتر خواهد شد. بنابراین هرگز زیتون هسته دار و درشت را برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنید. 💐از کجا بفهمیم زیتون تازه است ؟ زیتون های مصرفی باید تازه باشند. برای امتحان تازه بودن آنها نیز لازم است یکی از آنها را میل کنید. زیتون زیر دندان نه باید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. 💐چکار کنیم زیتون پرورده سریع تلخ نشود ؟ گردویی که استفاده می کنید باید مرغوب و تازه باشد زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند. 💐جلوگیری از کپک زدن زیتون پرورده قبل از اینکه زیتون را به مخلوط تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد. 💐رب انار مناسب برای تهیه زیتون پرورده رب اناری که در تهیه زیتون پرورده استفاده می کنید، باید ترش و شیرین باشد. هرگز رب انار کاملا شیرین یا بسیار ترش را برای طعم دار کردن این پیش غذا استفاده نکنید. در تهیه این پیش غذا هرگز از پیاز تازه یا پنیر استفاده نکنید. برخی افراد سبزی های معطر را نیز برای طعم دار کردن این پیش غذا به آن اضافه می کنند که چندان کار درستی نیست مگر سبزی های معطر بومی که در شمال کشور می رویند. 💐نگهداری از زیتون پرورده برای نگهداری زیتون پرورده آن را در ظروف شیشه ای در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا دوره ماندگاری آن طولانی شود. نکات تکمیلی در مورد زیتون پرورده زیتون پرورده جزو ترشیجات و شور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زیتون پرورده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
روانشناسان می گویند: هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید. سه اتفاق حتی کوچک. این کار را برای ٢١ روز ادامه دهید. "سه اتفاق هر روز باید مختص آن روز باشند." این کار مغز را عادت می دهد که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق تحقیقات انجام شده، چنین عادتی (حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث خوشحالی شما می شود ... @khanevadeherani