eitaa logo
خانواده ایرانی
382 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
515 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 💠 بسیاری از پرخاشگری‌های زن و شوهر به دلیل تفکر و است. گاه همسران نسبت به یکدیگر انتظار بیش از حد دارند، و به این فکر می‌کنند که همسرم باید اینکار را انجام دهد و نباید اینکار را انجام دهد. 💠 تفکر باید و نباید را به👈 "بهتر بود و بهتر نبود" تبدیل کنید در طول هفته این تفکر باید و نباید را نسبت به همسرتان بشناسید و آن را بنویسید و به تفکر بهتر بود و بهتر نبود تبدیل کنید. 💠 وقتی از همسر علامه طباطبایی(ره) پرسیدند؛ که آیا علامه در منزل عصبانی هم می‌شدند؟ گفتند؛اوج عصبانیت علامه این بود که در کمال آرامش می‌فرمود؛ اگر این کار می‌شد بهتر بود یا اگر این کار نمی‌شد بهتر بود. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
ایده تزیین اطراف آینه با قاشق های یکبارمصرف 💕❤️🍃 ══‌‌‌‌༻‌♥️༺‌‌‌══ با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
 @khanevadeherani “قیمه پلو” این غذای محبوب ایرانی نیازی به توضیح و معرفی ندارد چون به احتمال زیاد تاکنون حتما یکبار طعم آن را امتحان کرده اید.  مواد لازم برای تهیه    برنج :4 پیمانه گوشت گوسفند ی بدون استخوان :500 گرم لپه :یک پیمانه رب گوجه :4 قاشق غذاخوری پیاز:3 عدد متوسط نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم ابتدا لپه را بشویید و چند ساعت در آب سرد خیس کنید. گوشت ها را هم ریزی تر از معمول خرد کنید.برنج را هم بشویید و در آب و نمک خیس دهید. لپه را  با مقداری آب نیم پز کنید و در این فاصله پیاز ها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را به همراه فلفل سیاه ، زردچوبه  و گوشت، روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد از اینکه لپه ها پخته شدند به گوشت اضافه کنید و به همراه 2 لیوان آب بپزید. در آخر هم به قیمه رب و مقداری نمک اضافه کنید. آب قیمه باید کاملا کشیده شده باشد و در واقع مایه قیمه خشک باشد. برنج را هم طبق معمول آبکش کنید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید و با سیب زمینی یا نان ته قابلمه را بپوشانید . سپس با کف گیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و بعد یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید و این لایه ها  را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند. روی در قابلمه دم کنی بزارید و حرارت را ملایم کنید تا به مدت نیم ساعت برنج دم بکشد
268.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈❤️ سلام امام زمانم ❤️🌈 🌸 🌹 🌷 به رسم ادب 🌷 🌹 🌸 💐 اللهم صل علی محمد وال محمد 💐 🌺السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🌺 🥀 السلام علیک یا صاحب الزمان 🥀 🌷السلام علیکم یااهل بیت النبوه🌷 🌹جمیعا و رحمة الله و برکاته 🌹 ‌‌‎‌🌈❤️ @khanevadeherani
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖پنجشنبه تون شاد و بینظیر 💫ان شاءالله امروز ❄️بهترین روز 💖زندگیتون باشه 💫پرازخیر و برکت ❄️سرشار از شادی و آرامش 💖لبریز از موفقیت و لبخند 💫الهی زندگیتون پراز خوش خبری و ❄️دلتون پراز شادی باشه 💖 روزتون زیبـا و در پنـاه خدا @khanevadeherani
تصمیمات مهم زندگیتان را دونفری و با مشورت یکدیگر بگیرید. مشاوره گرفتن از بزرگترهای با تجربه خوب است، اما نگذارید برایتان تصمیم بگیرند. مشورت زوجین باعث شکل‌گیری خانواده سالم می‌شود. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
به همسرتان احترام بگذارید و او را تحقیر نکنید. مخصوصا در جمع و جلوی بستگان و دوستان نکات مثبت وی را بیان کنید. اگر مشکلی با او دارید آن را در حریم خانه خود مطرح نمایید نه اینکه جلوی دیگران با تمسخر یا دلخوری بیان کنید. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
🔻با مصرف این معجون خوشمزه سیستم ایمنی بدن را تقویت ببخشید 🔹عسل و لیمو از جمله خوراکی هایی هستند که هر یک به دلیل خواص متعدد و ویژه خود مورد توجه بسیاری از متخصصان تغذیه قرار گرفته اند. 🔹هم عسل و هم لیمو دارای خواص ضد باکتری و آنتی اکسیدانی هستند، در نتیجه مصرف آن‌ها موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. 🔹همچنین ترکیب عسل و آبلیمو می‌تواند به کاهش وزن و افزایش سلامت پوست و مو کمک کند. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
قسمتی از وصیتنامه سردار.... با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
یا یکی از غذا‌های محلی استان کرمان است و از نظر غذایی جایگاه خاصی در بین خانواده‌های کرمانی دارد. این آش منبع خوبی از املاح و ویتامین‌ها در رژیم غذایی افراد است مواد لازم سبزی آش شامل گشنیز، شوید، جعفری، شنبلیله، تره و اسفناج: جمعاً ۱ کیلو (شنبلیله کمتر و اسفناج بیشتر) آرد گندم: ۱ لیوان چغندر رنده شده: ۱ کیلو عدس: ۲ پیمانه زردچوبه و نعنا خشک: مقداری نمک:مقداری ادویه شامل زیره سیاه، تخم شوید، گل پر، زنیان و سیاه دانه: جمعا ۵۰ گرم طرز تهیه مقداری آب را جوش آورده و سبزی‌ها و چغندر رنده شده را اضافه کرده و می‌گذاریم تا بپزد. عدس را چند ساعت قبل خیس کرده و آرد را در مقداری آب با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم. پس از پخت سبزی آب و آرد را کم کم اضافه می‌کنیم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشده و ته نگیرد. در همین زمان نمک را نیز اضافه می‌کنیم. سپس عدس را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا عدس‌ها بپزد و شولی کم کم جا بیفتد. در اواخر پخت ادویه (آسیاب نشده) را داخل آن می‌ریزیم و در آخر هم زردچوبه و نعنا داغ را آماده کرده و آن را به شولی آماده شده اضافه و تزئین می‌کنیم در زمان مصرف به دلخواه کمی تلف (قرقروت) اضافه و میل می‌کنیم. ۱- تقویت سیستم ایمنی بدن ۲- درمان سرماخوردگی و آنفولانزا ۳- پاک و ضد عفونی کننده معده و روده ۴- درمان کم خونی ۵- سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی منبع: سیتی پدیا @khanevadeherani