eitaa logo
خانواده ایرانی
389 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام کلبه ای که در آن مهربانی هست و ساکنین آن می خندند بهتر از کاخی است که مردمان آن دلتنگ هستند کلبه زندگی تان گرم محبت @khanevadeherani
“زیتون پرورده” از آن مزه هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است. @khanevadeherani زیتون پرورده از محصولات زیرشاخه زیتون می باشد که در کنار سفره ها می تواند به یک خوراکی فوق العاده دوست داشتنی تبدیل شود که ما بر این اساس برای شما طرز تهیه اصلی و اصولی زیتون پرورده را آماده کردیم تا شما نیز بتوانید این خوراکی کنار غذای خوشمزه را در سفره هایتان داشته باشید. مواد لازم زیتون 1کیلوگرم رب انار 1 ق غ مغز گردو 300 گرم آب انار نصف استکان دانه انار نصف پیمانه روغن زیتون 3 ق غ سیر رنده شده 1 بوته سبزی معطر مقداری نمک میزان لازم گلپر میزان لازم برای درست کردن زیتون پروده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود مخلوط کردن زیتون با گردو و رب انار بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین ، آب انار و به همراه آن دانه های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اضافه کردن سبزی و سیر در مرحله آخر سپس سبزی معطر را خوب خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.بعد از اضافه کردن سبزی ،سیر را به همراه گلپر ، نمک و در آخر روغن زیتون ،به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. زیتون پروده را 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.🌸 نکته های کلیدی برای خوشمزه تر کردن زیتون پرورده : سبزی اصلی برای تهیه زیتون پرورده سبزی شمالی چوچاق است اما از آنجا که این سبزی فقط در شمال یافت می شود می توانید از ترکیب نعناع و گشنیر به جای آن استفاده نمایید. 💐چوچاق ↓ نام فارسی این سبزی شش شاخ می باشد که در شمال کشور می روید که منبع فوق العاده عظیمی از خواص ها می باشد که از جمله آن ها می توان 💐اگر زیتون تلخ بود برای درست کردن زیتون پرورده چیکار کنیم ؟ اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. استفاده کم و زیاد از انار و گردو در زیتون پرورده چه تاثیری خواهد داشت ؟ اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد. 💐طعم بهتر زیتون پرورده با زیتون ریز یا درشت ؟ زیتونی که استفاده می کنید باید سبز، بدون هسته و ریز باشد. هر چه زیتون ها ریز تر باشند، خوشمزه ترند و طعم زیتون پرورده بهتر خواهد شد. بنابراین هرگز زیتون هسته دار و درشت را برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنید. 💐از کجا بفهمیم زیتون تازه است ؟ زیتون های مصرفی باید تازه باشند. برای امتحان تازه بودن آنها نیز لازم است یکی از آنها را میل کنید. زیتون زیر دندان نه باید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. 💐چکار کنیم زیتون پرورده سریع تلخ نشود ؟ گردویی که استفاده می کنید باید مرغوب و تازه باشد زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند. 💐جلوگیری از کپک زدن زیتون پرورده قبل از اینکه زیتون را به مخلوط تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد. 💐رب انار مناسب برای تهیه زیتون پرورده رب اناری که در تهیه زیتون پرورده استفاده می کنید، باید ترش و شیرین باشد. هرگز رب انار کاملا شیرین یا بسیار ترش را برای طعم دار کردن این پیش غذا استفاده نکنید. در تهیه این پیش غذا هرگز از پیاز تازه یا پنیر استفاده نکنید. برخی افراد سبزی های معطر را نیز برای طعم دار کردن این پیش غذا به آن اضافه می کنند که چندان کار درستی نیست مگر سبزی های معطر بومی که در شمال کشور می رویند. 💐نگهداری از زیتون پرورده برای نگهداری زیتون پرورده آن را در ظروف شیشه ای در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا دوره ماندگاری آن طولانی شود. نکات تکمیلی در مورد زیتون پرورده زیتون پرورده جزو ترشیجات و شور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زیتون پرورده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
روانشناسان می گویند: هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید. سه اتفاق حتی کوچک. این کار را برای ٢١ روز ادامه دهید. "سه اتفاق هر روز باید مختص آن روز باشند." این کار مغز را عادت می دهد که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق تحقیقات انجام شده، چنین عادتی (حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث خوشحالی شما می شود ... @khanevadeherani
🔴 محترم نکنید! 💠هیچ وقت نگید من دارم می‌کنم و خانمم داره اینو می‌بینه و باید بفهمه این یعنی داشتنش 💠خانم شما به واژه‌های دوست داشتن و علاقه و محبت و رفتاری نیاز داره! 💠و این مساله همچون نیاز به آب خوردن نیازی است. 🍃 @khanevadeherani 🔴 💠این "یک ساعت" آقایان را نکنید! 💠 اگر مرد دیر به خانه آمد، اخمو بود شُل سلام کرد، خرید یادش رفته بود اشتباه است که فکر کنید او است! 💠 اشتباه است که شما نیز اخم کنید یا سلام ندهید. ‌💠 درست این است که به خودتان بگویید: خسته‌ است... 💠 این "یک ساعت" اگر بدون قضاوت زبانی و رفتاری با گفتن خسته نباشید و "لبخند و روی گشاده" با موفقیت پشت سر بگذارید یک مدال از همسرتان دریافت خواهید کرد. 💠 و این "مدال طلایی" را در کل زندگی خود خواهید دید! 🍃❤️ @khanevadeherani 🔴 💠 اگر با نظر همسرت هم مخالفی، ولی بده جملاتش را تمام کند! 💠از اول با نه گفتن ! بگو راجع به این موضوع فکر می‌کنیم تا بدونه الکی نمی‌کنی! 💠 تمرین کنید تا هم انتقاد پذیر شوید و هم بالا رود. 🍃❤️ @khanevadeherani
ماهی شکم پر مجلسی👇👇
ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانی می باشد که هم در شمال و هم در جنوب کشور پخته می شود تفاوت این دو رسپی در عصاره و طعم دهنده آن است مثلا در جنوب از تمرهندی استفاده می کنند و در شمال از رب انار برای طعم دهندگی استفاده می کنند. ماهی شکم پر را می توانید با انواع ماهی ها درست کنید ماهی قزل آلا جز ماهی محبوب برای این غذا می باشند می توانید ماهی سفید نیز استفاده کنید فقط در نظر داشته باشید ماهی سفید تیغ بیشتری دارد. این غذای خوشمزه که بیشتر در شب عید و مهمونی درست می شود باید با سبزی معطر تهیه شود اگر از سبزی معطر شمالی نداشتید می توانید با گشنیز و کمی شنبلیله نیز استفاده کنید. ماهی دارای خواص زیادی از جمله افزایش سلامت مغز، کمک به جلوگیری از افسردگی و منبع غنی از ویتامین D می باشد. ماهی شکم پر را می توانید هم در فر و هم در تابه درست کنید. امروز شکم پر بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. برای تهیه ماهی شکم پر ماهی قزل آلا ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه سبزی معطر ۲۲۰ گرم گردو آسیاب شده ۳ ق غذا خوری رب انار ترش ۱ ق غذا خوری رب انار ملس ۱ ق غذا خوری انار دان شده شیرین و آلو جنگلی به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم @khanevadeherani ماهی شکم پر مرحله اول : ماهی ابتدا ماهی را خوب شسته و پولک آنها را بگیرید وسط شکم ماهی یک شکاف ایجاد کنید و داخل آن را خوب بشورید سپس آن را با نمک و فلفل سیاه خوب ماساژ دهید (چون از ماهی قزل آلا استفاده شده و بوی زهم زیادی ندارد نیاز به لیموترش و زعفران نیست) ماهی مرینت شده را در یخچال قرار داده تا مزه دار شود. مرحله دوم : پیاز و سیر پیاز را شسته و نگینی ریز یا رنده بزنید و داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید سپس سیرها را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. مرحله سوم : افزودن سبزی و گردو سبزی معطر را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط ۲۰ دقیقه تفت می دهیم سپس گردوهای آسیاب شده را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر مجدد تفت می دهیم. مرحله چهارم : افزودن رب انار رب انار ملس و شیرین و به همراه چند عدد آلو و مقداری انار دان شده اضافه کرده و ۱/۳ لیوان آب ریخته تا رب انار رنگ باز کند سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. مرحله پنجم : شکم پر ماهی مرینت شده را از یخچال خارج کرده و داخل شکم ماهی را با مواد بالا پر کنید و با نخ بدوزید سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس ماهی شکم پر را بمدت ۴۵ دقیقه خوب با حرارت کم بگذارید تا مغز پخت شود هر از چندگاهی ماهی را برگردانید تا دو طرف آن خوب سرخ شود یا می توانید ماهی را داخل ظرف پیرکس گذاشته و روش را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و داخل فر بمدت ۱۷۰ درجه بمدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود سپس با برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان💐💐 در تهیه ماهی شکم پر می توانید کنار ماهی شکم پر که در فر قرار می دهید انواع سبزیجات را استفاده کنید. اگر از ماهی دیگری استفاده می کنید برای مرینت کردن از پیاز و لیمو ترش استفاده کنید. اگر سبزی معطر در دسترس نبود می توانید گشنیز، شوید، جعفری و کمی شنبلیله نیز استفاده کیند.
طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی @khanevadeherani مواد لازم برای ۴ نفر ماهی قزل آلا ۲ عدد بزرگ پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۲ حبه گشنیز ۱ دسته متوسط جعفری ۱ دسته متوسط شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری زرشک ۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری رب انار ۲ قاشق غذاخوری لیمو ترش ۱ عدد زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی مرحله اول برای تهیه ماهی شکم پر خوشمزه ابتدا باید گوشت ماهی را طعم دار کنیم. برای این منظور آب لیمو ترش را گرفته و صاف می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده داخل یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم. مرحله دوم در این مرحله مواد را با دست یا برس روی قسمت های داخلی و خارجی گوشت ماهی می مالیم، سپس ماهی ها را درون یک سینی قرار داده و باقیمانده مواد را روی آنها می ریزیم. در ادامه روی سینی را با سلفون می پوشانیم. @khanevadeherani مرحله سوم حالا ماهی ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شوند. در همین حین مواد درون شکم ماهی را آماده می کنیم. برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. مرحله چهارم در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس پیاز را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را دو دقیقه دیگر ادامه می دهیم. مرحله پنجم حالا سیرها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیرها را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرشان خارج شود. در ادامه گشنیز، جعفری و شنبلیله را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. مرحله ششم سبزیجات را فقط در حدی تفت می دهیم که آبشان کشیده شود. نیاز به تفت دادن زیاد نیست، چون شنبلیله اگر بیش از حد سرخ شود، تلخ می شود. در ادامه گردوی خرد شده را به همراه رب انار و زرشک به تابه می افزاییم. مرحله هفتم حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند. پس از گذشت یک ساعت سینی حاوی ماهی ها را از یخچال خارج می کنیم. مرحله هشتم حالا مواد را درون شکم ماهی ها قرار می دهیم و شکمشان را با یک نخ مناسب می دوزیم. در صورتی که نخ در دسترس نداشته باشیم، می توانیم شکم ماهی ها را با خلال دندان فکیس کنیم تا مواد از داخل شکمشان خارج نشوند. مرحله نهم روش های پخت این ماهی متفاوت است، می توانیم دو سمت ماهی را گریل کنیم، یا اینکه درون تابه را با کمی روغن چرب کنیم و ماهی ها را درون تابه قرار دهیم، سپس درب تابه را بگذاریم و اجازه دهیم یک سمت ماهی ها سرخ شود. مرحله دهم در این مرحله ماهی ها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز با حرارت بسیار ملایم سرخ شود. اگر بخواهیم ماهی ها را درون فر درست کنیم، یک ظرف مناسب فر را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس ماهی ها را درون ظرف قرار می دهیم. مرحله یازدهم حالا روی ظرف را با فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم، سپس درون فری که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم. بعد از گذشت ۲۵ دقیقه فویل روی ظرف را باز می کنیم. مرحله دوزادهم در این مرحله اجازه می دهیم ماهی ها به مدت ۱۵ دقیقه دیگر درون فر بمانند تا رنگ بگیرند. برای لذیذتر شدن ماهی توصیه می شود که با هر روشی آنها را درست کردیم، در اواسط پخت مقداری کره و آب لیمو ترش روی ماهی ها بمالیم تا لذیذتر شوند. مرحله سیزدهم در پایان ماهی های شکم پر را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس نخ یا خلال دندان های شکم ماهی ها را خارج می کنیم. در نهایت این ماهی خوشمزه را به سلیقه خود به همراه سبزی پلو یا برنج ساده سرو می کنیم.
در فر برای پخت ماهی قزل از روش های متفاوتی استفاده می شود این ماهی به دلیل پرورشی بودن از بوی کمتری برخوردار است و افرادی که ماهی دوست ندارند برای شروع ماهی قزل آلا را به آن ها پیشنهاد می کنیم.  ماهی قزل آلا1 عدد   پیاز بزرگ 1 عدد  فلفل دلمه ای بزرگ 1 عدد شوید  نمک و فلفل سیاه‌به مقدار لازم  زعفران دم کرده‌به مقدار لازم  آبلیموی تازه‌به مقدار لازم  لیموترش تازه در صورت تمایل1 عدد  برای تهیه ماهی قزل در فر، ابتدا ماهی قزل را تمیز بشویید پولک های آن را بتراشید و شکم آن را باز کنید و کاملا تمیز کنید. برای تهیه ی ماهی قزل آلا به صورت ساده این کار را انجام بدهید بعد از اینکه ماهی را شستید آن را با نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیموی تازه مزه دار کنید میزان آن به خودتان بستگی دارد. از این ادویه ها داخل شکم ماهی و روی پوست آن بزنید. سپس اجازه بدهید حدود 2-3 ساعت به همین صورت باقی بماند. @khanevadeherani پس از آن داخل ظرف پیرکس را چرب کنید. کف آن پیازهای حلقه شده و فلفل دلمه ای حلقه شده و چندحلقه لیموترش تازه را بچینید و بعد ماهی را به صورت کامل روی آن ها قرار بدهید سپس فویلی روی آن بکشید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.  ظرف پیرکس را داخل فر قرار بدهید شعله ی پایینی فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه قرار بدهید هنگام پخت ماهی آب می اندازد اجازه بدهید تا با آب خودش کامل بپزد زمانی که آب آن رو به اتمام است فویل را از روی تابه بردارید و گریل روی فر را روشن کنید تا روی ماهی هم سرخ و طلایی شود. با این روش پخت ماهی قزل آلا داخل فر، ماهی سرخ نمی شود و تمام خواص ماهی باقی می ماند برای درست كردن ماهی قزل آلا در فر به صورت :👇 برای ماهی قزل آلای شکم پر در فر : ماهی قزل آلا1 عدد سبزی (گشنیز و مقدار خیلی کم شنبلیله)300 گرم خرد شده پیاز1 عدد سیر2 حبه رب انار۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه‌به مقدار لازم زردچوبه‌به مقدار لازم گردو خرد شده دو قاشق غذاخوری برای تهیه ماهی شکم پر باید به همان روش قبلی ماهی را تمیز کنید و با نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیمو مزه دار کنید. در همین حین مزه دار شدن پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه ای تفت بدهید اجازه بدهید پیاز نرم و کمی طلایی شود سیرها را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا کمی طلایی شود، سبزی های خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید نمک و فلفل و زردچوبه را به آن بیافزایید و هم بزنید سپس مغز گردو و رب انار رو به مواد اضافه کرده‌ این مواد را داخل شکم ماهی قرار بدهید و با سوزنی تمیز که روی گاز گرفته اید و نخ بدوزید. اکنون تابه ای پیرکس را چرب کنید و ماهی را وسط آن قرار بدهید. روی آن فویلی بکشید و چند سوراخ روی آن بزنید و داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید ماهی آب می اندازند اجازه بدهید تا آب ماهی کشیده شود و خوب پخته شود زمانی که هنوز مقدار خیلی کمی آب کف آن قرار دارد فویل را بردارید و گریل رو را روشن کنید. تا روی ماهی سرخ شود و آب آن هم تمام شود بدون اینکه بسوزد. البته بدون فویل هم میشه گذاشت برای تهیه ماهی قزل آلا در فر و توستر : برای پخت ماهی قزل آلا در توستر به همان 2 روش بالا انجام بدهید با این تفاوت که دمای توستر را باید بالاتر قرار بدهید زیرا گرمای آن بیشتر است.   دقت کنید برای تهیه ی ماهی داخل فر یا توستر دمای بالا را قرار بدهید تا حدی که ظرف شما نشکند و ماهی مغز پخت شود اجازه ندهید با دمای کم و در مدت طولانی بپزد زیرا آب و چربی ماهی شما کشیده و خشک می شود. ماهی رو بدون فویل و در ظرف فر هم میشه پخت فقط قبل از پخت ماهیتابه رو چرب کنید و شکم ماهی رو بدوزید  @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 جدیدترین استفتائات از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با موضوع: روزه قضا 🔹حجت‌الاسلام و المسلمین رضایی: احتیاط این است که روزه‌های قضا تا قبل از فرا رسیدن ماه رمضان گرفته شود. ➖➖➖➖➖➖➖➖ @khanevadeherani
🌷خـــ💞ـــدایا ✨نفس کشیـدنم همراه 🌷با عطر حضـور ناب توست ✨و آغـاز روزم 🌷توکل با نام زیبـای توست 🌷 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو 🌸الهی🙏 ✨وقتی که تو با منی هیچ غمی نیست 🌷وقتی تو در منی هیچ منی نیست ✨وقتی تو بر منی هیچ کمی نیست 🌷پس اینگونه در برم گیر... ✨که تنها اراده تو‌جاری باشد و بس! 🌸مهربان پروردگارم! ✨ای همه نیاز‌من ! 🌷شکرت که صفحه ای دیگر از صفحات ✨دفتر زندگانی ام را به من عطا کردی 🌷ای آنکه یادت آرامبخش دلهاست، ✨ای که مرا می آزمایی و 🌷 مرا در این آزمون به حال خود وا نمیگذاری ✨ازتو سپاسگرارم، انیس جانها... 🌸الهی به امید نگاه رضایت تو در زندگی... با ما همراه باشید در کانال 👇👇 @khanevadeherani
📍چه کار کنیم که وقتمان با برکت شود؟ 🔺استاد شهید مطهری در نامه ای به فرزندش می نویسد: حتی الامکان از تلاوت روزی یک حزب قرآن که فقط پنج دقیقه طول می کشد مضایقه نکن و ثوابش را هدیه به روح مبارک حضرت رسول اکرم بنما که موجب برکت عمر و موفقیت است ان شاءالله.
🍃 گمنامے! تنها‌براۍ"شہــدا"‌نیست مےتونی‌زندھ‌باشۍ‌و سرباز‌‌حضرت‌زهرا‌ ۜ باشے اما‌ باید‌فقط‌برای‌ ... "خدا"کار‌کنی نہ‌ریا"‌ @khanevadeherani